![]() |
tek: eu nu cred ca-i a lu' Bogdan. Daca intr-adevar acel skin a fost facut pentru Marisca, da-mi si mie link-u' de unde l-ai luat.
|
Cred ca de pe: www.bagdanmarisca.go.ro sau ceva in genul.
|
Pagina nu e hostata la go.ro
|
skinu e facut exact dupa mashina lui... :D http://www.bogdanmarisca.ro/ e siteu de unde o potzi lua... iar mashinile din 2002 le am dintr-un patch... ii zice \"WRC 2002 Mod\" shi itzi face meniu tototot cu WRC iar la raliuri itzi scrie de exemplu 1000 Lakes Rally nu Finland Rally sau Acropolis Rally... :wink:
|
Re:
https://www.4tuning.ro/upload/selekt.jpg
Pentru cei care nu o inteles ... ii un peugeot 605 .. ;) super mult io placut la fratemio :P |
De unde is pozele Pyri ???
|
din cluj in nici un caz...
|
am vrea noi sa avem asa masini in cluj.... :D :D cred ca-s de prin olanda,franta
|
Da io stiu ?
;) |
Clik aici ca sa vedetzi pozele din padure de la raliu :D
|
super poze tekno....niciodata nu-i tarziu :P
|
poza care im place cel mai mult... http://www.csracing.3x.ro/Mobil%201%20Rally%202004%20(12-13%20Iunie)/CSR%20Krew/IM001317.JPG :D
|
Nici cum nu pot sa vad poza, tekno cand esti la calc. sa-mi zici si mie care ii.
|
ok... sa imi aminteshti numa... sau uitate pe site la poza IM001317.JPG
|
Re:
1 Attachment(s)
Sa ne inveselim putin :P[/quote]
|
Re:
1 Attachment(s)
Cam selekt .... ;)
|
Pyri ai luat-o razna..........:)))))))))))))
|
pyri crede ca e pe un forum funny pics
|
hai sa fium serioshi mah fratzilor... parca e primu care pune un funny pic pe forum... in loc sa ne vedem de treburile sereioase... ne legam de ***uri mici...
|
Re:
:twisted: :twisted: :twisted:
Bhai care miai sters pozele ... ? ii sectiune de POZE ... HELLO !!!! Nasi =)))))) |
Lucrurile serioase ar trebui sa fie CLUBUL CSR......iar in acest moment in care nu se mai lucreaza la el.
|
rabdare
|
mmdeah... rabdarea pulii... am vazut yo cum e cu rabdarea cu tot... da' mah alex... nu intzeleg un lucru... am vrut sa itzi zic ieri da' nu am apucat... joi te-am intrebat frumos daca mergetzi la AB... shi tuh ai \"nuhstiu nimic\" las-o mah in **** de treaba... mai nou nu mai shti cu cine ai stat in C cand nu era nici **** peacolo... nu mai am ce zice...
|
Re:
1 Attachment(s)
bine ma ... poi daca tot suntem la poze atuncea inca o dedicatie de la rudarel pentru voi
|
Super......dar Driver-ul avea si pe lamele de pe spoilerul fata......o dunga rosie.....ce a facut cu ea ???
|
super masina drivere...dar de ce iti sunt tribalele verzi...pana acuma ieseau si ele galbene , rosii :lol: :lol:
|
loool
ovi... :D ar trebui sa le schimbe nuh? :DDD |
Da-le naibii de tribale, masina sa mearga bine.
|
Re:
Io inca visez la i bicicleta cum are driveru :) si tekno la fel ;)
BAfta ! :P |
Bicicleta ?
|
Re:
1 Attachment(s)
Piry Mecanic :D
|
Hehe, marfa; imi aduci aminte de o vorba de pe la mine de la bloc: \"Nu ala Cata, nu ala...ala mare!!\" :lol:
|
Piry mai la dreapta si mai tare, sau nu ai mancat azi ???
:)))))))))))))) |
Re:
:dance: :dance: :dance: :dance: :lol: :lol: mai puneti si voi POZE ticule ... :roll:
|
1 Attachment(s)
sunt shofer pe mergedez... :lol: :lol: :lol: cata caterinca e dupa o betzie....
|
tekno te duci dupa pyri???
|
1 Attachment(s)
:roll:
|
2 Attachment(s)
pt samy .ceva in genu asta imi trebuie
|
dar mai mult cum arata in poza a doua ca in prima e mult mai complicat\dar fara iesirea aia pentru radiator
|
1 Attachment(s)
marphaaaaaaaaaaaaaaaaa
e facuta beton... alex... cand o sa itzi vad mashina facuta asha o sa dau o lada de beri... da' numa' daca ma lashi sa o shi conduc :wink: :twisted: oricum e bethon... daca mai ai poze cu R8-uri facute calumea baga aici... pana una alta va dau aici o poza cu un mig... :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 19:12. |
- Copyright 2026 4Tuning