![]() |
re: Donatii piese Daewoo - Nu Cerseala!
un far de dreapta cu oglinda buna?se gaseste pe aici? si pe bani nu conteaza, numa in stare buna sa fie!!!multumesc!;)
|
far dreapta de la ce masina?am eu unul de cielo in stare buna zic eu.
|
Quote:
|
capac rezervor cielo care se prinde pe carserie,este lipit dar poate fi folosit,il donez cine este interesat
|
are cineva oglinzi de cielo dinacelea rotunde rabatabile
|
Poate are cineva plasticul de sub oglinda stanga de la Matiz, cel ce acopera suruburile. PM daca aveti! Multumesc
|
Quote:
|
Se doneaza scut din plastic roata dreapta fata de nubira 2.cine il vrea PM
|
m-am pricopsit cu o oglinda de matiz de pe dreapta ,nou nouta,daca cineva o doreste vedem cum facem sa o si aibe...prefer pe cineva din zona(bucuresti ploiesti) fiindca nu prea e timp de posta...
|
Quote:
|
n-am nici o pretentie,ca de aia e pusa la donatii...
|
Quote:
|
Doneaza cineva un far pentru cielo? As avea nevoie de unul pe dreapta, ca al meu s-a stricat/deplasat oglinda farului si bate total aiurea :(
Please! |
sall un capac pentru roata pe 14 ptr cielo?
|
sus cu oglinda,ca sa zic asa,sta degeaba pe birou,deja s-a pus praful pe ea...
|
Ai PM!
|
s-a dat oglinda
|
as avea si eu nevoie de un scaun espero stanga, daca are cineva? va multumesc
|
Quote:
|
Am mai spus de 100 ori: pe topicul asta scrieti CE AVETI DE DONAT! Nu ce vreti sa primit pe degeaba...
Pt cumparari/vanzari, sunt topicuri separate. Cine o sa mai ceara diverse pe acest topic va fii sanctionat. |
Quote:
|
Donez bara fata matiz
|
O vreau eu,daca este nevoie si platesc pentru ea,a mea s'a spart in urma unui eveniment neplacut!astept un raspuns
|
0743801933 intre orele 10 si 22 si discutam.
|
Donez un senzor ABS si un buton pt reglarea intensitatii luminilor in bord, pt Espero .
|
up cu bara fata de matiz , daca in 7 zile nu o vrea nimeni va ajunge la gunoi si e pacat de ea
|
Am avut niste probleme cu masina si am uitat complet sa te sun!Cat ma costa transportul pana in bucuresti?
|
nu stiu cat costa transportul , trebuie sa ma interesez . eu drum prin B ,am doar la inceputul lunii martie.
|
Bara s-a dat !
|
Quote:
|
Quote:
|
S-au dat de mult, de vreun an si ceva :)
|
Quote:
Revin cu detalii: nu sunt in stare buna. La cea de la pasager nu mai am decat sticla, fara carcasa, iar cea de la sofer are manerul de reglaj rupt. |
Donez o rama de proiector cielo drapta si un capat de bara nou cred ca tot dreapta. Nu ma deplasez la posta romana
|
2 Attachment(s)
Sal,am si eu o intrebare,nu aveti cumva chestia din poza.. nu stiu cum i se spune,pe care vin prinse stergatoarele cu surub.Nu imi trebuie gratis platesc.Cand strangeam stergatoarele.. mi sa rupt filetul acum nu`l mai pot pune la loc pana nu am alta.Raman Dator...
|
colegu referitor la mecanismul de stargatoare a i doua posibilitati ori reusesti sa scoti surubul ori alt ansamblu stergatoare alta solutie nu este
|
salut. nu ai ce surub sa scotzi. piesa care itzi trebui se numeste ansamblu de stergatoare..... nu este scumpa o gasesti noua in magazin si o potzi cumpara fara motorash.... oricum aveai nevoie de una noua... din poza se vede ca avea jok mare...bafta(nu am piesa, te pot ajuta doar cu acest sfat)
|
una second potzi gasi la acest numar de tel 0786.396.119. marcel se numeste . dezmembreaza in jilava. bafta
|
daca imi explici cum se desface sistemul, il primesti cadou de pasti :P (transportul il platesti tu :P )
|
vin in ajutorul colegului cu ansamblu stergatoare demontarea este foarte simpla si consta in ;
- se scoate grila de plastic de sub parbriz - se desfac piulitele de prindere a mecanismului cu o cheie de 24 - se desface cu surubelnita surubul de la motoras si asta a fost tot bafta etrier dreapta pentru cielo cu jante pe 13 daca ai si un pret poate ma conbin cu colegu la transport si-l ajut sa isi monteze si mecanismul |
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning