![]() |
Re: Detailing auto
Asta ce culoare are? Era unu azi de vanzare in targ. http://www.rossvw.com/harlequin/picturepage/hq3-4.jpg
|
ROGVAIV
|
asta e dubstyle parca :D
|
Quote:
am vazut si eu in vara unul pe coasta de azur, la Nisa, mai exact, daca nu ma inseala memoria. fiecare element de caroserie are alta culoare si nu se repeta niciuna dintre ele. cameleon :) |
Modelul se numeste Harlequin - au fost doar polo 6N si Golf mk3 in aceasta editie speciala. ;)
|
Asta nu se inseamna ca nu se poate extinde aftermarket si la alte modele.
Mai greu cu actele la romani si cu nuanta masinii in talon, ca poate sa fie masina varza la noi, daca are totul stock pe ea cum a iesit din fabrica dacia in 1980 este foarte buna pentru circulat cu ea. :lol: |
Quote:
|
salut,vis-a-vis de folia de carbon(look),este super ok si chiar merita din toate punctele de vedere,numa ca are o singura problema,la costuri este destul de scumpa.
si inca ceva sunt mai multe modele,si numai un singur model este relativ ok(corespunde raportului calitate/pret),sper sa nu fie vreo problema daca spun,folie carbon look 3M este si cu striatii iesite in relief. p.s.este cineva in Petrosani care se ocupa cu asa ceva,daca vrea cineva detalii,un pm sau mess.bafta. |
Pe mine chiar ma intereseaza,dar doar din primavara pentru ca las iarna sa-si faca de treba pe capota mea (de fapt ce e pe drum iarna) si in primavara vreau sa o acopar.
|
tinem leagatura,si cand esti hotarat vb cu prietenul meu si iti dau si nr de tel.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
cat timp este mai scumpa decat vopsirea efectiva a capotei pe mine nu ma atrage prea mult aceasta folie.
peste cativa ani sigur nu mai arata ca nou si prefer sa revopsesc atunci capota sa scap definitiv de urmarile drumurilor noastre si masina arata ca noua. |
Pentru maestrul Mariusica:
Ce recomanzi pentru curatare buze de jante, crom adevarat sau ce o fi, nu sunt vopsite, nu sunt zgariate? Vreau sa arate oglinda, buza e ceva de genul: http://is.rely.net/2-149-35347-l-NPv...PPBPpVGvHw.jpg |
Pai trebuie sa le cureti pe ele intai, apoi sa le lustruiesti cu pasta de polish. O sa-ti ia ceva vreme. :D
|
@xxdadixx eu am gel Sonax pt. jante din REAL ... curata bine dar c-am aceeasi treaba o faci cu Cif solutia aceea alba si soft (nu cu praf abraziv in ea!) ... Le-am testat pe amandoua si rezultatele nu sunt departe una de alta, atat doar ca dupa gel raman ca si cand dai masina cu ceara, nu sta apa pe ele ...
|
mergeti la magazinul de piese din bloc cu rds-ul, au baietii acolo pe cineva care polisheaza sunt niste baieti super ok cei doi.
|
tot de la ei am luat si eu o solutie ptr.jenti...ceva nemtesc
|
Eu zic ca ar fi mai bine sa-ti faci o prezentare la Useri si dupa poti sa deschizi un topic unde sa faci reclama la magazinul cu pricina.
|
Pentru tapiterie cine recomanda un produs de curatat bun, de preferat unul cu spuma activa, fara apa, unul verificat si testat sau poate chiar preferat de cei/cele care il utilizeaza.
Si la multi ani in aceasta luna plina de martisoare si flori pentru toate doamnele si domnisoarele care citesc/posteaza aici! |
Vanish, apa calda, soara afara, multa spuma si o perdea curata ori burete nou. ;)
|
biocarpet - l-am folosit inainte de a-mi pune husele si e super ok ... cu o perdea sau cu o chestia de aia de dus :D ... imi sta pe limba :) ...
|
Astazi am cumparat si eu pe langa biocarpetul clasic care se dizolva in apa si unul la tub sub forma de spuma, si l-am folosit pentru scaunele din fata, sunt curios sa vad maine efectele.
Va tin la curent. :) Seara buna. |
Am vazut in comert o dracie care se pune la priza in masina si cica elibereaza nu stiu ce ioni care purifica aerul in masina, improspateaza aerul, te simti ca la munte, foarte indicat pentru cei care au alergii sau nu suporta un aer plin de bacterii si alte grozavii din astea.
Foloseste cineva asa ceva ca sa confirme daca se simte ceva imbunatatiri? :) |
Quote:
|
Miros si ele a guma Turbo.
:) |
Quote:
|
Daca mai gasesti cumva in comert.
Dupa ce termini cu ea o lipesti pe bord si miroase toata masina frumos. :) |
[QUOTE=ondin;3643114]Am vazut in comert o dracie care se pune la priza in masina si cica elibereaza nu stiu ce ioni care purifica aerul in masina, improspateaza aerul, te simti ca la munte, foarte indicat pentru cei care au alergii sau nu suporta un aer plin de bacterii si alte grozavii din astea.
Foloseste cineva asa ceva ca sa confirme daca se simte ceva imbunatatiri? :)[/QUOTE Aceeasi dracie se foloseste si in casa,in camere..dar sa iti zic sincer,ca am avut in masina,nu am simtit nici o diferenta..acuma ramane la latitudinea ta daca o achizitionezi sau nu..pt ca repet,e parerea mea |
Daca nu te-a dat pe spate nu merita sa dau 35 lei pe el, ca nu sufar de nici un fel de alergie. Mai bine cumpar odorizante auto clasice si curat bordul saptamanal cu spuma sau lichid parfumat.Fiind chinezarie presupun ca imita un produs occidental care chiar este eficient.
Mersi mult. Sa aveti masinile mereu frumoase si parfumate. :) |
A fost cineva cu masina personala sau de serviciu la un firma specializata in asa ceva ca sa ne spuna daca merita operatiunea, daca se rezolva acolo ce nu poate face nimani acasa de capul lui si cu materiale mai putin profesionale?
Am vazut ca a aparut un deodorant auto nou, care parfumeaza foarte bine masina, pret la fel de bun in jur de 2 lei, nu mai stiu cum ii spune, dar il folosesc de cateva saptamani si sunt foarte multumit de el. |
cine este curios si vrea sa vada o demonstratie gratis poate sa vina astazi in deva pe strada depozitelor la nr. 6, detalii pe topicul de intalniri. prima firma adevarata de detailing auto din judet isi face timp si pentru noi.
:) sper sa fim cat mai multi. |
4 Attachment(s)
trebuie sa mai fac acum la x punkt detailing portiera stanga, ca are 2 zgarieturi frumoase de la copiii de la bloc, dar astea cu tot exteriorul odata cu pregatirea cu pachetul de primavara-vara.
cat despre interior atat scaunul din dreapta cat si interiorul portierei arata ca si cum acum a iesit masina din fabrica. cine nu ma crede sa mearga cu masina acolo si vede apoi personal. |
Quote:
|
alea cu farurile din filmele de prezentare au fost cele mai wow, sa aduci un far din ala chior si sa iasa ca si nou apoi, jos palaria.
:) |
Citesc de cateva minute bune acest topic. Ma simt nevoit sa va dau cateva explicatii cu privire la ce inseamna detailingul auto, vazand ca inca de la inceputul topicului a fost interpretat gresit. Pe colegul marius3k il cunosc personal de pe ************, vara trecuta avand si ocazia de a lucra pe masina lui, atat in ceea ce priveste reconditionarea farurilor, cat si corectia vopselei (corectie in 2 pasi).
Corectia vopselei NU se poate face manual, ci doar mecanic cu ajutorul masinii de polishat (tehnologie rotary sau DA), apeland la o mare varietate de paste (cu grade diferite de taiere si luciu) si pad-uri, functie de caracteristicile defectelor vopselei fiecarei masini. Este o activitate extrem de complexa, chair daca la o prima vedere pare un lucru deosebit de simplu. Valoarea si maestria celui care executa polishul consta in felul in care face alegerea pasta-pad, in modul in care pune presiune pe masina si ii alege turatia de lucru corespunzatoare, toate acestea pentru obtinerea unei corectii cat mai bune. Se impune de asemenea sa stie sa pregateasca suprafata ce urmeaza a fi lucrata (curatare, degresare, decontaminare), dar si sa aleaga corect combinatia pentru protectia finala (tip sealant si/sau ceara, nr. straturi de protectie, etc). Pachetul detailing exterior nu contine doar corectia vopselei (polishul), ci presupune si curatarea si aplicarea protectiei pe restul suprafetelor exterioare (cauciucuri, jante, evacuare toba, elemente de plastic, suprafete vitrate, chedere, etc). Mai sunt multe alte lucruri care ar trebui spuse, n-are rost sa ma intind acum, insa va stau la dispozitie in viitor cu orice lamuriri privind acest domeniu. Pentru a sti in viitor ce asteptari sa aveti de la cel care va executa detailingul masinii, pentru a nu fi pacaliti de asa zisi detaileri, va indrum catre site-ul celor de la expert detailing, de unde puteti cere gratuit Manualul de detailing - un ghid complet pentru cei care doresc sa apeleze la o firma specializata. |
3 Attachment(s)
In weekend am aprofundat si eu putin stiinta asta inainte de a polisa buzele la jante.
|
poti depune un cv la Radu :)
|
Quote:
Mizeria unde se duce? |
Dati-mi si mie niste sfaturi, ce spray sa folosesc pentru bord si pentru spalarea exterioara ce detergent auto sa folosesc ?
-de preferabil sa le pot cumpara si din Hunedoara, nu sa le comand de pe net, mersi. |
eu am 2 solutii de la real, la tub, una spuma si alta lichid, din pacate ambele contin silicon si ramane foarte lucios bordul dupa folosire si atrage dupa aia si praful care se lipeste de bord. avantaj parfumul care dureaza. colegul rad-deva are la firma lui o solutie de curatare plastic care il lasa ca si nou, plus ca dupa aia nici nu se mai depune praful ca e solutie profi si praful fuge de profi.
:) pentru interior am dat si eu cu biocarpet si numai cand am curatat la radu demostrativ tapiteria am vazut diferenta intre curat si ce era inainte dupa biocarpet, fara un aparat care sa aspire mizeria nu faci decat sa o inmoi si sa o lasi apoi in timp sa se usuce inapoi tot acolo. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:06. |
- Copyright 2026 4Tuning