![]() |
EvLSantOS mersi mult...azi sau maine cred k o sa trezeshti cu un bip :P k abia ashtept sa vad suparatii cu flashurile :P
|
da ..si io vreau un sticker cand vin la buc .. care`mi aduce ?! gratzian .. zoliat .. radu ?!
|
radu ? eu ? daca da, zi sant0s : / , o sa-l rog pe gratian sa-mi dea cateva stickere la prisma sa dau pe la prieteni , sa nu stati sa alergati dupa ele ..
oricum d`abia astept 1 apr. o sa fie f tare |
Re:
Quote:
Radu :lol: :lol: :lol: :lol: |
Vis-a-vis de Cocor (putin mai sus de Unirea), este un magazin de calculatoare acolo (nu mai ştiu cum îi zice), iar pe lângă el se intră printr-un gang în spatele blocurilor. În primul bloc pe stânga, la apartamentul 2 (sunaţi la interfon) este biroul 4tuning :lol:
Mai clar de atât nu pot să explic :lol: |
Re:
Quote:
sunteti la romana langa coloane la intersectie ...pe partea cu ASE ....este blocul acela in potcoava ...scara blocului are un magazin la parter etajul este 1 si nu 2 :P vai vai gabi :lol: :P |
Re:
Quote:
baa...esti mai prost ca noaptea :)) ... 4tuningul nu mai e acolo :P ... acolo e doar Ineditul ;) .... cine dreaq mi`a dat un frate ca tine ?:D:D |
de unde puii mei sa stiu ....nu am mai trecut pe acolo de un an :lol:
|
Am trecut eu azi si erau alea panicate k nu acolo e sediul 4tuning...dar mi-au dat un sticker k le-am zambit frumos si le-am vorbit si mai si :wink: :lol: EvLSantOS mersi mult de telefon!
|
vreau si eu un tricou! cu cine tre sa vb?
please... ca vine vara... |
Re:
Quote:
|
La 4tuning DAY vor fi tricouri de vânzare pentru toată lumea. Nu mai e mult...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Psycho: eu vreau o gagică pe care să fie imprimat 4tuning :twisted:
La 4tuning DAY vor fi disponibile atât stickere, cât şi tricouri cu 4tuning. Ar fi chiar culmea să nu avem :wink: |
DA....gagici este? k tricouri si stickere am inteles k este... :lol: :P
|
Dacă te ţine \"papagalu'\" şi gagicile este free, poate te faci de-o consoartă. De una dintre ele sigur nu vă veţi atinge :twisted:
|
Re:
Quote:
|
Am un papagal tunarit ...perlat...cu dif. autoblocant...da moare toate :P
|
Re:
Quote:
ia sa`mi zici si mie cand aflii ... sa shtiu de cine nu ma iau p`acolo :) ... |
Re:
Quote:
ia sa`mi zici si mie cand aflii ... sa shtiu de cine nu ma iau p`acolo :) ... |
De nevastă-mea să nu te iei mă :lol:
|
De nevastă-mea să nu te iei mă :lol:
|
pai ce mah te`ai maritat ?!
|
pai ce mah te`ai maritat ?!
|
Aproape, da'... suntem offtopic :)
|
Aproape, da'... suntem offtopic :)
|
Gabi..vi cu nevasta? o imbraci 4tuning?
|
Da, prietena mea va participa la 4tuning DAY.
|
Re: Tricouri 4tuning
Vreau si eu unu va rog...ca m-ar aranja perfect.si unde mai pui ca se asorteaza si cu stickerul de pe luneta...daca l-oi lua si io anul asta de la unu din voi
|
as dori si eu un tricou ?... cum facem ? :oops: :rolleyes2
|
Ca tot se vorbeste aici de tricouri... au leg cu 4tuning, sigla, etc :D Imi trebuie si mie o sigla 4Tuning in format mare :D daca are cineva ... multumesc
|
Quote:
|
vreau si eu un tricou :D neaparat :P si daca tot e vorba si vreo 2 stickere :) sper sa nu uit sa mai arunc cate o privire pe aicea.... va rog mult un pm cu niste info, cash, distributie, toate cele ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Mah eu am un tricou cu 4tuning luat de la vali. A fost saracu' purtat si raspurtat acuma ma rog inca mai e intreg, dar imi este extrem de mic. Nu era el mare nici cand l-am luat dar acuma e de groaza. As vrea si eu unul va rog.
Ajutatzi un om care nu are si el un tricou cum trebuie cu 4 tuning |
info, chas si toate cele pt un tricou cu 4tuning ?
|
vreau si eu 1 tricou si 2 stikere...cu cine tre sa vorbesc? cat m-ar costa? danke!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning