![]() |
Re: DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia a doua - 17 Mai 09 - TULCEA
cat e intrarea ??
ca eu am intrat mai tarziu si nu am urmarit toate posturile |
Quote:
|
deci nu am pierdut cine stie ce:D
|
nu ai pierdut nimic important
|
sunt prezent si eu daca nu participant spectator macar!!! sper sa fie gata masina pana atunci!
|
prezent suta la suta spectator si cameraman macar .......va salut si respect pt ceea ce facetzi baietzi
|
super cursa,super masini,super organizare si super oameni...numai cv de lauda ptr cursa de la tulcea de anul trecut,dupa mine cea mai reusita din tot anul trecut.
Red Zone Motorsport Ploiesti va fi prezenta,cu o ""mare surpriza"" aliniata la start;) vreme buna sa fie ca organizarea va fi brici ca de obicei;) |
nu am fost anul trecut dar sper sa ajung anul acesta
|
Am fost anul trecut ca spectator.
Super organizarea! Felicitari. Anul acesta sper sa fie gata masina sa ma pot alinia la start |
Prezent la eveniment.:-)
|
Cat este taxa de inscriere ? :)
|
Quote:
|
Quote:
Anu trecut a fost super ok chiar mi-a placut ... acum asteptam sa vedem cum o sa fie si anul acesta si abia astept sa vad parada care se preconizeaza sambata seara |
am auzit multa lume care spunea ca anul trecut a fost super frumos la Tulcea.nu am fost.abia astept sa vin.
|
Au fost multi anul trecut care au zis ca nu se deplaseaza pana la Tulcea ca no sa iasa nimic........si pe urma le parea rau.....si asa le trebuie.Si cu toate astea...ne-am bucurat de prezenta....si de masini care au facut show.........de data aceasta speram sa fie macar de 2 ori mai bine.
|
Intradevar anul trecut a fost super ok ... Sper sa imi termin pana atunci masina si actele ca sa pot participa si anul acesta ... oricum cam 80% sigur o sa vin :D
|
Sper sa ma tina buzunaru si ambreajul sa ajung si eu acolo.
Sper sa nu ma bagati in grupa cu ursi turbo si alte minunatii. In rest .. fir intins :D |
A APARUT REGULAMENTUL PARTICULAR AL CURSEI DELTA SPEEDLINE CHALLENGE - editia 2
In principiu, toate informatiile de care aveti nevoie pot fi regasite in acest document. Va asteptam la TULCEA!!! |
foarte, foarte interesanta repartizarea grupelor de concurs.
"afumatoarele" vad ca au fost adunate laolalta:D daca va fi si vremea buna se anunta show. |
Nu se poate face ceva cu grupa DIESEL? sa fie impartita macar intre 2 parti cum este la benzina? ca e cam greu sa se dea un 1.9 diesel cu un 3.0 diesel , e diferenta de la cer la pamant.
|
Inscrierile se fac pana la ora 15 si concursul incepe la 10? Este cumva o greseala sau nu am inteles eu ceva?
|
Quote:
Inscrierile se pot face in intervalul mentionat, daca vei citi Regulamentul Particular vei intelege cum se va desfasura concursul. Ca o explicatie simpla, practic sunt "libere" unde vor fi masurati timpii (antrenamente cronometrate), iar concursul faza finala va fi intre cei mai buni 8 timpi la fiecare grupa. Este indeajuns sa te dai o singura data, timpul tau fiind luat in calcul pentru clasamentul final. Daca ajungi mai dimineata te poti da de n ori pana se opresc inscrierile! Daca ajungi oricand in acest interval mare de timp de inscrieri, te inscrii, treci de verificarea tehnica si te dai. Este obligatoriu sa te dai o data CEL PUTIN ca sa ai un timp masurat si sa poti sa te clasezi. |
interesant regulament :)
o sa incerc sa ajung |
E ok taxa si as fi de acord chiar si cu o taxa mai mare stiind ca, castigatorul unei grupe ar fi premiat cu o suma cat mai mare de bani,in limita posibilitatilor, pentru ca acela a investit si a muncit pentru a iesi pe primul loc.
Ma astept la cel mai frumos eveniment de 402m, curse legale la care am participat sau am vazut pana acum,deoarece pana acum cel mai frumos a fost editia 1 speedline challenge. |
N-am inteles eu bine sau eu cu 1.8 "am posibilitatea" sa ma dau cu o pisica 2.5 spre exemplu?!:???:
|
daca ambele sunt aspirate , pe perioada de calificari te dai cu cine vrei , daca ajungi in finala poti sa pici si cu 2,5 pisica
|
Felicitari pentru grupa cu diesel era demult nevoie de asa ceva si restul grupelor sunt bune!Era si timpul sa se mai schimbe grupele sa numai fie unii asa siguri pe ei ca o sa ia grupa si va rog sa fie atentie maxima la verificarile masinilor............
|
e ok , dar sunt unele greseli sa zic asa , in primul rand o , 1 singura clasa la diesel mi se pare foarte putin , cum zicea si yzf un 1.9 sau 1.5 d de exemplu nu se poate compara cu un 3.0d ... parerea mea este ca daca erau 2 clase era perfect , prima pana in 2500 cmc si a doua dupa 2500 cmc , asa era mai echilibrat ;). apoi la benzinare ... se mai putea lucra putin , dar e bine si asa. de abia astept cursa sa vedem cum o sa fie cu noile reguli :)
|
Here we go again!!!!....ca intodeauna trebuie sa existe unii care sa nu le convina ceva in regulament.Vreau sa va intreb....cum era cand un Logan de 1.6 cadea in grupa cu un 1.9 tdi de 90 de cai....cu turbina schimbata si soft.....pe undeva la lejer 130 de cai....cum era?.....avea vreo sansa?....acesta este regulamentul concursului....si zic ca e ok.....dupa cum ati observat acest regulament incurajeaza prestatia masinilor "modificate"...ca doar d-aia e cursa.....si mai ales ca e pe timp......
|
eu sper sa nu se intample ca pe 3 mai la mare:( am fost degeaba pana acolo:(
|
avem toate aprobarile ( consiliul judetean) si contract cu aeroportul -
atat e nevoie |
Felicitari pt o organizare profesionista!
|
1 Attachment(s)
am inteles bine sau intru la s1 cu e30 2.5 12v ? :D
poza la talon ca sa fim siguri ca nu-s probleme :D |
Quote:
|
da ai inteles bine. Doar ca vei cadea si cu ford st sau mitsubishi colt zv3 1.5 tubo benzina cel rosu si cel negru care au 215 cp putere daca nu mai mult. asa ca nu e chiar de bucurat.
|
Felicitarile mele organizatorilor pentru incadrarea in grupe! Desi initial am zis ca nu sunt prezent....incadrarea pe grupe m-a pus pe ganduri......poate castig la loto si sunt prezent la start.
|
Mikafly degeaba te enervezi , grupele sunt super , dar legat de cea Diesel e o adevarata problema , se putea imparti macar in 2 parti si dieselu , nu cere nimeni in 4 ca la benzinare , dar 2 erau ok. Daca sunt diesel nu sunt masini de curse? grupa D si E de anul trecut au fost cashtigate de masini diesel la Etapa 1 de la Tulcea.
Iti dai seama ca daca vine unu 1.9 TDI si isi face timpu cat poate el de bine , si vine un 3.5 TDI ... chiar daca amandoua au soft sau nu .... 3.5 TDI-u tot va cashtiga. Nu va enervati doar ca eu zic ca nu e greu sa se mai imparta o grupa , lua-ti in considerare si aceste sugestii ca nu vi le zice nimeni de rau. |
Skoda 1.8 t ma dau cu S3, WRX si STI asa ca nu va mai plangeti :)
|
mergem si noi sa ne distram , nu e panica daca nu castigam :)
nu ? :) chill .. daca s-ar face niste grupe in asa fel incat sa castigati toti ar fi perfect.. deci la S2 intre 1600 si 2500 cmc intra si motoare turbo .... :D hmmmm .. cam nasolica :D ce-or sa mai fuga golfurile de noi ... :D |
asteptam cu nerabdare!oricum e ceva diferit si sper sa iasa ceva super tare!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2026 4Tuning