![]() |
Re:
Nasol ..... nu stiu pe nime care sa te poata rezolva ......
Acuma cred ca cori ii trista ... pentru ca am vazuto de fiecare data cand o patit ceva masina ... era trista .. iti dai seama ca masina aia ii \"copilu\" vostru ... si asa ar fii si la mine .. vio cineva te-o blestemat al draqului .... bine ca nu cred io in blesteme dar in \"bad luck\" cred ... sper sa treci peste si bafta in continuare celor cu bac si masini ... oricum sunteti norocosi ca ati ajuns la bac si altii ca ati ajuns sa aveti o masina ... pe cand altii viseaza doar la una ... mersi tekno pentru cd ... |
theba.. love ya.. am o sustinatoare.. de cand astept :D
si io aspir prin casa la nevoie..glumeam...si mie imi trage cu okiu orice BMW pe care il vad :) :roll: ..ok..mai vb! |
fara suparare acum... dar daca l-a sau v-a mancat in cur sa il lasati , sau sa se suie beat la volan... ce sa-i faci.... hai peace si toate bune ptr voi bajetzi vb pe 10 ... :P tekno tre` sa vb tata :wink:
|
Re:
One Thing !
Cat timp nu am masina is un cacat .. Si cacatii nu au ce cauta in C :roll: :lol: :dance: ;) |
***zi nu au ce cauta in C??? what tha` F is C? :) , dude esti in ROmania deci trecem cu vederea :) aici muncesti si iti iei bani o laie...
in afara stii ca muncesti si muncesti pe rupte dar macar stii ca muncesti ptr bani frumosi .... blah blah...deja aberez in pana mea.. dar dupa 15 ore de forum merge nu?? :) cred ca am citit azi tot forumul sa mor de nu :) :) :) |
vio imi pare rau de ce so intamplat...sper sa se rezolve cumva si sa se termine cu bine faza asta naspa....soantose trebuie citit si forumu asta de cineva ca esti moderator :D :D
|
santos man nu e asha... io i-am imprumutat aseara mashina pentru o treaba shi era vorba sa mi-o aduca azi. azi el m-a sunat ca a belit-o... cam asha e. nu shtiam daca e beat sau nu.
|
ma vio da azi noapte a lovito...
|
pe la 11 dim... ieri pe zi
|
mai omule ... eu nu am zis nika de tine.. caci te vad om cu capul pe umeri.. dar nu stiam cum e faza.. daca erai cu el sau.. nu....
atunci... nush sa-ti dea banii frate.. sa se apuce de proxenetism sa scoata banii :) ti-am zis daca l-a mancat..... nu se face asa ceva.... sa conduci beat ce-a mai mare prostie.. |
Santose... vbim cand te prind pe messenger...
vio... atzi mai facut ceva? PS sunt ranitzi grav? |
mashina e ranita grav... in rest toate bune!
|
Nasoala treaba.
|
pacat de masina..difurile, so f****...
|
imi pare si mie rau pt masina ,de fapt la toti prietenii din c care au auzit au zis ca le pare rau
|
sorry tekno,de acum o sa fiu mai atenta :oops: ,dar oricum sper ca ai intzeles ideea
|
NP... nu-i grav...
shti... e de-a **** treaba... tot timpu zicem ca facem asha shi asha shi asha shi nu ami ajungem sa facem cum ne-am hotarat... nu atzi fost singurii in situatzia aia... era shi un tip cu un polo care deabea a mai avut ceva benzina... oricum... i-a ajuns sa ajunga acasa... sper ca data viitoare nu o sa mai fie asha... care dintre rechini era? |
era unu rosu,soryy dar nu mai jtiu exact nr.Soferu`e un tip mai maruntzel,peter il cheama,poate il jtii
|
hmm... roshu... yo shtiu un rechin roshu cu *** al nr... care a mai fost prin C...
|
Nu *** are numarul,o sa-ti zic maine... :D Tipul oricum nu vine de mult prin C,doar de vreo 3 sapt.Are si semne de incepator...
|
ok... daca nu e ala... nu-l shtiu, nu are rost sa imi zici :D
|
Nu dur are numarul,o sa-ti zic maine... :D Tipul oricum nu vine de mult prin C,doar de vreo 3 sapt.Are si semne de incepator...
|
aseara ma tot uitam dupa voi...dar la ce-i acolo nu cred ca aveam vreo sansa sa recunosc pe careva! Cu ce masini erati?sau prin ce zona ati stat in C?
|
apropo de semne de incepator..aseara am comis o infractiune(contraventie adica)...am umblat fara portocale...ehehheh..sa nu zic ca nici permisul nu-l aveam...bene..caaa..mi-a dat frate-mio masina....thanks duuude!!!!!!
bhaaaa....daca va luati careva 1100...sa intrebbati de unde se sting pozitiile ca io o trebuit sa dau un telefon sa aflu ..interesanta masina..... thanks bro!...m-am simt aseara....mi-a mai zis un prieten ca e o onoare si un sentiment deosebit sa conduci pe 1100..pai...il aprob!!! ce nervoasa e mashinutza,...pai nu deajaba ii zice furia neagra!!!!! |
piry...de ce nu ai venit aseara ,am vb cu frateto era acolo si o zis ca iai dat apel , o venit si ne-o zis ca trebuie sa apari....pacat ca nu ai venit o fost super treaba
|
theba, am stat undeva umpic mai sus de rampa... eram totzi cu tricourile negre cu 4tuning shi CSR
|
Las`ca data viitoare vin cu strengaritza,ca doar suntem vecine,distantza 2 blocuri...Uaiiii si noi nu jtiam nimik.Azi mi-o trimis o poza si am recunoscut-o...hihihihihihi
|
ha ah,atunci vin si eu ...distanta 1 bloc... :D
|
Re:
Theba ... tu ai masina ? sau ce ......
numa asa si tu pe acolo ? trimite-ne o poza ca si io stau intre lacuri ;);) si ...... aaaaaa ..... identu de yahoo messenger ;) copie dupa buletin , contractu apartamentului, certificatu de casatorie si certificatu de nastere. :lol: :P :P :lol: |
:P :P :P :D lool piry nu vrei cam multe..eu optez pentru poza si id msg
|
theba... la prezentari baga o poza cu tine :D :wink:
|
bha!!stati ushurel.In primu`rand yo am barbat (de vreo 2 ani) asa ca nu-i lok.In al doilea rand aici se vb de masini etc,in nici un caz nu se flirteaza...
Asa ca.... |
1 Attachment(s)
eh din cand in cand se mai da shi cate un asl nesimtzit :lol:
PS poza faina :twisted: Respect PAP |
asa fato..zi-le!!!!
da mei..daca noi stam la 2 blocuri..inseamna ca yonutz sta intre noi....looolz.......ma..intre 2 nu te ploua stii???? asa..restecpa..PAP!!!! |
foarte bine ,un burn adevarat
strengaritza cand am ajuns acasa m-am uitat pe langa masina sa vad daca e intreaga .looool si cum ai parcat-o asa de bine ??????? |
Alex, sorat-a nu trebuie sa aiba aceleasi indemanari ca si tine ???
:))))))))))))))))))) |
ar trebui :D
|
restule pozelor nu-s asha faine ca asta, da' sunt aici
|
vreau sa intreb daca idiout din poza http://www.csracing.3x.ro/Mobil%201%...w/IM001321.jpg << asta adica CJ 23 MIH o stat cu voi pe acolo .... ?
|
era ceva sclav... a parcat mashina acolo nu creca a stat cu noi in grup... i-l cunoshti? yo am zis ca nu-l shtiu nici nu ma obosesc sa cenzurez numaru...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:22. |
- Copyright 2026 4Tuning