Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Hobby-uri si Pasiuni (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni.html)
-   -   Colectii si colectionari de diferite chestii !! (https://forum.4tuning.ro/654-hobby-uri-pasiuni/12910-colectii-colectionari-diferite-chestii.html)

BoGDaNuVL 27-01-08 09:44

Re: Colectii si colectionari de dif chestii !!

20 Attachment(s)
Acestea sunt toate. Sper ca v-au plăcut :twisted:
Attachment 435628 Attachment 435629
Attachment 435630 Attachment 435631
Attachment 435632 Attachment 435633
Attachment 435634 Attachment 435635
Attachment 435636 Attachment 435637
Attachment 435651 Attachment 435650
Attachment 435649 Attachment 435648
Attachment 435647 Attachment 435646
Attachment 435645 Attachment 435644
Attachment 435643 Attachment 435642

expres 30-01-08 21:29

eu faceam colectie de cartele de metrou ... :D aveam o gramada de abonament si cartele ...dar doar ale mele ..nu de la altii ..da m`am plcitisti de ele si am aprins un foc k era prea frig :D

Bogdan_ozzy 18-02-08 15:04

Colectionar de bani( vechi :D ) ,inainte .. colectionam inele.. de la doze.. de suc / bere :) si cand eram mai mic... cartele telefonice.. cred ca mai am si acum cateva..

kirin 21-02-08 20:21

bani colectionez si eu ( am vreo 4 kg de monede,de la monede romane pana la cele din zilele noastre ,cu bancnotele stau mai prost )
mai colectionez brichete (am bila neagra,wc,pisica,cal,pachet de tigari,pachet de guma,masina,telefon cu rotita,sapca,roata,etc )
as adauga si ceasurile,brelocurile si alte suveniruri

p.s : nu fac schimburi !

manu_96xls 24-02-08 17:50

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by kirin (Post 1374498)
bani colectionez si eu ( am vreo 4 kg de monede,de la monede romane pana la cele din zilele noastre ,cu bancnotele stau mai prost )
mai colectionez brichete (am bila neagra,wc,pisica,cal,pachet de tigari,pachet de guma,masina,telefon cu rotita,sapca,roata,etc )
as adauga si ceasurile,brelocurile si alte suveniruri

p.s : nu fac schimburi !

Daca este cineva interesat de o colectie de monede si bancnote la un pret rezonabil sa ma contacteze;) Ym:manu_96xls sau PM! Trimit oriunde in tara!
mai jos este o lista cu ce se gaseste in colectia mea
PS: o dau pentru ca m-am plictisit de ea....este inceputa de bunicul meu:-P (si este vreo 40 % din ce avea el):rolleyes2

Strainger 24-02-08 23:40

Colectie de casete audio vechi, total 500 de bucati

florea cristian 26-11-08 22:16

Salut
Vin si eu cu o parte din colectia mea de machete.

https://i255.photobucket.com/albums/h...5/S6300810.jpg

https://i255.photobucket.com/albums/h...5/S6300811.jpg

https://i255.photobucket.com/albums/h...5/S6300818.jpg

https://i255.photobucket.com/albums/h...5/S6300819.jpg

https://i255.photobucket.com/albums/h...5/S6300825.jpg

https://i255.photobucket.com/albums/h...5/S6300828.jpg

https://i255.photobucket.com/albums/h...5/S6300817.jpg

https://i255.photobucket.com/albums/h...5/S6300812.jpg

manu_96xls 26-11-08 22:37

Foarte tari , poti sa le prezinti detaliat AICI , daca vrei.:)

viruszatu1 04-12-08 18:43

am colectionat cand eram mic cartele telefonice si bani cat de cat vechi, le`am pus la pastrare pentru o perioada de timp :)

22VIN 04-12-08 20:58

in general colectionez monede sau bancnote de mai multe valori de pe unde ma duc dar si ce-mi pica in mana. de pe unde m-am dus am euro (bineinteles), kuna si lipa croate, lire si centi malteze, leva bulgaresti, forinti unguresti, franci elvetieni, dinari sarbesti si nu mai tin minte acum
si de pe unde nu m-am dus in general am monede vechi de 50 ani sau mai mult, ca de ex kopeici rusesti, coroane daneze, si foarte multe pe care nu mi le amintesc si nu pot sa ma uit pt ca nu sunt qacasa si nu pot sa ma uit... oricum, sa le pozez nu pot ca ar fi prea multe poze...

Kent8 05-12-08 09:26

eu colectionez ceasuri mecanice vechi.
am peste 160.
o sa revin cu poze

apropo: cumpar ceasuri mecanice vechi, STRICATE si neaparat de masa, nu ma intereseaza cele de mana!

Evoluzione 07-12-08 18:57

Fac colectie de monezi, timbre si faceam si de capace de bere si cutii de bere/red-bull... dar colectia era prea voluminosa am oprit... mai fac si colectie de machete de masini...
Si ceva mai rar, am facut colectie de biciclete, dar acu' am doar patru... si aia era prea voluminosa :lol:

NONE 07-12-08 21:39

3 Attachment(s)
O sa pun peste 5-10 minute poze cu ce fac eu colectie :D
ma duc acum sa le fac poze :D
EDIT
Astea sunt cheile care le-am de la masinile care le-am avut si aveau 2 chei ,
Sunt Autohandler..:D

dmo.mihai 12-12-08 01:59

eu de putin timp m`am apucat sa colectionez brichete...momentan am vre`o 8 de la marlboro una primita cadou mai bussines si , una virginia slims si una lm...si inca mai caut:D

mitza mtb 15-12-08 23:51

Cat oferiti pe o colectie de timbre?sunt de prin anii 80....a le lu mama:))))...poate fac si eu un ban cinstit:)))))

FLAME 04-01-09 20:59

eu colectionez monezi,bancnote si cartele telefonice(odata am scapat ca prostu' cartele pe jos,pfaaaaii vreo juma' de ora am stat sa le pun la loc cum erauX(X(X )

onut147zena 14-05-09 16:42

Re: Colectii si colectionari de diferite chestii !!

INAINTE COLECTIONAM MACHETE AUTO SI ACUM MONEDE

pumaovi 14-05-09 17:04

de aproape 1 an fac colectie de sticle de vin..pline:P... o multime de timbre din romania.ungaria.rusia si obiecte vechi masini de scris, mobilier din ani 70-80

Sasha 14-05-09 17:29

Quote:

Originally Posted by pumaovi (Post 2318773)
de aproape 1 an fac colectie de sticle de vin..pline:P... o multime de timbre din romania.ungaria.rusia si obiecte vechi masini de scris, mobilier din ani 70-80

pe sticlele de vin si eu am "boala" de 4 ani :|

Strainger 14-05-09 23:14

Sa nu radeti de mine eu colectionez banuti de 10 bani ( ora 12-13-2009, 200 roni am) si de 50 bani (1000 roni am), mai dau pe la maxi taxi cand nu am, kaufland, billa, penny, real, etc.

razvanell 14-05-09 23:28

banuti de 50 de bani colectionezi si eu :)) sunt la inceput am vreo 600 de mii pana acum:))

Alex_pitesti 21-08-09 11:29

20 Attachment(s)
eu colectionez brichete si pixuri..pun si ceva poze:D

DTH 21-08-09 12:29

14 Attachment(s)
Eu sunt colectionara de machete , telefoane mobile si brichete...pozele le aveti mai jos .

Din pacate am gasit doar o parte din brichete , foarte multe sunt aruncate prin masina/casa/curte , nu eram colectionara de brichete dar intr-o zi mi-a venit sa le strang pe toate si cand am vazut cate am ...n-am mai stat pe ganduri ...:lol:

Iar colectia cu machete continua , la astea chiar nu ma las de colectionat & tunat :D

De mobile ce pot sa zic , ca sunt doar o parte din ce am avut , restu ba le-am pierdut sau le-am facut praf :sad: astea macar merg saracutele :lol:

Enjoy :arrow:

geani29 22-08-09 00:00

2 Attachment(s)
o parte din colecţia mea

colectionar 07-09-09 14:30

Si eu sunt un impatimit colectionar de monede si bancnote!

Darius DMS 30-09-09 09:49

replici ale masinilor la diferite scari.....https://forum.4tuning.ro/505-machetel...arius-dms.html acum colectionez ferrari 1.24.....daca are cineva,plz contactati-ma,cumpar orice(inafara de ce am)

Strainger 30-09-09 12:34

17 Attachment(s)
Nu pot spune ca am o colectie impresionanta de un anume tip de lucru, inainte ce mai colectionam, acum mai rar va arat asa in mare parte sa vedeti si anume:
1. vederi de la manastiri ca si numar sunt vreo 150 de bucati
2. casete audio ca si numar sunt vreo 300
3. banuti de 50 de bani 70 roni total
4. bilete de autobus, tren, tranvai, maxi taxi, circ, etc. 100 bilete
5. carticele kellogss am avut 50 dar am mai dat din ele si am ramas numai cu 5
Ps: daca mai are cineva cumpar
6. cartele telefonice la numar sunt vreo 120
7. jucarii de la oua kinder sunt vreo 40 si ceva poze altadata si cam atat.
Asta e in mica parte din colectie ca sa va faceti o idee

andi_cimpean 01-10-09 10:31

Quote:

Originally Posted by Strainger (Post 2680804)
2. casete audio ca si numar sunt vreo 300

caseta aia cu manele tanga...este cea mai tare..:lol:

Evoluzione 30-01-10 18:09

18 Attachment(s)
O mica parte din colectiile mele.

FLAME 30-01-10 19:29

eu am mai adaugat la colectia de monede inca 12 bucati,iar la cea de cartele telefonice inca vreo 40....o sa pun si poze mai incolo;)

xxdadixx 31-01-10 19:28

Quote:

Originally Posted by xxdadixx (Post 1273981)
Deci care mai aveti surprize Turbo si vreti sa facem schimb :)

Bump :D

marius_eugen 01-02-10 15:03

Eu colectionez timbre , activ , adica incerc sa ma mentin la zi , nu am facut bani din asta , dar este mare pacat ca noile generatii nu mai au astfel de pasiuni si cred ca numai parintii sunt de vina . Copii vad si isi formeaza gusturile si pasiunile si din ceea ce vad la cei mari , dar , din pacate multe pasiuni de decenii s-au stins .
Mama de exemplu , colenctioneaza monezi vechi , nu stie ce sunt , daca valoreaza ceva sau nu , dar sunt ale ei si le priveste cu mare placere , astfel incat ai mei m-au inteles mereu cand a venit vorba de pasiunile mele .
Chiar va recomand sa prezentati si chiar sa le povestiti copiilor vostri ce pasiuni aveati voi , ce va jucati ... Nu am mai vazut pe nimeni jucandu-se frunza , lapte-gros , fata-ascunselea , leapsa ... abia se mai duc la un fotbal sau tenis de picior cativa pasionati de julituri
Si eu am facut colectie de surprize Turbo , dar dupac ate tin minte le-am dat pe ... timbre :D , pentru ca am inceput cam de la 6 ani sa colectionez si sa ma informez despre ele . Acum este destul de dificil , pt ca sunt scumpe , la targurle filatelice nu ai obtine mare treaba pe ele , batranii colectionari care faceau asta din pasiune si placere si chiar incurajau tinerii ... s-au cam dus , iar generatiile actuale fac din tot un profit si astfel descurajeaza copii si tinerii . Cand eram mic ma duceam cu varul meu pe 11 iunie la expozitii cu vanzare de timbre si cate nebunii luam ... cand ajungeam acasa umpleam masa cu timbre si apoi pierdeam jumatate de zi incercand sa le asez cat mai bine in clasor :rolleyes2 ... off ce vremuri .
Inainte erau plicuri saptamanale / lunare cu timbre cam peste tot , nu numai la posta , dar acum nici acolo nu mai gasesti ca s-au despartit Posta de Romfilatelia ... tot din cauza certurilor pe bani , interese si spagi .
Cred ca am sa fac si cateva poze , dar in cateva zile , cand voi avea chef si de pozat , ca dureaza ceva timp :D .

Vad ca multi dau cate un anunt ca vad sau schimba diverse , asa ca pot sa spun si eu ca sunt interesat de timbre romanesti in principiu , serii / colite ... de preferinta ne-stampilate , dar ne-filate ( adica nerupte , neindoite , nezgariate , necolorate cu diverse ... ) dar ca locatie Bucuresti-ul , ca m-ar costa mai mult deplasarea , iar preturile sa fie decente !

du0n 01-01-11 18:55

Si eu eram pasionat de numismatica.Am avut circa 250 monede ,si circa 30 bancnote.Dar m-am plictisit si am inceput sa o lichidez :)) Inca mai am cateva piese din ea.Dar nu mai prezinta interes.
Cred ca o sa ma apuc de colectionat brichete.

Evoluzione 01-01-11 19:55

9 Attachment(s)
Ceva poze cu medalii si ecusoane...

Si, cred ca-mi vand colectia de timbre (am in principal straine, serii, unele tari rare precum San Marino, foarte vechi frantuzesti). Daca unul dintre voi este interesat in ceva anume, sa dea PM.

BMnWA 10-01-11 11:09

:rolleyes2 machete auto si moto,cred ca am in jur de 40, telefoane mobile vechi si noi in ultimii 4 ani telefoanele care nu erau scumpe (2-300e) nu le-am mai vandut le-am tot pastrat (6610i 6310i 6230i e50 e51) in special nokia, sticle cu bauturi (vinuri bordeaux in special,sampanie-cristal,dom perignon,moet,whisky-15-18 ani chivas,johnnie walker,jack) si sticle mici de 20 30 50ml. Sticle mici am peste 120 iar sticle mari in jur de 40.. Sepci nike adidas jordan,asta pe vremea cand ma ocupam cu haine dar pe masura ce trece timpul colectia scade :) in jur de 50 sepci.. Adidasi,inca mai am cred prima pereche de adidasi originali nike ai max ce ii cumparasem in urma cu 9 ani,in rest am in jur de 70 perechi din care mare parte sunt in stare foarte buna de purtat.. sticle in miniatura de parfumuri originale 4-5ml , nu le prea gasesc dar nu le iert cand le prind:D dvd-uri originale cu filme in jur de 70 buc..aparate foto digitale defecte.. am vreo 10 daca le caut bine.. altceva nu imi stiu acuma,o sa fac niste poza zilele astea cand o sa fiu mai liber.. Daca lichideaza cineva produse asemenea colectiilor mele as fi interesat cu exceptie sepcile si adidasii,dar masini,telefoane,aparate,sticle mari-mici scumpe sau ieftine nu conteaza,pretul sa fie corect.

FED express 11-01-11 19:23

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3971119)
:rolleyes2 machete auto si moto,cred ca am in jur de 40, telefoane mobile vechi si noi in ultimii 4 ani telefoanele care nu erau scumpe (2-300e) nu le-am mai vandut le-am tot pastrat (6610i 6310i 6230i e50 e51) in special nokia, sticle cu bauturi (vinuri bordeaux in special,sampanie-cristal,dom perignon,moet,whisky-15-18 ani chivas,johnnie walker,jack) si sticle mici de 20 30 50ml. Sticle mici am peste 120 iar sticle mari in jur de 40.. Sepci nike adidas jordan,asta pe vremea cand ma ocupam cu haine dar pe masura ce trece timpul colectia scade :) in jur de 50 sepci.. Adidasi,inca mai am cred prima pereche de adidasi originali nike ai max ce ii cumparasem in urma cu 9 ani,in rest am in jur de 70 perechi din care mare parte sunt in stare foarte buna de purtat.. sticle in miniatura de parfumuri originale 4-5ml , nu le prea gasesc dar nu le iert cand le prind:D dvd-uri originale cu filme in jur de 70 buc..aparate foto digitale defecte.. am vreo 10 daca le caut bine.. altceva nu imi stiu acuma,o sa fac niste poza zilele astea cand o sa fiu mai liber.. Daca lichideaza cineva produse asemenea colectiilor mele as fi interesat cu exceptie sepcile si adidasii,dar masini,telefoane,aparate,sticle mari-mici scumpe sau ieftine nu conteaza,pretul sa fie corect.

m-ar interesa pe mine cam ce machete auto ai.sunt aproape, poate te scap de unele...

BMnWA 11-01-11 20:19

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3975905)
m-ar interesa pe mine cam ce machete auto ai.sunt aproape, poate te scap de unele...

nu vreau sa vand nimica,vreau sa imi maresc numarul la toate..

DTH 11-01-11 20:29

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3976126)
nu vreau sa vand nimica,vreau sa imi maresc numarul la toate..

Te-a întrebat pentru că aici ai menţionat ce anume ai vrea să dai ..

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3971119)
Daca lichideaza cineva produse asemenea colectiilor mele as fi interesat cu exceptie sepcile si adidasii,dar masini,telefoane,aparate,sticle mari-mici scumpe sau ieftine nu conteaza,pretul sa fie corect.

:-)

BMnWA 11-01-11 20:45

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3976177)
Te-a întrebat pentru că aici ai menţionat ce anume ai vrea să dai ..

:-)

:)) ce spirit de observatie ai :D

DTH 11-01-11 20:47

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 3976262)
:)) ce spirit de observatie ai :D

Păi da normal :D şi eu sunt colecţionară şi dacă băgai ceva la vânzare poate mă interesa şi pe mine că , colecţionez atât auto cât şi moto :D

All times are GMT +2. The time now is 14:18.

- Copyright 2026 4Tuning