Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 09-09-09 16:39

re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Mihai.D.G. (Post 2624909)
Pentru stopuri de megane 2 sedan la ce bani ajung cele transparente?

Salut , daca sunt ca cele din poza ies pe undeva intre 250 - 270 Lei perechea .
Singura problema e ca imi trebuie cele 2 stopuri sa pot executa lucrarea.
Daca te intereseaza da un add la hadobaspeter [mess] sa discutam mai pe larg ce anume doresti tu mai exact.

Mihai.D.G. 10-09-09 07:22

re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Despre modelul asta e vorba. Ramane de discutat.

hadpeter 11-09-09 20:10

7 Attachment(s)
Up ^^ cu produsele pt daciute !

Intre timp :

Stima
Hadobas Peter

akz0r 15-09-09 21:07

salut stopuri spate solentza potzi sa o faci..?

clare shi ce bani ...

Speed4U 15-09-09 22:43

Da-mi un pm cu pretu (sticle stopuri oltcit ) multumesc !

hadpeter 16-09-09 08:24

Quote:

Originally Posted by akz0r (Post 2642826)
salut stopuri spate solentza potzi sa o faci..?

clare shi ce bani ...

Quote:

Originally Posted by Speed4U (Post 2643156)
Da-mi un pm cu pretu (sticle stopuri oltcit ) multumesc !

Salutari , pretul este 150 Lei ( setul ) la amandoi si am nevoie de stopuri ( st - dr complecte ) sa pot executa lucrarea.

Stima

tm 63 flo 28-09-09 19:29

cat ar costa doua sticle clare far golf III ?

B-11-AYG 29-09-09 11:18

3 Attachment(s)
sticle far pt clio poti sa faci ? daca da ce pret?

hadpeter 29-09-09 17:22

Quote:

Originally Posted by tm 63 flo (Post 2676184)
cat ar costa doua sticle clare far golf III ?

220 Lei Setul dar am nevoie de carcasele farurilor ( St -Dr ) !
Stima

Quote:

Originally Posted by B-11-AYG (Post 2677720)
sticle far pt clio poti sa faci ? daca da ce pret?

Banuiesc ca le doresti transparente si da se pot face , la pret e un pic mai interesant ( intre 250 - 300 ) nu am mai facut geamul complect doar fetze pt clio-urile mai noi cu farurile din policarbonat . Pentru o eventuala comanda va rog sa ma contactati pe messanger .
Stima

ballack 02-10-09 10:10

Reconditionare faruri Xsara faci? Mersi :)

hadpeter 07-10-09 17:28

30 Attachment(s)
Quote:

ballack
Reconditionare faruri Xsara faci? Mersi
Salut , da se poate !

Sus cu produsele pentru daciute !

Intre timp o mai intrat una alta -=>

bv58bar 08-10-09 15:11

3 Attachment(s)
Salut.Poti face asa ceva(triple si lampi semnalizare aripa)?Culoarea lucasului din ultima poza.

hadpeter 08-10-09 15:46

Quote:

Originally Posted by bv58bar (Post 2703146)
Salut.Poti face asa ceva(triple si lampi semnalizare aripa)?Culoarea lucasului din ultima poza.

Salut , da se poate - da un add la adresa mea de mess sa discutam mai pe larg .

Stima

Cypos 16-10-09 11:01

Salut! Am vazut ca faci treaba buna! M-ar interesa si pe mine Geamuri Semnalizatoare (am vazut k ai doua modele...cele mate m-ar interesa) DACIA 1300 [ Pret set 40 RoN ]. Se poate?

hadpeter 16-10-09 19:08

Quote:

Originally Posted by Cypos (Post 2723441)
Salut! Am vazut ca faci treaba buna! M-ar interesa si pe mine Geamuri Semnalizatoare (am vazut k ai doua modele...cele mate m-ar interesa) DACIA 1300 [ Pret set 40 RoN ]. Se poate?

Salut , binenteles ca se poate .
Trimite un pm cu datele de contact si destinatie unde sa pot trimite coletul , undeva pe la sfarsitul saptamanii o sa-ti ajunga fiindca imi ridic confortul in atelier .

Stima

tm86srg 18-10-09 21:44

Salut! Poti face sticla stopurilor de super nova alba toata si la ce pret?

remi50 19-10-09 21:21

salut, geam clar pt. faruri la un trabi cat ar costa (sunt cam la fel ca cele de golf 1 si 2, ca dimensiune)

hadpeter 21-10-09 08:43

Quote:

Originally Posted by tm86srg (Post 2730366)
Salut! Poti face sticla stopurilor de super nova alba toata si la ce pret?

Salut ! 200 setul .

Quote:

Originally Posted by remi50 (Post 2733713)
salut, geam clar pt. faruri la un trabi cat ar costa (sunt cam la fel ca cele de golf 1 si 2, ca dimensiune)

Am discutat la telefon , ramane sa te decizi daca faci modificarile inainte sau dupa ce ti-am executat geamurile !

Stima

banzay 21-10-09 10:18

Pt cielo se poate face, in cazul farurilor? Postez mai tarziu o poza cu sticla. (am o pereche din sticla clara, dar as prefera din plaxi...

hadpeter 25-10-09 15:20

45 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2737928)
Pt cielo se poate face, in cazul farurilor? Postez mai tarziu o poza cu sticla. (am o pereche din sticla clara, dar as prefera din plaxi...

Da , 250 setu ! Stima

Up cu produsele pentru daciute !!

Intre timp :
- Lucasuri custom dacia 1300 / oltcit ( glob portocaliu si fetze transparente )
- Reconditionat bord Ford
- Reconditionat Stop Bmw
- Stop Eleron Peugeot
- Reconditionat si polishat faruri Passat
- Reconditionat 2 faruri Bmw si executat 2 geamuri
- Reconditionat 2 faruri Toyota si executat 2 geamuri + polishat 2 semnalizatoare
- Executat 2 geamuri si 2 semnale custom pt LandRover

Stima
Hadobas Peter / 0742036263

catageo 26-10-09 18:02

salut, cat ma costa sa-mi reconditionez si eu 2 geamuri de far ptr bmw e46 facelift?

hadpeter 27-10-09 08:24

Quote:

catageo
salut, cat ma costa sa-mi reconditionez si eu 2 geamuri de far ptr bmw e46 facelift?
Salut , 80 Lei setu.
Stima

hadpeter 29-10-09 21:13

Buna Seara va doresc , dupa lungi insistentze ale unor useri de pe forum am zis sa lansez un test de piata si in functie de cerere sa trecem si la treaba !
Asa ca intebarea mea suna in felul urmator :

Cati dintre voi sunt interesati de o conversie la lupa stiind ca este o miscare relativ scumpa ?
Preturile incep de la 250 ( Pt varianta H1 - fiind cea mai uzuala ) si .... in functie de pretentiile clientului ( daca doreste masca ca sa ascunda instalatia in oala originala , set nou de geamuri clare in functie de model daca este necesar )

De stiut un lucru important : Geamurile clare sunt absolut necesare ca lupa sa dea randamentul maxim !

In functie de cerere ma reapuc de modificat si interioarele farurilor respectiv si ale halogenelor , dece nu si a stopurilor ?

Va doresc o seara placuta in continuare si astept sa vadem ce cerere avem .

Stima
Hadobas Peter

Angel-Boy 02-11-09 22:54

geamuri far clare de golf 3 ? gti cu 2 camere , ce pret ?

hadpeter 03-11-09 19:36

Quote:

Originally Posted by Angel-Boy (Post 2774754)
geamuri far clare de golf 3 ? gti cu 2 camere , ce pret ?

220 setul + taxe curier sau postale ( poze am mai sus in posturile anterioare )

Up^^ cu produsele pentru daciute !
Stima.

mecanicu007 06-11-09 06:56

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

salut..un set de semnalizari mate(decat fetele) pt cn3+lucasurile mate..cati bani si cand sunt gata?multumesc

ct_23_msg_1 06-11-09 23:06

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

faruri semnalizari si stopuri spate pt o nova gti an 2000 cam cat costa

hadpeter 08-11-09 13:41

22 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mecanicu007 (Post 2784256)
salut..un set de semnalizari mate(decat fetele) pt cn3+lucasurile mate..cati bani si cand sunt gata?multumesc

Geamuri semnale dacia 1310 60 setul , geamuri lucasuri 25 setu ( vor fi gata cand imi trimiteti pe pm datele pt colet + numar de tel pt confirmare )
Stima !

Quote:

Originally Posted by ct_23_msg_1 (Post 2786364)
faruri semnalizari si stopuri spate pt o nova gti an 2000 cam cat costa

Doar la comanda execut deocamdata ( adica trebuie sa-mi trimiteti farurile , semnalele si stopurile complecte sa pot executa lucrarea ) pret pe undeva 430 ron toate .
Stima !

Intre timp :
- semnal Mitsubishi
- halogene LandRover
- paravant scooter
- geam far LandRover
- far TG
- reconditionat faruri interior-exterior Daewoo

Multumesc moderatorului care mi-a schimbat numele topicului , nu am dorit deschiderea altui topic pentru restul de lucrari executate la comanda .

Sonny™ 08-11-09 14:47

1 Attachment(s)
un pret la un set de triple pentru modelul asta....e break dupa `99...si daca faci...;)

M I V E C 08-11-09 22:55

3 Attachment(s)
am apelat la serviciile lui ,,, si a facut o treaba de calitate. Il recomand cu toata caldura,,,,,, la fel recomand si programare din timp,.

in pozele 1si 2 produsul final,, in poza 3 cum arata masina inainte... i-a schimbat aspectul si seamna cu modelul mai nou..

hadpeter 09-11-09 20:18

Quote:

Originally Posted by Sonny™ (Post 2790026)
un pret la un set de triple pentru modelul asta....e break dupa `99...si daca faci...;)

In idee fac cam orice , trebuie sa ajunga stopurile la mine . Pret pe undeva intre 170 - 200 setu .
Stima

M I V E C - mi-a facut placere sa te ajut si multumesc pentru reply ! esti un domn !

Mytza07 14-11-09 15:54

1 Attachment(s)
salut poti face o pereche de geamuri clare pentru stopuri de skoda octavia tour ? ceva genu din poza atasata

hadpeter 14-11-09 20:01

reply for mytza

Quote:

Originally Posted by Mytza07 (Post 2807058)
salut poti face o pereche de geamuri clare pentru stopuri de skoda octavia tour ? ceva genu din poza atasata

Salut mytza , da se poate 220 setul si am nevoie de cele 2 stopuri sa pot lucra pe ele ( adica le primesti inapoi si doar le montezi la loc ).

Hadobas Peter / 0742.03.62.63
Stima

Mytza07 15-11-09 10:11

si in cat timp le primesc inapoi ca nu pot lasa masina fara stopuri prea mult ca cine stie poate mai am nevoie de ea .....

hadpeter 15-11-09 10:39

Quote:

Originally Posted by Mytza07 (Post 2808748)
si in cat timp le primesc inapoi ca nu pot lasa masina fara stopuri prea mult ca cine stie poate mai am nevoie de ea .....

Daca esti dispus sa platesti cu currierat rapid dus intors 2 zile si 3 max la executat deci in total 1 saptama lucratoare ( Luni trimiti si vineri dupamasa le pui sus pe masina ).

Sa dai un telefon inainte daca te decizi cu cateva zile sa te pot programa din timp !

Hadobas Peter / 0742.30.62.63
Stima

Mytza07 15-11-09 14:16

da o sa dau un telefon in caz ca ma decid ....

hadpeter 20-11-09 17:36

36 Attachment(s)
Mytza te astept cand te decizi , stima !
----------------------------------------------
Up cu produsele pentru daciute !
----------------------------------------------
Intre timp :
- Stop Rover complect ( R + P + T )
- Faruri utilaj Staer
- Far Kia si reconditionat
- Stop reconditionat si executat complect Wv EoS
- Reconditionat faruri interior-exterior Wv Passat

Stima
Hadobas Peter / 0742.036263

By Afs-Cot 24-11-09 12:03

1 Attachment(s)
am atasat o poza.. am nevoie de geamurile lampilor spate.. le am pe cele originale dar sunt sparte.. din prietenia unora..ma intereseaza cele mate... daca se poate .. astept un raspuns... ziua buna

hadpeter 24-11-09 17:50

Quote:

Originally Posted by By Afs-Cot (Post 2832407)
am atasat o poza.. am nevoie de geamurile lampilor spate.. le am pe cele originale dar sunt sparte.. din prietenia unora..ma intereseaza cele mate... daca se poate .. astept un raspuns... ziua buna

Salut , da se poate la 160 Lei setul .
Ca sa pot executa lucrarea am nevoie de stopurile complecte ( carcase si geamuri st-dr ) . Pentru o eventuala programare te rog sa o faci din timp .

Stima
Hadobas Peter / 0742.03.62.63

legolas1 02-12-09 22:02

Salut, poti face un geam de far pt Bmw e39 , an 2002.Daca se poate, m-ar interesa si un pret estimativ
Multumesc

All times are GMT +2. The time now is 19:43.

- Copyright 2026 4Tuning