![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti, 9-10 Mai - EuroMall
daca toate merg bine , sambata or sa va astepte cateva surprize la standul STREET 4 CARS ... locatia standului o sa fie sub unul din poduri din cate am inteles ... astazi (vineri) stabilim ultimele detalii .... totul e sa ne dea Euromall-ul curent .... ca ne descurcam noi cu restul ... BE THERE !
|
Sper ca totul sa iasa bine .
De 10 zile numai la ora asta ajung acasa la 5 dim si la ora 09:00 sunt in picioare. Eu incer sa iasa totul cum am stabilit am avut noroc cu Euromall cu sponsorizarea si nu in ultimul rand cu 4tuning . Sper ca nu o sa fie primul si ultimul eveniment. Astept peste 100 de masini din ce am primit in mail. Pacat ca nu sunt multe firme , ii inteleg ca este primul eveniment in Pitesti si nu prezentam redibilitate . Va astept maine de la ora 17:00 la ora 21:00 si cel tarziu Sambata dimineata pana la ora 09:00 . La ora 10:00 este deschiderea. |
Quote:
|
Quote:
|
Salutare!
Am si eu cateva intrebari: -intrarea cat va costa la acest eveniment? -va fi spatiu de parcare pentru vizitatori in incinta sau inafara?(fiind din Satu Mare nu as vrea sa am neplaceri) Incerc sa ajung si eu cumva la acest eveniment pentru ca dupa cum vad pregatirile sunt intense si vor fi multe de vazut acolo. |
Quote:
|
500 de locuri nu e de ajuns pentru cati vor fi duminica :)
|
Am fost azi la moll si deja au inceput sa vina masinile tunate am ramas gura casca cand le-am vazut era masina lu pikolo,un golf o pisicuta ,un seat os a iasa foarte frumos.
|
da deja am aranjat cateva masinute in seara asta vom avea un pic de lucru si de dimineata cand vin si restul sa punem pe fiecare la locul lui
|
sal. cine merge maine si la ce ora spre Pitesti, ??? as veni si eu???!!
|
ora 5 agip militari :lol:
|
slaba prezenta cluburilor...
|
Prezent!
|
Insane Racers Craiova - Prezent !
|
poze? :oops:
|
a fost destul de misto!o sa fie mai misto maine cand o sa fie drifttu,abia astept!:X:D
|
pentru primu salon de genu asta din pitesti eu zic ca pana acu a iesit destul de bine...asteptam maine cu nerabdare driftu
|
10 Attachment(s)
Iata si ceva poze(unele sunt miscate din cauza aglomeratiei asa ca scuzati):
|
maine dupa ora 12 vor incepe si competitiile
pana acum suntem multumiti, multa lume pe toata perioada zilei, ceva fum pe aici pe colo la astfel de evenimente nu poti multumi pe toata lumea insa pana acum eu zic ca a iesit bine |
10 Attachment(s)
....8)
|
24 Attachment(s)
Scuze pentru calitatea pozelor sunt cu telefonu de 2.0 m.p
|
10 Attachment(s)
8)...8)
|
10 Attachment(s)
8)...8)
|
10 Attachment(s)
:lol::lol::lol::lol::lol:
|
10 Attachment(s)
.......
|
10 Attachment(s)
........
|
Maine o sa fiu si eu prezent cu masinutza ! :)
|
Mult p|zdaret......place la mine :)
|
Foarte frumos... Mi-a placut o atmosfera placuta... locatia foarte ok... Masini destule... oameni primitori...
|
drifturi poze alea nimeni nimic pana acum ?
|
25 Attachment(s)
si ceva fete:lol:.....
|
Quote:
|
Quote:
|
undeva dupa 12
|
Cam pe la 3-4 încep drifturile :D :lol: asa ce stiu eu....
|
19 Attachment(s)
am sa pun si eu cateva poze
|
Ma bucur ca dacia e apreciata....chiar s-au facut eforturi sa isi faca aparitia....avand in vedere ca azi pe la ora 12 piesele de la cutia de viteze erau intinse pe o masa :)
|
pai sincer daca nici masinuta aia nu este apreciata ,tot respectu daia am si facut prezenta la pitesti pt acea masina
|
Sper sa il impulsionez pe proprietar...si in cel mai scurt timp masina sa fie gata. Multi zic ca asta e produsul finit....dar mai e mult de lucru pana acolo. Bara spate va arata altfel, va primi mastile la faruri, bari vopsite etc etc. Momentan problema este cu transmisia....nu "suporta" puterea motorului...desi in ea au intrat numai piese de calitate. In micile teste pana la locatia de azi....se pare ca istoria se repeta....incepe sa "caraie" treapta 2.....si usor incepe sa cedeze placa :( . Sper sa ma insel....oricum se configureaza alt ambreaj si sa speram ca e alegerea castigatoare.
|
orcum a facut senzatie ,am stat 30 min special so analizez si am stat 40 min la tot salonu asa ca merita prezentata la 4tuning days,tot respectul pt propietar
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning