Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Opel Astra Tuning (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/1288-opel-astra-tuning.html)

CT-87-ADY 24-07-04 10:19

Quote:

Am sa va spun si cine sunt persoanele alea ....
Multi dintre voi nici nu le cunosc .. catziva da ...
Ashteptam cu nerabdare sa le spui...! :wink:

Al3xius 24-07-04 14:00

cat mai e pana la lansarea oficiala ? :lol: :lol:

:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

X-Ray-Eyes 25-07-04 17:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
cat mai e pana la lansarea oficiala ? :lol: :lol:

:peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace:

Soon !!!
Eu zic ca maxim 1 sapt. jumatate ... adica gata de plimbare ...
Azi noapte am iesit cu ea asha , in 7 culori prin Eforie , Costinesti , Constantza , si pot sa ma laud ca se uita lumea dupa ea ca dupa urs ..
:peace:

xxdadixx 29-07-04 12:56

Am vazut su eu ultima poza, ce sa spun, astept sa vad originalul. Problema care e: Dupa parerea mea spoilerul din fata nu \"CURGE\" spre spate. Pragurile si spoilerul spate arata in aceiasi linie dar ala din fata ba! Astept ORIGINALUL. Arata-ne o poza asa cum e ea nevopsita!

amadeus_and 29-07-04 21:09

Re:

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"X-Ray-Eyes\"
rudolf.s // Super misto treaba cu electromagnetul ...
Insa ar trebui sa iau 2 bucatzi initial ptr usile de pe spate , si apoi daca e sa mai iau 2 pre cele din fata ... dar mi-ar trebui 2 butoane ptr usile din spate , iar ptr usa de la sofer , am pe telecomanda buton de actionare deschidere portbagaj ... si pot sa cuplez sa deschida in locul portbagajului usa de la sofer ... Misto nu ??/
Sarumana ptr idee ...

Daca te intereseaza mi-a venit din state acum trei zile un kit pentru \"shaved doors\"(usi barbierite sau cum vrei sa traduci)
Kitul este complet pentru doua usi si contine inchidere centralizata ptr 2 usi, si deschidere automata tot ptr doua usi din telecomanda sau din butoane (sunt patru butoane, doua le pui in interior si doua sub aripi sau unde vrei tu, ca la hot-rod-urile americane)

X-Ray-Eyes 29-07-04 23:22

Cati bani ???
Poze am pe un site , arhivate in ZIP dar nu mai tzin minte aadresa exacta ...
Dar cand o sa o duc la vopsitor am sa ii fac o poza sa o bag aici sa vezi ce si cum ...

amadeus_and 29-07-04 23:36

2 Attachment(s)
200 euro...
Daca te intereseaza da un mesaj pe pm sau suna la 0722.47.46.43(la orice ora, mai putin dimineata cand dorm :twisted: )

X-Ray-Eyes 02-08-04 22:13

Done !
Finish ...
Ready For PaintJob ...

Am sa va pun niste poze Super Beton miercuri ...
Acum sunt in Buzau ... cu 2 prieteni ... cautam un motor ... nu ptr mine ...
In fine ...
Cele mai misto poze o sa fie cele facute dupa ce o scot de la vopsit ....
Miercuri ma duc sa vb cu un vopsitor .. sa vedem ce zice .. se baga sau nu se baga ...
Oricum e .... eu m-am speriat ...
:)
De cum arata !

dogarel 03-08-04 00:19

Bravo SAD-ule!!! RESPECT!! Abia astept sa vad cum iese treaba.

CT-87-ADY 03-08-04 00:25

Me too! :twisted:

xxdadixx 06-08-04 12:29

Me three!

Stuey 06-08-04 22:22

Re:

X-ray...ti-ai terminat masina?ai mai inceput proiectul?e inca in lucru?ca nu am mai intrat demult pe net.si sunt curios sa vad ce a iesit.si inca ceva...ca am uitat...tu stii sa lucrezi in fibra de sticla?ca daca e asha...cand mi-oi lua masina si carnet...la tine vin sa imi fac masina...(pe bani bineinteles...daca mai lasi din pretz :D :D :D :D)

DnI 07-08-04 00:22

mie` ca daca ma indragostesc prea mult de calibra asta... cred ca dau si eu o tura pe la sad :wink:

CT-87-ADY 07-08-04 14:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DnI\"
mie` ca daca ma indragostesc prea mult de calibra asta... cred ca dau si eu o tura pe la sad :wink:

:? Care Calibra??? K sad Are Opel Astra Sedan...?

X-Ray-Eyes 09-08-04 00:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-87-ADY\"
Quote:

:? Care Calibra??? K sad Are Opel Astra Sedan...?

De masina lui era vb man ...
A mea e la vopsit .. la finisaj deocamdata ...

Stuey // am terminat masina man ... e la vopsit ...
M-am mishkat repede ... Aaaaaaight ???

