![]() |
Re: Golf 1 - in progress
nu rade nimeni....daca nu sti asta inseamna k trebuie sa rada cineva de u.....nici eu nu stiu multe la masina...fac si eu ce stiu....si ce e usor de invatat invat sa fac....cand nu mai stiu intreb...sau eventual cer ajutor....mai exista si golf 1 caddy( adica papuc care e mai rar pe la noi intalnit) si mai exista si golf 1 cabrio
|
si mai exista si "berlina" aka jetta mk1
|
Jetta e jetta si golfu e golf... sunt destul de diferite. Singurul de care se apropie foarte mult golful mk1 este scirocco, ambele fiind construite pe aceeasi platforma(nu ma refer la noul scirocco ;P).
|
2 Attachment(s)
stai linistit ca si jetta mk1 e construit tot pe aceeasi platforma
|
Quote:
astea au fost pe platforma a1 * VW Golf Mk1/Rabbit Mk1 (17) * Cabriolet (17) * VW Jetta Mk1 (17) * Volkswagen Caddy (pickup truck) (14) * VW Scirocco I (53) * VW Scirocco II (53B) |
fara certuri aici la mn pls.... oki?? azi m-am chinuit cu , carburatorul l-am reglat cat de cat.... dar tot se ineaca masina...voi ce mai ati auzit de noua lege de poluare???
|
nu sunt certuri doar schimb de informatii :lol:
|
o_kh3 .... poti venii marti la mn vin te iau te aduk akasa numai sa ma ajuti cu carburatorul asta k mi-a scos peri albi
|
va multumesc pentru raspunsuri :) spor la treaba in continuare
|
proiectul ia o pauza dar va spun ce se aude dp 10 septembrie basina intra la o tinichigerie completa.......dp care vopsitorie ...motorul e reglat tot trage bine la partea de electrica sunt probleme dar reparabile intai sa le depistez
|
mare veselie pe la voi,,is curios cum va evolua proiectu'...bafta si spor la treburi! nu merita sa renunti la un asa proiect,bafta si hai sa vedem urechiatu' gata;)
|
cat ma tine buzunarul nu renunt....kand nu mai ma tine o vand si asta e.....u ce ai prefera sa mori de foame sau sa ai masina...sunt maniac imi place sa bag bani in ea sa arate bn sa mearka bn si kand faci cu mana ta parka iti creste inima in tine dar toate au o limita....pana akum proiectul merge
|
.....SUPER OFERTA..... jante pe 13 made in germany 3 milioane..... toba brosal bro spead 250 ron .......stopuri cu led golf 1 late (cele din poza) 200 ron ....scaune bmw compact cel din dreapta cu incalzire 200 euro.......preturile sunt fixe nenegociabile .........cine e interesat de masina mea asa in starea kare este ......7 mil si cu toate mentionate mai sus 15 mil am la ea carte + talon + chitanta motor
|
eu zic sa pastrezi stopurile pe led...:lol:
|
nu intereseaza pe nimeni nimik??
|
sariti cu preturi orice piesa de golf 1 preturi bune chedere parbriz geamuri laterale haion stopuri cul ed stop stanga bun bara fatza faruri grila fatza cu emblema mocheta in stare buna usi in stare super buna chedere usi jante pe 13" motor 1300 cu chitanta bord impecabil si complet
|
Pune o poza cu rotile te rog.
|
ornamentele laterale ...le mai ai?daca da..le vreau eu :D
|
mai am cateva ornamente vreo 3 alea tzi le dau moca sunt putin indoite iar jantele sunt k in prima poza cele dp fatza le am pe toate 4 nu sunt ku buza sunt simple dar din aliaj
|
Am inteles. Busonul de benzina il mai ai ?
|
il am si pe ala dar intai lucrurile de interior dp care cele de exterior cine vrea toata masina 7 mil cu jante + 2 rezerve mocheta fete de usi scaunele vechi bancheta grila fatza faruri ultima oferta
|
te scapi greu asa de ea...
|
marty dami te rog idul tau sa vb
|
Quote:
|
ultima oferta totul inafara de toba masina + acte+ tot interior + caune bmw+scaune originale( cam deteriorate) + 4 jante aliaj totul la 8 mil sariti ku pretu
|
fi mai explicit, eu unu inteleg ca tu vrei sa dai masina fara acte fara toba fara scaune etc pe 8 mil am inteles eu gresit?
|
ce nu ai intzeles frate totul inafara de toba....deci masina scaune de bmw scaunele originale alea mai deteriorate bacheta spate tot interiorul jantele pe 13 acte tot la 8 milioane dar fara toba
|
sa te gandesti la un pret pentru mine ....
|
lasa un nr de telefon te rog, ca parca m-as mai apuca de un iepure sa-l fac de oras
|
am id-ul pe pagina 7
|
cred ca masina asta va ajunge la un alt pasionat.:D...pacat ca nu a dat de ea azi sa o vada live!
|
p.s nu se mai da. prea curand;)
|
ai luat-o tu?
|
SURPRIZA masina nu se mai vinde tokmai a intrat la tinichigerie :D si gata o fac cu toate k o sa fac foamea pt o tabla dar pasiunea intrece orice limita
|
ma bucur sa aud asta, chiar merita iepuroiu o restaurare facut k la carte ;)
bafta la tunarit o sa fiu cu ochi pe acest topic:)) |
bafta marty!sa speram ca o sa iasa ceva frumos.:D
|
masina va primi o suspensie sport pe spate sa speram ca si pe fata in viitorul apropiat cine este interesat de un motor de golf 1 1.6 gti sa ridice mana sus pret avantajos.....foarte avantajos
|
Rdic eu mana sus! Ma intereseaza ceva detalii. razvan_veres13 pe yahoo
|
sariti cu oferte pt motor k vin sarbatorile 1.6 gti original se vinde cu, cutia de viteze ....pakat k este in 4 trepte....motorul este complet pret avantajos
|
ce se mai intampla cu masina? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:17. |
- Copyright 2026 4Tuning