![]() |
Re: Intalniri Iasi!
pe 13-14 mai o sa fie un eveniment pe aeroport ... cel mai probabil vom face o adunare in primul weekend din luna mai.
|
Scuza-ma ca intreb, dar acolo nu prea am vazut ce vroiam sa stiu..:)
Cam cat de mare o sa fie expozitia? O sa fie si liniutze,show ceva? :? O sa vina multi de pe 4tuning..? |
daca erau liniutze crezi ca nu se preciza ? si unde vrei sa fie liniutzele in buricul Palatului Culturii ?
Este vorba de o expozitie d eautomobile si din acele automobile vor fi si niste automobile modificate. |
8) vreau she eu sa particip la intalniri...she unde au loc k sa stiu..
|
cand vor fi intalniri in iasi vei fi anuntat ;)
|
https://img135.imageshack.us/img135/5...e0149bf.th.jpg https://img135.imageshack.us/img135/5...e0157yf.th.jpg https://img137.imageshack.us/img137/1...e0265ru.th.jpg https://img152.imageshack.us/img152/2...e0070bc.th.jpg https://img152.imageshack.us/img152/7...e0114cn.th.jpg
acel mustang are in interior o gramada de plastic de prost gust, cutie automata, frana de mana ca a unui avion, masina are tractiune integrala, cauciucuri cu un talon extrem de mare si cutie automata. pretul masinii e de 21.000 euro cip motorul e de 4000 si are o putere de 210 CP / 5300 rpm interesanta fost la Audi Q7 care era de 3.0TDI Quattro de 233CP cu viteza maxima de 210km/h , masina avand un cuplu de 500 nm :), masina expusa costand ~73.000 Euro cu toate taxele incluse alte masini interesante pe acolo BMW Seria 6 Coupe, Ford Mustang , Pejo 407 Coupe, Renault Megane Coupe Cabrio, Masinile de la Offroad Club Iasi care au fost asezate printr-o idee super geniala, in rest Renault-uri, VW-uri, Peugeot-uri, Skoda ( mi-a atras privirea Skoda Octavia Tour Sport - cu kit de RS ), Toyota a mai fost, Kia si cam atat. In cursul zilei se vor mai aduce masini, eu unul le astept pe alea modificate care au fost promise :) Revin in aceasta seara sau maine cu fotografii de la eveniment. |
|
|
Am ajuns si eu la Palat injurul orei 17.15.Nu mai era Mustang-ul...in rest masini faine dar nu prea am vazut tunning-urile promise.Era o expozitie de masini ale majoritatii dealerilor din Iasi...(mai putzin eu...).Faine off-road-urile si super ideea de prezentare.Dar nimik neobisnuit...depinde la ce se astepta fiecare.Oricum...se merita o tura pe acolo.Pacat ca nu am prins Mustang-ul.Saru mana BOG pt poze...cu Mustang-ul.
|
Ms mult Bog pt pozele puse!Eu am fost plecat sa`mi aduc masina ... si mi`am adus! :D Opel Astra Caravan din 2003!
|
suuuper misto musangu mai ales alea 2 dungi negre mat de pe el :)) super tare frate
eu am trecut sambata pe la palat dar nu lam vazut defapt nici nu mam uitat la toate masinle k stiam k le vad si in showroomuri dar nu credeam k aduce si mustang |
Slaba treaba prin Iasi.
|
loool d eunde esti tu asa de sigur mai omule ??? ia seara terci pe la universitate sau pe la romtelecom si dupa aia mai zi ca e slaba treaba.
ce vrei sa se urle in gura mare ca se fac liniutze sau cum ?? |
Quote:
|
DUMINICA 21 MAI ora 17.00 LA PALATUL CULTURII INTALNIRE AUTO & TUNING IASI !!!!!!! ( toti cei care seara dau ture prin oras cu masini mai mult sau mai putin frumoase vor fi acolo )
|
Cam liniste prin "Iasi-ul" asta.....:rolleyes2
|
Stii vorba aia ... mutu f#t3 pamantul ??
Vad ca multa lume e preocupata de linistea de pe sectiunea iasi .... vedeti la topicul curse de pe 28 de la suceava ... sa vedeti ce liniste a lasat iasi-ul dupa el in suceava ... :-) Sa speram ca va vedem si pe 25 ... :-) |
Degeaba mutu face ce face daca iasul doarme... HELLOO??? WAKE UP !!!!
(fara suparare) |
Ce e ma?
Daca nu ma insel tu nu esti unu din cei trei care`si rup bmw`anurile pe la Fortus?Sau..nu esti unu din ei care si`o f*t*t masina intr`o zi pe ploaie la Fortus? |
Friend, te inseli...eu nu ma complic cu copilari dnastea ca dupaia sa ii plang de mila masinii. Nu am eu bani de aruncat pe scarturi si figuri de 2 lei...;)
|
Da`mi un add pe YM la ACELASI_CRYS !
|
Cris, mai facem vreo intalnire, ceva ? Ca deja s-a dus vara.
|
Diseara anuntz ....sau maine dimineatza!Ca`s in restante...pe 29-30 Septembrie as vrea ceva...dar ma mai gandesc pana diseara :)
|
|
acu ca s-a terminat (deocamdata) cu intalnirile prin alte locuri, eu zic ca poate ne mai organizam noi intre noi.
radu zicea ca-mi arata si mie ce a facut din scirocco. hai fratilor si altii. unitate, nu din alea ca se sta cate trei intr-un loc, si cam atata, se discuta din masini.mai vii fratii mei |
Radu termina azi rocco-ul, si te invita la o plimbare, asa, ca de rodaj. Da-mi un pm cu numarul tau de telefon, asta daca nu-l are Slip, ca si fata de el am o datorie morala :))
|
sal!cine iese la o plimbare prin downtown?
|
S`a iesti...Yo... Tu!Slip si un ZyZ proaspat motorizat!
|
TARE ZYZ-UL imi place cum suna motoru ala...are un aer de bad boy
|
cristy, esti penalizat, la fel si zyzu. pai bine ma, sa nu dati voi un telefon?!!!!!
>: |
Da un nr de tel si te anunt de fiecare data cand iesim..
|
Quote:
am incercat aseara jumate de ora inainte de intalnire sa dau de tine zicea numai reteaua orange...retea ocupata..nr ocupat... blablabla... apoi a incercat cristi...aceeasi poveste... iar radu... nici nu stia k e intalnire...l-am furat de la fundatie k freca menta pe acolo :P :)))) :lol: si am zis k nu are rost sa o frece la fundatie...sa vina la palat k sa miroase frumos.. mentolat :D hai k ne mai auzim la vreo intalnire... o sa fie destul de dese... oricum nu ai pierdut nimic,... data viitoare dak ai probleme cu telu... arunca-l ...sau fa ceva k sa te putem anunta... hai ..te salut.. bafta |
:)Razvan....Am sa`ti fac pana la bolid ca trec destul de rar pe acolo si ... sa tzii telefonu ala in portbagaj!!!! :P
|
acu eu momentan sunt acasa la parinti, in VS, dar vin eu si in Iasi. cu telu nu aveam acoperire un de eram ca aveam ore intro incapere pe la subsolul facultatii.
ORICUM, MULTUMESC CA ATI INCERCAT SA DATI DE MINE LATER ;) |
care iese pe strasse?nu merge nimeni sa dam o tura????se pare ca vorbesc singur...
|
Dap..eu ma duc la o plimbare romantica cu Ana....cat mai am permisu :)
|
i'm home!!!!!!!!
hai la o intalnica :D |
asta seara (in acest moment) sa incercam o intalnire la PALAT, cei care pot veni sa vie, cei care nu , sa anunte si pe altii.
LUME, LUME, HAI LA INTALNIRE LA PALAT, ACUM, IN ACEASTA SEARA |
eu sunt pentru !!!!count me in!
|
Baieti, poate ma mai anuntati si pe mine.
Cristi, macar din cind in cind. |
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning