![]() |
Re: Golf 3 - ZAK
si cum le-ai facut (farurile) ? :D .
da-mi un pm daca te rog :). ms mult. |
Quote:
da frecventez pantelinonul :D farurile le-am desfacut am vopsit oglinda toata negra mat si le/am aruncat niste lupe de punto (cred) + niste geamuri clare ..astea sunt farurile.. le pot da la schimb pe unele stock + diferneta daca e cineva intresat . |
Quote:
|
aveam eu unele daca le gasesc ti le fac cadou
|
frumos ..dau bine de tot jantele
|
1 Attachment(s)
imi place steagul tau
|
Quote:
|
v-ati dat toti pe nemtalai nu va mai place dacia.....:)))
|
Al cui e VR6-le ala portocaliu??
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
masina a primit un nou propulsor de 75Hp Tineri in putere decamdata mai sunt de facut mici chesti pe la el dar cum zapada este pana in dreptul farurilor... pana una alta va arat jantele :D
|
arata foarte bine jantele. Le-ai vopsit nu?
|
Da bine cu steagul pe aripa, mie unul imi place.
Jantele parca vroiai sa le faci albastre, culoare caroseriei , cum de le-ai facut asa? Nu arata rau ...interesant ! Cel mai mult imi plac farurile, am observat procesul, insa poti sa-mi dai un PM de unde ai luat sticla clara? Doar pt G3 , sau si pt alte masini ?? Succesuri ! |
Quote:
|
l`ai pus la hibernat?
|
arata foarte bine jantele asa vopsite, dar sunt curios cum dau pe masina asa... de ce ai schimbat motorul?
|
AU IESIT SUPER JANTELE SI MAI BUCURATE SI U DE MASINA CUCULE.
|
Imi plac jantele vopsite asa! bafta...
|
Quote:
ma bucur ca va plac jantele ... voi pune niste gume 175/50/15 pe ele sa stea trase :P |
ai facut incarcarea ?
|
ia-ti continental daca ai bani, se vad marfa rau. dar nu o sa stea prea trase... 7 sau 7.5 j ?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
bun asa :) !
|
frumoasa masina :D ..jantele cu mortale...si chiar sunt pe aceeasi lungime de unda cu toata masina ...de ce ai schimbat motorul ? ..te-ai dat pe zapada cu el?
|
bagai boss un vr6 faci un soft,inca cateva modificari si e crima dupaia..te salut!
|
si la ITP ... domnle pistoanele mele au niste fratiori.. s-au inmultit peste noapte...
|
dak esti frate cu petromul merge pus un vr6 dak un cel mai bun e 2.0 16v 150 cai nu cred k iti trb mai mult:D:D:D
|
dak esti frate cu petromul merge pus un vr6 dak nu un cel mai bun e 2.0 16v 150 cai nu cred k iti trb mai mult:D:D:D
|
daca vrei sa faci cva faci nu conteaza consum... itp ca se rezolva itp-ul:D
dar deocamdata el nu a zis nimc ca ar vrea sa faca daca face ,face fara sa spuna :)) |
Quote:
|
parerea mea e k ar trb sa se gand mult d tot pana sa puna un vr6 p el, si orice fel d transplant, eu cred k 1.8 e cel mai bun motor pt g3 consum decent putere buna si cheltuieli putine dak iti pun un vr6 si il declari in acte impozitul si asigurarea o sa fie mai ceva k rata la banca :))
|
eu zic ca vorbiti degeaba omu nu a zis nimic de motor sau ceva planuri sa il schimbe.
|
ehee noi dam idei omu le selecteaza pe care ii convin si ii plac
|
Quote:
i-mi place vr6 suna frumos dar consuma mult pt ce poate .. daca i-mi pun ceva cred ca am sa fac un efort si o sa fie un 1.8T.. cel mai accesibil calitate\ pretz e 2.0 16volti.. |
arata super bine masina, respect pt munca depusa...
|
bine baros cum zici tu ! fie cum vrei tu, dar eu ti-am zis !
|
felicitari pt munca depusa.....eu zic k a meritat nu?
|
auzi la el nu e fan vw dar mai are si un mk2 :lol:
|
Quote:
|
dar ce masina preferi sau ce marca ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:50. |
- Copyright 2026 4Tuning