![]() |
3 Attachment(s)
continuare
|
1 Attachment(s)
shi-un tricolor tare frumos....
|
aia e chiar varianta de strada... yo credeam ca vorbim de generatzii viitoare...
|
in ultima poza se vede umbra celui care a facut poza...adevarat profesionist..hehehee....
ce-mi plac fazele astea...loolz... |
a fost acum pe seara la mac donalds shi in parcare era un mare mustang GT negru cu nr de harghita.... m-am pishat pe mine ... cand a plecat nepotu ii facea motoru ca la un ducatti de 1000... ce sa zic AM ,,, era cat doua ursuletze
:) |
cool... ce culoare era shi ce versiune? adica ce generatzie?
|
am spus era neagra shi era 2002. m-am interesat... e a patronului de la McDonalds
|
a lui ala de pe zona cluj,sau directorul pe tara :D
|
Re:
Lumea viseaza ;)
Deci ma nu`mi trebe mie Skyline ... imi trebe ceva cu motor acolo de 2000 si vreo 150 de cai ;) ca sa mearga masina ..... In rest despre masina din poze .. |
ms vio... nu am fo atent cand citeam...
|
piry zic ca lumea viseaza dar motor de 2000 150 de cai ,,si tu visezi ,ai bani sa iti iei asa ceva ?????
|
Alex, Pyri a zis ce iar trebui, dar nu cred ca nu s-ar multumi si cu ceva mai mic.......nu-i asa Pyri.
|
150 CP potzi sa scotzi de pe orice motor de 2.0 de la opel de exemplu... itzi tre bani numai... 150 potzi shi din 1.8 GTI $$$ ishi spune cuvantu aici...
|
da tekno banii vorbesc,banii voresc.......................mas multumi si cu 90 de cai,motor 1.6
|
Re:
Quote:
|
lol piry 200 cp cinci daci 1300 hai 4jumate.lllloooooooooooool
|
tekno, un 1,8 GTI are 132 cp, asa ca pana la 150 nu-ti tre multi bani, o evacuare un filtru cat de cat si aproape ai 150 de \"ponei\" sub capota.
|
da man da vara lei nici aia nu faci shi 2.0 GSi are 130 CP... ala cu 16V...
|
Golf-ul ii mai tare, din 1,8 are 132 cp, nu ca un GSi nu-i super.......
|
2 Attachment(s)
eap... astazi ma uitam pe net dupa GSi-uri... am gasit unu 2.0 16 V Turbo 291 CP shi 430 NM :twisted: :twisted: :twisted:
|
Tot respectul, ec sa zic ???
Oare eu cand imi cumpar asa ceva ??? |
bai! fiecare cu visele lui, auzi! asha ca viseaza la GTI... ca yo visez la GSi :twisted:
|
Corect, fiecare cu visele lui, dar uitate putin la cilindreea de pe GSI si de pe GTI, puterea care o scoate fiecare motor si zi care-i mai tare ???
|
shtiu ca e mai mic GTI-u' da nu tuh ziceai ca nu are acelashi sprint ca GSI? :roll:
|
Cand am zis eu asa ceva ???.........nu-mi amintesc.....dar oricum daca ai dus vb. care are sprint mai bun, dupa tine ???
|
cand shi-a vandut tudor, fostu tau coleg GSi-u... :P
|
GSI-ul l-a dat la schimb pe un Golf II, dar nu mai stiu ce motor avea, cred ca 1,8.......GSI-ul l-a dat pt. ca se rupse-se ceva sub el si deabea l-a putut suda........:))))))
|
eah... imi amintesc :P nu ai vazt acuma gsi in action :twisted:
|
tekno, ce vrei sa zici, ca nu inteleg ???
|
ca nu ai vaz't GSi ala negru in actziune... :twisted: :wink:
|
Sper joia aceasta.
|
mmmdeah... vezi sa nu ramai unma cu speratu'... :P
|
Sigur nu.
|
Pot sa fiu si eu offtopic ?! Pot? Hai, va rog, lasa-ti-ma :)
Ieri, am vazut in Bucuresti cel mai tare GSi posibil. Masina e de VTM - a mers la CN VTM, condusa de Traian Negru - si arata cel putin mortal. Si e de vanzare... 3000 E :twisted: Pacat ca s-a vandut deja :) |
cool..
poze, specs, ceva? |
No pics ! :(
Masina e super tare. Motor: 2000 16v SFi 150 cp, turbo & chips. Interior: scaune Recaro EVO2, n-am vazut ce scria pe volan, schimbator inaltat pana la nivelul volanului, rollbar professional, etc. Exterior: aripi fata/spate umflate (la nesimtire :twisted:), spoiler frumos foc (da' spart din cauza unei saritoare), capota cu priza iar pe roti n-am vazut sa scrie ceva. In concluzie, masina e 100 % bestiala! |
faina treaba... shi yo vreeeeeeu :twisted:
|
Inscrie-te pe lista de asteptare, tekno..........:)))
|
Re:
Foarte ieftin la 3000 .... selekt
Apropo tekno tu stii golfu 2 alb care venea in C cu fata aia misto .. ii de vanzare 2100 Euro ......... daca intereseaza pe cineva... :D |
shi totushi... ma mai uit odata.... sfi de 2.0 16 v turbo numa 150 CP??? poate 250... 210 are standard...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:55. |
- Copyright 2026 4Tuning