![]() |
Re: "MELTEANUL" si "KAMIKAZE-UL" de trafic iesean!
nu ai ce sa le faci....fitze de dorobanti....is genu de baieti ca s-au uitat de prea multe ori la seriile fast and the furious...nu stim cand o sa vedem pe strazile din iasi niste soferi "cuminti"??cred ca niciodata...sunt genu de baieti ca nu stiu sa se intalneasca cu niste prieteni pe copou,chiar si la agronomie,fara sa iasa prea mult in evidenta si fara sa faca zgomot....in fine...in ceea ce priveste soferii kamikaze or sa se arda ei nu depasirile periculoase si cu trecerile pe rosu la semafor...noi sa fim sanatosi:d.Sa fiti iubiti.
|
4 Attachment(s)
am revenit in fortza , pentru a primi injuraturi de la cei pozati , daca-s pe forum :twisted:
asa sa incepem : cocalaro' , cu mertsu a parca in fata la hala centrala , FIX IN MIJLOC desi erau locuri de parcare , erau vreo 2 care vroiau sa iasa , dar n-aveau loc din cauza super smecherului ala cu mertsu din 2000 . un Cielo Pimp-uit , si parcarea unei domnisoare dragutze , bruneta , angajata la orengi (nu-i prea clara poza la naiba :sad:) . |
cate suferinte in capul vostru !! Lucratzi la rutiera?
|
nup , nu lucrez la rutiera , da am un hobby sa pozez masini 8)
|
Mai ai sa te dai jos si sa le scrii o amenda
|
Quote:
Asa poate n ar mai parca aiurea....ar fi un mic avertisment , mult mai finut decat sa zgarie cu cheia sau sa-i rupa oglinda ( ca doar nu-i vinovata masina, e vinovat soferul ) Cred ca ar fi plin orasul de buline rozzzz....ar fi un carnaval :-P |
2 Attachment(s)
ceva care pur si simplu GENIAL , GENIAL , am gasit poza pe forum aici . ceva mai genial de atat nu stiu daca exista , ma inchin celui care a venit cu ideea . ar trebuie sa-mi scot si eu 100 de diplome de astea :))))
|
=))) deci, eu propun sa ne strangem cativa si sa dam comanda la P*M (intelegi voi firma) de cateva buline si diplome de astea si sa le "impartit" pe geamurile "norocosilor"...
poate asa mai "sensibilizam" lumea si nu se mai parcheaza aiurea...sau mai rau...nu ma mai uda (la propriu) cand merg pe trotuar pe eternitatea si vine cate-un bou si trece cu maaare viteza pe langa bordura, evaporand toata apa de pe margine sau balta direct pe mine...ai stiu numarul, si i-as lipi o astfel de diploma...binenteles, personalizata pentru aceasta fapta |
interesanta ideea cu diploma si bulina....dar o sugestie....faceti bulina maro,doar vreti sa-i faceti de cacao,nu?rozul e la campania impotriva cancerului la san...numai bine....
|
Vreau si eu vreo 2000 de diplome de genul ala,in doua zile le termin :Lol:
|
ce TAREEEEEE !!!! Aveti grija sa nu va treziti cu diplome de astea pe geam ! Desi cred ca unele femei ar parca gresit sa primeasca asa ceva !
|
pentru femei ar merge ... diploma " tuh fatha , ce cap blond ai ! "
|
1 Attachment(s)
mafia :lol:
|
pe prietenul meu(dyu )l-a mai vazut careva am un cadou pt el:-)
|
e scump la vedere DYU
|
Da Chiar unde-i? O aflat ca are Dro.. Masina pregatita pt el? :twisted::twisted:
|
am sa dorm pe copou ,special sa-l vad pe dyutz facut conserva :twisted:
|
Nu are rost sa dormi acu! ca nu poate dro sa isi prinda viteza e alunecos ! Cand da firu ierbii poti sa dormi in copou ! :D
|
drobeta , sa-mi zici unde sa-mi pun cortul pe copou :-P .
|
eu l-am mai vazut...dar ce-i drept pe la mall :))
|
nu cumva era parca in locul in parcarea SMecherilor , adica pe bordura unde e stradutza pentru taxiuri ?
