![]() |
Re: Xsara VTR
Arata foarte bine , Bravo ! ... astept poze si cu stopurile .. sa vedem cum arata :>
|
3 Attachment(s)
poze cu stopurile......stopul ala mic nu am reusit sa il scot de nici o culoare....e intepenit acolo pe haion....nu stiu cum o sa fac da vreau sa il fac si pe ala negru si semnalele de pe lateral le am albe..o sa fie si alea negre....:D
|
Arata super :).sa imi zici daca se ia politia de tine si daca nu si eu vreau.Apropo cum ai prins nr de pe spate?? ca is intr`o parte sau poate mi se pare mie nush
|
da e intr-o parte .....e cu autofiletante..oricum e provizoriu si deaia nu m-am deranjat sa il mai indrept..cand or fi cele permanente or sa fie prinse cu dubla adeziva ....si o sa fie drept pus :D...garantez......
P.S ..circul de vineri cu stopurile asa...se vad foarte bine ...am fost oprit de garda pt altceva....nu m-au intrebat nici de folii..ca am si pe fata si nici de toba ca suna ca dracu si nici de stopuri..:D.....venam de la felix duminica noaptea si la intrarea in gilau era filtru.... |
Quote:
Eu asa am facut la toate masinile ... foarte simplu ! Apropo , arata foarte bine masina asa ! Succes in continuare ! :D |
Quote:
asa ma gandeam sa fac ....insa am zis sa mai gandesc inainte sa fac ceva..sa nu cumva sa o gazez......si ms de aprecieri..:D..pana la urma cred ca o sa dau si eu statul in judecata in privinta taxei auto ....si asa o sa fie obligati cei de la politie sa imi mai elibereze numere rosii pe durata procesului.....chiar daca o sa platesc pana la urma taxa.....macar mai pot folosii masina pana la terminarea procesului.....oricum nu am 1000 de euro acum .....la noi in cj deja foarat multa lume aplica chestia asta cu datul in judecata a statului....si din auzite...cica mai si castiga ...in fine....om vedea:D |
Pai de asta ziceam sa pui ziare si banda izolatoare .. sa nu se gazeze vopseaua :)
|
am mai vazut pe forum pe cineva ce isi vopsise stopurile.....fara protectie ...:D:D:D:D:D:D.....si bordul la fel....nu vreau sa ajung si eu asa ..:D:D:D:D
|
:)) stiu de cine zici :) si baiatu ala mo speriat si pe mine ca si eu am vrut sa imi vopsesc bordu dar dupa ce am vazut ce o facut cu masina mi si frica sa ma apuc sa mai fac ceva:D ricko fa tu cum sti dar grij de vopsea
|
Quote:
deja mi-au aparut cateva zgarieturi pe bara spate .....si sunt destul de adanci .....asa sunt de nervos de imi vine sa crap monitorul asta ...jur....ce ma enerveaza cel mai tare e ca itzi freaca masina si se tireaza.......daca eram acolo cred ca ii mutam maxilarul la fraier .....era sa pic jos de nervi cand am vazut....nu se vede tare dar...e nasol ...ca acuma m scos-o de la vopsit |
Foarte frumoasa masina!... Bafta in continuare!...
|
mersi mult.....nu am mai facut nimik nou la masina deoarece peste 2 zile imi expira numerele si ma pregateam sa o bag in garaj pana fac rost de bani de taxa.....insaa...s-ar putea ca in 2-3 zile sa platesc taxa si sa imatriculez...daca reusesc...ma apuc sa o cobor si sa ii schimb jantele....:D sa vedem ce o fii
|
Volanul ala sport, l-ai pus?... Bafta!...
|
inca nu ...nu am reusit sa fac rost de butuc ...si am fost prins cu alte chestii la masina ...vreau sa o cobor cat de repede ....
s-ar putea sa imatriculez maine masina ....da doamne:D:D:D:D:D m-au alergat azi cu actele de am innebunit ....maine imi dau decizia de calcul....cu 1000 de euro taxa... si sper sa o platesc tot maine ...si dupa aia sa dau fuguta la politie sa scot numerle ...care vor fii CJ xx CSR ....:D:D:D |
Mi se pare ca la Citroen-ul tau merge butuc de RENAULT ... cred, nu stiu sigur!... Cat ziceai ca e butucul de Astra F aci la tine?...
|
Quote:
|
Ok boss-ule!... Bafta in continuare!...
|
superba masina sa fiti impreuna si peste 50 ani:D
|
Salut...am urmarit tot procesul de readucere la normal pe care l-ai facut si tin sa te felicit din tot sufletul pentru ceea ce ai facut .... eu sunt Citroen fan inrait si am si eu un VTR in proprietate....Felicitari !!!!! inca odata si bafta in continuare cu tot ceea ce vrei sa iim ai faci!....Ms de aprecieri.
PS. Am impresia k sunt surori .....a mea tot in 2001 e fabricata ( 1.06.2001 prima inmatriculare ...de ziua copilului) si tot in 2007 adusa in tara ....tot din Belgia :D |
multumesc la toata lumea pentru aprecieri......nu am mai reusit sa intru pe 4 tuning pentru ca am niste probleme familiare ...nu am reusit nici sa inmatriculez masina si nici sai mai fac ceva nou......din pacate nu stiu cand o sami rezolv problemele si o sa ma pot ocupa de masina.deocamdata proiectul e in stand-by
|
PPL-u cumva?:P
|
dap el e.... Pe P**a Lui...(PPL).....intr-un final masina a primit si numere....o sa pun ceva poze mai incolo.....
Junker pe unde ai vazut masina? |
pai tot de vad des prin Turda:D
|
Pune si niste poze cu bolidul!... Sa-l vedem P P L ;)
|
5 Attachment(s)
ceva poze...... scuze de calitatea pozelor le-am facut cu telefonul....imediat ce aam terminat de spalat masina a inceput sa ploua.....
|
1 Attachment(s)
.......
|
Ce bine ii sta lasata pe burta!... Da-i si bandourile alea laterale jos, ar fi si mai faina :-> ...
|
Quote:
usor de zis man.........daca toate s-ar rezolva asa din vorbe cred ca eram prezent la toate showurile de tuning ...dar asa sunt star la mine la bloc :D:D:D:D |
Haide boss ca doar in 10 minute le dai jos! Si o sa-i schimbe foarte mult aspectul!...
|
Quote:
|
Ma gandeam ca sunt prinse cu adeziv ceva, cum sunt majoritatea!...
|
1 Attachment(s)
salut.am o xsara si vreu s incep s modific cateceva la ea.caut un eleron pt luneta si nu gasesc.tu de unde ai luat piesele.imi poti da o adresa ceva?
|
Quote:
piesele mai exact ce? eleron dinala nu am vazut ...dar te pot rezolva am pe cineva care lucreaza in fibra si se rezolva.....nu stiu la ce piese te referi ..farurile leam adus din spania , masca am facut-o eu , toba am luat-o de pe forum, tot de pe forum am luat si niste jante dar s-a dovedit a fi prea late pt mine ......daca te pot ajuta cu ceva ....intreaba-ma ...am tot vazut ca tu cautai ceva piese pt masina ...tocmai am gasit pe cineva cu o xsara lovita si o dezmembreaza ...are si ceva jenti din cate am vazut .... |
Foloseste functia Edit post pentru un singur post!
|
6 Attachment(s)
Noutati.....masina tocmai a primit o noua garda la sol mai mica cu 4 cm ......sedinta foto:D:D:D:D:D:D
|
misto masina seamana cu a mea,si grila tot eu am facut,nu sti cine e interesat de un vtr?
ca o vand!km 43.000 reali cu carte service. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
asta e sg poza pe care o am.nu am modificat nimic la ea pina acum.am pus doar niste pleoape.masina e din 2000 1.6 benzina 90cp.
|
Pt modelul asta exista cāteva variante de body kit destul de reusite īncepe si tu prin ai schimba farurile sunt ceva modele destul de ieftine innegreste stopurile taie din arcuri dacă īţi permiti cumpara arcuri sport scoate scrisurile de pe haion pune foliepe geamuri nişte jante si eşti ok
|
inca nu ma gandesc la un body kit.am in plan sa ii pun folie si sa ii inegresc stopurile*****isul de pe haion daca il dau jos raman gaurile in urma.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:12. |
- Copyright 2026 4Tuning