![]() |
Re: Cele mai reusite Dacia Nova/SuperNova
Asta albastra a cui este? si unde e masina?
|
Cica ar fi prin Arges...masina...a cui este..si eu ma intreb:))
|
sa, sant faine, si e bine lucrata si asta albastra... tot mana lu Obrejan sa fie la preparat?
|
crazyfornova
pozele alea le stiam si eu dar am crezut ca e alta nova, cea din filmare |
6 Attachment(s)
si kteva poze cu masina mea...sper k in 2 saptamani sa o termin :D
under construction ;)) |
Foarte frumoasa din fata...insa spatele...nu incanta...trebuia un eleron finut...si pe muchia..(curbura) portbagajului...nu deasupra:)
|
eleronu` are 3 cm inaltime se vede aiurea in poza.... in realitate e ok..... parerea mea :D
|
aceeasi parere fata e ok dar la spate nu cred ca nova e o masina pt linii oblice....parerea mea...
multa bafta si sper sa o faci cum iti doresti..... |
jentile prea mari, pe nova dau bine cel mult 15", bad boy-ul prea proeminent si idea cu portbagaju mi se pare ciudata(bad boy la stopuri:idea:), oricum respect pt munca depusa pana acum
|
Ce te face sa crezi ca are jante mai mari de 15? Pt cultura ta generala baiatul merge cu 195/45/15.
|
3 Attachment(s)
inca 3 poze cu suspensiile modificate
multumesc celor kre apreciaza va salut |
arata ca o bomba, imi retrag cuvintele, scuza-ti
|
la spate i-ai pus distantiere, sau e de la latimea jentii
|
jantele sunt pe 15" 7J
kuciuc 195/45/15 distantier de 10 mm pe spate... aripile sunt umflate putin si taiat din coltz unde se imbina cu bara |
fa-i thead masinii.....si mai multe poze....detalii etc....:rolleyes2
|
astea sunt toate kre le am...... masina n-o am aksa e la 30 km de bucuresti, am bagat-o la vopsit
ce sa va spun in rest e supernova 1.4 nu prea am umblat la motor.... |
ce modificari ai facut la suspensii?
Foarte frumoasa masina |
amortizoare intarite si scurtate
arcurile bagate la cuptor si comprimate |
threadul se numeste "cele mai reusite Dacia Nova/Supernova nu masini cu jante sau grila modificata
micutu11 rugamintea mea este sa iti deschizi un thread unde sa ne povestesti mai multe despre masina aici pozezi odata si atunci oferi cat mai multe despre masina intr-un singur post si atat ca nu vrem sa devina mesenger nu??? o seara buna |
micutu11 nu pot decat sa spun ..wow!!! sincer imi place rau bara fata ...bafta cu masina..
|
imi cer scuze.. n-am stiut .... sunt km nou.... prin zonele astea
va salut.. |
4 Attachment(s)
........
|
frumoasa, dar cu pleoapele peste stopuri nu sunt de acord[ doar o parere ] nota 10 in rest
|
cea mau frumoasa mi se pare cea cu CT58KRS. e super masinuta ,facuta cu bun gust ,dar sunt curios sa aflu cat s-a investit in ea si care ar fii valoarea ei pe piata la ora actuala?in interior are ceva modificat?puteti pune poze si cu int?
e mortala. |
toate sunt frumoase in felul lor!!! fiecare masina modificata are ceva aparte fata de celelalte "normale"
|
aici chiar nu ai dreptate, decat o masina modificata fara cap si fara macar putin bun gust mai bine sa ramana normala ca una de serie
|
nu a mai aparut nici o nova /supernova mai diferita in sensul bun fata de cele stoc????
|
e criza, e frig... asteapta sa se incalzeasca afara.. si isi pun baietii planurile in aplicare
|
5 Attachment(s)
"Spurcaciunea" mea
|
chiar nu mai sunt nove "suparate" sau supernove.......hai cu poze care mai aveti
|
de GTT se mai stie ceva?
|
11 Attachment(s)
Hai sa mai pun si eu cateva din arhiva....
|
Au frate ma doare inima cand o vad pe prima....tare high erau cei care au facut body kitu.A doua sa zicem ca mai are cava +uri .C`mon man te credeam om serios, ces cu astea?
|
La vremea respectiva erau "spuma" novelor din TM
|
ultima oara am vazut nova asta cu yri prin craiova intr-un service..acum 2 ani!!! se mai stie ceva de ea..dc e la vanzare sau ceva poze mai noi?
|
2 Attachment(s)
Salut ma baieti....mai stie cineva ceva de aceste doua nove!!???e vb de fosta nova a lui lucian(GTG),,dc stie sau are careva poze ,in ce stare mai e masina..etc!! si cea a lui sorin (DNE)...dc o mai are ..sau e in lucru ..stie cineva?
|
l'am vazut ieri pe KRS in mamaia, no pictures :/
|
Tocmai ce ziceam ca am trecut pe la mare si nu am vazut ceva. Se pare ca au iesit la iveala novetele
|
Atat KRS cat si DNE exista si acum,DNE este schimbata mult(in bine)..deocamdata nu am poze..am sa le fac cand le mai vad:)
|
salut...sunt nou pe aici si totodata detinator de supernova! Am vazut cateva modele chiar interesante pe aici si sper sa vad mai multe! O chestie m-a pus putin pe ganduri,as vrea sa o fac si eu,dar nu prea stiu cum...am vazut aici https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1242923685 discuri de frana pe spate? Cum se poate face? Daca cineva imi poate da mai multe detalii as fi recunoscator! id:eug.savu
Drumuri bune!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning