![]() |
Re: LOGAN
unele loganuri cum e asta si varianta de curse s2000 mi-au schimbat radical parerea despre logan.....chiar iese ceva din dubita
|
f frumos...imi place enorm :) bv...planuri mai ai ceva ...niste schimbari?
|
parerea mea ca este cel mai reusit golan, si nu spun asta ca imi este prieten vlad ci pt ca asa este!
si nu mai zic ca luna urmatoare apare si intr-o revista( nu spun care)! bafta vlad si tine-o tot asa! |
ba smeker loganu chair imi palce nu am ce zice jos palaria!!! ]
|
frumos ce pot spune dar ai grija vlad ca poluezi cu tobele alea fara catalizator :):):):D
|
foarte dragut
|
super tare frate. mai ales k ai fost primu care ti l-ai facut asa. poate ne intalnim mai prin vara prin iulie sa vb poate ma ajuti cu ceva sfaturi,ceva,pt mashina! :lol:
|
Quote:
|
super frumos loganu, l-am vazut la 4tuningday si te-am mai vazut pe la tineretului. E reusit din toate punctele de vedere. ;)
|
EVOlutia loganului!
10 Attachment(s)
postez cateva poze cu EVOlutia loganului lui vlad!
inainte sa postez pozele iti spun ca sunt f mandru de tine vlad, ai cea mai frumoasa dacie (logan)! nu e numai parerea mea....... poza nr 1, aici avem jante 15 si tips Borla! poza nr 2, s-au schimbat jantele cu unele pe 16 cu anvelope 205/50 R16 poza nr 3, s-a scos emblema dacia! sa o arda focul :lol: :lol: poza nr 4, pleoape si vopsit ornamentele nichelate negre:rolleyes2 :rolleyes2 poza nr 5, cineva s-a jucat cu masina si a trantit-o la pamant, ce zici ii sta bine? poza nr 6, un mic eleron zender, mic si finut ca e mai dragut, nu?:-P poza nr 7,8- kit exterior AM,plafon negru,eliminat embleme de pe portbagaj,evacuare dubla! pt un sunet mai placut! poza nr 9,10- si aici incepe groaza, bari fata+spate Pilot,jante Wolfrace 17''! aici s-a terminat jmecheria! felicitari inca o data vlad! :peace::dance: |
meeting dacia
4 Attachment(s)
cateva poze cu masina lui vlad de la intanlirea daciilor luna mai.....
|
Dupa mine asta e cel mai frumos Logan, din cate am vazut pana acuma. Jantele arata bine de tot!!!
|
foarte frumos loganul..l-am vazut de mai multe ori in trafik..se aude super marfa....dar robert mie mi-ai zik ca, kitul e de la zender..sau pilot?:?:
|
Are fata spate Pilot , praguri si codita Zender.
|
am vazut si eu loganu aseara la pescarus, super frumos si jentile sunt dementiale. ;)
|
este intr-adevar foarte frumos,ii doresc proprietarului sa o stapaneasca cu multa sanatate shi sa aiba grija de ea!;)
|
..f frumos golanu..
|
clar cel mai frumos logan din cite am vazut.super fain tunata cu gust.deci si loganu poate arata bine pina la urma.sa ai grija de frumusetea asta
|
Aj avea j yo o intrebare :D Cat a costat jentzile j cauciucele? j de unde le-a luat?:D dak se poate j un PM!!!
|
foarte frumos loganu ..dupa pararea mea este al doilea pe tara ca frumusete dintre golanuri .. :D:D:D imediat pun poze cu loganul care cred eu ca e cel mai mumos ..poate mai furi cate ceva de la el :D..
|
intr-adevar un lgn care arata bine.... imi place f mult ce i s-a facut acestei masinutze...plus ca e facut cu bun gust si nu este tipator si nici nu da in tiganii, deci: bv... felicitari :D
|
4 Attachment(s)
iata pozele ..asta e dupa parerea mea cea mai frumoasa golanca .. nu am vazuto pe forum pe aici .. parerea ema ..din fatza arata mortal ..asta imi place cel mai mult ..si spatele se putea mai bine ..fura si tu cate ceva :D:D:twisted:
|
nu stiu ce vezi frumos la loganu ala! in primu rand eleronu ala strik tot spatele,pleoapele nu-mi place deloc,jentile trebuia ceva cromat (sau cel putin punea unele argintii),dc tot a scos de pe spate mblema cu logan si cu 1.4 sau 15 sau 1.6 kt o fi ea de ce nu a scos si emblema cu dacia? iar spoileru pe fatza nu arata chiar asa spectaculos,mai bine arata a lu vlad!
ink o chestie: makr acopereai si U numaru,k nu prea ii sufar pe moldoveni ;) |
Quote:
|
mie imi plac jentile negre la nebunie cum arata, cromate numi plac in general, ca dau a bling-blinguri americanesti. aveti dreptate, eleronul este oribil, dar totusi arata super bine masina.
|
Vlad as vrea sa stiu si yo de unde tzi'ai luat "ploapele" pt loganu tau(stiu si alti de pe aici?) pt ca sunt interesat:P
|
Mijto de tot Loganu'....daca nu ar mai avea stemele alea nu ar mai fi Logan.
CAnd au vazut niste prieteni de ai mei pozele dar fara steme(V.T.) au zis ca este Opel masina.... |
Am vazut-o astazi pe strada, si intr-adevar arata foarte bine.
|
TOT RESPECTU PT TINE SI MASINA TA !!! E ZUPER ARANJATA SI VA SPUN EU CA VAZUTA DE APROAPE E CEVA INCREDIBIL DE FRUMOS !!! RESPECT!!
|
ai grija cu amortizoarele ei originale!s-ar putea sa-ti cedeza daca ai schimbat arcurile pt ca nu au cursa lor normala!
|
si felicitari pt masina!a iesit misto!si jantele sunt super ok!foarte tare!sa ii mai vopsesti si oglinzile!si loganu meu are aceeasi culoare si poate o sa mai fur si de la tine cate ceva!
|
Masina , a mai suferit o serie de mici retusuri ...printre care si vopsitul oglinzilor...si alte alea...:D
|
Quote:
|
Quote:
|
MARII FELICITARI PT. APARITIA IN COX !!!
De calitate , atat pot sa zic despre masina asta , de calitate ...mai ales dupa ultimele modificari ....;) EVOLUTION CREW este mandru de cele doua dacii din club! Old School si New School cum s ar zice ! :D Tine o tot asa uriasule ! :D:D |
te rog da-mi si mie ceva informatii despre firma de unde ti-ai luat prelungirile pt spoilere si pragurile...te rog frumos...respect...razvan https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/23374-golan-10-15-tunat-inceput.html mersi mult
|
scuze...doar pragurile...ca spoilerele sunt cu totul...scuze
|
foarte tare masina sa o stapanesti sanatos....
|
foarte tare masina sa o stapanesti sanatos....:lol: :!: m-as combina si io sa mi vand clio si sa mi iau un logan...parerea mea ca are mai mult potential de tuning loganul...lamuriti-ma si pe mine....va rog....:?: :?:
|
Uita-te aici,poate.........https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/25380-logan-cl-53-a/page-2.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:50. |
- Copyright 2026 4Tuning