![]() |
Re: 2 Faster More Show
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sa vedem ce iese dupa satu-mare unde se va aplica la fel ca si in ungaria |
Am facut si anul trecut si totul a iesit bine , doar un singur incident a fost semnalat unde un baiat cu golf 3 care in acte era de 116 cai sau ceva de genul , si defapt era GTI de 150 cai , a fost descalificat .Stai linistit ca harababura nu va iesi , nu compara ce a fost cand am organizat in luna MAI cu ce a fost in august , acolo da , nimic nu a iesit bine, spun ce au spus majoritatea concurentilor
|
La Satu Mare merg si acolo se aplica grupele internationale. Aspirate cu aspirate si turbo cu turbo si pe cilindree. Mie asa mi se pare corect.
Micky nu e chiar asa cum zici tu, tu ai masina stock si merge bine si iti convine grupa in care esti. Eu dupa ce bag o gramada de bani si efort in masina mea nu mai am nicio satisfactie cand ma duc la cursa si ma ia o masina stock cu cip pentru ca-s grupele de rahat. Nu e distractie pentru mine. |
Quote:
|
In regulamentul respectiv turbo nu e separat de aspirat ci doar urca o grupa, vezi AICI.
In ce priveste cursele de anul trecut de la Baia Mare, am participat si la cele organizate de Ionut in mai (felicitari pentru reusita) si la cele organizate de altii in august (care au iesit varza). Ne vedem la Baia Mare in 2 saptamani! ;) |
Quote:
|
Quote:
Daca esti dispus sa vi sa ma ajuti la organizare , adica daca TU poti sa verifici care masini au chip si care nu , cu cea mai mare placere te primesc in echipa . Chiar tu ai spus ca bagi bani , banuiesc ca in modificari , deci unde scandalul ca altu isi pune chip pe cand TU bagi o gramada de bani in masina , altul nu are voie ?? |
Quote:
|
Quote:
Apropo, Ionut sa ai grija sa avem mici pe pista ca KFC nu cred ca este pe la Baia Mare... imi trebuie pentru aderenta |
mancare, mancare, mancare....:lol::lol::lol:
cei care nu stiti la ce grupa intrati puteti apela la mine ca va fac eu calculele. |
Vom avea din plin mancare , deocamdata 3 firme si'au anuntat aparitia , donner kebab , mad dog , si floris food :)
|
ionut vor fi ceva premii pentru locurile 3,2 si 1 ?
|
Quote:
Nu ma intereseaza cine are cip si cine nu are! Mai oameni, ideea e ca eu bag 1000 de euro in motor in modificari sa sar 20 30 de cai PENTRU CA AM MOTOR ASPIRAT si altu cu turbo pune un chip cu 300 de euro si sare direct 40 50 de cai, apoi deschide robinetu la turbina si mai sare 30 de cai. Si daca tot nu-i ajunge decarteaza 700 de dolari pentru o galerie de evacuare si o turbina de pe ebay si mai sare 50 de cai pe cand eu cu aspiratu deja ma apropiu de limita fizica de 120 130 de cai pe litru. Voi aveti habar de cum functioneaza un motor si modificari de performanta? De asta trebuie clasele internationale unde se mai echilibreaza balanta. Honda S2000 e 2.2 la 240 de cai si are 1250 de kile si nu intra cu mine in clasa. Civic-urile stock au handicap de greutate si pentru cine baga bani in usurare si motor tot respectu. M-am saturat de subiectu asta si de oameni care vorbesc in necunostinta de cauza. Sanatate buna, ne vedem la Satu Mare unde sunt profesionisti adevarati in organizare. |
Quote:
|
Quote:
Hai te rog ca o dam in offtopic. Ideea e ca sunt de tot rahatu clasele si ii avantajeaza pe cei cu motoare turbo. |
Scuze pt offtopic dar te rog sa te uiti si la modele mai vechi,mai exact modelul din 98.
Sincer habar nu am care sunt de fapt clasele internationale si ce am citit despre clasele din Ungaria.............dezavantajeaza clar pe cei cu motoare turbo pt ca e prea mare diferenta de cmc (de la 1601 la 2500 sunt in aceeasi clasa+motoare aspirate de pe la 2500 pana la 3800) deci nici asa nu e chiar ok |
Quote:
|
Quote:
:lol::lol::lol: mmmm..... :lol::lol::lol: intru la b... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si Team CSR va fi acolo ;) sper sa-mi ziceti si mie.. in ce grupa intru..ca nu reusesc sa dau de capat cu coeficientu asta :)) am 115KW + coeficient pt turbo si am tractiune fatza ..astept un raspuns..si sa-mi ziceti cam ce masini vin..mersi si bafta cu organizarea
|
ai turbo de fabrica sau e schimbat ?
iti fac eu calculul dar astept raspuns. |
nu e de fabrica ..
|
deci.. daca e alt turbo fata de cel din fabrica iti iese 237.72 CP cu toti coeficinentii aplicati.
Intri la grupa E ! |
bun..deci ma dau cu GTST`urile ..
|
succes :twisted:
|
PROGRAM 31 MAI 2009 AEROPORTUL BAIA MARE :
8:00 - 11:00 CURSE MOTOCICLETA , INSCRIERI MASINI NU POT STABILI PROGRAMUL EXACT PRGOGRAMUL URMATOR FIINDCA NICIODATA NU IESE , DAR NE INCADRAM IN TIMP CA INTOTDEAUNA ,ESENTIALUL BANUIESC CA A FOST PERIOADA INSCRIERILOR |
Suna promitator, "nu putem stabili program ca niciodata nu iese", "hai numa cu masina aici ca facem grupele sa fie bine". Bafta! ;)
|
Quote:
|
Intrebare ..
Ca si participant de exemplu pot sa ma inscriu la 400m si indemanare? Sau la 1000m,400m,indemanare? *edit : .. motocilisti cand se inscriu ? .. poate vin si din alte orase . Spor la treaba cu organizarea :) |
Indemanare nu vom avea anul acesta , doar curse pe 402 m , drift taxi , drift , show n' shine
|
pana la urma cat ramane intrarea pentru participanti ? 35 Ron ?
sper sa nu fie surprize ca in alte locuri. |
30 RON e inscrierea pentru participanti si 15 pentru spectatori, a scris omul mai sus ;-)
|
este intr-un post 35 Ron pentru ca este foarte scumpa inchirierea parti de aeroport.
|
Ne vedem acolo...Si daca vin cu taxiul...Da' vin...
PS: IonutzMFF ce grupa te incadrezi?...Acuma nu ca gata concurezi...Daca ai concura la ce grupa intri?... |
Quote:
felicitari pentru locul 1 la cluj:D sper ca esti pregatit....8) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning