![]() |
Re: Supercars roundup
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cei de la Road&Track au obtinut undeva la 20 de secunde . Quote:
Foarte buni in comparatie cu ce ? Avand in vedere top-ului realizat de Sport Auto (de unde sunt luati defapt timpii din lista aceea) cu highlight-urile anului 2010 in materie de supercar-uri R35 pana ajunge la 300 de km/h celelalte s-au si oprit deja. Atasez si lista aceea ca sa iti faci o idee. |
Quote:
http://www.zeroto60times.com/Bugatti...mph-Times.html http://www.car-videos.net/performanc...d1=0&Speed2=60 http://en.wikipedia.org/wiki/Bugatti_Veyron |
Avand in vedere target-ul de 300 km/h nu stiu cat de mult conteaza ce se intampla pana la 100. Prin absurd, chiar daca accelera veyron-ul in 2 secunde pana la 100 de km/h tot nu s-ar fi schimbat cu nimic clasamentul.
|
Quote:
Nissan GTR P800 a scos timpii urmatori: 0-100 km/hr 2.9 seconds 0-200 km/hr 8.40 seconds 0-300km/hr 19.81 seconds Inainte sa afirmam ceva, mai bine ne uitam. Nu zice nimeni sa nu iti spui parerea dar nu fa pe desteptu` ;) Voie buna. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Test done by RoadandTrack 0-50 km/h: 1,3 s (10,5 m) 0-100 km/h: 3,0 s (46,8 m) 0-160 km/h: 6,1 s (161,6 m) 0-200 km/h: 8,9 s (298,1 m) 0-250 km/h: 13,3 s (574,6 m) 0-300 km/h: 19,8 s (1076,8 m) 0-320 km/h: 23,8 s (1417,7 m) p.s. aproape 1 sec diferenta fata de lista colegului...:roll: nvm. |
Se pare ca Nissan GT-R R35 incepe sa-si arate potentialul.
http://www.amsperformance.com/cart/a...e_package.html Si deja este in lucru o varianta mai puternica, Alpha 12. |
"On the flip side, the E900 GTR (E85) ran a best of 9.62 @ 145.9 mph and the R1K GTR (C16) ran a best of 9.38 @ 156.9 mph." by switzer.
Dar parca vorbeam de supercar-uri nu masini modificate ? |
... se pare ca voturile inclina in favoarea GTR-ului, oare de ce?
Destul de simplu, performante foarte bune, pret imbatabil, aspect ireprosabil. Voie buna. |
sa nu uitam ca pentru mai bine de 50% din cei care activeaza pe forum singura experienta legata de un supercar se bazeaza pe NFS & co unde gtr-ul este vedeta ...
|
Esti optimist cu 50%. Evident, suntem impartiali, nu putem alege cerebral daca nu am condus masinile din grila.
Si totusi s-a votat avand in vedere filmarile youtube, dragtimes etc. |
Quote:
|
Quote:
GT-R-ul era vedeta cu mult inaintea aparitiei NFS-ului, dar nu stiai tu de el probabil pana la joculet. Incearca sa treci peste oftica de copil ca un GT-R mult mai slab la drag face misto pe pista de dragostea ta SLS AMG care este si mult mai nou si de >2 ori mai scump. |
...intradevar, la banii cu care se achizitioneaza un GTR, poti sa ai performante de porche 911 sau BMW M5.
Cu toata increderea as investi intr`un nissan GTR, poate si ptr ca e Nipona ;) |
Quote:
Quote:
Chiar poti sa ma contrezi prin faptul ca sunt mii de useri care sunt mai tineri decat prima generatie de NFS ? Imi place gtr-ul incepand cu r34 dar in conceptia mea nu il agreez ca si supercar. SLS masina interesanta, multa tehnica, performante bune, dar e bataie de joc pretul de achizitie cat si al optionalelor, deci 997 pdk pentru mine, sau daca e criza ma multumesc cu 997.1 . Consider ca se misca bine (vezi switzer-ul de la noi , cu 10.4 pe 400m este cea mai rapida masina din tara). |
SLS AMG este o masina deosebita, cu toate ca, Mercedes putea sa scoata ceva mai mult si la design si la performanta, mai ales la pretul ala.
911 este o masina absolut superba, de la nascare pana la 997.2, doar ca daca nu aparea GT-R, 997.2 nu avea performantele actuale si pretul este oricum cam pieperat. GT-R a facut istorie incepand cu modelul R32 in 1989, cu renumitul motor RB26DETT twin-turbo. Ultimul model GT-R R35 mi se pare de departe cea mai mare performanta in domeniul auto, adica o masina care se bate cu aproape orice supercar, la un pret incredibil, fara rabat de design, caltate, tehnologie. Se stie ca problemele de fiabilitate initiale au fost inlaturate, si faptul ca tuningul este facil si ieftin face ca GT-R sa fie cea mai buna alegere. Un GT-R R35 cu un kit de putre de >800 CP este mai ieftin decat un ZR1 sau 911 Turbo stock. Asta da supercar. |
Supercar in sus sau in jos calitate, performanta, pret, toate astea sunt absolut de necontestat (ok poate mai putin calitatea :oops:), pot sa va spun ca deja am derulat cu a mea "White Lady R35" in Romania, Germania, etc. deja 34.000 km fara nici o problema.
In orice caz ce pot sa spun din experienta mea de uz zi de zi, este ca e absolut super fiabila, vara ca si iarna cand alti stau cu frumoasele "Supercaruri" de 2, 3, 4 ori mai scumpe in garaj :lol: stiu ca pentru mine in ce priveste alegerea mea am ales Supercaru meu :lol: P.S. Si ca aspect "atractie vizuala" e absolut on TOP am observat. Putin negativ este ca esti cam in cusca de maimuta aparand cu ea :twisted:. |
2011 Nissan GT-R
Engine Power 390 kw (523 bhp / 530 ps) Torque 612 Nm (453 lb-ft) Nordschleife, Germany (20600 m) 9. Nissan GT-R 7:24.22 167 '11 530 / 1736 http://www.fastestlaps.com/track2.html |
Quote:
probleme a avut si are in continuare. pasajul de racire pt frane a fost remediat? piesele de schimb ce preturi au? am inteles ca se vaita proprietarii.... tot pe site era un link prin care se vaita un englez ca multe piese mai delicate sunt amplasate in asa fel sa le sifonezi mai repede, app ECU cat mai e? |
Quote:
Preturile de schimb difera de la defectiune la defectiune si in medie nu cred ca sunt mai scumpe decat la concurenta. Problema la frane a fost mai mult sau mai putin importanta fata de altele si din declaratile lor au avut loc modificari la frane. Aia cu sifonatul mai repede este chiar haioasa, sifonare mai repede cand mergi cu masina sau cand o pocnesti? :)) In 110 k de EUR ai un GT-R 0 km, cu 750 CP cu totul inclus. |
Quote:
|
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Sa intelegem ca te`ai urcat de cel putin 2x intr`un GTR ?! Mai lasa`ti PS3-urile. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Nici aşa nu seamănă.... |
Lasa, ca asa stie el ca era Golf 2, cu bord imbracat in piele si cu cele mai complet sistem de informatii. Dar asta e, unii se uita la masini pentru ce pot altii le categorisesc dupa "numarul de stele" la basini. :)
Iti dai seama ca pentru el Gumpert Apollo e un cazan, la cum arata inauntru :))) |
1 Attachment(s)
Quote:
eu credeam ca bordurile astea patrate tip autobuz au cam disparut de vreo 10 ani, ultima data se gaseau pe dube, dar nici acolo nu mai sunt :)) "Golf 2 varianta 2010 = Golf 6" ala e mai omenesc totusi.... gtr ma ref la forma lui. stiai si tu asta doar ca vroiai sa ma mai ironizezi putin....nu? din simpatie banuiesc :)) |
Ştim cu toţii (sau mă rog, majoritatea) cum arată un bord de golf 2.
Sincer e exagerată comparaţia, şi fără prea multă legatură cu cele 2 modele, dar dacă insişti... e un golf2 cu siglă de ghetereu, ce să mai.. nişte imitatori ăştia de la nissan monşer.... |
Quote:
Pe mine ma intereseza de 2000000 de mii de ori mai mult ce poate masina si ce-mi arata displayul ala. Daca vreau un interior frumos ma orientez spre limuzine. Si ce am spus eu nu este o aroganta ci o parere despre tine. Putin imi pasa ca, Gumpert Apollo arata ca un cotet in interior cand targetul ei nu este sa impresionezi pipite cu aspectul ci sa rupa gura masinilor alea supersport cu "interior frumos". |
aleks. cee a ce spui tu este ca si cum ai zice ca sls nu seamana cu gullwing-ul, prima generatie. pt ca intre ele sunt ceva ani diferenta
ceea ce am vrut sa evidentiez este ca din punctul meu si al multora nu cred ca e masina suprema, dc? pentru prima buba ce a avut-o cu launch controlul, problema cu franele, pasajele, se aude ca bubuie de fiabilitate, si cred ca de unde-si trag profitul cei de la renault... pradon, nissan este piesele. care au un pret cam piperat.sau poate le inceput sua gandit la un numar mare de vanzari, si automat profitul. la interior mie mi se pare demna de ne luat in calcul la grupa supercar. dc? pur subiectivism, la exterior recunos ca si mie-mi place gtr cubismul a avut si el perioada lui de gratie... si chiar destul. daca cei de la nissan au mizat pe asta, ca va reveni iar moda au cam dato-n bara... PS: Gumpert Apollo are cu totul si cu totul un alt target. aia e o masina race adaptata pt strada (sincer nici de asta nu sunt sigur) care targetul ei este strict performantele. facand rabat la restul, confort, aspect, insonorizare etc etc lasa ironiile ca esti om mare. poartate ca atare |
Quote:
Problemele lui Gallardo, Aston Martin, XKR, care cu toate ca au multi ani in spate sunt un etalon al defectiunilor, nu le mai cometezi. Ma mir! Ba chiar 2 din ele costa dublu decat GT-R-ul si tot cam de 2 ori mai proaste si sunt. Faptul ca absolut superbul Porsche 911 nu a avut niciodata un sasiu echilibrat, faptul ca 911 turbo manaca turbine pe paine, etc, nu-l face mai putin frumos, renumit, performant. Sau poate vrei sa vezi cat sunt un set de placute originale la 911 turbo (nu frane ceramice), ca sa nu ami comentezi de preturi la GT-R. Faptul ca tu, un anti convins "foarte multe masini", caruia eu oricum ii pun la indoiala atat cunostintele auto cat si experienta in domeniu, te-ai chinuit si ai cautat nod in papura GT-R-ului, care absolut sigur nu l-ai condus si mai mult ca sigur nici nu te-a plimbat cineva, denota stilul tipic romanesc - genul partinitor, gica contra, neargumentat sau argumentat stupid si de cele mai multe ori paralel cu subiectul. Ca sa fiu cinstit mie mi-e jena anumiti romani, total axati, cu "ochelari de cal" care merg cu incapatanarea lor la extrem, pana devin ridicoli si prosti. Si ca sa fiu sincer, unii din ei ma surprind cat de prosti sunt. O zi buna! P.S. - "cubismul a avut si el perioada lui de gratie... si chiar destul. daca cei de la nissan au mizat pe asta, ca va reveni iar moda au cam dato-n bara..." :))))))))))))))))))))) Cubismul este o mișcare artistică de avangardă apărută īn Europa la īnceputul secolului XX. Īntre anii 1908-1914 are loc īn Franța cea mai importantă revoluție īn istoria picturii, după cea a descoperirii perspectivei īn perioada Renașterii. Inițiat de francezul Georges Braque și spaniolul Pablo Picasso, cubismul va dobāndi īn scurtă vreme numeroși adepți. Această direcție artistică va juca un rol uriaș īn transformarea artelor plastice īn secolul al XX-lea. Cubismul este consecința unor transformări de lungă durată, nu a fost teoretizat prin vreun manifest sau declarații programatice. (Wikipedia) Cubismul nu a avut perioada de gratie:))):))))) Cultura ta, ca si gustul tau in design observ, sunt slabe rau. |
Quote:
"Stima" |
| All times are GMT +2. The time now is 20:24. |
- Copyright 2026 4Tuning