![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
nu am reusit sa citesc tot, stiu doar ca e intalnire bmw. unde? ca vad p-aici ca se vb de cheia, etc... din cate stiu rasnov. dar unde mai exact in rasnov? eu sunt din ploiesti. cine are bmw si are loc ptr 2 persoane? punem bani la benzina/motorina.
|
Ploiesti`u o sa fie si el cred q cel putin 10 masini ;))
|
Au aparut info noi locatia va fii Cheia vad la hotelul cu acelasi nume.Din ce vad pana acum sunt 12 masini si 28 oameni.
|
salutare Bimmerfest....vin si eu sper sa-l conving si pe W S N
|
@alex_boo suntem multi din ploiesti gasim un loc sigur si pt tine :D
prezent si eu, abia astept, deja numar zilele ramase :D |
Super ! Cine stie cum si unde se fac inscrierile sa-mi dea si mie un mail la ,[email protected]
Multumesc ! |
Inregistrarile au inceput..sunt deja 14 masini inscrise..
Detaliile privind inscrierea si cazarea le gasiti pe siteul evenimentelor bimmerfest. |
statistici privind inregistrarea:
-masini inscrise: 17 -participanti: 38 E28 1 E30 5 E32 1 E34 1 E36 2 E39 3 E46 2 E53 1 E83 1 total 17 last update: 11.04.06 |
ceva noutati , detalii despre Bimmerfest? Exista vreun organizator, persoana de contact, nr de tel...etc
Sunt interesat, voi fi acolo dar mi-ar prinde bine ceva detalii cu care sa apar in fata Clujenilor cunoscuti mie, proprietari de Bimmere....macar un loc de intalnire:D |
persoana de contact : eu :-P
email: andreea at bimmerfest dot ro as vrea sa-ti trimit niste flyere special pt clujeni :) |
..pai trimite-mi niste flyere special pt Clujeni:P
sa vedem ce putem face |
neaparat flyere in Cluj...k vad ca nu sunt aparitii din partea clujenilor pe forum, desi cam avem po****tie de BMWee p'aci..sper sa ma rezolve prietenii mei cu flyerele color, cele alb-negru sunt ca si facute
poate poate facem cumva sa venim in gasca:D o mica parada pana la Cheia, 2 prieteni cu E-12 , ceva ursuleti s-au anuntat...sper sa reunim comunitatea BMW cluj cu cea din provincie, in numar cat mai mare.. contati pe mine cu fluturasi la stergatoarele BMWurilor din CJ |
Prezenti la Bimmerfest: Bucuresti, Constanta, Bacau, Iasi, Arad, Timisoara, Cluj, Galati, Brasov :peace: :peace: :peace: :joy: :joy:
|
Am un mic magazin de tuning - Toti cei cu BMW care vor trece pa aici vor fi anuntati de Bimmerfest !!!
|
Quote:
BliTz dami un pm cu nr tau si sa vb la tel ca am si eu niste prieteni cu bimmere si sa facem o mica intalnire... |
asha e cel mai bine. ne bucuram ca vine si miezul tarii.
|
Cer scuze celor din Ploiesti de care am uitat :oops:
|
de data asta te iertam :D oricum din Ploiesti o sa vina o gramada ... deh e la noi acasa...
|
Gangsta, poate ne intalnim si mergem deodata:) cu prietenii tai + cine mai merge cu mine..facem o caravana:D
|
Salut Ploiesti !
Poate facem cumva sa unim caravana Bucuresti cu Ploiesti |
1 Attachment(s)
Ceva pt Ploiesti !
|
Quote:
Am numarul tau, sambata te sun si daca duminica e zi frumosa cu soare facem un drive-by!:D |
poate faceti si poze :)
|
Quote:
|
vin si eu cu a mea iuby:) eu rulez pe un rechin mic si urat si ea pe e-46 2003:D... cam stock masinile , dar bmw-uri sa fie, pana atunci poate aranjam ceva si noi la masini.
|
de unde procur niste flyere sa distribui prin buc?
|
b16yzx you've got mail
|
Quote:
|
Blitz te-am sunat azi pe la 9... nu aveai semnal!
|
Quote:
astept |
Quote:
|
blitz, si tu ai rechin? hi hi hi hi , ce e pe la cluj? se gaseste vreo capota noua?:D
|
statistici privind inregistrarea:
-masini inscrise: 31 -participanti: 64 E28 2 E30 11 E32 1 E34 2 E36 6 E39 4 E46 3 E53 1 E83 1 total 31 last update: 20.04.06 |
Andreea nu imi trimiti ceva flyere pliz?:D
|
eu m-am inscris dar n-am primit nici un raspuns!!!....nici nu stiu daca trebuia...mai astept!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
da burn are dreptate asa am patit-o si eu. Se auzeau ca vin multi, dar cred ca majoritatea nu s-au gandit la cazarea obligatorie si toate cele, asa ca pana la urma nu suntem chiar asa de multi, andreea un update la masinile inscrise pls? eu inca nu mi-am trecut masina , nu stiu daca o sa fie gata, daca nu .. E46 power :D
|
-pt flyere va rog adresa pe PM sau email
-ne asteptam la o crestere masiva a inscrierilor dupa 1 Mai -poate ma repet dar e important sa precizez: Bimmerfest nu inseamna un salon de tuning dedicat bmw-urilor! Este intalnirea pasionatilor si proprietarilor de BMW! Masinile prezente nu vor fi numai tunate sau numai ultimele modele! Nu trebuie sa va tunati masina pentru a participa la Bimmerfest! Este o ocazie de a ne cunoaste si de a face cea mai mare caravana de BMWuri de pana acum in Romania :D |
sal`tare lume...misto idee ..am si eu un 320 si sigur ma duk la fest`...bliztule eu is in cj la faculta asa ca ne unim de akolo (is din sm originar asa ca juana_man ar fii misto sa mergem mai multe masini)....INSCrieti-ma...numa bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning