![]() |
1 Attachment(s)
nu stiu daca pot sa pun poza asta aici.. (plz nu va suparati) dar vreau sa va cer parerea....
ce credeti despre \"honey\"... :lol: pe mine m-a innebunit :oops: :shock: :dance: :yikes: :love: :lips: :tenisclap P.S. daca mai vreti poze.. sa-mi ziceti :lol: |
:shock: :pelvic_th :yikes: :yes: mah r-nos una ca aia nu se uita la \"pitici ca noi\" aia numai cu din ashtia de 25-30 de ani cu mertzanu shi lamborghini-u in garaj....:( a sa nu uitam de yaht....asa ca gaseste-ti si tu una rezonabila sa o vedem pe la rubrica cu prietenele voastre\" sau cum i-o zike....
|
1 Attachment(s)
caut dragoste la prima vedere.. :lol:
|
o gasesti la cea mai apropiata reprezentanta maseratti :D :D :D
|
pai o gasesti de gasit,dar apoi incepe sa te doara cand vezi pretul....
|
si dupa aceea o sa vezi o gaura foarte mare in buzunar :lol:
|
pai.. asta era ideea.. ma gandeam poate are cineva una in plus pt mine.. nu m-ar supara un astfel de cadou :lol: :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
cuvintele sunt de prisos .................
|
aia cu ochelari de soare............ :shock:
|
Amandoua au!.....Care??? :shock:
|
eu nici acuma nu m-am decis daca as fi sa aleg una din ele pe care anume as alege-o amandoua sunt incredibile ( le am pe destop de cand am poza si nu cred ca le voi inlocui cu alta poza prea curand )
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
va spun yo care e probleme cu sil4tuning... duce lipsa oameni buni...sfatul meu este sa`l ignoratzi cat mai mult...pt ca a ajuns sa se dea si la barbatzi :)) :wink: trust me
|
Re:
Quote:
ca la pepeni :twisted: :twisted: |
1 Attachment(s)
mey morcovior .... spune si tu la lume ca de fapt tie iti plac baietii si ca sa demonstrez spuneti-mi si mie ce baiat isi bune ca poza la mess poza lu unu uitativa si voi ...si mai zice el de mine ....de acum incolo fi ontopic si daca nu iti plac fetele este numai problema ta .....
asta e id lui de mess morcovior .....no comment :evil: |
mocovior, aia e kiar poza ta? k la mine nu apare cand vb cu tine...
|
acu sa nu ziceti ca masluiesc si pozele ca va alerg pe aicea ... :P daca poza aia ii place la om :P adik un baiat ce ai cu el .... tara democratica Romania asta ....
|
Re:
Quote:
e la mijto :twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:51. |
- Copyright 2026 4Tuning