|
nu...era in cautare de loc de parcare...parcarea aia a smecherilor e ocupata tot timpul ca da ias-ul pe dinafara de smecheri :)
|
Quote:
|
:?: Cum se numeste un sofer care , urca pe strada Palat ( cu intentia de a vira spre Stefan cel Mare ) si cand vede ca e coada mare la semafor ( pe banda de facut la stga pe Stefan cel Mare ), vireaza brusc la dreapta, intra pe sens unic ( straduta care duce in fata la palat ), ajuns in intersectie ( cea de la Palat ),vireaza brusc stga ,( avand intermitent la semafor) venind acum dinspre Palat, intra in forţă in directia Stefan cel Mare, se bagă cu tupeu peste prima masina care a asteptat cuminte la semafor, si pleaca cu tupeu pe Stefan ???
Raspundeti, apoi va spun si ce numar avea masina :-P |
poate a avut si omu problemele lui de a facut asta !! si eu mai fac asa daca ma grabesc ! se vede ca nu prea esti iesit , astfel de practici se fac oriunde in lumea asta !!
toata faza e sa nu fii prins si sa nu faci accident !! :) |
Quote:
Bine ca m-ai anuntat...sa nu cumva sa urc la tine-n masina ( niciodata ) :-P Ulciorul nu merge la infinit la apa.... se mai sparge !!! La fel se poate si cu spoiler ul , far-ul sau ceva de pe la masina ta ( cand nu reusesti si esti prins la mijloc ), dar ai dreptate.... nu-s prea iesit din casa :-P poate mi depun actele anu viitor pentru permis !!! ( poate mi recomanzi tu o scoala de soferi....unde-ai faut tu ) :-P O fi avut si omu problemele lui.... ce stiu eu !!! |
nu am zis ca fac asta in fiecare zi ci doar cand sunt nevoit !
|
Quote:
depasesti pe dreapta ??? - raspuns : doar daca ma grabesc ! treci pe culoare rosie ??? - doar daca sunt nevoit ! Interesant , foarte interesant :-P poate nu stii dar ca sa faci accident.... e nevoie o singura data sa fii nevoit :-P In fine.... fiecare face ce vrea... sa terminam cu asta ca o sa mi reproseze lumea de pe aici ca o caut cu lumanarea :-P Bafta Gaby...sper sa nu fii nevoit sa mi tai calea... ca... vedem noi cum ne intelegem dupa :-P Pace to all.... |
pana acum am avut noroc si nu am facut nici un accident, era sa mai intru in parapeti pe autostrada dar nu am reusit , asa ca nu prea cred ca is palpabil sa comit un accident din vina mea chiar adac ma grabesc , nu ma bag sa tai calea altuia sau intr-o depasire fara sa calculez in prealabil daca am timp sau loc eventual fara sa stanjenesc ceilalti participanti la trafic !! Oricum ideea era ca la noi in iasi traficul inca e lejer si astfel de cazuri cu masini care sa iti taie calea , sa se bage in fata ta in intersectie, sa te forteze sa ii dai prioritate is rare la noi ! Italienii cred ca nici nu stiu ce is alea semnalizari !
|
tu chiar n-ai ce face... si eu fac asa ceva.. poate nu brusc... scrie undeva ca n-ai voie sa faci asa ceva??? raspunde si tu la intrebare.. chiar ma enervezi de acuma ... ;)
|
3 Attachment(s)
chiar de mult n-am mai pus vreo poza pe aici :-P , am cateva parcari smechere :D ghertoi mari astia cu audi :lol:
|
Quote:
|
cred ca Chiu7-le are un buton pe care scrie "parcare romaneasca" apasa soferul pe butonul ala si se parcheaza masina singura :))
|
HAHAHAHAHA
daca ajunge la destinatie si nu are loc de parcare, apasa pe buton si e rezolvata treaba. tare asta |
daca ar avea low ridere le`ar fi mai usor... i`ai vedea pe toti cocotati pe stalpi sau garduri... :D... si totusi nimeni nu ii vede... deh, au Chiu Septe (7)...:wink:
|
1 Attachment(s)
gata am terminat-o cu parcari de Chiu7 , momentan , m-am specializat pe parcari de Eclas
|
Ala sta asa acolo din timpul zilei :)) Am trecut cand era lumina si tot asa era.
|
Quote:
|
nu prea mai este la moda ca politia sa ridice masini :-P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning