Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   2 Faster More Show (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/121632-2-faster-more-show.html)

mortu 15-05-09 17:25

Re: 2 Faster More Show

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2322449)
Deci se aplica coeficientul doar in cazul in care si'a schimbat turbo de fabrica cu unul mai mare , astea sunt regulile si asa au fost dintotdeauna , dupa tine cum ar trebui sa facem grupele ???

Cred ca vroia sa zica ca aspiratele cu aspiratele si turbo cu turbo, pentru ca are dreptate pe 400m un turbo chiar de fabrica o sa fie avantajat fata de o aspirata de aceasi putere. Personal si eu sunt de aceasi parere, dar avand in vedere ca nu castigam bani la cursele legale si ca totul e doar de distractie nu mai are importanta. Bafta cu eventul Ionutz, CST va participa la event si daca ai nevoie de ajutor aripa Baia Mare a CST te va ajuta cu placere pentru un event frumos.

MariesLNT 15-05-09 17:58

Quote:

Originally Posted by vlad-anka (Post 2322489)
acestia sunt coeficientii si asa iese.
Oricum are avantajul sistemului quattro prin care poate sari in fata golfului la plecare cu cel putin o masina iar pana la final poate chiar castiga.

Mersi pt toate informatiile acordate.. daca mai am ceva intrebari o sa apelez la tine...:) daca nu ne vedem pe aeroport .. sper sa iasa un show super ...;)

HardWorker 15-05-09 20:18

Quote:

Originally Posted by MariesLNT (Post 2322594)
Mersi pt toate informatiile acordate.. daca mai am ceva intrebari o sa apelez la tine...:) daca nu ne vedem pe aeroport .. sper sa iasa un show super ...;)

speedfreak....nu cred ca sunt pregatiti sa aplice regulile internationmale inca,cred ca va iesi o harababura,motivele cred ca le sti si tu daca te gandesti putin.
sa vedem ce iese dupa satu-mare unde se va aplica la fel ca si in ungaria

IonutzMFF 16-05-09 00:37

Am facut si anul trecut si totul a iesit bine , doar un singur incident a fost semnalat unde un baiat cu golf 3 care in acte era de 116 cai sau ceva de genul , si defapt era GTI de 150 cai , a fost descalificat .Stai linistit ca harababura nu va iesi , nu compara ce a fost cand am organizat in luna MAI cu ce a fost in august , acolo da , nimic nu a iesit bine, spun ce au spus majoritatea concurentilor

SpeedFreak 16-05-09 10:31

La Satu Mare merg si acolo se aplica grupele internationale. Aspirate cu aspirate si turbo cu turbo si pe cilindree. Mie asa mi se pare corect.

Micky nu e chiar asa cum zici tu, tu ai masina stock si merge bine si iti convine grupa in care esti. Eu dupa ce bag o gramada de bani si efort in masina mea nu mai am nicio satisfactie cand ma duc la cursa si ma ia o masina stock cu cip pentru ca-s grupele de rahat. Nu e distractie pentru mine.

mortu 16-05-09 12:04

Quote:

Originally Posted by SpeedFreak (Post 2324108)
La Satu Mare merg si acolo se aplica grupele internationale. Aspirate cu aspirate si turbo cu turbo si pe cilindree. Mie asa mi se pare corect.

Micky nu e chiar asa cum zici tu, tu ai masina stock si merge bine si iti convine grupa in care esti. Eu dupa ce bag o gramada de bani si efort in masina mea nu mai am nicio satisfactie cand ma duc la cursa si ma ia o masina stock cu cip pentru ca-s grupele de rahat. Nu e distractie pentru mine.

Sincer exact asta am zis ca sunt de acord cu tine si aspiratele si turbo ar trebui sa fie separate, dar Romania e departe de restul tarilor din pacate

Jeff 16-05-09 12:14

In regulamentul respectiv turbo nu e separat de aspirat ci doar urca o grupa, vezi AICI.
In ce priveste cursele de anul trecut de la Baia Mare, am participat si la cele organizate de Ionut in mai (felicitari pentru reusita) si la cele organizate de altii in august (care au iesit varza). Ne vedem la Baia Mare in 2 saptamani! ;)

John_Doe_cj 16-05-09 14:23

Quote:

Succes cu Honda S2000 care intra in acceasi categorie cu tine (2L aspirat 240 cp stock)

IonutzMFF 16-05-09 17:09

Quote:

Daca esti dispus sa vi sa ma ajuti la organizare , adica daca TU poti sa verifici care masini au chip si care nu , cu cea mai mare placere te primesc in echipa . Chiar tu ai spus ca bagi bani , banuiesc ca in modificari , deci unde scandalul ca altu isi pune chip pe cand TU bagi o gramada de bani in masina , altul nu are voie ??

vladpvs 16-05-09 17:47

Quote:

Originally Posted by John_Doe_cj (Post 2324646)
Succes cu Honda S2000 care intra in acceasi categorie cu tine (2L aspirat 240 cp stock)

Si cu Civic type R de 14, putine secunde :D

mortu 16-05-09 18:34

Quote:

Originally Posted by vladpvs (Post 2325094)
Si cu Civic type R de 14, putine secunde :D

eu ma dau si cu civic-ul de 14 secunde, probabil ca ma v-a face dar macar stiu ca m-am dat cu o masina buna, si poate daca reusesc sa ii fac o remapare o sa ma tin de el ;-) , distractia conteaza.
Apropo, Ionut sa ai grija sa avem mici pe pista ca KFC nu cred ca este pe la Baia Mare... imi trebuie pentru aderenta

vlad-anka 16-05-09 18:59

mancare, mancare, mancare....:lol::lol::lol:
cei care nu stiti la ce grupa intrati puteti apela la mine ca va fac eu calculele.

IonutzMFF 16-05-09 19:37

Vom avea din plin mancare , deocamdata 3 firme si'au anuntat aparitia , donner kebab , mad dog , si floris food :)

vlad-anka 16-05-09 20:21

ionut vor fi ceva premii pentru locurile 3,2 si 1 ?

SpeedFreak 16-05-09 22:58

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2325011)
Daca esti dispus sa vi sa ma ajuti la organizare , adica daca TU poti sa verifici care masini au chip si care nu , cu cea mai mare placere te primesc in echipa . Chiar tu ai spus ca bagi bani , banuiesc ca in modificari , deci unde scandalul ca altu isi pune chip pe cand TU bagi o gramada de bani in masina , altul nu are voie ??

Parca vorbesc cu peretii.

Nu ma intereseaza cine are cip si cine nu are! Mai oameni, ideea e ca eu bag 1000 de euro in motor in modificari sa sar 20 30 de cai PENTRU CA AM MOTOR ASPIRAT si altu cu turbo pune un chip cu 300 de euro si sare direct 40 50 de cai, apoi deschide robinetu la turbina si mai sare 30 de cai. Si daca tot nu-i ajunge decarteaza 700 de dolari pentru o galerie de evacuare si o turbina de pe ebay si mai sare 50 de cai pe cand eu cu aspiratu deja ma apropiu de limita fizica de 120 130 de cai pe litru.

Voi aveti habar de cum functioneaza un motor si modificari de performanta? De asta trebuie clasele internationale unde se mai echilibreaza balanta.

Honda S2000 e 2.2 la 240 de cai si are 1250 de kile si nu intra cu mine in clasa. Civic-urile stock au handicap de greutate si pentru cine baga bani in usurare si motor tot respectu.

M-am saturat de subiectu asta si de oameni care vorbesc in necunostinta de cauza. Sanatate buna, ne vedem la Satu Mare unde sunt profesionisti adevarati in organizare.

John_Doe_cj 16-05-09 23:05

Quote:

Originally Posted by SpeedFreak (Post 2325772)
Honda S2000 e 2.2 la 240 de cai si are 1250 de kile si nu intra cu mine in clasa.

Scuze dar.........The Japanese manufacturer has the right credentials and if the style of the S2000 is under-played, the rest of the package is highly impressive. Under the bonnet is the world's most powerful non-turbo 2.0-litre engine, producing 240bhp.

SpeedFreak 16-05-09 23:14

Quote:

Originally Posted by John_Doe_cj (Post 2325787)
Scuze dar.........The Japanese manufacturer has the right credentials and if the style of the S2000 is under-played, the rest of the package is highly impressive. Under the bonnet is the world's most powerful non-turbo 2.0-litre engine, producing 240bhp.

Cu tot respectu si aia sunt dezinformati: http://www.carfolio.com/specificatio...ar/?car=170478

Hai te rog ca o dam in offtopic. Ideea e ca sunt de tot rahatu clasele si ii avantajeaza pe cei cu motoare turbo.

John_Doe_cj 16-05-09 23:30

Scuze pt offtopic dar te rog sa te uiti si la modele mai vechi,mai exact modelul din 98.
Sincer habar nu am care sunt de fapt clasele internationale si ce am citit despre clasele din Ungaria.............dezavantajeaza clar pe cei cu motoare turbo pt ca e prea mare diferenta de cmc (de la 1601 la 2500 sunt in aceeasi clasa+motoare aspirate de pe la 2500 pana la 3800) deci nici asa nu e chiar ok

SpeedFreak 17-05-09 00:16

Quote:

Originally Posted by John_Doe_cj (Post 2325822)
Scuze pt offtopic dar te rog sa te uiti si la modele mai vechi,mai exact modelul din 98.
Sincer habar nu am care sunt de fapt clasele internationale si ce am citit despre clasele din Ungaria.............dezavantajeaza clar pe cei cu motoare turbo pt ca e prea mare diferenta de cmc (de la 1601 la 2500 sunt in aceeasi clasa+motoare aspirate de pe la 2500 pana la 3800) deci nici asa nu e chiar ok

Dezavantajeaza pe cei cu motoare turbo? Tu iti bati joc de mine? Cand un 2 litri turbo il poti duce in 700 800 de cai ?!?

tekno 17-05-09 01:00

Quote:

Originally Posted by vlad-anka (Post 2325240)
cei care nu stiti la ce grupa intrati puteti apela la mine ca va fac eu calculele.

100Kw = 136CP x 0.95 (tractiune fata) = 129.2CP

:lol::lol::lol: mmmm..... :lol::lol::lol: intru la b...

vladpvs 17-05-09 01:45

Quote:

Originally Posted by SpeedFreak (Post 2325772)
Parca vorbesc cu peretii.

Nu ma intereseaza cine are cip si cine nu are! Mai oameni, ideea e ca eu bag 1000 de euro in motor in modificari sa sar 20 30 de cai PENTRU CA AM MOTOR ASPIRAT si altu cu turbo pune un chip cu 300 de euro si sare direct 40 50 de cai, apoi deschide robinetu la turbina si mai sare 30 de cai. Si daca tot nu-i ajunge decarteaza 700 de dolari pentru o galerie de evacuare si o turbina de pe ebay si mai sare 50 de cai pe cand eu cu aspiratu deja ma apropiu de limita fizica de 120 130 de cai pe litru.

Voi aveti habar de cum functioneaza un motor si modificari de performanta? De asta trebuie clasele internationale unde se mai echilibreaza balanta.

Honda S2000 e 2.2 la 240 de cai si are 1250 de kile si nu intra cu mine in clasa. Civic-urile stock au handicap de greutate si pentru cine baga bani in usurare si motor tot respectu.

M-am saturat de subiectu asta si de oameni care vorbesc in necunostinta de cauza. Sanatate buna, ne vedem la Satu Mare unde sunt profesionisti adevarati in organizare.

In primul rand esti foarte dezinformat tu, modelele europene de s2000 au motorul de 2 litrii. Si daca ar fi de 2,2, tot in categorie cu tine ar fi, la fel si alte masini cu cilindree pana in 2500, sau motoare sub 1600 turbo sau compresor, cum ar fi mini cooper s. Dar tu nu te poti incadra in categoria Street deoarece nu indeplinesti aunmite conditii impuse. Asa ca ai putea sa te dai la categoria TEST, unde e permisa absolut orice modificare si orice capacitate cilindrica. Bafta cu noile categorii, sa vad ce loc vei lua ;)

KoKozula 17-05-09 05:26

Quote:

Originally Posted by vlad-anka (Post 2325428)
ionut vor fi ceva premii pentru locurile 3,2 si 1 ?

Noi cei de la SPeeD Zoom am oferit un run pe dyno pt locul 1 de la fiecare grupa 2wd.

John_Doe_cj 17-05-09 06:28

Quote:

Originally Posted by SpeedFreak (Post 2325883)
Dezavantajeaza pe cei cu motoare turbo? Tu iti bati joc de mine? Cand un 2 litri turbo il poti duce in 700 800 de cai ?!?

Tu ai cea mai vaga idee ce costuri impun o astfel de modificare? Acuma..... nu toti suntem cu conturi "grase" in banca sa ne permitem sa modificam un 2l turbo sa scoatem 7-800 cp din el .Oricum nu mi se pare normal sa bagi in aceeasi categorie o masina de sa zicem 200cp cu una de 400cp numai pt ca cea de 200cp are motor turbo. Si NU, NU IMI BAT JOC de tine vorbesc ca unul care nu are 14-15000 euro sa bage in masina. Si cu asta gata cu offtopicul . Daca ai interesul sa continuam discutia asta se poate face in 2 feluri:1.Fata in fata (ne intalnim la un suc o bere ceva si discutam sau 2. Facem topic nou dedicat acestor probleme . Poate reusim sa reinventam noi roata sau un nou mod de a da gaura la macaroana.

IonutzMFF 17-05-09 08:40

Quote:

Originally Posted by KoKozula (Post 2326070)
Noi cei de la SPeeD Zoom am oferit un run pe dyno pt locul 1 de la fiecare grupa 2wd.

Pe linga acest premiu substantian oferit de partenerul meu din cluj , pentru locul I se vor acorda cupe iar pentru celelalte locuri 2 respectiv 3 , diplome personalizate. Vor mai fi sponsori care vor oferi multe premii dar asta la fata locului . Imi cer scuze ca din partea mea nu sunt asa multe premii dar costurile pentru aeroport au fost anul acesta de ordinul paranormalului.

BogdanWRC 18-05-09 17:52

si Team CSR va fi acolo ;) sper sa-mi ziceti si mie.. in ce grupa intru..ca nu reusesc sa dau de capat cu coeficientu asta :)) am 115KW + coeficient pt turbo si am tractiune fatza ..astept un raspuns..si sa-mi ziceti cam ce masini vin..mersi si bafta cu organizarea

vlad-anka 18-05-09 18:04

ai turbo de fabrica sau e schimbat ?
iti fac eu calculul dar astept raspuns.

BogdanWRC 18-05-09 18:05

nu e de fabrica ..

vlad-anka 18-05-09 18:09

deci.. daca e alt turbo fata de cel din fabrica iti iese 237.72 CP cu toti coeficinentii aplicati.
Intri la grupa E !

BogdanWRC 18-05-09 18:11

bun..deci ma dau cu GTST`urile ..

vlad-anka 18-05-09 18:14

succes :twisted:

IonutzMFF 21-05-09 03:28

PROGRAM 31 MAI 2009 AEROPORTUL BAIA MARE :
8:00 - 11:00 CURSE MOTOCICLETA , INSCRIERI MASINI
NU POT STABILI PROGRAMUL EXACT PRGOGRAMUL URMATOR FIINDCA NICIODATA NU IESE , DAR NE INCADRAM IN TIMP CA INTOTDEAUNA ,ESENTIALUL BANUIESC CA A FOST PERIOADA INSCRIERILOR

SpeedFreak 21-05-09 10:40

Suna promitator, "nu putem stabili program ca niciodata nu iese", "hai numa cu masina aici ca facem grupele sa fie bine". Bafta! ;)

IonutzMFF 21-05-09 17:11

Quote:

Originally Posted by SpeedFreak (Post 2338939)
Suna promitator, "nu putem stabili program ca niciodata nu iese", "hai numa cu masina aici ca facem grupele sa fie bine". Bafta! ;)

Scuza'ma dar se pare ai ceva impotriva evenimentului care il organizez , M'am referit la faptul ca orarul nu poate fi bine determinat ,deoarece e posibil sa se inscrie foarte multi participanti.Grupele sunt foarte bine stabilite si nu vom avea nici un fel de problema

Cuiutz 22-05-09 03:42

Intrebare ..
Ca si participant de exemplu pot sa ma inscriu la 400m si indemanare?
Sau la 1000m,400m,indemanare?

*edit : .. motocilisti cand se inscriu ? .. poate vin si din alte orase .

Spor la treaba cu organizarea :)

IonutzMFF 22-05-09 07:32

Indemanare nu vom avea anul acesta , doar curse pe 402 m , drift taxi , drift , show n' shine

vlad-anka 22-05-09 15:50

pana la urma cat ramane intrarea pentru participanti ? 35 Ron ?
sper sa nu fie surprize ca in alte locuri.

mortu 22-05-09 16:24

30 RON e inscrierea pentru participanti si 15 pentru spectatori, a scris omul mai sus ;-)

vlad-anka 22-05-09 18:33

este intr-un post 35 Ron pentru ca este foarte scumpa inchirierea parti de aeroport.

teen.ager 23-05-09 18:36

Ne vedem acolo...Si daca vin cu taxiul...Da' vin...

PS: IonutzMFF ce grupa te incadrezi?...Acuma nu ca gata concurezi...Daca ai concura la ce grupa intri?...

Costel-TBO 24-05-09 14:20

Quote:

Originally Posted by Calin_UKU (Post 2310706)
Prezent si eu cu Supernova de Bistrita :D

sa nu te dai singur, vin si eu;)
felicitari pentru locul 1 la cluj:D

sper ca esti pregatit....8)

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning