Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Acum 20 de minute....... (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/12223-20-minute.html)

Al3xius 29-01-06 21:54

ce face \"beutura\" asta din om...

Sa-ti fie rusine Robicã !! Uitati-va si voi in poza, hal de om(ala cu coarne) ! :lol: :lol:

https://img482.imageshack.us/img482/9...02365vu.th.jpg

SpeedeR 29-01-06 21:55

no harm done :P
a fost o confuzie la mijloc

EVOLUTION8 29-01-06 22:12

Ba al draq esti cu tine nu pui poze a ???? :lol:

Skillzu 29-01-06 22:20

dar lumea nu scoate un cuvant despre ce s-a intamplat aseara? :lol: 8) :roll:

Psycho 29-01-06 22:22

High Importance !!!!

Tin prin acest post a va invita la o noua modalitate de distractie ce se petrece ziua & noaptea .. pe gheatza ... pe gheatza ghiolului .. din Mamaia ... la un patinaj pe gheatza .. cu mashinile .. cu picioarele ... si alte cele ...

Bucureshtiu .... r u in ???

o sa urmeze nishte filmuletze din seara asta .. speram cat de curand :))

George_P. 29-01-06 22:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
acum luatzi filmu .. cu vr6 , refacut , nu in graba :D ca data trecuta, acum chiar .. e bine :D se aude vr6`ele ... :D

njoy ...

N-am cuvinte.......mai poti sa zici ceva.....si totusi
sa reamintim ca sunetul acela este produs de motor nu de toba....
poate cel mai frumos sound al unui motor :yes:

DnI 29-01-06 22:41

merita apreciata munca si pasiunea domnului santos :wink:

cat despre vr6... tot cu filtru` ala esti ? :D

EvLSant0S 29-01-06 22:53

dap ,tot ala e , isi face treaba ca lumea , george , sunetul e un pic ajutat de filtru ...

B-69-TAU 29-01-06 23:23

santos... esti dat drak... super filmele..... si nu e prima oara cand iti spun asta... se vede ca iti place ce faci....
d_m_x sa inteleg ca ai fost si tu pe gheata cand au dat aia la televizor??
salutarii pt toti baietii \"anonimi\" de la ct! :wink: :wink: :wink:

EvLSant0S 30-01-06 00:36

cand o faci de placere ... iese bine , cand o faci din obligatie ... iese .. : /
intelegi tu ..
si .. pacat ca .. momentan .. sunt .. multe restrictii ... dar .. in curand .. nu or sa mai fie .. ;)

EvLSant0S 30-01-06 00:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"luca\"
:lol: :lol: :lol:

? nu mai razi maestre ? :P
hai ca ... n-a gresit deloc georgica cand a facut topicul asta .. :)

Achim 30-01-06 01:19

1 Attachment(s)
motorul V6 e motor V6... foarte frumos sunetul, felicitari :wink:

am si eu o mica mostra de un 4 in linie mai micutz... evacuare stock... dar sper ca pe viitor sa pot veni si cu ceva mai bun :oops:

Achim 30-01-06 01:22

1 Attachment(s)
sunetul unui motor V6 ramane pt mine un sunet aparte. felicitari baieti, motoarele se aud tare bine :wink: adik si tare... si bine :lol:

am si eu o mostra de ceva mai mic... un 4 in linie cu evacuare stock... dar pe viitor sper sa pot \"prezenta\" si ceva mai bun totusi :oops:

scuze pt unghiul de filmare, dar nu puteam sa tin altfel si telefonul si volanul si sa si schimb vitezele :roll:

luca 30-01-06 01:24

Quote:

? nu mai razi maestre ?
hai ca ... n-a gresit deloc georgica cand a facut topicul asta ..
Inca mai zambesc prietene cand recitesc primul post al topicului, imi aduce aminte de copilarie. :oops:
E bine ca se mai aduna lumea in grupuri mari chiar si pentru o \"vorba\" :wink: cat despre petrecere - tineti-o tot asa !

TOBA^ 30-01-06 05:50

bravo santos....vreau sa se stie de la inceput...ce ati vazut nu a fost o chestie premeditata...nu am facut-o ca sa fie pusa pe net... nu am vrut sa aratam la nimeni nimic...noi tot ce facem facem pt noi ... noi suntem...noi cine suntem ???nici eu nu stiu cine...:))))asa fel???asa stil??

bodobogdan 30-01-06 06:37

lol

nu-mi vine sa cred. e prima oara cind intru pe acest forum si nu-mi vine sa cred. sinteti mai activi decit pretenii mei din lista de messenger :D. apropo. si eu sint un mare impatimit al vitezei, dar pina la virsta asta nu am avut bani de o masina suparata. am condus o dacie fmmasi. asta e. singurele masini suparate au fost ale pretenilor mei. ba chiar am lovit-o pe a lui chelu (daca-l cunoaste careva) :D. vb

bodobogdan 30-01-06 06:45

era sa uit

apropo. urmeaza sa-mi cumpar o calibra. spuneti-mi si mie, ca na, daca voi nu stiti, atunci cine :))) e calibra o masina cu potentzial? sau.. a cam expirat. si inca ceva, voi aveti cunostinte, daca poate careva sa ma ajute sa gasesc una cu un motor neforjat (ceea ce m-ar mira daca vine din mina voastra =))) sa-mi dea un mail plz oldmebodo@yahoo.com dispun de 3.500 E. sa fie normala, ca o sa adaug cele necesare cu timpul. asta nu inseamna ca mar deranja un filtru sport pe ea si niste amortizoare si arcuri capabile :D

JKV 30-01-06 08:30

Re: era sa uit

Quote:

Originally Posted by \"bodobogdan\"
apropo. urmeaza sa-mi cumpar o calibra. spuneti-mi si mie, ca na, daca voi nu stiti, atunci cine :))) e calibra o masina cu potentzial? sau.. a cam expirat. si inca ceva, voi aveti cunostinte, daca poate careva sa ma ajute sa gasesc una cu un motor neforjat (ceea ce m-ar mira daca vine din mina voastra =))) sa-mi dea un mail plz oldmebodo@yahoo.com dispun de 3.500 E. sa fie normala, ca o sa adaug cele necesare cu timpul. asta nu inseamna ca mar deranja un filtru sport pe ea si niste amortizoare si arcuri capabile :D

Bogdan, esti off-topic rau.....te rugam sa vizitezi \"Coltul incepatorului\" pentru a vedea cum se misca lucrurile pe-aici. Incearca sa stai ontopic ca sa nu-ti stearga topicuri moderatorul.

Merci frumos.

bodobogdan 30-01-06 09:03

pfff

Bogdan, esti off-topic rau.....te rugam sa vizitezi \"Coltul incepatorului\" pentru a vedea cum se misca lucrurile pe-aici. Incearca sa stai ontopic ca sa nu-ti stearga topicuri moderatorul.

am descoperit asta after. ce sa fac. asta e.;). ms pt sfat, dar sa revenim asupra intrebarii mele daca se poate :D

JKV 30-01-06 09:35

Nu se poate. Daca vrei, fa-ti un topic la Masina Mea, sectiunea Opel. Nu aici. Asta e ultimul avertisment. Moderatorul iti va sterge posturile. Te rog, intelege.

Hondarul 30-01-06 11:04

e de inteles, e la inceput...

ce s-a intamplat aseara ??? :lol:

99mje 30-01-06 14:15

tare...da asa...nepremeditate...se intampla des kestii d-astea???acu vrun an frecam noaptea bancile de p kiseleff shi dun fatza de la antipa poate poate vad ceva...shi mai vedeam..da nu la amploarea asta..si santos...bine pe james brown...putini mai gasesti care asculta de astea...shi mai putini care o asociaza cu masinile shi plimbarile...ca doar alea nu erau curse..;)

Andr3i 30-01-06 14:50

In curand si de la Bacau secventze :wink:

EvLSant0S 30-01-06 14:54

normal, eh .. o sa urmeze .. si altele .. mult mai ...interesante ...
cunosti NINA SIMONE ? o sa aiba si ea loc ..
funk .. :) na hai ca deja o dam in muzica , nu-si are rostul , in fine , offf bancile din kiseleff ... ce le-am mai tocit ... admirand ... masini .. zburand p`acolo ..
amintiri :) pe atunci nu-mi doream decat sa fiu in una dintre masini , :) si .. uite ca .. s-a intamplat :)
anyway , sper ca v-au placut filmele .. si pozele .. si ... or sa mai fie ..
cheers

EvLSant0S 30-01-06 14:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"

deci ... la Bacau .. o sa .. avem de montat un film intreg :D lung :D nush de ce .. am eu asa .. o presimtire ..
sa ne vedem cu bine ! salutari din partea \"noastra\" baieti ..

SFW :) de abia astept sa discutam face 2 face :)

TOBA^ 30-01-06 18:01

am vazut si eu lista din bacau... super tare .... va astept sa vb ... sa filmam ...:)))pt ce??? pt cine??? oare de ce ??? cu cine???ai cui???.....asa fel ??? asa stil???

SFW 30-01-06 19:20

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Andr3i\"

deci ... la Bacau .. o sa .. avem de montat un film intreg :D lung :D nush de ce .. am eu asa .. o presimtire ..
sa ne vedem cu bine ! salutari din partea \"noastra\" baieti ..

SFW :) de abia astept sa discutam face 2 face :)

same here :)

Si eu am o presimtire ca o sa fie un film lung de la Bacau, dar nu stiu de ce, si cu ce ocazie, dar nu cred ca o sa fie cu vedete, mai degraba cu oameni putin cunoscuti, cu .... cum se zice ??? .... :D

SFW 30-01-06 20:28

1 Attachment(s)
:shock:
pun si eu fun pe zapada, by me.

TOBA^ 30-01-06 20:56

tu cine esti ?? tu ce vrei ??? unde e bacau ??? de ce din bacau ???? :))))asa fel asa stil ???

Lucian 30-01-06 21:21

Asa greu de gasit ? Asa ascunsi ? Pai bine fratilor v-am cautat si sambata si duminica prin oras si ... nimic ! :?

EvLSant0S 30-01-06 21:41

pai .. niste alcoolici fiind ... :)
sambata am .. avut treaba, sub un acoperis :P
d`aia nu eram de gasit prin oras :P
iar duminica, la refacere :P

totusi .. mobile phones .. ce naiba :)

cheers :P

Lucian 30-01-06 21:44

Re:

Quote:

Ohoooo .... si cat am sunat si eu si FUG .

EvLSant0S 30-01-06 21:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
:shock:
pun si eu fun pe zapada, by me.

WHOAAAAAAAAA .........

asa fel ?! asa stil ?!
MARFA SFW`ule , marfa RAU ! god ce dor imi e de masina aia :D de la ultima cursa de la iasi n-am mai vazut-o , si doamne ce bine tragea atunci :D
hai ... hai ca se apropie bacau .. de abia astept ..
ce nebunie o sa iasa si acolo ,doamne doamne :D
felicitari ptr film ! FOARTE ---- TARE !!!!!!
p.s: avem si noi un a4 :P quattro :P care stie din astea , o sa punem si cu el ... cand va fii cazul :P

EvLSant0S 30-01-06 21:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
Quote:

Ohoooo .... si cat am sunat si eu si FUG .

eh , atunci nush :) al meu n-a sunat so .. not my fault :D
oricum .. nu cred ca a fost intentionat ..
stii cum e la .. petreceri :) muzica tare ,nivel ridicat al ... si tot asa :)

Lucian 30-01-06 21:53

Ehhh ... e timp. Poate ne intalnim asa ... intamplator pe strasse si vedem ce iese .

JKV 30-01-06 22:00

Pai ma Luciane....ce sa zic....tu nu ti-ai skimbat numarul....eu nici macar......poate facem vreo legatura intre mobile cand ne mai intalnim.....crezi ca e posibil asa ceva???

Ramane de vazut, nu???? ;)

P.S.: Data viitoare suna-ma si pe mine, ca eu indiferent de nivelul alcoolului din sange, mai pot raspunde. :twisted:

Lucian 30-01-06 22:04

Tre sa imi cer scuze dar intr-un moment in care stii tu ... nu ne intelegeam tocmai bine am sters nr tau.

JKV 30-01-06 22:37

:) Stai linistit man, aveai tot dreptul. Oricum, ti-am mai spus, ma bucur nespus pentru reconciliere. Eu numarul tau INCA il stiu pe de rost. ;)

Da' ca sa-l ai acolo la arhiva...0724.04.04.07! :D

Andr3i 31-01-06 08:56

1 Attachment(s)
Ok, nu prea am avut materiale dar o scurta scurta prezentare ;)

EvLSant0S 31-01-06 10:53

eh, asta DA montaj !
foarte tare :D

inceputu-mi place mult :P

All times are GMT +2. The time now is 05:20.

- Copyright 2025 4Tuning