![]() |
Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!
every body be COOL!!!nu va mai certati sa mor eo..fiecare are dreptate in felul lui..gata cu cearta si hai sa facem ceva impreuna in loc sa ne certam....nu ar trebui sa ne criticam unul pe altul...fiecare greseste,si ce cred ca ar trebui e sa ne vedem de oala noastra:D..PEACE!!!
|
deci hai in numar cat mai mare la un gratar bine organizat cu un fotbal etc (tre sa dau burtanu jos ) .
Ionut: vreau banner |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
@maD: Copilu, ai grija ca nici tu nu esti prea mare, asa ca nu te da de acum seful tuturor. Mai bine incerci sa taci. Eu ma retrag din aceasta discutie. Certati-va singuri.
Hai baietii sa organizam intalnirea asta mai klumea.;) |
Rog toti membrii HSD sa nu bage in seama discutiile celor care nu au o treaba cu noi. Asa e......mad e cautat de baieti sa le faca poze si bravo lui.....asta e. Cat despre faza ca FUL e cea mai tare masina o fi.......iar noi astia de la HSD nu stim. Asa ca va rog lasati cearta si haideti sa vedem la ce ora ne vedem duminica si unde. Multumesc baietilor HSD pentru intelegere!!!!!
|
@ Ionut ... undeva pe la sitna :oops:
|
Eu zic sa lasam pana la urma la Vorona sau daca se poate, undeva mai aproape, chiar daca o sa fie aglomerat. Mergem mai devreme si prindem loc.
Edit: Totusi ce punem pe gratar?:rolleyes2 |
S-a gindit totusi cineva la posibilitatea unui gratar DE NOAPTE? De mers la gratar ziua, cu soarele-n cap si transpiratia girla...asta face orice cocky. Insa un gratar noaptea, stropit cu bere racorita la un cort... se intimpla mai rar. Hai, ca se poate ;)
Ce punem pe gratar? Un cauciuc mai vechi :P ... Berolubrifierea conteaza :oops: |
Abia reusesc sa ii conving pe baieti sa vina ziua. noaptea nu cred ca este vre-o sansa. Vara trecuta in fiecare week-end am stat peste noapte la gratar dar cum suntem noi la inceput nu cred ca va veni cineva noaptea. Parerea mea. Eu unul oricum nu pot.
|
Cat de curand voi posta poze cu masinuta care ne va reprezenta clubul in mare parte. Pe scurt e o masina simpla si o bestie pe strazi. :) Probabil ca multi stiu despre ce vb
|
Quote:
|
weyyyyy abia astept sa apara pe strazi ,,mica'' bestie .......
|
Racer : nu am sa stau langa gratare, imi iau cateva shaorma :)))
Eu unu propun ca iesirea la gratar sa aibe loc pe campul de la unitatea de la iesirea din botosani unde e ferit si e si aproape de oras(cel inainte dedeman pe dreapta)... si propun ora 10:00 pt intalnire si ora terminare undeva tarziu... cand se lasa noaptea. |
Quote:
|
Si eu, si eu!!! Acolo vroiam sa ma duc acum vreo 2 zile cu niste prieteni la acelasi lucru, gratar si fotbal. Si mai ales cu problema mea, pe care i-am zis-o lu Ionut, e perfect.;):dance: Ai un mic in plus, Andrei, pt asta.:D:D
Edit: Intrebarea mea ramane: CE PUNEM PE GRATAR? |
k , atunci acolo sa fie .......prezent si eu
|
vreu si eu baieti sa vin? ....da-ti un pm. thx!cu ora si cand
|
Uite mai sus. Duminica, la 10, locatia prezentata mai sus (vis-a-vis de pacea).
|
desi imi place mai mult la Vorona..is de acord si locul asta:D
|
Pentru a ajunge in bune conditii sus pe delusor acolo langa unitate de recomandat este sa mergeti pe straduta din spate de la cactus si sa faceti stanga ! Pentru cei care nu stiu...
DUMINICA ORA 10:00 LA GRATAR PE DEALUL DE LA IESIREA DIN BOTOSANI SPRE SUCEAVA PE PARTEA DREAPTA SUS IN SPATE LA PADURICE UNDE ESTE ( A FOST ) O UNITATE MILITARA ! |
Tu crezi ca toti is ca tine? Noi facem sport si putem urca un delusor ca ala.:D:D
Chiar si cei cu masinile le pot lasa la strada si sa urce pe jos. |
Quote:
Doamne apara si pazeste... :D |
Bine. Cateva mici exceptii.:D:D Stim noi.;):D
|
:wave: prezent si eu ...
hai ca o sa fie frumos:tetter: |
|
=))))))) super tare...:)) pai daca ei,politisti nu respecta legea,calca oameni si scapa nevinovati,noi care oricum ``sacrificam `` masinile noastre,de ce am respecta legea asta de rahat?? bvooooooooooooo pt baietii aia..!!!
|
stai sa vezi ce o sa scrie in ziar azi..ca aseara o fo` mai belea... :)
|
oho...da vad ca se pun pe treaba ;))..pai lasa ca asa le trebuie,la mine in oras(darabani) un politist a condus fara permis o motocicleta,a dat peste o fata,a dus motocicleta de la locul accidentului si a adus un scuter,noroc de oamenii care au vazut si au sarit cu gura....sa aduca moto...pe fata a luat-o SMURD cu elicopterul si au duso la Bucuresti..etc..etc..si ce credeti????? la 2 saptamani.... politistul opreste masini in oras..si face servici.Culmea e ca aia din oras,politistii,colegii lui...erau de fata cand el modfica toate alea pe akolo si stateau rezemati de gard si se uitau.Chiar si eu cand ma plimbam pe acolo cu masina ma gandeam ca lumea sta pe la garduri sa vad vre-un mort..sau o nunta....:)) asa de liniste era...sau..ma rog...In fine ..unde vroiam eu sa ajung este ca, pe noi daca avem folie pe geamuri sau daca scartie rotile ne iau certificatu sau ne dau amenzi,sau ne mai si ridica masinile,DAR ei ca fac atatea si superiorii inchid ochii... ??pe ei cine ii pedepseste....dupa cum am mai zis: niste mafioti toti...unul mai mare ca altul.
|
Asta e problema romanilor. Capra vecinului. De ce nu incercam sa gindim la modul " daca ala nu respecta legea, lasa ca o respect eu, ca-s cu mai mult bun-simt ca ala " . Daca ne lasam condusi de spiritul de turma ... nu ajungem foarte departe. Iar cei care stateau cocotati pe garduri cazuti in admiratie, sunt niste cretini cu mintea limpede. Suni la 112 tatutza, la 112 raspund astia din Botosani. Au target-uri, timpi de actiune, etc. Vedeti ? Neinformarea duce la multe chestii. Taci in fata militianului, pentru ca nu ii poti aduce argumente legale. Daca stii un pic de lege, si stii cum sa dai din gura, l-ai facut. Ma rog. O sa deschid sesiuni de comunicari zilele astea, conferinte si seminarii pe tema...daca e nevoie :))
Pfoa ce m-am incalzit...ma duc sa fuck un dush nefacut. |
Api ia deschide....poate invatam si noi...sau,cei care nu stiu prea multe...:P :D
|
Spre deosebire de ministerili mamii invatamintului ... la mine se primeste spaga. Linistit. :yikes:
|
eu unul maine la gratar nu mai apar si nici de azi inainte la banca, m-am retras din acest club.Mi-a facut placere sa va cunosc baieti. No Comment
|
Quote:
|
ce discutie ? ^^
|
O discutie foarte interesanta. E mai ciudata chestia de felul ei. Nu are rost sa comentam.
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/128222-melteanul-kamikaze-trafic-iesean.html |
Tigerban cand te referi ca a mai fost o "actiune",inafara de cea care a dato in ziar.??Adica inca una?:);))
|
O noua intalnire HSD. Am fost azi la fotbal la pacea si pana maine o sa apara si pozele.;) Pacat ca nu ati venit toti cei care ati spus ca vreti. A fost frumos. Mi-e personal mi-a placut tot in afara de caldura.:flamed:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:45. |
- Copyright 2026 4Tuning