![]() |
Re: Tico SX '96
Am "facut antifonarea". In primul rand cum spuneam am schimbat porcaria aia de plastic de la haion cu o bucata de MDF iar in tabla am bagata vata minerala. Inafara de faptul ca a ingraunat destul de mult haionul pot spune ca a facut o treaba excelenta; in momentul in care bati in tabla nu se mai aude zgomotul acela de tabla ci suna a "plin", vibratiile disparand cu totul.
|
3 Attachment(s)
Noi mici modificari:
Plasa la grila si alte stopuri. |
bravo man arata misto stopurile. Le-am vazut live azi si pot spune ca mi-au placut foarte mult
|
felicitari! mai stiu pe cineva care si-a luat la fel, sa le purtati sanatosi!
plasa nu prea se vede....poate faci poze mai clare (si poze cu stopurile....ziua) |
Poze voi baga maine dupa ce o sa ma intorc de la un amic unde vom baga niste fibra pe spoilerul din fata :D
|
5 Attachment(s)
Revin cu poze...astazi urmeaza sa merg la chituit si apoi la vopsit. Saptamana viitoare mai fac o vizita "la fibra" pentru a modifica si partea de jos a barii...sa vedem ce o sa iasa...
|
astept rezultatul final...:lol:
|
4 Attachment(s)
marfa va arata cand va fi gata, iau azi camera, sa facem poze la procesu de finisare. :D Uite cateva poze de aseara.
|
10 Attachment(s)
Poze noi...
|
GG man, tine-o tot asa ;)
|
si mai lipsesc cateva elemente....oricum a iesit bine. :D
|
Da, mersi, deocamdata nu-s pe deplin multumit de rezultat pentru ca are inca niste mici valuri, cand voi avea timp o sa ma duc sa o scot la linie...
|
iara o sa vi in spate? :D
|
sa fi sigur ca nu :D
|
8 Attachment(s)
poze noi cu masina, mi-am luat libertatea si am pozat-o. Dra cei cu dunga aia neagra de pe capota? :D
|
Era ulei, nu stiu de unde si cum a ajuns acolo dar asta era (aveam si pe parbriz) - oameni cretini...in fine...
|
bine ca era ulei si nu vopsea.... :D
|
Leutzu, ti-ai facut singur grila radiator? daca nu, cine te-a ajutat?
oricum daca vrei sa scoti denivelarile (si daca denivelarile sunt mari) iti sugerez sa folosesti mai intai un strat de chit cu fibra, direct pe fibra de sticla, si abia apoi putin chit de finisaj, ca altfel la cea mai usoara contorsiune a barii, chitul normal sare... PS: a iesit super! cred ca o sa fur de la tine ideea (nu in totalitate, dar...tot pe-acolo :lol: ) succes la partea de jos a spoilerului! |
Quick...grila nu am facut-o singur ci m-a ajutat un prieten de-al meu. Peste fibra am dat cu chit de fibra si apoi chit auto, deci de sarit nu imi va sari...o sa fac un drum totusi la "mecanicul" meu sa se ocupe de finisare pt ca vreau sa iasa perfecta, insa o sa il mai si modific putin, acum ii voi face si o aerisire chiar daca arata super asa, insa ma streseaza ca in aglomeratie merge prea mult electroventilatorul.
Cat despre partea de jos a barii...nu o sa fie o modificare foarte mare a ei...desi nu se stie niciodata pentru ca si cu asta am vrut sa fac ceva so a iesit ce se vede pe masina deci...:D |
3 Attachment(s)
Tico v2.1 :D
O sa pun alte poze dupa ce il refac ca are o mica crapatura in el - pe mijloc unde i-a sarit chitul de pe fibra, il revopsesc si il pun pe masina.... |
se prezinta bine de tot modelul :D succes la finisaje!
nu se vede din poze: portiunea de jos este cu tot cu bara sau separata? daca e separata, iti recomand sa faci imbinarea astfel incat sa se vada toata bara dintr-o bucata, arata mai bine asa (parerea mea :D ) |
leutule..acum tre sa umbli si p la capota, sa o prelungesti peste faruri. si..bara fata o lasi asa sau o modifici si in partea d jos? eu zic k i-ar sta bine asa...shaved, sa astupi toate canalele alea.succes in continuare;)
|
@quick....portiunea de jos este cu tot cu bara...
@claudiu...nu ma apuc acum sa umblu la capota pentru ca nu intentionez sa bag aparatul de sudura pe masina mea...am niste pleoape dar imi este cam lene sa le pun si sa le finisez... cat despre bara din fata...o las asa, daca nu imi placea cum arata imi faceam eu alta din fibra... |
ti-am zis ca arata super spolieru, dar sa pui poze cand e pe masina... ;) si urmeaza spoiler spate si praguri, nu?
|
NightClubRacer :
nu mai posta pareri incontinu lasa-l sa isi prezinte masina... se pare ca scrii mai mult ca el |
3 Attachment(s)
Revin cu poze cu spoilerul montat:
|
hmmm....PRESUPUN ca arata bine, ca in poze nu se vede nimic :lol:
nu poti face poze mai pe lumina? |
2 Attachment(s)
si intr-un final pozele:
|
1 Attachment(s)
Am uitat de poza asta facuta vineri la pescarus (am parcat masina si dup-aia am vazut cum:) )
|
presupun ca in culoarea masini spoileru va arata bine.. negru parca nu o prinde:lol:
|
Dadea bine si pe negru, de ce spun dadea...pentru ca la juma de ora dupa ce am bagat pozele l-am spart destul de rau si acum ii voi da o alta "fata"...nu atat de agresiva cum era cea veche...mie unu imi place mai mult in "noul" format, sper ca sa imi placa si la final...
|
2 Attachment(s)
2 poze cu spoilerul in atelier...este un stadiu intermediar..
|
e la Tico RS sa inteleg?misto ai iesit....
|
1 Attachment(s)
:) si inca nu este gata, va arata aproximativ asa:
|
2 Attachment(s)
Noul spoiler pe masina:
|
da super bine arata mult mai bine cred ca a fost bine ca l`ai "crapat" acum a iesit de belea :pelvic_th
|
La aia ma gandeam si eu acum dupa ce l-am vazut pe masina :D Bine ca l-am crapat ca altfel nu ma apucam de vopsit si taiat din el :D
|
bv mah,frumos ticozauru asta! si ai grija data viitoare,poate nu-l mai atingi!
ia zi,la iarna ne angajam la dezapezire? :lol: |
Dupa remodelare cred ca nu mai pot fi angajat pe post de plug...
|
reusit spoiler l-ai cumparat sau l-ai facut pe comanda m-ar interesa si pe mine :D 10x
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning