![]() |
Re: Nissan GT-R
Quote:
|
|
2 Attachment(s)
si un mic bonus, ca tot vbeam de Volk'uri negre, etc
Rays Volk Racing VR.G2 Wheels Black vs. Black |
felicitari pt timpu scos la satu mare;)pune pe masina un sticker EUROPEAN KILLER:twisted:
|
ma nu mai sariti la alex ca are aprobare verbala sa vb pt gtr de la 8 ani:D
consum - mers normal 10 - 16 tare 20 - 30 minime sosea maxime in oras oricum si numai pt sunet consumul nu mai conteza:lol: Quote:
pentru a evita aglomeratia de posturi doresc sa multumesc tuturor pt aprecierile trecute/actuale si viitoare ref la timpul scos la satu mare - pe viitor promit sa evoluez - este loc de mult mai bine |
arata blana gtr'ul negru postat de achim!
poate iei in calcul si jantele alea ;) |
1 Attachment(s)
.............
|
ce parere ai de evacuarea Meisterschaft GT? Personal, mi se pare :shock::shock::shock:
https://www.youtube.com/watch?v=DDUZL...e=channel_page |
1 Attachment(s)
superba masina:dribble::arrow:
|
Quote:
|
intr'adevar. Pretul e piperat, dar eu zic ca isi face tot banii. Eu planuiesc in maxim 1 am sa am in garaj un gtr, evacuarea eisenmann meisteschaft gt e primul lucru care il schimb la masina. :D mult succes in continuare cu masina
|
Recent, Nissan GT-R a stabilit un record mondial pentru un automobil de serie. Este vorba de cel mai rapid model cu 4 locuri, performanta inregistrata in editia italiana a celebrei Guinness Book of World Records. GT-R a sprintat de la 0 la 100 km/ora in doar 3,5 secunde, o performanta remarcabila, care pune acest model pe picior de egalitate cu modelele exclusiviste (si mult mai scumpe) din categoria supersportivelor.
Recordul vine la scurt timp dupa o alta performanta remarcabila, stabilita de acest model, pe circuitul Nurburgring, din Germania. Nissan GT-R a parcurs, in aprilie, un tur de circuit, pe Nordschleife, in doar 7 minute si 26,7 secunde. sursa:24auto |
|
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
multumesc de sfat ;)
|
:lemon:
|
@STIprdr: chiar nu stiam, eu stiam altceva. Dupa ce am citit ce scria in poza atasata de tine iti sunt dator cu niste scuze. Scuzele mele, my bad :sad:
|
Back ONTOPIC please!
|
nici o pb stefane, de aia suntem toti aici sa impartim experienta...
|
ce se mai aude cu masina?
ai reusit sa montezi piesele pe ea? |
Quote:
|
sa intaleg ca vi oricum la KOE? :)
sper sa reusesti sa montezi tot... ;) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
:D GT-R/Dymag 9-spoke 20x9.5(7.7kg) 20x11(9kg) Black Chrome Finish, Bridgestone Potenza RE070R RFT 255/40-20 285/35-20
pret estimativ:2346$/buc |
ce frumos se vede discul asa cand e janta aerisita :D
|
tiam vazut prezentarea la promotor.nebunie cum se aude:)cum ai reusit sa o lovesti/loveasca?:(
|
Quote:
|
Şi eu m-am uitat la emisiune mai devreme, felicitări :)
|
puneti si aici un link daca se poate ;) cu emisiunea
|
Am vazut si eu emisiunea :D Mi-a placut mai mult GTR-ull decat 599-ul de la inceput :))
|
|
1 Attachment(s)
Un upgrade foarte important - Stillen se lauda ca va fi la un pret rezonabil fata de pretul cunoscut in general:
http://www.stillen.com/product.asp?i...r /> b=&m=all |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Frate m-am uitat la emisiune e grava rau masina mai ales cum suna...Parca ai fii intr-un monopost Ferrari...La cat mai multi km fara incidente...Numai bine!
|
1 Attachment(s)
Cel mai bun prieten al GTR-ului!!!;)
|
man you are baddd :))) am scos si eu babaciunea la rodaj, dak te vad prin oras iti dau un semn poate ne cunoastem, a mea e usor de rec :))))
|
1 Attachment(s)
In sfarsit se fabrica si pe 20: Sizes:Front - 285/35, Rear - 315/30
|
cel mai bun timp din ro pe 400 m il detine un nissan :D sunt mandru de asta
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:23. |
- Copyright 2026 4Tuning