![]() |
....adik sa inteleg k o dai in discriminare..poate si noi fetele vrem sa vedem doi barbatzi sarutandu`se ( :twisted: :twisted: :twisted: )......sau poate nuh :D da ar trebui sa fii deschis oportunitatilor..... :lol: :lol: :lol:
|
vrei barbati sa se sarute, cumpara 2 sticle de whiskey , dai una lu` moxxu , una lu blazeyblaze, (bine , lu` blazey blaze s-ar putea sa trebuiasca sa-i dai 2 sticle ) si voila ... :)
|
:ciggy: :D :D :D :D :D :D :D HAI CA m-a bufnit un ras santos3 sa fac pe mine nu alta! :D :D :D
|
Re:
Quote:
si imi explica si mie cineva dc s-a facut topic separat? sau vreti sa iasa in evidenta gang bang-u ca sa aveti cat mai multa lume :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
....nu e asa ei au avut nevoie de whiskey , vodka si coniac k sa faca ce au facut :twisted: :twisted: :twisted: ..... @RA_2fast4u am zis k \"poate\" si noua fetelor ne place si ideea era alta cei care au fost pe 17 la cta stiu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :confused2 :confused2 :confused2 :confused2 :rockon: :rockon: :rockon: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch: :punch:
|
Re:
Quote:
asa repede te superi ma ? parca te durea la basca de .. |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning