![]() |
Re: Dacia Nova Cj 02 GYN
scoate-i capacele alea...oricum nu sunt toate la fel :(
|
3 Attachment(s)
Mi`am legat azi wooferu(cu ajutoru unu prieten) si am gasit dc nu imi mergea statia.niste poze.
Adi nu scot capacele ca is ruginite jantele si arata rau ..da vreau sa le vopsesc in 2 culori da mai incolo pana atunci si asa ii bine |
2 Attachment(s)
Inca cateva poze de la o intalnire din seara asta...
|
1 Attachment(s)
Quote:
Poate la nova e putin diferit dar oricum ai cateva becuri arse |
Ma se aprinde ceva pe acolo da foarte slab si numa cand vrea ... trebuie sa desfac sa vad ce ii baiu ... so aprins da cand am lucrat la casetofon cred ca so intamplat ceva de nu mai merge numa cand vrea.trebuie sa ma ocup si de asta numa sa am timp :) ms ca mi`ai amintit
|
1 Attachment(s)
Un mic cadou pt dacie:) si`o mai pus cineva asa ceva ???
Intrebare: Cum dau jos capu de la schimbatoru original ? |
mijto setul:X:>
poi...rasucesti stanga dreapta..cu fortaa si in acelasi timp tragi in sus sa ai grija sa nu te ranesti =))) daca nu esti atent iti scapa una peste fata:P bafta daca tot o schimbi pune si invelitoarea:lol:;) aia de la supernova.. |
heheeee...ce misto sunt...vreau si eu ceva in genul ala pt pedale..:D
|
Quote:
|
Ms crazy sper sa reusesc cum ai zis tu (si fara sa ma lovesc:))) iar la partea cu invelitoarea o sa imi faca cineva din materialu cu are o sa imbrac plafonu si fetele de usa.
Ricko gasesti asa si nu is scumpe si mai are si suport de telefon si capace la roata |
1 Attachment(s)
Vreau o parere de la voi ....am gasit o poza cu nova cu angel si ma gandeam sa imi pun si eu :)ce ziceti sa imi pun sau nu ??? si asa aproximativ dati o idee cat de matre trebuie cercu ??
|
man vezi ca este aici pe forun un tip ce vinde inele pt angel...erau si ieftine,....dai un search ..vand inele angel eyes .....si vezi ce marimi are ..bafta...ar arata bine zic eu
|
Am gasit inel angel eyes la 35 lei si 45 lei depinde de marime da faza ii ca eu nu stiu de cat imi trebuie ...cum sa aflu ?numa daca desfac faru pot afla?eu vreau sa il prind de oglinda ca si in poza, nu cum isi prind alti de sticla de la far ...
|
4 Attachment(s)
Ceva poze de azi de la padure si de la intalnirea din seara asta...
Baieti am o intrebare : mi`am cumparat o grila din dezmembrari si am modificato(am scos sigla,chituita si vopsita) si cand am puso pe masina ...bomba ii mai lunga decat grila ce o am eu ... la lungime nu am lucrat nimic si nu intra in locul grilei originale sau daca intra se indoaie si arata urat ... |
ce chestie....o fi de Super Nova....oricum ...penala treaba sa muncesti atat si la final sa ramai cu buza umflata.....trebuia sa o fi incercat inainte sa te apuci de ea ...ghinion...apropo man u la ce intalniri mergi? cu cine?
|
frumoasa masina, grila daca e de super nova cat iti dau pe ea...?
|
Quote:
|
luat la cunostinta :D
|
Sonny nu o vad ca o modific pana intra cum trebuie si ori cum mai mult te costa curieru decat grila:) eu am luato cu 10 lei si am modificato dar o sa o fac eu sa intre calume numa sa am timp de ea.
Ms Ilegal ca ai rsp tu ... ca in ultima vreme nu am avut timp nici sa mai intru pe forum. La maina nu am mai facut nimic dar o sa imi fac timp sa tapitez interioru si pe urma vreau sa ii iau jante ... am gasit ceva pe 15 numa bani sa fie si sper sa nu frece de aripa |
nu iti freaca pe 15..dar sa iti pui gume cu talon mai mic ideal 185/15..eu la a mea am 165/14 gume cu talon mic pe fata..pe spate 165/14 da au talonu putin mai mare,si parca se vad cam mici(initial le-am avut 175/14spate cu talon mare-165/14fata cu talon mare),poate trec si eu pe 15"..bafta
|
Arata bine daciuca, bravo.
Apropo de unde ai luat grila nu au cumva o supernova pe care o dezmembreaza ??? |
Pai de unde mi`am luat eu grila avea o super nova de pe care mi`o dat grila... da ce iti trebuie ? aia ai preturi destul de mari parerea mea ...ceasurile de la bord ei le dadeau la 150 lei si eu am gasit la 30lei
Faza cu jantele inca nush de cat is gumele.Acuma trebuie sa vad ce are masina ca merge in 3 si sper sa fie numa bujia de vina ca mio zis un prieten ca poate ii alceva si nu mai am chef sa bag alti bani in motoru ala o vreme .... |
pe mine ma intereseaza clantele de la usi.
Unde au sediu astia cu dezmembrarile ? |
eu zic sa te gandesti bine la "chestia" cu motorul...in general motorul si cutiile de nova nu prea sunt reusite, mai bn gandeste-te la o investitie pe viitor cautandu-ti alt motor(r5gtt,r19,vw golf 3(ideal vr6),laguna 95" in sus)
|
Conty nu caut alt motor il las asa ... imi strang bani si imi iau masina mea ca dacie ii masina familiei si nu pot sa o fac cum vreau eu ca la batranu ii trebuie asa cum ii si mie imi trebuie mai joasa ...etc.asa ca o sa imi strang ceva banuti si imi iau eu masinutza mea da pana atunci merge si daciea :)
Calin nu stiu sa iti zic unde au sediu da ma uit pe harta sau cand mai trec pe acolo ma uit pe ce strada ii si nr si iti zic..sincer zilnic trec pe acolo da nu mam uitat sa vad pe unde ma duc (str) |
4 Attachment(s)
Poze noi ....putine ca so descarcat telu:( si era un peisaj dragutz
Calin am fost pe la dezmembrari si am vb de clante ... o zis ca ii 10lei bucata.daca te intere iti dau adresa |
superba... imi place;)..si io am becuri pe pozitie albastre..si nu sa luat politia pan acu"_
|
Eu inca nush ce sa fac ... sa imi bag angel eyes in far sau sa imi pun pozitia albastra... voi ce ziceti ??un prieten o zis ca nu arata bine cu angel eyes si mo descurajat si poziti albastre am avut si nu prea mo incantat.De ma inervez imi pun blitzuri si gata:D.voi ce ziceti ce sa imi pun?
|
Blitzurile ar fi o idee
|
:) da mult mai bine angel decat niste pozitii albastre(care au inceput sa nu le lipseasca nici celor cu nike pe masina:D;))... )
|
Quote:
nu cocalarii cu nike pe luneta? |
mai bine pune niste .....xenon...e mai beton decat angel.....eu am luat faruri angel ca asa a fost schema....erau 250 de euro ....iar un far original era 250 de euro...cu 3 milioane pui xenon si arata bestiall....ceva ce cocalarii cu nike si pozitii albastre nu or sa aibe ...:D
|
corect ar fi ideal un xenon..(mah nu's cocalar da am pozitii albastre:))=)):P..sshhh dacia frumoasa si io):Pam vazut ca si in ultimu timp sunt tot mai multe dacii cu xenoane...sincer imi creste inima cand le vad:D:);;)
|
Nush ce sa zic ... xenon nu pun ca nu am bani de xenon momentan.dar am leduri de pozitie albastre noi sigilate, pot face rost de blituri albastre repede si am gasit si angel da inca nush cat de mare trebuie...Va rog zicetimi fiecare parerea: ce ati alege pt o dacie dintre pozitie,blituri si angel.Astept parere si daca cautati pe paginile celelalte este o poza in care am pe masina o pozitie albastra si una normala si pe alta pagine este o supernova cu angel
|
le-as vinde si as strange bani de xenon;)...decat sa faci compromisuri...mai bine stai potolit, ca nu iti pune nimeni arma la tampla;)...montezi ceva frumos cand ai bani suficienti :)
|
andi are dreptate, o lasi asa pana faci rost de bani si apoi niste xenoane sau iti poti lua pozitii pana atunci dar nu albastre sunt alb-neon, nici nu se ia politia de tine si se vede mult mai bine decat alea albastre;)bafta
|
fratee...nu faci rost de 250 de lei ? sa iei un xenon...nu te grabi si fa treaba calumea .....parerae mea
Meerschmittt : scuze era doar o exprimare nu am vrut sa supar pe nimeni scuza-ma |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uite cum arata cu albastru(sincer si io am vrut sa imi iau albe am stat 10 minute in fata la vanzator sa ma gandesc...si dupaia vine unu si imi zice ca mi-ar sta mai fain cu albastre...si acum imi cam pare rau ca le-am luat albastre)
Ricko-stai fara grija ziceam in gluma:D:)dar ai dreptate de fel cocalari au 100 de luminite albastre:D:),am o intrebare nu stiu cat o sa folosesti blitzurile daca ti le pui;)..,acum iti dau pozele sa iti faci o idee o sa caut si poze mai vechi sper ca te ajuta cu ceva;) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:33. |
- Copyright 2026 4Tuning