![]() |
uelcam mai draga mai..
o uitat sa zica baiatu aista ca e tovaras si cu fratii ufo...sa ti fie rusine ca ai uitat de noi ink unu' pe a 12-a... sper ca nu invata ca si mine de altfel... ..o mica urare..pt dragul lui tekno..OFF TOPIC LA GREU ;) |
Sergiu 26 , Cluj , Jetta 1.8 i , 1992 neagra de tot ! Folii , spoiler GT , tobe inox , jante borbet 15'' , un picutz de muzica , asa cat sa sune basul ....
|
Cred ca sunt ultimul de data asta .. dar asta e ..
Rares sunt si am o pisicutza din 92` mov.. deocamdata cu numere rosii si un fake ///M p spate. Va salut ! :) |
poi daca ii fake m-u' dece nu-l dai jos? :lol:
|
new 2 u
Am zis ca-mi fac si eu prezentarea pe Cluj .
Dupa cum se vd ma chiama Flavia si sunt una de-a voastra dar din Oradea si sunt indragostita de Cluj + am fost la TE 2005 Cluj 2005 pe 10.07 cu karavasan ,am venit special pt. show Asa ca daca se mai misca ceva pe la voi si vin in Cluj sa ma cunoastetzi si sa ne intalnim. Am sa incerc sa si postez pe Cluj cat se poate asa ca uratzi-mi macar un bun venit |
Ma cheama Gabi, am 15 ani, nu am masina(mai am de asteptat 2 ani si o luna), sincer sa fiu nu ma intereseaza mai deloc tuningul exterior la masini, imi plac BMWurile. NU imi plac Bmwurile vechi cu nume de animale, ci astea care au aparut prin anii 90. taicamio are un BMW 518i E34. Am vazut cat de calumea ii masina si de atunci imi place.
Mi se pare super naspa bmw-u seria 3 cabrio cu numar DMX, dupa care toata lumea intoarce capul. La fel si cu Mustangu negru cabrio care se mai plimba prin cluj. cam atat...:) |
PREZENTATZI-VA!
FLORYNU
STUDENT 21 ANI OPEL VECTRA A 1,6 LEUUUUU |
bre...nu cred ca m'am prezentat pe aici:)
sunt Vali, din Salonta, Bihor :> 18ani, elev la economic/contabilitate(bre...is paralel cu conta si cu mate) am 'un ferrari' Oltcit 11R, pe care il voi reconditiona in urmatoarele saptamani stiu sa vopsesc masini:)defapt vopsesc de mic copil:) stau cam mult la calculator and i love cars! |
2 Attachment(s)
Servus,
Nume: Gabi Nick-name: Smoker pentru ai mei... Masina: Fiat Punto 1,2 i, masinuta cuminte cu ceva autocolante pe ea.... Age: 24 Ocupation: Administrator vanzari on-line...suna bine dar de fapt nu-i mare lucru Hobby: Berea :joke:, femeile, timpul petrecut cu prietenii...de astea Nice 2 meet u all! :D |
nais tu mit iu tu
welcame |
Nume: Antonio
Nick:Tony Masina: nu-s mandru dar sunt sincer...Matiz cj-85-tny |
poi ... welcame shi tzie ... azi io fac onorurile sau ce ? :lol:
|
WELCOME U ALL....smoker...faine viniluri.... :D ...dar trebuie si jante :P
|
salutari astia noi :wink:
|
Urmeaza si jantele....imediat dupa neoane.
Fixul meu acum sunt neoanele, jante inca n-am gasit ceva deosebit la un pret acceptabil. Problema la mine e ca mai am doua \"tevi\" de fixare a rotii si nu se potrivesc decat un anumit tip de genti...dar mai caut:D Ma bucur sa fiu printre pasionatii de masini din Cluj, am vazut ca realizati chestii super faine...... Ar fi super un meeting de-o bere fara alcool:D:P Numa' bine! |
1 Attachment(s)
Salutare tuturor!!! De curand am gasit comunitatea Cluj pe forum si m-am inscris si IO .... :lol:
Nume: Sergiu Nick: Eagle_flyaway Ocupatzie: Student (la cea mai usoara faculta .... POLI :D ) Pasiuni: Masinile, Tuning ... si multe altele Masinutza: Opel Vectra A 2.0i 4x4 .... de-ar fi noua ar fi avion .... asa ... :( Periculos pe drumuri BUNE!!! 8) |
saliu!!!! ne face placere sa te avem printre noi ...
|
hop si eu
Salutare clujeni infestati...cu virusul TUNING,
si eu am luat de curand Sunt Crystal, am 24 de ani si o dacie de aceeasi varsta, dar incerc sa o intineresc. :wink: sunt studenta dar si lucrez Ma pasioneaza mai nou si obsesiv masinile \"serioase\" ,calculatoarele, muzica , excursii, chefuri(cu sau fara alcool-) Sunt in cautare de idei bune si ieftine pentru \"intinerirea \" dacie mele voi incerca sa trimit si poze, astept sugestii. mersic pupici |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Am revenit!!!
Bine vam gasit!!!
|
Salut!!! Dragoane .... Ai vectra A??? pune neste poze :wink:
|
bine te-am gasit...la sectiunea poze poti sa ne incanti privirile cu poze cu masina ta...asta daca doresti bineinteles 8)...
|
Salut
Nume: Calin
Ocupatie: elev as avea masina dak as avea permis (deocamdata ii buna si bicicleta) Hobby: scule de muzica, biciclete, masini dak va uitatzi joia prin kart. ma vedetzi :) Pe majoritatea va cunosc. |
asta nu-i prea bine :lol:
|
ce ca ne cunoaste sau ca nu are masina, sau ca are bicicleta???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: in orice caz byn venit |
1 Attachment(s)
Bogdy, elev(scoala de soferi)
Masina- Fiat 500 -1971 (CJ 32 BAD)(pe butuci deocamdata) |
scoala de soferi la 15 ani ? :roll: hmz ... this is some interesting shit ...
|
da....scoala de soferi la 15 ani...sunt primul nebun din cluj care va avea carnet de la 16 ani :D
|
Re:
Quote:
am dreptate fiat500? |
da ai dreptate...mashini peste 400 kg care sa nu depaseasca 550 kg...fiatul are 520 :D
|
1 Attachment(s)
in sfarsit am si eu poze cu jaful meu de dacie...aveti voie sa radeti...dar nu cu lacrimi... :lol: ....da!?!
|
cat timp te duce si te aduce ii bine :lol:
|
mai baietzi...acum i-am mai luat din rugina aia....
e chituita...si asteapta sa termin faculta sa pot sa o vopsesc... :lol: pana atunci ...ma duce...ma aduce... nu eram la volan...ca eram in spatele camerei foto...:)) mai multe poze pe topicu de poze... |
Nume: DAN
Nick: Golfuletz Masina: VW Golf II ...poze pe topic VW Golf CLUB Ocupatie: student, fost taximetrist :) Hobby-uri: tot ce inseamna masini...in special raliuri, VTM, karting...sa nu uit... si tuning Vise: trecerea spre un GTI 16V :pistoles: , o participare la cel putin o etapa de vtm |
Bine te-am gasit!!!
Mult succes cu transformarea \"viselor\" in realitate! :wink: |
...multumesc mult...daca vor deveni realitate vreodata nu am sa-mi uit sustinatorii ;)
|
Re:
Quote:
nici sa nu il pui acolo ca strica frumusete de poza :D :D :D :twisted: :twisted: :twisted: |
NUME : Vlad
NICK : NightRider Masina: Renault Clio 1.5 DCI (in lucru :wink: ) poze pe http://www.cardomain.com/ride/821495 Ocupatie : Student la AR Hobby : Tot ce inseamna masini si Tuning in special,Clubbing si Fete :wink: Vise: Sa schimb masina cu un Cliosport 182 (vis indepartat) Sa deschid un magazin de tuning (in curs de realizare) |
Bravo, bravo!!! Succes cu magazinu! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning