![]() |
ce face \"beutura\" asta din om...
Sa-ti fie rusine Robicã !! Uitati-va si voi in poza, hal de om(ala cu coarne) ! :lol: :lol: https://img482.imageshack.us/img482/9...02365vu.th.jpg |
no harm done :P
a fost o confuzie la mijloc |
Ba al draq esti cu tine nu pui poze a ???? :lol:
|
dar lumea nu scoate un cuvant despre ce s-a intamplat aseara? :lol: 8) :roll:
|
High Importance !!!!
Tin prin acest post a va invita la o noua modalitate de distractie ce se petrece ziua & noaptea .. pe gheatza ... pe gheatza ghiolului .. din Mamaia ... la un patinaj pe gheatza .. cu mashinile .. cu picioarele ... si alte cele ... Bucureshtiu .... r u in ??? o sa urmeze nishte filmuletze din seara asta .. speram cat de curand :)) |
Re:
Quote:
sa reamintim ca sunetul acela este produs de motor nu de toba.... poate cel mai frumos sound al unui motor :yes: |
merita apreciata munca si pasiunea domnului santos :wink:
cat despre vr6... tot cu filtru` ala esti ? :D |
dap ,tot ala e , isi face treaba ca lumea , george , sunetul e un pic ajutat de filtru ...
|
santos... esti dat drak... super filmele..... si nu e prima oara cand iti spun asta... se vede ca iti place ce faci....
d_m_x sa inteleg ca ai fost si tu pe gheata cand au dat aia la televizor?? salutarii pt toti baietii \"anonimi\" de la ct! :wink: :wink: :wink: |
cand o faci de placere ... iese bine , cand o faci din obligatie ... iese .. : /
intelegi tu .. si .. pacat ca .. momentan .. sunt .. multe restrictii ... dar .. in curand .. nu or sa mai fie .. ;) |
Re:
Quote:
hai ca ... n-a gresit deloc georgica cand a facut topicul asta .. :) |
1 Attachment(s)
motorul V6 e motor V6... foarte frumos sunetul, felicitari :wink:
am si eu o mica mostra de un 4 in linie mai micutz... evacuare stock... dar sper ca pe viitor sa pot veni si cu ceva mai bun :oops: |
1 Attachment(s)
sunetul unui motor V6 ramane pt mine un sunet aparte. felicitari baieti, motoarele se aud tare bine :wink: adik si tare... si bine :lol:
am si eu o mostra de ceva mai mic... un 4 in linie cu evacuare stock... dar pe viitor sper sa pot \"prezenta\" si ceva mai bun totusi :oops: scuze pt unghiul de filmare, dar nu puteam sa tin altfel si telefonul si volanul si sa si schimb vitezele :roll: |
Quote:
E bine ca se mai aduna lumea in grupuri mari chiar si pentru o \"vorba\" :wink: cat despre petrecere - tineti-o tot asa ! |
bravo santos....vreau sa se stie de la inceput...ce ati vazut nu a fost o chestie premeditata...nu am facut-o ca sa fie pusa pe net... nu am vrut sa aratam la nimeni nimic...noi tot ce facem facem pt noi ... noi suntem...noi cine suntem ???nici eu nu stiu cine...:))))asa fel???asa stil??
|
lol
nu-mi vine sa cred. e prima oara cind intru pe acest forum si nu-mi vine sa cred. sinteti mai activi decit pretenii mei din lista de messenger :D. apropo. si eu sint un mare impatimit al vitezei, dar pina la virsta asta nu am avut bani de o masina suparata. am condus o dacie fmmasi. asta e. singurele masini suparate au fost ale pretenilor mei. ba chiar am lovit-o pe a lui chelu (daca-l cunoaste careva) :D. vb
|
era sa uit
apropo. urmeaza sa-mi cumpar o calibra. spuneti-mi si mie, ca na, daca voi nu stiti, atunci cine :))) e calibra o masina cu potentzial? sau.. a cam expirat. si inca ceva, voi aveti cunostinte, daca poate careva sa ma ajute sa gasesc una cu un motor neforjat (ceea ce m-ar mira daca vine din mina voastra =))) sa-mi dea un mail plz oldmebodo@yahoo.com dispun de 3.500 E. sa fie normala, ca o sa adaug cele necesare cu timpul. asta nu inseamna ca mar deranja un filtru sport pe ea si niste amortizoare si arcuri capabile :D
|
Re: era sa uit
Quote:
Merci frumos. |
pfff
Bogdan, esti off-topic rau.....te rugam sa vizitezi \"Coltul incepatorului\" pentru a vedea cum se misca lucrurile pe-aici. Incearca sa stai ontopic ca sa nu-ti stearga topicuri moderatorul.
am descoperit asta after. ce sa fac. asta e.;). ms pt sfat, dar sa revenim asupra intrebarii mele daca se poate :D |
Nu se poate. Daca vrei, fa-ti un topic la Masina Mea, sectiunea Opel. Nu aici. Asta e ultimul avertisment. Moderatorul iti va sterge posturile. Te rog, intelege.
|
e de inteles, e la inceput...
ce s-a intamplat aseara ??? :lol: |
tare...da asa...nepremeditate...se intampla des kestii d-astea???acu vrun an frecam noaptea bancile de p kiseleff shi dun fatza de la antipa poate poate vad ceva...shi mai vedeam..da nu la amploarea asta..si santos...bine pe james brown...putini mai gasesti care asculta de astea...shi mai putini care o asociaza cu masinile shi plimbarile...ca doar alea nu erau curse..;)
|
In curand si de la Bacau secventze :wink:
|
normal, eh .. o sa urmeze .. si altele .. mult mai ...interesante ...
cunosti NINA SIMONE ? o sa aiba si ea loc .. funk .. :) na hai ca deja o dam in muzica , nu-si are rostul , in fine , offf bancile din kiseleff ... ce le-am mai tocit ... admirand ... masini .. zburand p`acolo .. amintiri :) pe atunci nu-mi doream decat sa fiu in una dintre masini , :) si .. uite ca .. s-a intamplat :) anyway , sper ca v-au placut filmele .. si pozele .. si ... or sa mai fie .. cheers |
Re:
Quote:
sa ne vedem cu bine ! salutari din partea \"noastra\" baieti .. SFW :) de abia astept sa discutam face 2 face :) |
am vazut si eu lista din bacau... super tare .... va astept sa vb ... sa filmam ...:)))pt ce??? pt cine??? oare de ce ??? cu cine???ai cui???.....asa fel ??? asa stil???
|
Re:
Quote:
same here :) Si eu am o presimtire ca o sa fie un film lung de la Bacau, dar nu stiu de ce, si cu ce ocazie, dar nu cred ca o sa fie cu vedete, mai degraba cu oameni putin cunoscuti, cu .... cum se zice ??? .... :D |
1 Attachment(s)
:shock:
pun si eu fun pe zapada, by me. |
tu cine esti ?? tu ce vrei ??? unde e bacau ??? de ce din bacau ???? :))))asa fel asa stil ???
|
Asa greu de gasit ? Asa ascunsi ? Pai bine fratilor v-am cautat si sambata si duminica prin oras si ... nimic ! :?
|
pai .. niste alcoolici fiind ... :)
sambata am .. avut treaba, sub un acoperis :P d`aia nu eram de gasit prin oras :P iar duminica, la refacere :P totusi .. mobile phones .. ce naiba :) cheers :P |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
WHOAAAAAAAAA ......... asa fel ?! asa stil ?! MARFA SFW`ule , marfa RAU ! god ce dor imi e de masina aia :D de la ultima cursa de la iasi n-am mai vazut-o , si doamne ce bine tragea atunci :D hai ... hai ca se apropie bacau .. de abia astept .. ce nebunie o sa iasa si acolo ,doamne doamne :D felicitari ptr film ! FOARTE ---- TARE !!!!!! p.s: avem si noi un a4 :P quattro :P care stie din astea , o sa punem si cu el ... cand va fii cazul :P |
Re:
Quote:
oricum .. nu cred ca a fost intentionat .. stii cum e la .. petreceri :) muzica tare ,nivel ridicat al ... si tot asa :) |
Ehhh ... e timp. Poate ne intalnim asa ... intamplator pe strasse si vedem ce iese .
|
Pai ma Luciane....ce sa zic....tu nu ti-ai skimbat numarul....eu nici macar......poate facem vreo legatura intre mobile cand ne mai intalnim.....crezi ca e posibil asa ceva???
Ramane de vazut, nu???? ;) P.S.: Data viitoare suna-ma si pe mine, ca eu indiferent de nivelul alcoolului din sange, mai pot raspunde. :twisted: |
Tre sa imi cer scuze dar intr-un moment in care stii tu ... nu ne intelegeam tocmai bine am sters nr tau.
|
:) Stai linistit man, aveai tot dreptul. Oricum, ti-am mai spus, ma bucur nespus pentru reconciliere. Eu numarul tau INCA il stiu pe de rost. ;)
Da' ca sa-l ai acolo la arhiva...0724.04.04.07! :D |
1 Attachment(s)
Ok, nu prea am avut materiale dar o scurta scurta prezentare ;)
|
eh, asta DA montaj !
foarte tare :D inceputu-mi place mult :P |
All times are GMT +2. The time now is 05:20. |
- Copyright 2025 4Tuning