![]() |
Re: Me (TypeR) vs. HotHatch's
Ma primiti si pe mine? :)
|
poate baietii de mai sus... ca intre noi doi lucrurile sunt clare si de abia cand o sa mai avansez si eu atunci poate deveni interesant ;)
|
Quote:
~Nautilus |
Vreau sa ma dau eu cu tine......
am o calibra turbo- tractiune fatza- am o singura rugaminte daca vrei- ne dam din mers din treapta 2- nu am aderenta in treapta 1. daca te coafeaza masina te astept. salut |
Cu mine sau Achim? In primul caz da-mi nr. de mobil in PM
~Nautilus |
Quote:
|
asteptam sa apara si masina lui Achim, sau poate vreo legala prin septembrie
|
sper sa pot fi competitiv pana atunci ;)
|
si eu vreau sa fiu alaturi de tine la start.... vreau sa vad cum stam ...VR6 2.8 174 CP...aaaaaa si vreau sa mai zic ca acum 7..8...luni la o legala m-am dat cu tine si mi-ai dat mult... sa nu zica lumea ca am uitat ...
|
stii bine ca sunt fair play si recunosc meritele fiecaruia... am auzit ca masina ta trage f f bine mai nou si iti dai seama ca sunt foarte curios sa vedem cum e pe strada ;) imediat cum voi avea masina voi enumera exact modificarile aduse (cu detalii, poze, etc) si ma voi da cu fiecare... oricum, momentan modificarile nu sunt la maniera "castigat cai" ci doar pregatiri...
p.s.: nu cred ca mai era nevoie sa spui ce masina ai :p p.p.s.: am vazut aseara VR6-le lui Emilian cum trage si am ramas placut surprins... poate te tenteaza si pe tine ca banuiesc ca o sa "iesi pe strazi" inaintea mea :( |
Primul Type R a fost rezolvat, 2 din 2 curse, i-am lasat putin avans, am recuperat si am mers impreuna pana la 130-140 km/h, am luat distanta dupa. Se cauta alti voluntari, Achim te astept sa aperi faima Hondelor :)
Am pierdut in cel mai drastic mod posibil cu Calibra, din mers. (Nota: nu ma mai dau cu nimeni niciodata din mers, indiferent cat de puternica e masina lui :D ) Am pierdut (2 din 3 curse) cu BMW 320d (E90) "cu ceva modificari" :) prima data m-am distantat cand am prins viteza, in urmatoarele 2 incercari mi-a luat-o inainte cam cu o lungime de masina pe tot traseul Astept voluntari cu: - Civic Type R sau Integra Type R - Golf R32 dar numai stock - Porsche Boxster stock (204-225 CP) - MG ZR 160 - Nissan 200SX - Golf IV sau V TDI indiferent de model - Golf, Bora, Vento, Corrado cu motor VR6 (stock) :D ~Nautilus |
ce TypeR era!? ce culoare!?
partea cu datu din mers sa stii ca pt tine era un avantaj (cuplu mult mai mare din ture joase), pe cand plecatu de pe loc e avantajul meu (diferential autoblocant pe fata)... oricum... astept cu f f f interes sa imi dea si mie masina aia de la service, care momentan sunt in concediu, apoi cateva zile sa ma reobisnuiesc cu ea si sa isi revina motoru care a cam "somat" 3 luni si ne dam cu cea mai mare placere ;) cat despre lista de "candidati"... vad ca tintesti destul de sus... bv ;) poate iti faci si tu topic dak tot sunt atatia :D |
asa... am facut research...
am inteles ca nu aveati cine sa va dea startul... ca plecati la claxon... ca el pleca si tu ramaneai pe loc, dupa care te astepta si ii dadea cand ajungeai langa el... e de mirare ca la cei peste 320 de Nm pe care ii posezi se mai tinea macar pana la 130 langa tine... da' in fine... am mai inteles ca acum ceva vreme la legale ti-ai cam furat-o de la acelasi TypeR... acum ca sa iti explic din experientele mele cu Leon-uri... poate iti este cunoscut cel cu nr de inmatriculare B xx PUS, si anume un CupraR din Insomnia, cu chip la acelasi Ceky, si cu un dyno sheet de 270 de cp... cu el, de pe loc, cu o plecare nu extraordinara din partea mea si cu un om in plus in masina la fiecare (la mine din lipsa de cuplu se resimte mult mai rau ca la el), am stat 1 masina in fata pana la capatul treptei 3, cand m-am dus prea mult in redline si mi-a taiat gazu, moment in care a venit langa mine si am ramas la fel pana la 220, unde s-a terminat "strada"... deci... te astept ;) |
Quote:
Quote:
~Nautilus |
Quote:
|
Ne dam si de pe loc daca vrei dar ne dam pe lovele sa pot schimba si eu ambreiajul dupa ce il rup.
A fost dragutz oricum Felicitari pt masina- are potential............. Quote:
|
Quote:
eu cand aveam doar soft te-am dat de mai multe ori...ti-ai pus soft recent? daca vrei mai incercam :twisted: :twisted: :twisted: |
Quote:
~Nautilus |
Nautilus : imi cer scuze dar eu nu stiu ce masina ai??? daca ai pana in 200 de cp poate ne dam... eu am un vr6 174cp...
|
Are un Leon 1,8 T.
dragutza foc masina. Quote:
|
De aproape 2 luni nu prea am vazut voluntari pe aici :)
~Nautilus |
O sa mai apara cat de curand ;)
|
le e frica :P
glumesc... oricum masina mea inca nu a iesit... o sa fac un "up" atunci cand o sa fiu si eu "valabil" ;) |
Quote:
|
Quote:
SEI cu Cielo mi-a rugat sa-ti comunic ca te provoaca cu Leonul tau. |
Quote:
Nautilus asa te-ai da si cu Virgil (leon negru VRG) sa vedem cum stati?! |
Achim, un Clio rs 172 e destul de hatch ? Unde si cand?
|
Quote:
Quote:
~Nautilus |
Quote:
citeste te rog putin mai in urma si ai sa vezi ca masina mea nu a iesit inca din service... am mentionat ca imediat cum va fi "folosibila" am sa postez aici, dupa care am sa cer un mic ragaz (1 sapt) sa ii fac putin rodaj si sa ma acomodez din nou cu ea dupa o pauza de 6 luni :( |
6 luni? da ce i`ai facut?
|
nimic care sa fi durat 6 luni :(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
~Nautilus |
Vezi ca SEI te omoara cu tot Leon-ul tau preparat...........
Si vezi ca si Bogdan KWX e plin de surprize Quote:
|
Quote:
|
Masina a iesit din service ;)
Am cate ceva de bibilit la ea si maine seara va zic cum sta treaba :D |
vezi ca mai sunt vreo 7-8 topicuri pe care n-ai scris :lol: :lol: :lol:
bafta cu ea si zi-ne pana la urma cat ai stat cu ea in service? 1an? :D |
ce rau esti :D
scriu scriu la toate ;) nu imi scapa niciunu :p 7 luni :( |
Pai si?! Ce faci? Am auzit ca mai nou esti pe strase... Sau e altcineva care se da drept... Achim cel TypeR? ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:04. |
- Copyright 2026 4Tuning