![]() |
Re: CURSA ACCELERARE 23 MAI - AEROPORTUL KOGALNICEANU
Quote:
|
Quote:
Eh ... ia vezi mai bine te gandesti sa concurezi si .. tzio faci atunci :))) IO dau eu .. Din mana mea pleaca |
nu e vorba de asta..insa are filtrele foarte murdare si se ineaca foarte urat! Plus ca trebuie sa fac rost si de 2 caucioace de vara... Eu incerc cat pot de mult sa ajung insa nu promit. Succes!! Am incredere ca asta va fi cea mai tare legala pe anul asta.
|
Quote:
Alex daca te incalzeste cu ceva nici eu nu am mai ajuns la Tulcea dar o sa ne vedem la noi aici sambata atunci. |
Quote:
@UST: inca n-am ales invitatiile man, probabil saptamana viitoare le comand. La curse te ocupi cu organizarea? @YZF: poate ti se pare o intrebare tampita, dar... as vrea sa stiu dinainte, ca sa fiu pregatit: care este formula cu care calculati caii putere in functie de kw? Cu alte cuvinte, la 129 kw si tractiune fata (x0,95), eu la ce grupa intru, C sau D? Nu de alta, dar daca intru in D, sa stiu si eu sa mai demontez instalatia de a/c, alternatorul etc. :lol: Toate cele bune si multa bafta! Sunt convins ca o sa iasa bine! |
pei cel mai simplu , calculezi CP 175 x 0.95 tractiune fata = 166 cp ( am pus astea in cazul tau ca stiu ca parca 175 cp ai )
Din pacate pt tine cazi fix la inceputul grupei D :) |
daca facem calculul in felul urmator cade la grupa C , 129kw x 1,34 = 172,86 cp , ori 0,95 = 164,217 cp .
|
Quote:
Acuma' sa nu ma intelegi gresit, nu "negociez" pentru 1 CP, pentru ca la fel de bucuros voi veni la curse in ambele cazuri (grupa C sau D). Insa as vrea sa stiu dinainte cum se va face calculul, daca se poate preciza. Daca nu, o sa declar la inscriere ca am 172 CP si m-am scos :lol: @Leo: multumesc pentru sustinere, sper sa ai dreptate, ca altfel voi ajunge exemplu negativ concurand impotriva GTI-urilor, RS-urilor, Leon-urilor Cupra, 328-urilor, let-urilor etc. :lol::lol::lol: |
am sa discut cu baietii astazi , e posibil sa intrii la C avand in vedere ca esti aspirat oricum la C va fi nebunie , dar nu promit nimic.
|
TOPIC DE INSCRIERE AICI!!!
Acolo gasiti si fisa de inscriere. LINK-ul : https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/124502-inscrieri-402m-constanta-23-aeroportul-mihai-kogalniceanu.html |
Quote:
Ma prezint si eu .Sper doar sa tina discu ca oricum e pe duca. |
Quote:
@YZF: multumesc mult pentru informatii! |
1 KW = 1.36 CP . nu e nici 1.34 si nici 1.35
64kw * 1.36 = 87.04 cp * 0.95 = 82.68 cp (atatia cai are loganu de 1.6 dupa cum se calculeaza dupa regulament ) |
Quote:
Multe succesuri va urez. |
Quote:
Pentru tine e clar, daca ai 150 cp (dupa user m-am luat): grupa C. Pentru mine e neclar, ca am nimerit fix intre grupe, de-asta voiam sa stiu formula de calcul care se aplica, sa stiu si eu dinainte, nu sa ma trezesc acolo ca vin cu rucsacul pentru cupe de la grupa C :-P si ma trezesc repartizat la grupa D. Pai ce, vrei sa car rucsacul de pomana?? :lol: Nu e nevoie sa faci bascalie, nu e nici o galceava, data viitoare nu mai da click direct pe pagina 7 si vezi ce s-a scris mai in urma (inclusiv regulamentul). Daca ma enervati, ma inscriu dupa Wati RMS si o sa ajung la grupa VIP :twisted: (care nu exista), deci acolo o sa iau sigur cupa fiindca nu am concurenti :lol: |
Atunci imi cer scuze....e vina mea ca nu stiam ca grupa c merge pana la 165 si nu 160. In cazul vr6-ului e corect sa fie la grupa c avanad in vedere ca depaseste cu 0,3, dar in cazul in care o masina depaseste cu o,6 mi se pare corect sa intre la d. Stiu ca imi pun in cap posesorii acelor masini....dar regulamentul e regulament.
Cat despre mine......te-ai uitat la user dar nu te-ai uitat la semnatura :) iar dupa aplicarea coeficientului de tractiune iese un 109,25....deci sunt la inceputul grupei b....insa nu ma dau inlaturi sa ma bag si la grupa c...... eu aspir mai sus....nu mai jos, nu imi fac acte false la masina cu 90 de cai....as putea sa fac asta.....dar asa e felul meu mai fair play. Va urez bafta la cursa.....eu o voi urmarii din fatza monitorului :( |
Asa baieti , concurenta :) sa fie , ca noi avem o nebunie totala cu alergatura sa iasa bine pt toti , vreau sa fie un eveniment cat mai placut pt toti!
|
o sa iasa bine adi.Toate au iesit calumea pe aeroport. Experienta si anii care au trecut or sa-si spuna cuvantul.
P.S. eu o sa ma inscriu direct acolo. Are ceva? |
Majoritatea se inscriu pe loc , deci e perfect
|
Asadar si prin urmare....venim direct cu fisa completata sau se completeaza la fata locului?
|
Poti si la fata locului sa o completezi si poti si de acasa:) , conteaza unde o predai adica la inscriere.
|
mai e o zi la mijloc ....
|
bun ... si eu sunt intr-o situatie similara cu quick_5hifter ... si anume : 59 kW x 1,34 = 79,06 x 0,95 = 75,104 ... deci sunt la A1 sau la A ? ...
|
@AEV: din pacate pentru tine (si pentru mine), formula de calcul este KW x 1.36.
->in cazul tau: 59 kw x 1,36 = 80,24 cp 80 cp x 0,95 = 76 cp. ->in cazul meu: 129 kw x 1,36 = 175,44 cp 175 cp x 0,95 = 166 cp. Asta este, unde-i "lege" nu-i tocmeala :D dar macar e bine ca stim dinainte! Toate cele bune si multa bafta tuturor la finish line! (impropriu spus, ca daca ar avea toti bafta, n-ar mai exista invingatori :lol: ). |
Power (HP) = Power (kW) x 1.341 ... am rascolit tot netu ... si nu stiu cine si unde a gasit formula cu 1.36 ... astept lamuriri ... o zi buna
|
AEV ..treaba e grea! cu acelasi calculator 90 cp impartit la 66 kw =1.3636363636334 , iar 140 cp impartit la 103 kw ( datele astea sunt din taloanele care le am in fata mea ) = 1.3592233009
|
Quote:
|
CORECT ESTE ASTFEL ... repet ce au spus si alti mai sus
1 CP = 1.36 Kw ASA RAMANE. Va asteptam maine la aeroport. o zi buna |
Quote:
@Dolb: eu nu-mi dau seama unde scrie, in taloanele pe care le aveai in fata, PUTEREA IN CP. Alea sunt niste cifre pe care le dau producatorii ca sa para masina mai puternica.... evident ca la mine, de ex., Toyota a preferat sa zica "175 CP", aplicand formula cu 1.36, si nu "172" sau "174". Nu de alta, dar pentru mine, de exemplu (si sunt convins ca pentru aproape oricine) suna mult mai bine 175 decat 172. Sau 200 decat 199. Am o rugaminte fata de cei care nu se afla la limita dintre grupe (si aici nu ma refer la Dolb): NU VA MAI DATI CU PAREREA pe aceasta tema, daca nu sunteti in masura (adica organizatori). Dupa cum am precizat si eu, dupa cum a precizat si AEV, "asteptam lamuriri" si nu mila, compasiune, "negocieri", clementa, "pasuire" si alte forme de "intelegere" pe care le-ati dedus voi din discutii. Noi ne-am dorit doar sa stim dinainte care regula se va aplica, iar pana in momentul de fata regulamentul nu lamureste aceasta problema nici pe departe. Prin urmare, situatia e ambigua si ne supunem vointei organizatorilor indiferent de ce se va decide pana la inscrieri, ca doar nu ni s-a garantat prin Constitutie ca vom fi repartizati dupa 1,34 sau 1,36 :lol: Pana una-alta, eu am fost lamurit deja pe privat ca voi fi inscris la grupa D, m-am resemnat cu ideea ca voi pierde din prima "linie" si prin urmare mi-am umplut rucsacul cu seminte, ca sa am ce face dupa ce voi fi eliminat. E bine ca am aflat la timp, ca poate veneam fara seminte la mine si muream de plictiseala pana la finalul curselor :lol: edit (am dat click pe "reply" inainte sa apara ultimele posturi dupa al lui dolb): @MDN: am inteles, sa traiti! Mi-a mai spus cineva ca a fost discutata problema si ca s-a stabilit intre organizatori. @mehy: confunzi notiunea de "nemultumit" cu cea de "nelamurit". Nu cred ca esti in situatia mai sus expusa, altfel ai fi spus altceva, nu-i asa? :lol: Hai.... toate cele bune tuturor si sa ne vedem cu bine! @ cei care se vor da cu mine: sper sa aveti frane bune, ca am tendinta sa dau din volan in stanga-dreapta brusc atunci cand vad portbagaj in dreptul oglinzii :lol: (kiddin) Peace! :peace: |
ok .:)
|
ideea e ca nu trebuie sa faci scandal " ca de ce intru la o grupa mai mare si eu am doar 1 cal diferenta" si sa te rogi p'aici sa intri intr-o grupa mai mica. Asta e! intri la ce grupa pici..daca nu..nu mai intri! ca nu mi se pare corect sa vina unu cu evo sa intre la A1 si sa rada tot pe acolo. Nu iti convine.. nu te bagi! Si eu din pacate intru pe la inceputul grupei.. si nu ma bag! In primul rand..am probleme cu masina si in al doilea rand sunt destul de constient ca vor veni masini chipuite care vor intra la grupe mititele iar a mea e stock de la mama ei si nu voi avea nici o sansa. Asta e competitia.. iti convine..bine..nu..iarasi bine! ( ce am zis aici am vorbit la modul general )
|
vad ca lumea se cramponeaza in numarul de caluti de sub capota....dar sunt atat de multe alte variabile care conteaza enorm... in alta ordine de idei, tin minte cand a venit quick_shifter la kogalniceanu acum HAT nu stiu cati ani in urma cu tico. :D ce mai radeam cu baietii cand vedeam ticolino ce fuge. succes cu organizarea...si apropo, doar dupa ora 12 se lasa inauntru vizitatori, sau se poate veni si mai devreme?
|
Quote:
uite o lamurire aici |
Va rog eu nu va mai certati , veniti sa va simtiti bine , asta conteaza!
K4r4 noi vom pune oameni la intrare de mai devreme , cam de la ora 9-10 deci publicul poate veni daca considera ca nu se plictiseste pana la 12 cand incep cursele. |
nu-i niciodata plictiseala inainte de show....de obicei cel mai frumos e inainte, si dupa show:D
|
Quote:
|
Quote:
Ca tu ai inteles ca "fac scandal" sau "ma rog sa intru intr-o grupa mai mica", nu este vina mea. Dupa curse, daca vei avea 15-20 minute libere, citeste topicul si vei vedea ca nu m-am rugat de nimeni cu nimic, am vrut doar sa fiu lamurit, ca asa e corect. Pe de alta parte, faptul ca pic nasol in grupa (D) nu are nici o influenta asupra hotararii mele de a fi acolo si de a concura, in orice conditii. Nu vrei sa stii in ce hal imi patineaza ambreiajul + multe alte mici probleme, dar nu-i nimic, distractia conteaza! Voi fi acolo si ma voi inscrie! Sper ca s-a inteles macar dupa smilies faptul ca am glumit cand am spus despre plictiseala, seminte, despre rucsacul pentru cupe si alte asemenea. Poate de asta s-a interpretat discutia drept cearta etc. Eu am incheiat discutia - cel putin pana dupa cursa, acum sunt perfect lamurit (multam' Hellman pentru link!). Din moment ce m-am lamurit unde voi concura, probabil si AEV la fel, si ceilalti care sunt la limita, propun sa se stearga sau sa se mute (desi nu vad unde) toata discutia pe care am generat-o eu cu formulele mele :D Sper sa am ocazia sa fac o linie la libere cu castigatorul de la grupa C, doar de curiozitate. |
chiar nu m-am referit la tine! eu am vazut pe altcineva caruia nu ii convenea! probabil s-a sters postul..probabil nu..mi-e cam lene la ora asta sa dau 7 pagini inapoi! Ideea e ca intr-un fel ai dreptate cu ce zici tu acolo, pt ca si eu sunt cam in aceeasi situatie. Tu esti mai ghinionist .. iti patineaza ambreiajul.. eu am mai putine probleme! nu mi-am facut revizia si masina se cam ineaca , cauciucurile pe fata sunt de iarna full (nu intermediare ) si scutul este pe jos :). Iti urez bafta si sper sa nu te fi suparat posturile mele.
|
Quote:
Nu m-am suparat deloc pe nimeni ca nu aveam de ce, poate am fost putin incisiv pentru ca asa e stilul meu, iar ocupatia mea imi impune sa contrazic pe toata lumea, chiar si cand nu am dreptate :lol:. Toate cele bune tuturor! |
Bun ... deci treaba e clara. In cazul in care formula aplicata in acest caz va fi 1.36, cu parere de rau va anunt ca nu voi participa ... mai ales diesel fiind pentru ca nu stiu de ce am vaga impresie ca (virgula) clio 1.4 16v (dau un exemplu) o sa se plictiseasca asteptandu-ma la finish ... la fel ca si loganul de 1.6 ... si multe altele. Si acum nu ca oi fi eu vreun inovator care s-a trezit peste noapte, dar pentru evitarea intocmai a situatiei actuale ar mai trebui lucrat putin la grupe, si anume stabilirea in functie de puterea in kW (pentru simplu fapt ca e batuta in cuie in talon), sau chiar mai bine, raport putere/greutate (de asemenea batuta in cuie in talon).
P.S. quick o sa aiba cine sa iti tina de urat cu semintele alea :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning