![]() |
Re: M'N'C SPL TEAM
felicitari pt scor....pt unii avand in vedere configuratia sistemului poate parea incredibil sau neverosimil...dar se dovedeste inca odata ca nu totul sta numai in "scule"...conteaza mult mai multi factori...si eficienta unui sistem nu se reflecta numai in ceea ce e la suprafata...la ceea ce se vede...succes in continuare si sa continui pe aceeasi panta ascendenta domnule.
P.S. mi-a facut placere sa te cunosc personal.sper sa ne revedem la cat mai multe evenimente de acest gen. |
apropo...sa nu uiti sa schimbi poza de la avatar :lol:
|
Felicitari domnu pt rezultat!!!,cat ai primit de la power tape pt reclama??:lol:,da cum ziceai am primit tema de casa in clasa mea s-a obtinut un rezultat foarte bun 149.6...mai am de progresat dar nu e imposibil...,oricum nu sunt departe nici acuma dar mai sunt cateva ore de teste si ceva baterii calumea si .....etc sa fie o etapa mai aproape de mine si vin si eu;)
|
Quote:
felicitari pentru rezultat..cu fiecare editie progresezi... din cauza ta or sa se scumpeasca sub-urile m.n.c. rock :lol: p.s. eu sunt unu care te sacaia anu trecut cu intrebari despre ce sub sa-mi iau si eu, cand aveai treaba pe acolo :rolleyes2 ....pana la urma mi-am luat un mnc spidershoxx de 10'' si nu regret :D |
felicitariiiiiiiiiii
|
Quote:
In privinta ta,da,deja au aparut sisteme perfomante la clasa ta cu scule de valoare si uite nu e doar MGM.....mai e Bigu.....Adi din CJ ...si cine stie cine mai abordeaza clasa asta asa ca devine foarte interesanta clasa MAXI 3000. Sper sa ne vedem toti la Cluj intr-o echipa si mai mare ,in fond indiferent la ce clasa si cu ce branduri participam ,toti suntem o echipa. Cand ziceam de target 148+ la MAXI 3000 nu glumeam,si mgm si-a facut bine temele la prima etapa...chiar prea bine:P..... Cred ca deja nu ma mai crede nimeni daca zic ca la Cluj sper sa mentin rezultatul....:) |
Quote:
p.s. Nu ma sacai niciodata nici tu nici altii,iar pe tine chiar te rog cu prima ocazie sa ma mai tragi de maneca sa mai discutam una alta |
MNC SPL TEAM va fi prezenta la Cluj la etapa 2 CNCA SPL CHALLENGE. Incercam ca si pana acum sa pastram "traditia" si sa obtinem rezultate bune sau cel putin mai bune ca la ultimile etape unde am participat fiecare dintre noi. |
celelalte TEAM uri va tin pumnii :twisted:
|
In cadrul acestei etape de la Cluj o sa avem un nou membru MNC SPL TEAM prin MIHUTA MIRCEA care va participa la clasa Mini 2000.Vom detalia sistemul lui mai tarziu:).
Sper sa revinim toti 3 cu rezultate bune si personal in cazul meu asa cum zic de fiecare data sa imbunatatesc recordul personal. |
am ajuns acasa de la KOE 2 ,inca nu sau anuntat oficial rezultatele dar eu cred ca nu ne am facut de ras cu MNC:lol:,daca am calculat bine avem media echipei de peste 150 db...si rezultatele mai tarziu cand va aduna Basic cupele8)
|
Felicitari!
Putini dar buni!!! :-) |
ceva poze cu noul sistem nu pui sa furam si noi patentul
|
felicitari MNC team !!!!
|
6 Attachment(s)
MNC SPL TEAM s-a intors de la Cluj cu urmatoarele rezultate:
SZASZ ADRIAN-PEUGEOT 307 SW-LOC 1- SUPER 15NW-153.7db EVENT RECORD-NOU RECORD NATIONAL VANYOVSZKI ROBERT–OPEL ASTRA–LOC 1- MAXI 5000-149.8db-NOU RECORD NATIONAL MIHUTA MIRCEA -SKODA OCTAVIA-LOC 1- MINI 2000 -147.6db-NOU RECORD NATIONAL LA BASS RACE AM PARTICIPAT DOAR EU SI AM OBTINUT 148.6db dar nu am folosit toata puterea ci doar 1 bucata -MNC S3000- 3KW. Media echipei asa cum a zis si Roby este 150+ db iar la cluj concurenta,cel putin pt Roby si Mircea a fost una foarte acerba si numeroasa ceea ce nu se poate spune despre mine :)). Roby a facut chiar o chestie nostima accelerand in timpul probei fara sa isi dea seama avand castile de protectie pe urechi insa dupa prima citire a rezultatului 149.84 si neluata in considerare a reusit sa dea acelasi rezultat in conditii normale.Stiu ca si-a dorit sa treaca de pragul de 150 insa a fost foarte aproape si la el chiar mai sunt multe lucruri de facut. Mircea a fost si el la inaltime,pentru prima oara in CNCA a obtinut un loc 1 si un scor foarte bun pt clasa mini 2000 pe o masina care are o gramada de potential ea nefiind "lucrata" chiar deloc. Despre mine pot spune ca trecerea de pragul de 153 nu ma poate decat bucura,am reusit din nou o etapa cu record personal si cel mai important EVENT RECORD pt a 2 oara. @ugod Nu stiu la ce te referi ,sistemul este acelasi .Sunt poze mai sus cu sistemul .Imi e greu sa raspund legat de "furtul patentului".Tu care ai termlab stii foarte bine atunci cand faci ceva la sistem dupa care ai o crestere sau o scadere. Din nou spun ca inca mai intrevad in timp cateva zecimi de decibel crestere pt ca stiu unele lucruri care mai sunt de facut in masina si care mai pot aduce (zecimi de) decibeli asta in conditiile in care toate variabilele de la rezultatul asta se pastreaza ceea ce e foarte greu. VIDEO: - 153.7 DB BASIC -> https://www.youtube.com/watch?v=ID_Ht...eature=channel - 149.8 DB ROBY -> https://www.youtube.com/watch?v=UCL9-...eature=channel -BASS RACE PEUGEOT -> https://www.youtube.com/watch?v=zyZF3VwrxSw&NR=1 Cateva poze cu rezultatele si cu mine ridicand cupele in numele echipei(s-au adunat ceva cupe...:) ) : |
"iar la cluj concurenta,cel putin pt Roby si Mircea a fost una foarte acerba si numeroasa ceea ce nu se poate spune despre mine "
adrian,acum noi ne stim de ceva vreme....roby probabil a avut concurenta(chiar nu am urmarit categoria)dar daca te referi la masina mea sau la golful 3 de salaj care a dat cu 4db sub scorul lui mircea(sau chiar mai mult nu stiu sigur)poate cealalta masina care a participat care din pacate mai are destul de lucru la curent si cutie(sunt convins ca baubau va face niste pregatiri pe timtuning), e putin exagerat ca si concurenta acerba,dar dupa gestul lui mircea eu in limita disponibilitatii mele voi face tot posibilul sa ii ofer concurenta,nu cu amplif clasa ab,nu cu cutie facuta pt sq si cu doua porturi si in nici un caz fara sa mai povestesc cu el ca intre prieteni,atunci poate ca va avea concurenta..... |
Posibil sa fi exagerat ..insa nu cu intentie.Nu credeam sa imi fie analizate chiar asa de tare cuvintele.Reformulez:
Media echipei asa cum a zis si Roby este 150+ db iar la Cluj Roby si Mircea au avut concurenta ,ceea ce nu se poate spune despre mine concurenta mea la clasa fiind de o buna perioada de timp propiile mele rezultate. Legat de rezultatele lor Roby e la 0.5 db sub recordul obtinut in maxi 5000 anul trecut de Raidaru daca nu ma insel iar Mircea e la peste 2db peste recordul de anul trecut si cu siguranta anul acesta datorita faptului ca nu cred ca va mai avea ocazia sa participe la multe etape vor fi toate sansele ca recordul lui sa pice insa ca si rezultat la Cluj a fost unul bun. Prin postul meu nu am vrut sa neglijez sau sa minimalizez concurenta lor care evident ca a fost dar nici nu am stat sa analizez sistemele concurente in parte pentru ca sincer pe mine ma interesa scorul meu.Sper ca reformularea sa fie una corecta.Mai stiu doar ca la Roby la Maxi5000 au fost foarte multe masini ,la asta m-am referit in mod special.cred ca au fost minim 10 masini la MAXI 5000 ceea ce mi se pare cu adevarat o concurenta. Nu am vrut sa se inteleaga gresit si nu m-am referit nici la tine nici la cineva anume din cei care au participat la mini 2000 sau maxi 5000. Felicitari pt scorul tau care in conditiile pe care le-ai enumerat mai sus ai depasit tot ceea ce a fost anul trecut la mini 2000, anul asta la prima etapa( vreo 17 participanti) si probabil facand ceea ce ai zis il vei depasi si pe Mircea pana la sfarsitul anului. Multumesc la toti cei care ne-au felicitat. |
............felicitari.......le meriti din plin!la cat mai multe rezultate notabile!sper sa te vedem si la brasov si sa faci din nou o figura frumoasa!!!
|
brasov :lol:
felicitari maschime team ului !!! |
In imaginea 074, se vede clar cat este de grea cupa.... a tras tot cadrul in jos! ;-)
|
Quote:
, repet toate vineri seara deja se intunecase repede am facut trei patru masuratori pozitionari a cutiei am gasit frecventa si a plecat,deci nu cred ca are rost sa te superi pe Mircea care stii bine ca are un dif de 12" si un amp de 1000,deci nici in viitor nu veti fii concurenti,iar la competitii stii regula principala...cel mai bun castiga,iar daca e sa te superi trebuia sa te superi pe mine si pe Adi ca le am facut toate astea si ca am venit cu idea asta |
roby daca tu crezi ca eu m-am suparat pe mircea ca m-a batut la cluj inseamna ca intr-adevar nu ma cunosti,credeam ca ti-am demonstrat ca daca consider ca cineva imi merita prietenia pot sa o dau neconditionata de un scor intr-o competitie,ce am eu cu mircea este personal si nu va fi dezbatut pe un forum public sub nici o forma,iar ca fapt divers cred ca am fost primul care te-a felicitat pentru scorul lui.....chiar nu vad rostul sa ii iei apararea,nu am nimic nici cu tine nici cu adrian,ma stiu si cu el de multi ani si ne-am respectat totdeauna,sa aveti bafta cu sistemele voastre si cat mai multe reusite.
|
Acum ca evenimentul de la Cluj e istorie, eu si Roby vrem sa participam duminca viitoare in 30.05 la un concurs audio din Ungaria ,mai exact la Debrecen.
DEVILTUNING=>https://www.youtube.com/watch?v=sHWR5...layer_embedded Eu voi fi in clasa open, deci cea mai grea teoretic,Roby inca nu se stie exact,trebuie de fapt sa studiem amandoi atent regulamentul pt incadrare.Se anunta se pare si ceva concurenti din Slovacia ,acum ramane de vazut ce va fi.Ce e cert este ca va fi o experienta interesanta. As vrea cu ocazia acestui concurs sistemul sa fie putin diferit ,acum ramane de vazut cat va fi de diferit si in ce fel ma va ajuta asta in concurs.Acelasi lucru valabil si pt Roby. Sper ca acolo sa facem o impresie cat mai buna,mai ales ca participam cu marca "lor" ,pentru cei care nu stiu M'N'C este o marca "ungureasca" produsele bineinteles fabricandu-se acolo unde se fabrica mai toate ,sau majoritatea. |
eu din pacate cum ii spuneam si lui roby nu pot ajunge,desi mi-as dori pentru ca am mai participat la acest show si a fost foarte ok totdeauna,dar asta e mai avem si familii:)bafta si distractie placuta acolo.
|
Quote:
....si cine stie, poate intr-un viitor nu prea indepartat sa participam acolo cu marca "noastra" si nu cu marca "lor"... |
succesuriiiii !!!
|
Cum a fost la Debrecen?
|
Quote:
Mai multe.......asteptam ceva oficial prima oara,si nu va intarzia sa apara .......oricum detalii complete,impresii si poze in curand,ca nu e graba. |
18 Attachment(s)
Si asa cum am promis sa incep cu detaliile....
Concursul s-a tinut in Debrecen si a fost practic o etapa dbcup si parte a showului de tuning deviltuning . Roby s-a incadrat in clasa pana in 3kw hallado A...iar eu la OPEN unde erau permise sisteme de peste 5kw... Roby a luat un meritat loc 2 cu scor maxim 149.8 db insa era greu la acest concurs sa il ajunga pe cel din fata lui cu 150.8db. Ca sa fie totul clar au fost 2-3 masuratori in concurs in functie de nr de participanti in clasa, masuratoare stil db drag fiind practic o competitie sub tutela dbdragracing.Un lucru interesant e ca era absolut interzis sa deschizi usile inaintea terminarii celor 30 de secunde de masuratoare fapt ce te putea duce la descalificare. Eu am avut in clasa pe cel mai tare considerat in Ungaria la ora actuala ,"Boci", cu un sistem pe o LADA SAMARA de 2x 15''(CZENKE AUDIO) si 2 buc link amplificatoare SPL DYNAMICS D7(RMS Power 1 Ohm ( 14.4V ): 6500W) deci din nou asa cum m-am obisnuit sa ma bat cu sisteme cu dublul puterii cu care dau eu ca sa nu mai zic de difuzoare. Am schimbat si eu si Roby nitel sistemele fata de Cluj,adica la amandoi "cutiile" sunt diferite,de fapt erau pregatite si pt Cluj insa acolo am decis sa mergem in alte configuratii. O sa povestesc din perspectiva mea....in calificari am dat 154.6db de altfel a ramas maxim in concurs iar Boci a dat 154.0db In finala dupa cum o sa vedeti si in film am scazut nitel deoarece masina statuse in caldura si de aici pierderea,insa nu aveam cum sa pierd peste 0.6db si sa pierd,Boci insa a crescut si a dat 154.1 cel mai bun scor al lui din ultimile n concursuri(el da 154.0 db constant). Oamenii de car audio din Ungaria au fost extrem de uimiti de "romanii cu MNC" pt ca asa ne-au numit pe forumul lor si efectiv nu le-a venit sa creada ce se poate face cu o marca si cu niste scule pe care ei le-au testat dar nu au ajuns niciodata la asemenea performante.Deci cu alte cuvinte i-am batut cu armele lor:).Se poate vedea si in una dintre poze cand le "explic" sistemul celor mai "rasariti" de la ei:)). Oricum ce e de mentionat este ca pt ei in privinta sistemelor romanesti au mentionat SKODA lui Sfigmo care cei din"bransa" o cunosc si acum mai nou, am aparut si eu ca fiind un sistem care a uimit(astea ultimile 2 sunt lucruri citite pe forumul lor). Oricum concursul a fost super bine organizat,ca sa va dau niste detalii: -ne-am inscris la 10 si am fost anuntati ca la 12 vor incepe calificarile -la 12 punct au inceput calificarile -afisaj cu scoruri si informatii care o sa il vedeti si in video ca atare oamenii nu se imbulzeau printre masini si oricum credeti-ma ca erau ceva spectatori -locatia pt tot show-ul extraordinara: pe iarba unui stadion -mc/comentator care spunea de fiecare cate ceva...de sistem.de clase...de competitori .si comenta efectiv masuratorile.(fara Roby eram mort ca nu inteleg nimic din pacate) -impresionante au fost si cupele care erau acolo "afisate" de la inceput..asteptandu-si propietarii -concursuri alternative care cel putin la final au facut ceva spectacol aici ma refer la "tinut subwoofere" ;chiar ultimii ramasi in finala am crezut ca isi dau sufletul tinand cat mai mult subwooferul cu mainile intinse doar sa castige:) De ce va zic toate astea , sa aveti o idee de cum sunt si alte concursuri in alte tari,eu sincer am fost impresionat de acesta. Si acum 2 filme (unul este din perspectiva castigatorului si una din a invinsului):) : https://www.youtube.com/watch?v=3hZOHsf9nCU https://www.youtube.com/watch?v=qATmAw2dwU8 si finala la clasa lui Roby: https://www.youtube.com/watch?v=w-128rgkXnY O sa pun mai incolo poze cu cateva sisteme de acolo pana atunci cateva poze cu MNC SPL TEAM. P.s. Doresc sa multumesc in numele echipei romanilor care au fost acolo si ne-au intrebat de sisteme/incurajat/felicitat si chiar ajutat pt ca la Roby am ajutat nitel parbrizul sa fie mai fix:). |
nunununu, ia mana ! :))
f tare si felicitari maxime de rezultate! |
bravo mnc team!!!!:twisted:
|
felicitari pentru rezultate roby & basic si la mai mare!
ps: o sa va tina minte baietii aia de acolo cu siguranta :)):twisted::twisted::twisted: |
Felicitari si spor la cat mai multe cupe adunate afara.
Dupa cum spunea si pilula, o sa va tina minte aia. :) Cred ca isi cam baga unghia in gat. :) |
Pot sa va felicit intr-un singur fel. Adica maxim, si imi face maxima placere sa o fac! Sa speram ca si altii o sa va urmeze exemplul. Sunteti dovada vie ca se poate. Felicitari!
https://www.4tuning.ro/car-audio-1/ro...udio-6213.html :workout: |
bvo baieti ...
felicitari ... respect ... totul la superlativ :-P bautura o dati la urmatorul event |
Va multumesc tuturor pt felicitari :D,si msi pt articol...:D
|
Ba felicitari pt scor Adi, ma bucur ca i-ai facut pe unguri8) Eu nu stiu ce dracu tot fac ca nici acum nu mi=am facut masina :lol: , hai ca mai un pic poate vedem un 155 !!! La mai mare!!!
|
13 Attachment(s)
Multumesc din nou la toata lumea.Cu ocazia asta putem spune asa cum zice si articolul 4TUNING ca am reprezentat comunitatea car audio din RO si nu ne-am facut de ras, ci dimpotriva , isi vor aminti de noi o perioada :)
In video-ul urmator sunt 2 masini demo care pe mine personal m-au impresionat....se auzeau absolut mortal...erau amandoua pe acelasi hu...deci aceiasi piesa....una din ele avea 4x15'' (DLD) si cealalta 6x15''(FUSION)...unde mai pui ca muzica era exact pe gustu meu.....m-au "blocat" acolo cateva zeci de minute :) https://www.youtube.com/watch?v=fZS4cIChH9w Si la sfarsit as vrea sa pun cateva poze cu sistemul cu care m-am(l-am) "batut" : 2x SPL DYNAMICS D7 2x CZ Audio 15 (Street Pro ...cred) si apoi cateva poze cu cele 2 SEAT-uri democar FUSION SI DLD ACOUSTICS : |
Te lasa fara cuvinte Cupra aia, e geniala pana la ultimul detaliu, lucrata foarte amanuntit :shock: Asta da masina langa care "plangi", nu un Lamborghini stock, si pacat ca din video nu ne dam seama cum se auzea :-)
|
3 Attachment(s)
dupa o mica pauza ieri am participat din nou la un show din HU,partea de audio organizat de DB drag HU, importatorul de SPL Dynamics pt HU,un nr destul de mare de competitori in categoria mea vreo 6 masini..,in total vreo 30,printre care 3 panda:D,au fost rezultate frumoase loudest car 156.6 panda cu 2x15 si 10KW,eu in Halado A ,(advanced A) categ de 3 kw si 2 x12 am reusit un record personal de 150.1 :D,acest scor mia ajuns doar pt locul doi ,pe locul 1 era organizatorul:lol:cu SPL Dynamics...cu 151db...oricum mai am de progresat dar nu e imposibil...trei masini am fost din oradea si am adus 3 cupe :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning