![]() |
Re: Seat Leon Cupra pentru Poliţia Autostrăzii
mi-e greu sa cred ca politia romana va alerga dupa cineva cu leonul ala, doar ca sa-i dea o amenda :))
offtopic: legat de intrebarea lui adrian...este vina celui care a iesit de pe drumul secundar...ca nu a acordat prioritate (chiar daca celalalt era pe contrasens) |
Corect, 10 puncte ! Cel care a iesit de pe drumul secundar a ramas fara permis iar celalalt a platit o amenda.
|
Quote:
|
logan, ne-am saturat, vrem altceva , incercam seat ce stim noi ce cupra er, apoi la anu sa cerem si noi evo 10 sau trecem direct la gallardo, le aducem pe alea de la italieni sau cerem 911 da ce dracu, bani sunt ca sunt fraieri
|
noi nu avem autostrazi si ei isi cumpara masini ... mai ales pe criza asta .. tampiti rau romani nostri .. in fine .. In loc de Romania De Land Of Chois.. imnul turistic .. ar trebui No Roads,Just Romania .. ca nu avem drumuri si ei isi ia masini ..
|
Quote:
|
din partea mea la cat mai multe, fara numar, eu merg usor max. 120 km/h, ca nu vreau sa-mi pun viata in pericol din cauza motivelor pur roManesti si specifice romanilor; DOAMNE MILUESTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
o mare mare prostie!!!
|
Vorba la un baietzas mai sus noi nu avem autostrazii ,santem in plina criza financiara si politia rutiera isi ia Seat Leon Cupra :O:O:O:O vorba lui Mircea Badea "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpu :)):)):))"
|
Pentru adrian74
In Austria cand am dat semnal(ma asigurasem in prealabil) , din spate venea un Porsche cu nr de Germania foarte tare , cand a vazut omul semnalul a redus viteza si ma lasat sa fac depasirea cu 130-140 km/h fara sa ma streseze cu farurile sau claxoane. Cand intri in autostrada de pe banda de accelerare in clipa in care ai dat semnal sa te bagi pe banda 1 , masinile care pana atunci mergeau pe banda 1 trec pe 2 sa-ti faciliteze intrarea in banda , lucru care la noi inca nu l-am intalnit. In Wiena pe un bulevard cu 4 benzi pe sens din care una doar pentru mijloacele de transport in comun , foarte aglomerat de altfel , bara la bara , insa banda de autobuze era libera , la noi cand vreodata asa ceva. Dar sunt foarte multi care circula prin Ungaria , Austria , Germania insa la intoarcere nu aplica si in Romania ce au vazut pe acolo in materie de civilizatie rutiera si nu numai , pe motiv ca suntem in Romania. Revenind la masina asta de politie , inca nu este cumparata ci doar folosita cateva luni. |
Încä un pas inainte, mai avem vre-o 32082834093283 de km sa ii ajugem ca celelalte tari europene :lol::lol::lol:
Ideea e tare, dar câti or sa conducä frumos Cupra ? o sa ii rupä fâsu´ ;) |
Quote:
|
L-am vazut pe 1 Mai pe autostrada la intrarea intr-o parcare servicii pe sensul spre Constanta, era parcat chiar la intrare pe lateral, parca astepta sa fie luat in plin de vre-un camion...
|
Au scris de mai multe ori mai multa lume, cum ca masina nu este cumparata este cadou(creclama porshe romania) ca bani din amenzi nu sunt ai politistilor si nu intra in nici un caz in visteria MAI intra la primarie, asa ca nu mai repetati acelasi lucru pe care oricare roman fara cap il spune. E CRIZA SI POLITIA ISI CUMPARA MASINA, aia sunt atat de amarati in cat peste jumatate din passaturi stau in curte.
|
3 Attachment(s)
Si cand te gandesti ca nemtii alearga pe Autobahn cu cea mai rapida masina de politie din lume (730CP-360km/h)....
|
DECI: IN GENERAL,PROASTA INFORMARE SI RAUTATE
MASINA ESTE CADOU,SPONSORIZARE,RECLAMA SAU CUM VRETI SAI SPUNETI POLITIA NU O PLATESTE CI DOAR O FOLOSESTE BANII DIN AMENZI II IA PRIMARIILE CARE NU NE FAC STRAZILE SI NE RUPEM MASINILE IN ELE AR TREBUI SA LE DEA 50 DE MASINI DINASTEA SAU FIECARE DEALER DE MARCA CATE 1 MOTIVUL ESTE CA EU CARE MERG PE AUTOSTRADA CU 130-140 NU VREAU SA FIU LOVIT DE 1 CARE MERGE CU 180 SI SE SPERIE DE UN CAINE SAU MAI STIU IO CE PLUS CA PENTRU AUTOSTRAZILE NOASTRE E MARE SI VITEZA DE 130 AVAND IN VEDERE PERICOLELE (GROPI,CAINI,SOFERI DE TIR SAU INCONSTIENTI) BINE AR FII CA DIN BANII DIN AMENZI SA SE FACA CEVA LA NIVELUL STRAZILOR |
l-am vazut azi pe autotrada....
binenteles ca a oprit un cielo ca ala fuge de rupe.... si trece pe langa el(si pe langa mine)un lambo de era sa-i zboare lu ala palaria din cap.... si n-a facut nimik:D asa ca.... |
ceva masina buna mai putem vedea...totusi tin cu vrs-urile din ungaria si totusi e un skoda...seat e frumos spatios rapid dar piesele is foarte slabe
|
m-am intalnit cu el de 1 mai si la dus si la intors si ambele datzi se afla pe sensul meu de mers. am vazut ca avea radar dar detectorul meu n-a piuit deloc, ori il avea oprit (si la dus si la intors) ori tb sa-mi schimb detectorul
|
Politia poate sa o ude cu tot cu cupra lor si sper il ia un tir cu tot cu echipaj
|
Acest Cupra este doar intr-un test de anduranta la A2.Politia de acolo mai are un jeep Nissan Patfinder si un Passat VR6 cu care intervin la urgente.Din pacate nu au benzina sa patruleze si sa isi faca treaba cum trebuie.L-am vazut si este o initiativa buna.Si va asigur eu ca nu se urca oricine pe aceasta masina.Agentii din ture merg pe Logan si patruleaza cu 80 km la ora pentru economie de benzina.Criza se resimte peste tot.
|
Radarul este de ultima generatie pe o noua banda, are muntat si camera pe antena, si se misca simultan. nu vor mai exista discutii ca nu era masina fulmata cea care circula cu viteaza aia si pe langa toate astea inregistrarea se face pe hard disc, existand acum imposibilitatea de a mai sterge macar o secunda. poate derula inainte inapoi dar in nici un caz sa mai stearga :D
|
dupa ce ca in tara asta d *** nu avem nici macar o autostrada sa poti sa circuli si tu cat de cat bine ei stau si taie amenzi . oare unde se duc bani pe roviniete si toate taxele astea idioate kre le platim ca niste buni cetateni.
|
LA STATUL ROMAN, mai exact la cel care a fost votat sub pretextul sau mai bine zis sloganul: SA TRAIM BINE :D :D :D si uite ca romani traiesc nemaipomenit
|
Fratele iubitei mele este politist, am stat cu el de vorba si mi-a zis ca ei la Logan mai baga benzina din propriul buzunar pentru ca nu le ajung banii pe care MAI ii da.
Intrebarea mea: Daca pentru Logan nu au bani sa bage benzina, cum o sa-si permita sa tina un Leon Cupra in functionare ? |
SIMPLU o sa stea pe dreapta pe marginea autostrazi :D si o sa se deplaseze doar atunci cand o sa faca un " moldovean" accident ca este atat de prost incat nu stie sa mearga pe o autostrada :D nu am nimic cu moldoveni a fost o expresie
|
Quote:
|
Quote:
ia citeşte mai atent: "Noul autoturism, intrat în dotarea Poliţiei Autostrăzi, este un Seat Leon, primit pentru o perioadă de şase luni sau în limita a 100.000 de kilometri." Este primit deci de la dealer, fără costuri, pe motive de reclamă. |
In loc sa comentam prostii de genul citat de Aleks in postul anterior, mai bine am incepe sa ne uitam nitel la tarile cu care tot vrem noi sa ne comparam. Toate au in prezent un autoturism de politie mult mai performant si mai puternic pentru autostrazi (exceptand tarile mai slab dezvoltate decat noi).
De altfel, autoturismul marca Leon Cupra este "imprumutat" timp de 6 luni pentru BPR (sectiunea autostrada) pentru acomodare. E gratis, momentan. Si se incearca penetrarea pe piata MAI prin acest "demo". La recomandarile politistilor care il vor conduce, 100% se vor face comenzi in viitorul apropiat. Nu inteleg de unde atata frustrare din partea voastra. Poate asa or sa se mai tempereze baietii cu 1000cp care vor sa faca Bucuresti - Constanta in 1 ora. Adicalea cu o viteza constanta de 200 la ora. Better safe than sorry. |
Quote:
|
pacat ca nu avem autostrazi...
|
Quote:
|
e frumos leon-ul...poate asa o sa stea gaborii in masina mai mult decat sa dea amenzi aiurea:))
|
am vrea noi:) dar iti dai seama ca astia ed la radar ne sug de tot:)) ar fi una initaitiva dak nar trebui sa platim din banii nostri x(:evil:
|
Quote:
Sper ca nu trebuie sa "desenez" unde ai "comis-o". Nu? |
Ma,avand in vedere ca Paduraru meu nu ia mai mult de 205 or sa ma prinda,dar eu ca un baiat destept ce sunt,pac!Fac dreapta si o iau poe camp....si gata.Am scapat.:D
Oricum e o treaba destula de nasoala,si ganditi-va ce aroganti vor fi acum.Dupa ce ca-s vai capu' lor,acu or sa se p>>e pe tine cand sari de 140 si te vor prinde.si tu ca un om normal si simplu ce esti,incerci sa te scuzi,s-o dai,poate scapi.dar gaboru "mafiot si taran" cum zice fratele raku....cu nasu lui de doi metrii si basini pe o arie de 10 kmp...sa le faca un test de bun simt si dup-aia sa le dea masina asta.parerea mea. Cu respect!:ciggy: |
Nu există nicio justificare să fugi de poliţie pe autostradă, să fim serioşi...
În nicio ţară normală, din Europa sau de pe alt continent treaba asta se pedepseşte serios. Ţi-aş sugera să încerci figura asta în Germania, vezi ce părere au ei de gestul tău |
Atunci ce le trebuie lor seat leon cupra?ca sa ce?sa se dea mari?sa vada lumea ca avem si noi?mai bine dopa un logan de 1.6,il facea de 120-130 cp,si gata!
|
L-au primit gratis, temporar, din motive de parteneriat cu importatorul mărcii. S-a spus deja de vreo 3 ori, e greu să citeşti topicul, este?
|
Am citit bre...nu te ambala.O sa ma fac militian,poate primesc si eu un wrx sti gratis,sau macar un clio sport:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning