![]() |
Re: E46 - Masina mea 325CI e46
pune bara de m3 si cauta catback de m3.era parca unu de dezmembrat chiar aici p forum.poate gasesti asa arata intradevar cum trebuie.4 evacuari dar oarecum p mijloc.
|
f frumoasa masina--- masina care a meritat luata. Sa o stapanesti sanatos !
|
Salut,
Voiam sa-ti reamintesc, ca maine este intalnirea E46club. Sper ca vei putea ajunge si tu. Este o intalnire adresata tuturor pasionatilor si posesorilor de E46. Locatia: Parcarea din spatele Baneasa Shopping City, Data: 23 Mai Ora: 14:00 pentru informatii: 0745687172, sau id: rnunanu O zi buna, |
Misto intalniera de azi (ieri :P). Cei care au ramas stiu despre ce vorbesc. Pacat ca nu poti sa faci nimic in Romanica noastra ca se gaseste repede unu sa-ti spuna ca n-ai voie, ca vezi domne' e interzis, ca e "private property" :blowme: ... Pentru toti cei care ...ma irita
Am o vorba sa va spun: Gura mica! Poze de la Raz6633 in curand:2gun: |
Quote:
ariciule ejti un crazy dilo loco :))))) |
1 Attachment(s)
Nu ma pot abtine, trebuie sa pun poza asta ...
Multumiri fotografului ... |
Foarte frumoasa masina,am vazut-o live.ii mai trebuie niste arcuri fata mai scurte, BBS-urile si atat.
Ti-am zis nu pune ACS-uri...e pacat. |
Bogdane, diseara sa-ti trimit restul pozelor, sa incanti lumea cu ele :)
By the way poza aia, e de catalog... ar trebui sa o vindem la BMW AG ca sa o puna intr-o revista de prezentare :) |
Quote:
Quote:
|
te intereseaza bbs ch 18 8.5 toate 4?
|
:) ms de oferta ... deocamdata cred ca mai astept cu jentile
|
Salutare ... vreau sa-mi iau semnalele laterale smoked. Aveti idee de unde si cam cat ar costa?
Mersi :). |
Chiar nimeni nu stie de unde sa iau semnale fumurii?
|
ba da...stiu eu,si foarte ieftin.Iti dau PM
|
Mersi de PM :)
Mai am o problema. Am luat becuri de semnalizare InviSilver dar habar nu am cum naiba se schimba, farul fiind dintr-o bucata si locul foarte stramt. Poate stie careva :D |
realoem.com
uite-te la far ca sa iti dai seama pe unde e lacasu becului.sigur e undeva in colt. |
1 Attachment(s)
Mersi
:) am mai cautat pe net ... am cateva idei, sa vedem acum dimineata ce reusesc :). Pare-se ca s-ar invarti putin dupa ce ii scot alimentarea dar sa vedem. Am mai gasit ceva :) la www.jlevistreetwerks.com cod J-LSL46FL-01 |
sunt inregula astea.dar vezi cum faci set cu toate smoked :D
|
:) imi citesti cumva gandurile :D :P?
|
daca si in gandurile tale masina va fi p jos smoked si incaltata cu bbs lm 18x9 si 18x10 cu miezu auriu mat....inseamna ca da :D
rectific 18x8.5 si 18x9.5 ca totusi sunt si grpoitze in ecuatie |
Nu stiu ce sa zic in legatura cu auriul acela ... studiez putin cu photoshop si mai vedem :). Oricum din ce am vazut sunt interesante.
mda gropitzele de toate zilele ... desi am putea trai fara ele, totusi nu o facem ... nush care e faza dar sunt mai mari si mai urate pe zi ce trece, prin unele locuri ai impresia ca esti pe drum forestier |
eu ceva in genu asta o vad...cei drept asta e nonfacelift dar iti dai tu seama..
http://freenet-homepage.de/db-330Ci/e46fanatics.jpg |
nu merge poza
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am doua surprize ... :)
Am reusit sa desfac becul ... e destul de simplu, se roteste cu tot cu alimentarea pusa ca e mai usor asa si dupa se scoate alimentarea si iese usor printr-un loc foarte stramt. Cea de-a doua surpiza este ca eu am luat becuri silver cu codul PY21W, cod luat de pe http://www.pal-guide.com/search.php?...mil=&crit=1593 dar eu am becuri WY21W :D. Acum am nevoie de astfel de becuri pentru ca phillips nu stie ce becuri sunt pe coupe facelift si m-a indus in eroare :P |
1 Attachment(s)
Daca tot vrei semnale fumurii de ce nu le imbraci in folie speciala pentru faruri? Iesi mult mai ieftin si efectul este identic.
|
Quote:
|
plin de nervi ... tara de C.A.C.A.T ... tocmai ce am vazut ca mi-au furat nemancatii eleronul de M-tech. sa le stea in gat si lor si celor ce l-or cumpara de la asemenea animale retardate
|
Aoleo..... cand ... azi, acum?
Doamne ce nenorociti... macar sper ca nu ti-au afectat vopseaua... Nici o problema te duci asa frumos la casco... si iti da altu nou... ca d-aia e casco |
Asa ar fi normal, numai sa nu comenteze aia de acolo, pt ca traiesti in Romania si nu in alta parte ;)
|
Daca are franciza iasa mai ieftin sa-si cumpere altul.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
ce voma sinistra!!!ai grija cu masina!o tot vad p calarasi.e zona "buna" pt asa ceva.eu unu stau p mosilor si am ramas de 2 ori fara oglinzi stantate si fara nas.:)
|
2 Attachment(s)
Stiu n-am mai postat de mult si nici nu aveam intentia, pana mi s-au facut pozele astea :D
|
frumoasa masina mai ariciule!!! bv
|
:) ms ... sper ca in curand sa schimb jantele :D
|
jante ;)???
pune si tu o poza cu modelul jantelor pe care doresti sa le achizitionezi :D :) ! bai fratele meu au auzit ultima poveste :O ?? |
3 Attachment(s)
Quote:
PS: Ce poveste :?: |
ce bine i-ar sta cu burta pe asfalt... :D
|
bbs lm!! si cum zice caius cu burta pe bitum :D dar nu aracuda astea :D:P
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:59. |
- Copyright 2026 4Tuning