![]() |
Re: Dyno in Cluj by SpdZoom
recomand cu mare placere...profesionisti oameni.
|
cu esapamentele deja e alta treaba ( vezi edit-ul de mai sus) .
sa speram ca in urmatorii ani tehnologia si adevaratele sisteme de performanta vor fi mai accesibile si in romania si poporul o sa fie mai cultivat in ceea ce priveste adevaratele POWER GAINS :) |
tehnologia ajunge si in romania daca vrei, problema e alta, prea putini dintre "raceri" si-ar investii banii in cresterea performantelor, sau intr-o masina destinata special competitiilor, iar cei care au bani si v-or o masina rapida isi iau tot felul de cacaturi exotice....
lipsa unor circuite si a unor spatii destinate competitiilor contribuie si ea la acest fenomen. parerea mea... |
perfect deacord cu tekno ;)
|
Ia uite o masina superba de tot...
http://www.*************/video/150/Por...SuperFlow-dyno E o bijuterie de Porsche 911 din anul 1977 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
HA? Bine, ce-i drept la o masina care nu-i opel astra de 75 de cai, altfel se simt diferentele de filtru de aer, parerea mea. |
Quote:
Se pot numara pe o mana masinile in care s-au investit ceva bani in Cluj, suntem departe sa putem oferi servicii in domeniul tuning deoarece la noi nimeni nu plateste performanta. P.S. Respectele mele pentru baietii de la speedZoom. |
Cu banii potriviti poti sa aduci in tara cam orice. Problema nu e asta. Problema e ca nu stiu multi cam EXACT ce anume sa aduca ca sa si fie potrivit pentru masina la care vrea sa ii creasca puterea. Asta pe de o parte.
Pe de alta parte se pare ca romanii sunt invatati cu expresia "dau 100 de lei si castig 10 cai". Pun un filtru de aer castig 10 cai (care nici macar nu e montat unde trebe), schimb doar toba finala si mai castig 10 cai, pun cel mai ieftin soft de pe piata ca doar e criza si mai castig 30 de cai... etc. (si pe urma vine pe dyno si se minuneaza ca are doar 20 de cai in plus). Din pacate nu e chiar asa. Ok, exista pe piata softuri ieftine pentru o varitate de masini, am auzit ca incep sa se vanda si pe la 50-100 de euro. Atunci da, teoretic dai 100 de euro si castigi 20-30 de cai (la un motor turbo) ... dar mai departe? 80-90% dintre cei care si-au softat masina se opresc aici. .... |
kokozula ai dreptate... la multe softuri nu primesti upgrade, sau daca exista vreun upgrade, astepti de numa...2-3 luni sau si mai bine... si upgradeul nu mai vine... in cazul meu ... nu dau nume :)
|
4 Attachment(s)
Golf 5, 1.4 TSi, 140 de cai de fabrica, cu soft Revo stage1, in rest absolut nimic modificat la masina.
Rezultat: 170.0 cai putere la roata 216.3 cai putere estimati la motor 281.7 nM cuplu Da, o crestere de aproximativ 75 de cai, doar dintr-un soft. Ma rog, nu orice soft, ci REVO! (Spun estimati deoarece nu s-a masurat masina si inainte de softare, asadar nu stim exact cati cai avea initial, decat ca trebuie sa il credem pe fabricant pe cuvant cum ca masina are 140 de cai cand iasa din fabrica). Pe urma i-am pus si un filtru BMC DIA, iata cresterea de putere: 177.2 cai putere la roata 224.4 cai putere estimati la motor 292.8 nM cuplu |
frumos 1.4 ;)
|
un video cu navara de azi nu aveti?:D
|
pacat nu apreciaza multi preturile bu8ne si calitatea servicilor de aici
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Sorine trebuie un update mare pe aici....cred ca o sa ai putin lucru sa postezi toate masinile ce au fost weekendul asta pe la tine :D
|
Si eu am trecut pe la ei si chiar is profi. Dupa ce termin motorul mai merg iar :)
|
Si eu am facut sambata o masurare pe dino pentru masina mea (DACIA LOGAN 1.5dci).
Respecte pentru profesionalismul baietilor de la spd. Ps. Astept graficul. |
asteptam graficele.. se pare ca s-au inmultit caii!! :))
|
Quote:
|
Graficele cu UKU si poze, daca se poate
|
La concursul Dyno Race s-au prezentat 3 cluburi, iar rezultatul a fost dupa cum urmeaza:
Locul 1 - Popandau Racing BMW E30 - 248,4 cai putere masurati la roata Audi A3 - 183,9 cai putere masurati la roata BMW 330d - 152,3 cai putere masurati la roata Total cai putere masurati la roata - 584,6 Locul 2 - Outlawz Mazda RX8 - 146,3 cai putere masurati la roata Seat Leon - 188,9 cai putere masurati la roata Skoda Octavia RS - 164,3 cai putere masurati la roata Total cai putere masurati la roata - 499,5 Locul 3 - Cluj Street Team Opel Speedster - 105,8 cai putere masurati la roata Nissan Skyline GTS - 185,0 cai putere masurati la roata Nissan Navara - 147,8 cai putere masurati la roata Total cai putere masurati la roata - 438,6 Locurile 1, 2 si 3 au primit ca premiu fiecare cate un filtru de aer BMC, Ulei de motor Repsol prin Spinners International si Flanse auto prin ALLSTEEL. |
astea chiar ca au fost premii substantiale :D. felicitari tuturor si cat mai multi cai :D
|
Locul 1 - Popandau Racing
BMW E30 - 248,4 cai putere masurati la roata AdHoc racing ....... |
Am facut si eu un test la SpeedZoom sambata. Sunt foarte multumit de rezultat si de felul in care a decurs intreaga operatiune. Se vede ca oamenii de acolo stiu ce fac.
Filmarea de sambata: https://www.youtube.com/watch?v=j8R6UfkT33A La roata am avut 158.8 CP daca nu ma insel. |
oooo.. mersi de filmulet... pot sa il preiau ?
|
Salut! Sigur ca poti!
|
cipuri ceva?
as vrea pt un corsa b x16xe daca faceti ceva :twisted: |
Da si tu detalii despre masina ... ad de fabricatie.. motor... cai putere...
|
an fabricatie 1999
tip motor : 1.6 16v - 106 cp ! serie x16xe |
vreo 5 cai si vreo 10 cuplu pot sa iti fac... cam atat...
|
pret ?
|
ti-l trimit pe privat ....
|
1 Attachment(s)
un filmulet putin mai vechi... fisa de dyno nu e asa de spectaculoasa, dar sunetul a fost infernal
|
da.... asa galagie a facut motorul ala de nu-i adevarat...
AM crezut ca imi pusca timpanele :))))) A aparut unu din strada... intreband "da ce faceti oameni buni aicia" |
4 Attachment(s)
Fisa mea dyno cu softul de la SUPERCHIPS :lol:
|
felicitari..frumos proiect victor
|
viky astept un call sa iesim sa o vad si eu :P
|
Calitate Loganul, si tehnic si estetic, felicitari!
|
eu is tare curios cat rezista motoru ala? calitatea lucrarii ii lux si piesele la fel!! in schimb motoru nush cat poate sa reziste la fortza aia incontinuu!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning