![]() |
Re: E36 - bmw-ul meu D U R
stie careva din ce este format PILOTUL AUTOMAT(cruise control,tempomat)?daca pot sa imi pun asa ceva pe masina?ce anume trebuie sa cumpar?montajul se face greu?
|
chiar nu stie nimeni?
|
Incearca la Dani LAF poate te ajuta el:)
|
8 Attachment(s)
intre timp am achizitionat niste jante RH pe 17'' dimensiuni: fata -8,5J 215/40ZR17 , spate-9,5j 245/35/ZR17 ;au si flanse ce modifica din 5x112 in 5x120.acum ca sunt luate trebuiesc polishate si puse pe masina!sper sa va placa!
|
Quote:
|
arata bine jantele
sunt curios sa vad cum arata pe pisoi |
Frumoase jantele cat teau costat?Pe spate trebuie unflate pasajele?
|
Quote:
|
Quote:
|
Salut mie nu imi ating pt ca le am pe toate 4 momentan 8,5j e la limita pe spate cu cauciucuri 215 40 dak trebuiesc unflate pasajele dute la BOBI la MBM te costa 50 de euro de punte ,ai facut treba buna cu jantele si le ai luat la un pret bun bafta in continuoare.
|
Quote:
|
Da am inele de centrare,punei mai bine.
|
10 Attachment(s)
am vandut fostele jante de pe masina si am fost imi pun un set de jante de tabla cu cauciucuri de iarna iar cand am ajuns la vulcanizare am fost surprins sa vad ca aveau cauciucuri pe 195/55/r15 ceea ce mi-a creat mari probleme,masina fiind foarte joasa acum!cand am ajuns acasa am intalnit 2 mari obstacole : 1.cand sa intru in curtea blocului am frecat bine cu spoilerul de am crezut ca va ramane acolo insa a ramas la locul lui si fara prea multe avarii. 2.ca sa o bag in garaj trebuie sa urc putin ,o iau usor cand deodata ramane suspendata de la jumate ,stateam cu ea pe praguri ; a trebuit sa ma dau jos din masina sa se mai ridice putin ca sa pot sa o dau inapoi ca nu aveam nici o sansa sa o bag in garaj!pana la urma am lasat-o in curte;timp de o saptamana nu o sa mai circul cu ea ca nu am cum in conditiile astea ,pana o sa imi iau noile jante de la polishat ! postez si cateva poze cu masina lesinata si cu jantele inainte sa ajunga la indreptat!
|
sunt deosebite jentile arata bine. In interior ce are ?
|
Quote:
|
Se vede clar in poze k mashina e lasata de fata pt ca se afla intr-o coborare..daca facei poze..cand era dreapta cred k era mult mai sus,.....Bafta!!
|
Frumoasa masinuta si intretinuta :)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
frumoase bijuterii, volanul ar da mai bine daca ar fi modelul mai nou dar in rest e misto.
|
Quote:
|
Quote:
|
14 Attachment(s)
gata am montat si jantele ,dupa multe multe probleme insa efortul a meritat! jantele imi ating pe spate datorita flanselor (care sunt de 30 mm pe spate si de 25 de mm pe fata,asta modificand ET-ul jentii care era 41 in ET 11 adica mult scose afara) la orice denivelare ,la orice plecare mai sport imi ating iar de gropi nici numai vorbesc! urmatoarea chestie prioritara la masina va fi evazarea aripilor pe spate! postez si cateva poze,sper sa va placa!:)
|
salut ... daca se poate sa imi spui si mie unde ti`ai facut jantele si eventual un pret? asta pe pm. dau superb jantele ... daca vrei pot sa iti recomand pe cineva sa iti faci aripile :) salut
|
Sfatul meu il stii deja, suspensie sport reglabila si evazari spate.
|
foarte tare. deja e alta masina .ce latime au ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Sa te bucuri de ele....fara evazari la aripi nare nici un farmec..si nici nu poti merge cu ea k ity freaca f .mult ..si e si f ciudata ..mai ales k e f inalta...exact cum era si la mine....o suspensie sport completa ar fi cel mai indicat...Bafta!!!
|
e frumoasa masina,trebuie trantita:D si o finala cu 2 iesiri :D in rest
frumos :D:D:D:D:D:D:D |
Arata bine si inainte,dar cu jantele noi...e senzatie :) . Bine gandit;)
|
Quote:
|
azi am facut o tura cu ea si cu 2 oameni in spate si imi atingeau grav,mai ales pe curbe si la denivelari! cat mai repede trebuie sa umflu aripile! saptamana viitoare sigur vor fi umflate ca nu pot sa merg asa cu ea.sper sa nu imi mai atinga dupa ce umflu aripile ca nu prea mai am buget acuma si de suspensie sport! oricum un mare + la rotile astea este aderenta!!
|
6 Attachment(s)
cateva poze...
|
Iti recomand sa pui capac de metal la selepul de la jante, cat despre ele dupa polisharea asta au iesit criminal, sa le folosesti sanatos si fara incidente cu bordurile sau gropile, CU GRIJA!!! :D
|
TRANTESTEOOOOOOOOOOOO,UMFLA ARIPILE :D,TOBA CU 2 IESIRI IN REST NU AI CE SA FACI :D
|
16 Attachment(s)
Alloy rims polish (nascarea jantelor)
|
Tot respectul pentru tine, masina ta si pasiunea pentru masina.
|
frumosa masina si jantele sunt super misto bv boss, folie pe geamuri nu vrei sa pui?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning