![]() |
Re: Cielo - PH 10 BZN
Cea care o schimb este drop 40/40 arcurile rosii Fk...si parea cocosata de spate din cauza la arcadele spate de cielo care sunt drepte si de aia am optat catre una 60/40. Sapt asta sper sa am timp sa o montez si apoi postez si poze.
Pretul a fost de 660 ron cu transport cu tot...deci eu zic ca e foarte bine tinand cont ca este un set complet de 4 arcuri si 4 amortizoare. Ma oftic ca nu se fabrica reglabila ca era si mai smeccher, dar aia e..ne multumim si cu asta fixa. |
Sa pui neaparat poze! Poate suna stupid, dar.... 60/40 inseamna -60 pe fata? sau pe spate?:rolleyes2
|
60 fata si 40 spatele.....
|
Azi am avut parte de surprize..cu suspensia noua pusa inaltimea era la fel....cea veche era 40 fata 40 spatele si cea noua trebuia sa fie 60 fata si 40 spatele dar nu a fost asa. Aveti ideea daca se mai lasa arcul daca circul cu masina?
Ma gandesc ca poate lucreaza si se mai coboara macar umpic adica 1 cm.....sunt in dubiu! |
Ca sa fie tacamul complet dupa ce am montat suspensia am constatat ca masina imi pierde apa...am stat azi de am montat si demontat furtune prin zona si am vazut ca nu am rezolvat nimic si nici nu imi dau seama pe unde se prelinge asa ca astept sa ma duc maine sa o bag pe elevator sa vad pe unde se scurge..sper sa nu fie blocul fisurat sau din alta parte...sunt curios...mai ales ca a picat prost cu banii acum de sarbatori.
Nu imi fac griji de masina ca am cu ce ma misca ca in afara de cielo sunt posesor si de golf 4 1.9tdi( care tine cu casa consum 7% in oras pr aglomeratie) dar imi sta pe creier ca are o problema si sa ma uit la ea cum "zace" degeaba! Sper sa nu fie nimic grav.:( |
Problema s-a rezolvat, era o pastila de pe blocul motor care se impuscase...cu putina migala am reusit sa o schimb fara sa ii dau motoru jos...am pus alta noua in loc cu etansant si pana acum toate bune....mai merg umpic cu masina poate se mai lasa suspensia si apoi o sa atasez poze.
Nu i-am facut poze pana acum findca nu am ce sa va arat ca masina este aprox la fel ca inaltime..am discutat si eu cu cativa prieteni care si-a luat suspensii noi si au zis ca lor le-a coborat ceva cam dupa 1-2 luni de utilizare...acum sa vad ce se intampla. la o fabia a coborat cu 3 cm in 2 luni si la un urs cu 2 cm....deci sper si eju macarla 1-2 cm.... |
Poze cu suspensia sa vedem si noi coborarea . Bafta la tunareala in continuare .:D
|
11 Attachment(s)
Dupa zapezile astea am scos si eu masina la cateva poze.......cu ocazia asta o sa va arat cum sta cum suspensia cea oua...cu toate ca trecerea de la drop 40/40 la drop 60/40 nu e foarte evidenta.....dupa masurari in loc de 60 fata de undeva la 50....dar sper sa se mai lase in timp.
|
Se aseaza bine cu suspensia asta.
Asteapta sa vezi cum arata cu jante de aliaj, apoi ciopartesti cate o spira pe fata, daca are wheelgap mare. |
Ce inseamna "treaba" aia cu aripa...fi umpic mai explicit de rog ca sa inteleg ca ma depaseste...ms.
Jante am pe 16, 7,5 j et 35 cu gume 195/45 si e exact ce trebuie.....sunt pozele pe pagina anterioara. |
Quote:
spor la modificari in continuare !!! |
Ma gandeam si la treaba asta cu calitatea...un prieten de al meu cu un E30 dupa ce a pus suspensia s-a mai lasat masina cu 3 cm dupa vreo 3-4 luni, dar era si motoru de 2.5 mai greut....sper sa fie asa si la mine!
|
Salut,
II sta foarte bine cu noua suspensie. Am o intrebare: de ce nu ii dai jos aparatorile de noroi? Cand mai cobori cate o bordura o sa iti atinga. Succes in continuare. |
Quote:
|
in decurs de 1-2 luni se mai lasa suspensia, maxim 1cm-1,5 cm. dar diferenta o vei vedea dupa ce schimbi rotile. relaxx ;)
|
Azi cred ca o sa fac din nou poze...a venit caldura si scot masina:))
|
5 Attachment(s)
Azi am facut ceva poze cu cativa prieteni asa pe fuga....masina murdara...dar asa de primvara merge!
|
4 Attachment(s)
inca cateva poze din spate....
|
Hay ca arata prea bine:twisted:
|
Foarte frumos ii sta lasata asa, iar jantele se incadreaza perfect in peisaj.
Mult succes in continuare. |
Multumesc de aprecieri...idei sunt multe bani nu prea plus ca am si a 2 a masina care ma haleste de bani...masina de zi cu zi...un golf 4 1.9tdi ......2 impozite, 2 asigurari, 2 vignete.....gume de iarna si la una si la alta....etc.....sper in primavara acuma sa o vopsesc toata.
PS: ma gandeam sa o fac albastru de subaru cu jantele aurii sau neagra cu jantele aurii.....astept idei....multumesc. |
Alba cu folie pe geamuri si jantele negre:> o varianta :twisted:
|
Am oroare de jantele negre....traiesc cu impresia ca arata masina a "obosit":))).....
|
2 Attachment(s)
frumoasa masina!parerea mea ar fi ca ar da bine asa:
|
2 Attachment(s)
La ceva de genu ma gandeam si eu..albastru cu auriu...
Si cateva poze din weekwndul asta! |
1 Attachment(s)
albastru subaru ca ide cum e culoarea
|
Ms de poza sobolane....cred ca asa o sa o fac....sau ceva asemanator.
|
daca vrei pot sa iti spun codul la vopsea il sun pe vopsitor si mil comfirma daca te ajuta.
|
o sa te sun daca am nevoie....parca am un cosmote de al tau
|
frate bzn-ule, ce mai zici?
ai dat jantele? treci pe 15 sau 14 ? :twisted: |
Caut un client si nu gasesc:)))...astept sa le dau si ma trec pe ceva mai mic....ca 16 nu e de mine:))
|
Sunt zvonuri ca rulezi mai "low" :twisted: poze poze poze!
|
Poate facem weekendu asta:) e mai low cam cu 1 cm pe fata!
|
Imi place cum arata1o aseaza mult jantele,chiar sta bine!buna ideea cu vopsitul:albastra cu jantele aurii!iti sustin ideea!salutare.
|
Masina intra la vanzare...1200 euro fix...dau si arcuri stock si toba stock daca vrea cineva sa o faca ca de fabrica.
|
Quote:
mai gandeste-te!!! |
Vreau sa iau altceva...acuma sa vedem ce o sa fie!!!
|
Masina s-a vandut...acum raman cu amintirea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:40. |
- Copyright 2026 4Tuning