![]() |
re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
1 Attachment(s)
Quote:
Singura problema e ca imi trebuie cele 2 stopuri sa pot executa lucrarea. Daca te intereseaza da un add la hadobaspeter [mess] sa discutam mai pe larg ce anume doresti tu mai exact. |
re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Despre modelul asta e vorba. Ramane de discutat.
|
7 Attachment(s)
Up ^^ cu produsele pt daciute !
Intre timp : Stima Hadobas Peter |
salut stopuri spate solentza potzi sa o faci..?
clare shi ce bani ... |
Da-mi un pm cu pretu (sticle stopuri oltcit ) multumesc !
|
Quote:
Quote:
Stima |
cat ar costa doua sticle clare far golf III ?
|
3 Attachment(s)
sticle far pt clio poti sa faci ? daca da ce pret?
|
Quote:
Stima Quote:
Stima |
Reconditionare faruri Xsara faci? Mersi :)
|
30 Attachment(s)
Quote:
Sus cu produsele pentru daciute ! Intre timp o mai intrat una alta -=> |
3 Attachment(s)
Salut.Poti face asa ceva(triple si lampi semnalizare aripa)?Culoarea lucasului din ultima poza.
|
Quote:
Stima |
Salut! Am vazut ca faci treaba buna! M-ar interesa si pe mine Geamuri Semnalizatoare (am vazut k ai doua modele...cele mate m-ar interesa) DACIA 1300 [ Pret set 40 RoN ]. Se poate?
|
Quote:
Trimite un pm cu datele de contact si destinatie unde sa pot trimite coletul , undeva pe la sfarsitul saptamanii o sa-ti ajunga fiindca imi ridic confortul in atelier . Stima |
Salut! Poti face sticla stopurilor de super nova alba toata si la ce pret?
|
salut, geam clar pt. faruri la un trabi cat ar costa (sunt cam la fel ca cele de golf 1 si 2, ca dimensiune)
|
Quote:
Quote:
Stima |
Pt cielo se poate face, in cazul farurilor? Postez mai tarziu o poza cu sticla. (am o pereche din sticla clara, dar as prefera din plaxi...
|
45 Attachment(s)
Quote:
Up cu produsele pentru daciute !! Intre timp : - Lucasuri custom dacia 1300 / oltcit ( glob portocaliu si fetze transparente ) - Reconditionat bord Ford - Reconditionat Stop Bmw - Stop Eleron Peugeot - Reconditionat si polishat faruri Passat - Reconditionat 2 faruri Bmw si executat 2 geamuri - Reconditionat 2 faruri Toyota si executat 2 geamuri + polishat 2 semnalizatoare - Executat 2 geamuri si 2 semnale custom pt LandRover Stima Hadobas Peter / 0742036263 |
salut, cat ma costa sa-mi reconditionez si eu 2 geamuri de far ptr bmw e46 facelift?
|
Quote:
Stima |
Buna Seara va doresc , dupa lungi insistentze ale unor useri de pe forum am zis sa lansez un test de piata si in functie de cerere sa trecem si la treaba !
Asa ca intebarea mea suna in felul urmator : Cati dintre voi sunt interesati de o conversie la lupa stiind ca este o miscare relativ scumpa ? Preturile incep de la 250 ( Pt varianta H1 - fiind cea mai uzuala ) si .... in functie de pretentiile clientului ( daca doreste masca ca sa ascunda instalatia in oala originala , set nou de geamuri clare in functie de model daca este necesar ) De stiut un lucru important : Geamurile clare sunt absolut necesare ca lupa sa dea randamentul maxim ! In functie de cerere ma reapuc de modificat si interioarele farurilor respectiv si ale halogenelor , dece nu si a stopurilor ? Va doresc o seara placuta in continuare si astept sa vadem ce cerere avem . Stima Hadobas Peter |
geamuri far clare de golf 3 ? gti cu 2 camere , ce pret ?
|
Quote:
Up^^ cu produsele pentru daciute ! Stima. |
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
salut..un set de semnalizari mate(decat fetele) pt cn3+lucasurile mate..cati bani si cand sunt gata?multumesc
|
Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
faruri semnalizari si stopuri spate pt o nova gti an 2000 cam cat costa
|
22 Attachment(s)
Quote:
Stima ! Quote:
Stima ! Intre timp : - semnal Mitsubishi - halogene LandRover - paravant scooter - geam far LandRover - far TG - reconditionat faruri interior-exterior Daewoo Multumesc moderatorului care mi-a schimbat numele topicului , nu am dorit deschiderea altui topic pentru restul de lucrari executate la comanda . |
1 Attachment(s)
un pret la un set de triple pentru modelul asta....e break dupa `99...si daca faci...;)
|
3 Attachment(s)
am apelat la serviciile lui ,,, si a facut o treaba de calitate. Il recomand cu toata caldura,,,,,, la fel recomand si programare din timp,.
in pozele 1si 2 produsul final,, in poza 3 cum arata masina inainte... i-a schimbat aspectul si seamna cu modelul mai nou.. |
Quote:
Stima M I V E C - mi-a facut placere sa te ajut si multumesc pentru reply ! esti un domn ! |
1 Attachment(s)
salut poti face o pereche de geamuri clare pentru stopuri de skoda octavia tour ? ceva genu din poza atasata
|
reply for mytza
Quote:
Hadobas Peter / 0742.03.62.63 Stima |
si in cat timp le primesc inapoi ca nu pot lasa masina fara stopuri prea mult ca cine stie poate mai am nevoie de ea .....
|
Quote:
Sa dai un telefon inainte daca te decizi cu cateva zile sa te pot programa din timp ! Hadobas Peter / 0742.30.62.63 Stima |
da o sa dau un telefon in caz ca ma decid ....
|
36 Attachment(s)
Mytza te astept cand te decizi , stima !
---------------------------------------------- Up cu produsele pentru daciute ! ---------------------------------------------- Intre timp : - Stop Rover complect ( R + P + T ) - Faruri utilaj Staer - Far Kia si reconditionat - Stop reconditionat si executat complect Wv EoS - Reconditionat faruri interior-exterior Wv Passat Stima Hadobas Peter / 0742.036263 |
1 Attachment(s)
am atasat o poza.. am nevoie de geamurile lampilor spate.. le am pe cele originale dar sunt sparte.. din prietenia unora..ma intereseaza cele mate... daca se poate .. astept un raspuns... ziua buna
|
Quote:
Ca sa pot executa lucrarea am nevoie de stopurile complecte ( carcase si geamuri st-dr ) . Pentru o eventuala programare te rog sa o faci din timp . Stima Hadobas Peter / 0742.03.62.63 |
Salut, poti face un geam de far pt Bmw e39 , an 2002.Daca se poate, m-ar interesa si un pret estimativ
Multumesc |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
- Copyright 2026 4Tuning