![]() |
Re: Nexia - Under construction
Aha...N-am fost atent la poza.La bara sigur va disparea dunga aia,iar cu partea de jos pare frumos.O sa vedem cum o sa procedez.Mercy pt sfat
|
La bara modificata asa m-am gandit si eu, problema e ca se va lasa in jos buza aia... fiindca nu va avea sustinere. Asa ca am preferat sa tai doar stalpul din mijloc si nu au fost probleme.
Singura varianta ar fi niste intarituri pe spate si pusa plasa, sa nu se observe. |
iti dai seama geo ca vin intarituri pe spate...si acoperite cu plasa..oricum e ceva de munca la ea sa o faci l acelasi nivel peste tot ...dar cu rabdare o face el ;) bafta in continuare !
|
11 Attachment(s)
La taierea aripilor
|
Merge treaba, văd!...
Ai grijă să nu le tai prea mult!.... |
Mai mult de toata aripa nu e ce sa taie:).
Bafta si sa iasa cat mai bine. |
Foarte faina lucrare! ..felicitari rik......
|
2 Attachment(s)
Multumesc.Am luat-o de la tinichigiu.Urmeaza pregatitul pt vopsit.Cam neclare pozele pt ca a inceput sa se intunece. Asteptam telescoapele de spate sa vina de la intarit si scurtat pt a lasa masina mai jos de spate.Apropos care ma ajuta cu niste arcuri de spate scurte scurte?
|
domnu rica dumneavastra nu participati sambata la vtm....cica e ca pe vremuri si parca ar lipsi ceva daca nu vi si tu.....treci peste principiile "alea"
|
Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!L asa-maaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!
Tocmai tu?????????? Poate vrei ban |
Rică, lumea zice că ţi-ai pierdut skillul :roll:
|
Quote:
Rica Rica Rica Rica Rica Rica Rica Rica HAI MA VINO SI TU CU NOI........ |
Rică, te iubim, skill ca la tine nu mai găsim ! :peace:
Hai mă, arată-ne că Nexia ştie şi pe curbe, nu numai pe linie dreaptă ! :-P |
Telescoape mai tari si mai scurte pe spate.Inca mai caut arcuri joase-joase
|
8 Attachment(s)
Am modificat 2 arcuri de calibra.O sa le montez za vedem cat coboara.Sper sa fie bine
|
Hai că a ieşit betoană, Rik!
O faci LOW de tot cu arcurile alea de Cali! |
ma belea masina nu gluma...cred ca trage demential
|
17 Attachment(s)
Da multumesc pt pareri si incurajeri.De tras trage cat 150 de cai.Nimic peste.La motor nu am modificat nimic tocmai in scopul de ai lungi durata de viata.Doar filtrul de aer sport si evacuarea de inox.
Primele poze sunt fara arcuri deloc.Cea intunecata este cum a ramas in final. Azi a beneficiat de etrieri fata vopsiti si de montaj pe spate de discuri noi(ea avand tamburi) si etrieri |
urmatoarea etapa rik care este? este superba masina oricum
|
niste modificari necesare :d succes in continuare
|
3 Attachment(s)
Am luat-o de la pregatit.In mare e bine dar mai sunt cateva maruntisuri...O sa urmeze pragurile si barile...
|
Bravo Rik! Arata frumos de tot Nexia ta! Imi place ca ai o grija de ea... Spor in continuare!
|
Foarte tare masina,dar daca tot ai vopsit aripile puteai sa te ocupi si putin de spoilerul de fata ca da cam urat asa
|
Nu e pb de spoiler.Asta am si spus ca urmeaza pragurile si spoilerele.La asta nu am vrut sa ii fac nimic ca are ditamai gaura in el acolo si nu se merita sa il repar.O sa fac unul mai mare un pic.Multumesc pt pareri.
|
Ii sta super si cu spoilere stock... Adica ii sta mult mai bine asa, decat cu spoilere modificate!
Parerea mea! |
Am dus-o la refacut lateralele pt ca unde au fost bandourile ,a facut putin "v"-u.
Iar barile...o sa se mentina sigur acelas model doar fara bandouri si putin mai joase.Dar identica bara |
bravo rik e pe drumul cel bun de-abia astept sa o vad si cu spoilere puse pe ea si pragurile dupa ce le pui pe masina presupun ca urmeaza sa fie vopsita acel alb perlat din cate imi amintesc ca ai mentionat tu .bafta in continuare si sa nu ne tii mult cu pozele ! SALUT
|
8 Attachment(s)
Am luat-o.Ebine acum
|
Frumos rau! Ai putea sa scoti eleronul ala de la luneta, sa scoti 'bandourile' alea gri de la sine de sus de pe plafon si sa le astupi... e doar o idee...
Spor la treaba ca vad ca ies lucruri marfa! |
Frumos rik bv e ce trebe :rockon:
|
Super, mai putin aia de pe luneta :(. Da inspre oltcit! In rest, arata bine, spor la treaba !
|
Cat imi place chestia aia de sub capota! :X
Frumoasa masina! |
frumoasa masina ,am vazut-o prin craiova si pot sa zic ,ca m-a cucerit!
|
Cum ai modificat arcurile alea? Incalzite si presate? :)
|
2 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentru pareri si sugestii.Inca mai caut un stergator cu mecanism sa stea pe mijloc.Poate ma ajuta cineva.Am scos-o azi din garaj si am probat niste praguri modelul de bmw 3-ar m technic 2 si mi-a placut cum vin.Am comandat deja si eu un set...
Apoi am iesit pe centura sa ii mai dau cateva sute:) maxim2 si m-am oprit la un atelier unde am schimbat toba cu una remus fiindca aia facea prea mult zgomot si atragea militia ca magnetul(nu ca acum nu ar mai fi galagioasa)oricum e mai putin.Am spalat-o si am bagat-o din nou in garaj. Arcurile sunt incalzite si turtite incet incet cu ciocanul pana la lungimea dorita.Doar spatele.Fata e periculos!!! |
Quote:
|
sa lucrat cu spor la masina de cand nam mai intrat..bravo..bafta
|
16 Attachment(s)
Nici nu am apucat sa le comand bine
si au si ajuns pragurile |
Ca sa continui cu clean lookul, ar merge sa astupi santurile de pe plafon. Stiu ca am mai zis asta si mai sus... Ce zici de idea asta? Eu asa ma gandesc sa fac la mine...
In rest, pot sa zic altceva decat "superb"? bineinteles ca nu... Spor in continuare! :) |
Felicitari pt. toata munca depusa.Poti sa-mi spui si mie de unde ai luat pragurile si cat te-au ajuns.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
- Copyright 2026 4Tuning