EvlSantoS 09-08-04 02:06

gata??? :) hmm... dudule lasa si u un nr de tel. ca sa vb .. ca luni/marti venim si noi la cta :) poate iesim la un suc... peace

the_mav 09-08-04 16:41

salutare....
bai X-Ray...io sunt mai nou printre voi, da' vreau sa spun ca arata grav rau de tot ce ti-ai propus la inceput... sincer, de-abia astept sa vad pozele finale...
si culoarea aia de 75%(parca :wink: ) Marlboro perlat e belea rau (sincer m-am gandit sa mi-o trag shi io la Delta mea :twisted: :twisted: :twisted: )
in rest, sa ai grija de ea ca de ochii din cap ( :shock: :shock: :shock: ) shi rupe-le gura cu scula ta :D :D :D :shock: :shock: 8) :twisted: :twisted:

X-Ray-Eyes 10-08-04 00:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"the_mav\"
salutare....
bai X-Ray...io sunt mai nou printre voi, da' vreau sa spun ca arata grav rau de tot ce ti-ai propus la inceput... sincer, de-abia astept sa vad pozele finale...
si culoarea aia de 75%(parca :wink: ) Marlboro perlat e belea rau :twisted: :twisted: :twisted: )
sa ai grija de ea ca de ochii din cap ( :shock: :shock: :shock: ) :shock: :shock: 8) :twisted: :twisted:

Poze am sa pun saptamana asta ...
Arata grav ... eu zic ca realitatea arata si mai grav !
E misto rosu ala .. e Rosu VW-Audi ... are un cod Y3D WY .. ceva de genul .. si merge belea cu perla neagra sau argintie ...

O sa am grija ... Chill ... ii pregatesc \" casutza \" ...

the_mav 11-08-04 08:56

se mai aude /vede ceva despre masinutza ta ??? :? :P :D

Stuey 11-08-04 12:27

Re:

WAW....ai terminat-o.....vreau sa o vad....sa pui cat mai multe poze...:D A iesit exact cum ti-ai propus sau mai misto?

DnI 11-08-04 13:41

CT-87-ADY ma refeream ca dau o tura pe la sad sa-mi tuneze si mie calibra :wink: in gluma iti dai seama... ca la cati bani a bagat el in ea... cred ca a iesit ceva mortal.
dabia astept pozele, poate ne face o surpriza si isi face si un site pentru masina ca merita!

the_mav 11-08-04 16:30

auzi X-Ray....ziceai ca ii pregateshti casutza cumva???? :? :) :lol:
asta nu inseamna ca ai terminat-o cumva ??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
io deja mi-am pus postu' asta de pe forum la \"default\" in explorer, asha ca fa bine shi baga mai rpd pozele ale....ca.....MOR DE NERABDARE...... :shock: :D :lol: :shock: :P :D :) :twisted: :wink:

ps: ar fi mishto daca le-ai pune incepand cu primele foto ale masinutzei... poate poti sa faci o galerie cronologica :P :D :lol: :P

the_mav 11-08-04 16:34

scuze, vroiam sa pun un singur post, dar a luat-o razna compu' meu... :roll: :wink:
OFF-TOPIC:
'gamiash picioarele in el de internet, **ra ma'sii de mailer.... rog sa stergeti 2 posturi de mai sus... (chiar daca imi place elefantul de pe avatarul meu)...
s-a umplut pagina fratzioare cu HF-uri...

tekno: te-am salvat yo :wink:

the_mav 12-08-04 13:36

Quote:

tekno: te-am salvat yo
...sarumana... :)
hai mai X-ray....mai ai mult de lucru' la ea sau eshti putzin sadic shi itzi place sa ne lashi asha sa ashteptam... :roll: :wink: :shock: :yikes: :yikes: ...
macar incepe shi tu cu cateva poze de la inceputurile \"operatziei\" :? :shock: :shock: :shock: :twisted: :roll:

CT-87-ADY 12-08-04 23:01

Am eu cateva poze.... Dak-mi da voie sadu` le pun!
Ashtept Rasp Sad-ule!

X-Ray-Eyes 12-08-04 23:29

Re:

Quote:

Am eu cateva poze.... Dak-mi da voie sadu` le pun!
Ashtept Rasp Sad-ule!

Nu ar fi normal sa pun eu cand consider eu de cuviintza ?
Daca aveam nevoie de \"ajutor\" te anuntam ...

CT-87-ADY 13-08-04 00:01

O.K! Sorrry! Am crezut k nu ai poze...
Oricum... te`am intrebat inainte! Asha k n`ai de ce sa te superi! :roll:

X-Ray-Eyes 13-08-04 00:11

Re:

Quote:

O.K! Sorrry! Am crezut k nu ai poze...

LooooL !!!
Tu crezi ca nu mi-am facut dosarul ?

Quote:

Oricum... te`am intrebat inainte! Asha k n`ai de ce sa te superi! :roll:

Corect !

CT-03-ART 14-08-04 09:57

sad am shi eu o intrebare.shtiu ca e offtopic dar dupa ce scoti mashina o bagi la legale la curse sau o sa stai sa privesti doar???

RoSonic 14-08-04 11:24

O sa o puna in vitrina...... hai c-ai fost tare ....

Gabi 14-08-04 12:12

Din moment ce SAD-u' s-a baga si la indemanare si la liniute, de ce nu s-ar baga in continuare? Daca suspensia de pe masina va fi tun, la indemanare nu se va lasa in parti ca o barca, deci spoilerul fata si pragurile vor fi in siguranta, iar la liniute, pe o pista calumea, ti-e mai mare dragu' sa te dai cu o asa masina :wink:

SAD RULLS! :peace:

CT-03-ART 14-08-04 13:39

bai mai stiu unii care au facuto doar de design shi akuma stau dau muzica tare shi se uita.

Al3xius 14-08-04 15:09

Stiu si eu cazuri dinalea...dar acele cazuri asa au fost tot timpul...adica inainte sa si-o faca stateau pe margine se uitau , radeau ...si atat...acum si le-au facut si fac acelas lucru numai ca stau razmati de o masina mult mai misto !

Daca si SAD-u se incadra printre aceeia nu cred ca se mai baga inainte la indemanare ...si ce sa mai zicem de liniute ? :lol: :lol:

Gabi has a point : SAD RULLS!!

P.S. : TE ASTEPTAM LA CRAIOVA SAD-ule !!! :wink: :wink: :wink:

X-Ray-Eyes 14-08-04 20:52

Daca credeti ca o sa imi fac masina sa stau cu ea pe bara ... asta e ...
Dar la liniutze am sa ma bag intotdeauna ...
La indemanare ma mai gandesc ... ptr ca nu prea ma mai incanta chiar asha de tare idea ... ptr ca sub bara de fata daca mai poti baga un pachet de tzigari e bine ... deci ...

Daca am sa termin masina pana pe 25 am sa fac tot posibilul sa vin la Craiova .... numai ca nu pre cred ca o sa mai \" existe \" SAD .... ci .... altceva ....
Daca nu ... :(

CT-03-ART 14-08-04 21:36

ce vrei sa spui frate in ultima parte ca odata cu mashina iti schimibi shi numaru sau nu inteleg yo...

Al3xius 14-08-04 22:28

Andrei la indemanare nici nu are rost sa te bagi ca poate mai sunt denivelari si alte alea si e pacat ...

Gabi 14-08-04 22:30

Toate ca toate... Eu vreau sa stiu ceva :lol:
SAD-ule: a iesit cum ti-ai propus ?! :roll:

xxdadixx 15-08-04 19:25

Salut. Mai frate am si eu o nelamurire cu masina ta. Daca e asa de Top Secret de ce te mai lauzi ca pui poze pe forum si nu te ti de cuvant! :oops:
Prima data am impresia ai zis intr-o saptamana jumate asta pica cam pe 3 august,Luni pe 2
August ai zis ca pui poze Super Beton Miercuri ( 4 August ). Marti pe 10 ai zis ca saptamana
asta, Suntem Duminica seara si nimik. :confused2

DnI 15-08-04 22:49

xxdadixx sa asteptam sa o termine si de vopsit si dupa aia. sincer eu nu as vrea sa o vad nevopsita, macar sa fie un soc mare :wink:

SAD`ule cat de joase sunt spoilerele ?
sper ca nu le`ai lasat exagerat sa stai cu frica cand treci prin cea mai mica groapa !?

X-Ray-Eyes 16-08-04 01:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Toate ca toate... Eu vreau sa stiu ceva :lol:
SAD-ule: a iesit cum ti-ai propus ?! :roll:

Mai rau !!!
Ai sa vezi ...
Saptamana asta o scot de la vopsit ... si completez ( nu termin insa ) seria de poze de pe pagina aia de la cardomain ...

Quote:

Originally Posted by \"xxdadixx\"
Daca e asa de Top Secret de ce te mai lauzi ca pui poze pe forum si nu te ti de cuvant!
Prima data am impresia ai zis intr-o saptamana jumate asta pica cam pe 3 august,Luni pe 2
August ai zis ca pui poze Super Beton Miercuri ( 4 August ). Marti pe 10 ai zis ca saptamana
asta, Suntem Duminica seara si nimik.

Pentru ca am sa pun o poza cu ea inainte , si dupa ...
Ai vazut cumva PIMP My Ride ?
Daca nu ... e de inteles ...
Cel mai mare impact il ai atunci cand te pui in fata faptului implinit ... nu cand vezi treptat ...
Got It ?
De aia nu am bagat poze !

Quote:

Originally Posted by \"Al3xius\"
Andrei la indemanare nici nu are rost sa te bagi ca poate mai sunt denivelari si alte alea si e pacat ...

Corect ...

Quote:

cat de joase sunt spoilerele ?
sper ca nu le`ai lasat exagerat sa stai cu frica cand treci prin cea mai mica groapa !?

1 pachet de tzigari pus in picioare ...
:yikes:

Cam nasol dar ... in Constantza merge !
Nu stiu pe afara ...

All times are GMT +2. The time now is 00:33.

- Copyright 2026 4Tuning