![]() |
Re: Ken Block prezintă Gymkhana 2
cred ca masina aia si-a luat-o cu banii scosi din vanzarea adidasilor :D oricum super tare tipul, si mie mi-ar placea sa pot face asa ceva... nu conteaza cate duble a tras, sau din cate incercari i-a iesit, rezultatul final conteaza. si e absolut bestial :shock:
|
Quote:
restu nuj |
Absolut genial filmul...cei de la DC au facut mereu filme misto.
|
https://www.youtube.com/watch?v=PndYV...eature=related
Un filmulet care mie mi s-a parut foarte tare ! cum acest ken block ii da bataie lui mcrae + accident. |
Ce sa te mai uiti la Fast and Furios....
Ca nu vezi nimic. Iti ajunge un clip cu baiatul asta si te-ai linistit. Cel putin asa cred eu. :) |
a fost mai tare primu clip..
|
.......pe langa faptul ca nu le am cu japonezele............ma inclin cand vad ce iese dintr-o masina de asta si mai ales respect unui asemenea sofer de sofer!Frumos facut si regizat filmul!Complimentele mele!
|
Daca ar aparea baiatu asta cu masinutza lui in Ro la o demonstratie cred ca ar rupe audientele.
|
un sofer adevarat pe o masina la fel de tare
|
Quote:
Dar astea sunt vise, nu cred ca vedem noi asa ceva live prea curand |
:dribble::dribble::dribble: ce e mah asta extraterestru ?
|
nu...e doar sofer bun...cu multe ore de antrenament in spate...
|
10 Attachment(s)
|
am ramas prost cand am vazut asta nu prea am auzit de acest sofer si de ce face el dar va rog frumos cn stie sami dea niste info pe PM despre el ca filmu e prea genial ...
|
Incredibil cum conduce omul asta,m-a lasat masca si de data asta.Un sofer de exceptie!!
|
eu am ramas masca la faza drifturilor....tipul ma uimit si la primul film...cum poate face drifturi cu 4X4???e uimitor tipul...
|
Super montaj,Super sofer,Super masina...
|
Quote:
|
Interesant filmul .. sincer ma astaptam la asa ceva ... din partea lui .. avand in vedere ce gasesti pe youtube ... ca de obicei a meritat asteptarea ;)
|
Foarte frumos filmul si foarte frumoasa masina.Nu cred ca e facut tot dintr-o bucata dar sigur nu a repetat de multe ori.Apropo numai mie imi seamana locul cu cel in care se antrenau aia din tokyo drift ?:)
|
da.....foarte frumos pilotaju' dar mai ales masina!!!!
|
e prea belea omu...si masina...o bestie!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:55. |
- Copyright 2026 4Tuning