Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Curse ilegale (topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1199-curse-ilegale-topic-inchis.html)

Al3xius 19-06-04 10:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"COIOTU` JR.\"
Gabi daca o sa fac CD cu filmarea tzil fac si tzie si lu BoSsuLeTzU` :D k?

Si mie si mie !!! PLSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :oops: :cry:

Piry 19-06-04 11:16

Re:

Da tu crezi ca io am masina cumparate de taticu ?

Io zic sa te mai bagi putin in seama pe acolo ca sa fii DEALOR ...

Io nu am masina , fratemio are un peugeot 605 SR 3.0 ..... nu`i nu stiu ce masina sau puii mei ... da macar merge ;)

Ps. si noi ii uram pe astia care vin cu fite si masini cumparete de taticu .. chiar o iesit unu de pe drum cu ceva bmw .. cand mergea inspre linii ... si ziua sapt urmatoare io luat tatso altu ! **** mea...

Al3xius 19-06-04 11:30

Ps : Nice car s-o stapanesti sanatos ! :lol:
PPS : tot nu mi-ai raspuns :P :P eu care nu am permis ar trebui sa stau acasa ...sau sa ma duc sa ma benoclez si eu pe-acolo poate mai invat ceva ? :P :P

Piry 19-06-04 12:27

Re:

Nu ar trebuii ... dapoi asta e daca la voi aia fitzosi sunt \"organizatori\" la noi noi suntem astia care ne cunoastem destul de bine .. adica noi facem regulile de \"joc\" dupa noi se iau tot timpu ... pe noi ne intreaba ... puii mei ... bine faci ma .. dute ... ce sa zic :)

BoSsuL3TZ 19-06-04 13:37

:) no mai coment nik :D deocamdata, am platit jumatate masinutza care merge bine (OLTCITU) si pana nu pleaca din tzara unkiu0meu, nu pot sa i-o iau decat daca am nevoie cu adevcarat.. (are probleme cu inima si de.. ) dar pana atunci ma multumesc sa vin cu Dacia lu taica-meu.. si cu aia nu pot sa ma bag la o liniutza... nu vaz rostu.. in fine nu mai vreau sa discut despre aceasta problema.. imi place, ma voi duce.. si nu vaz cine ma va opri.. Bafta voua si avetzi grija de voi! ..

REGARDS!

P.S. Apropo Cioara are probleme cu Politzia ca nu l-am mai vazut la curse..

Gabi 19-06-04 13:44

Bossu': Cioara? Probleme? Ala scapa si de Dracu', da de politie? Acum vreo 4-5 zile dadea burnout-uri cu duba, in fata la Versus, pe piatra cubica :lol:

N-are omu' griji.

PS: in sectiunea Sisteme turbo si NOS e un topic facut de el, cu titlul NOS pe Cosworth. Asta vrea sa fie ultima lui achizitie :shock:

COIOTU` JR. 19-06-04 13:48

Adevarat...Gabi ce se intampla cu Cra de nu mai vine lam liniutze?????
Am auzita ca ar avea masina in service..????????
:P

Gabi 19-06-04 13:52

O fi, nu stiu. Oricum, nu e asta problema. Nebunu' ar fi in stare sa vina si cu DJ-99-SHA (Tico :lol:) sa se dea.

Cine stie? O fi plecat iar in \"tarile calde\" :)

COIOTU` JR. 19-06-04 13:57

Io stiu............ :wink:
Dar nu cred mah........................ca ciorile nu pleaca in tzarile calde!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

Gabi 19-06-04 14:04

Nu stiu, dracu' sa-l ia :) Oricum, omu' mai are si alte treburi, care de multe ori primeaza in fata curselor.

COIOTU` JR. 19-06-04 14:08

bau

I understand......................hmmmmmmmmmm....... .... :wink:
OK
Mah da ce am auzit ca vrea sa isi puna NOS pe mashina? :?:

BoSsuL3TZ 19-06-04 23:02

Nos?.. lolz.. chiar as vrae sa o vaz si p'asta.. nu ca nu l-as crede in stare.. dar vreau s-o vaz...!! :D

Al3xius 20-06-04 11:11

daca isi pune nebunu nos intr-o saptamana moare ... mai bine o lasa asa ca trage oricum :lol:

Gabi 20-06-04 12:56

In sectiunea Siesteme Turbo si NOS e un topic facut de el. Eu l-am modificat putin si-am pus un POOL cu optiunile MOFT sau NEVOIE. Pana acum s-a votat doar MOFT. El vrea sa fie \"deasupra tuturor\".

:wink:

Al3xius 20-06-04 12:59

Parerea mea ca in Romania nu are nimeni nevoie de NOS ...

Gabi 20-06-04 14:26

Se pare ca politia craioveana e mai a dracu' decat toate politiile din tara. Au inceput sa cheme lumea la interogatorii. Detalii pe masura ce le aflu...

COIOTU` JR. 20-06-04 15:09

OK................ :D
Ashteptam........... :P
PS: Io nu cred ca o sa-si puna Coara NOS pe masina.................

Al3xius 20-06-04 15:14

Coiotule ce avatar marfa ti-ai tras :oops: :P

P.S. nici eu nu cred :evil:

Gabi 20-06-04 15:30

Bossu': povesteste-ne :(

BoSsuL3TZ 20-06-04 16:24

:( :lol:

Alex NOS 20-06-04 22:56

Miercure trecuta la raliul de la Doljchim a iesit vre-un turnator.Eu tin minte ca am vazut pe unu care filma cu o camera profesionala..
Problema e ca m-am tras si eu si nu o data...Daca ala a fost un turnator am pus-o!!!!Pe bune de acum inainte daca ma mai duc la liniute imi acopar numerele de inmatriculare cu banda neagra...Spre deosebire de multi altii eu ma duc sa ma trag..Nu ma pot abtine doar sa ma uit...Si nu am bagat atitia bani in masina sa ma uit doar...
Dar a inceput sa se ingrose gluma cu politia...Pe bune,stie cineva ceva \"de rau\" pt seara de mircuri?

BoSsuL3TZ 21-06-04 07:12

Am inteles ca sunt doua liste.. nuj daca cea de-a doua este de miercuri.. oricum sper sa nu ai probleme.. ma NU mai lasatzi sa filmeze la ilegale.. nici macar poze!! Va compromitetzi singuri.. poate sa-l prinda pe respectivu si atunci chiar ca atzi dat de belea..

Interogatoriul de ieri a fost facut numai de pe lista de joi seara.. :) poate atzi scapat... cei care atzi fost miercuri.. ;) bafta si avetzi mare grija cei care va si tragetzi.. noi ca noi.. nu prea au ce sa ne faca.. dar la voi e mai grele..

Ma noi nu puteam sa organizam in CRAIOVA legale?.. sa fie odata pe luna?.. in fine pana atunci mai e mult.. dar avetzi grija, Politzia nu mai glumeste.. cred ca si-au consumat prea multa benzina.. si asta i-a cam suparat..

Gabi 21-06-04 11:18

Bossu': nimic gresit in legatura cu mesaju' si... in legatura cu cursele... tre' multe chestii, la care nu se baga mai nimeni.

Alex NOS: daca se filma ceva miercuri seara - de catre politie - erai chemat inaintea lu' Bossuletz la politie. Chill out dude...

Al3xius 21-06-04 12:02

da-i ma in spanac...n-au cum sa vada ce am vb noi la tel ...si dak vad sa le fie`n ciorba ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: pot sa ne suga P|_|LA !! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

P.S: noi la tel n-am pronuntat cuvintele : \"curse\" , \"raliu\" , \"liniute\" , \"ilegale\" DECI SA NE SUGA!!!! :twisted: :twisted:

Gabi 21-06-04 12:18

Mi-am amintit. Azi am vorbit cu cineva in legatura cu telefonul, daca se poate face rost de convorbirea pe care a purtat-o. Se poate lua de la Orange, da' numai cu ordin judecatoresc. In momentul in care ei pretind ca au acea convorbire, trebuie sa-ti prezinte si ordinul judecatoresc, care, la randul lui, se elibereaza doar pe baza unor dovezi solide (gen: poze, filme, etc.), asa ca Bossule, stai calm frate.

BoSsuL3TZ 21-06-04 12:32

:D sunt mai calm fratzilor 10x pentru incurajari.. :) in fine, aseara dupa ce am vorbit cu ai mei parintzi m-am simtit si mai super.. zicandu-mi de ce am spus ca n-am fost, ca puteam sa le spun ca au fost ei la FILIASI si cand s-au intors au ramas fara benzina.. :D :D :D :D\" + alte idei.. care sa ma scoata.. nu mi-au interzis sa nu mai iau masina.. dar e si normal ca n-o mai iau eu .. sa fiu eu sanatos.. si fara probleme :D ;) in rest bafta! :)

Gabi ai scapat de proba orala?.. sau ai maine?..

Gabi 21-06-04 12:35

Vezi c-am facut topic separat.

tekno 21-06-04 14:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ\"
A ma NU mai lasatzi sa filmeze la ilegale.. nici macar poze!! Va compromitetzi singuri.. poate

faza cu camerele shi la noi a fost... la inceput se filma... chiar prima data cand ne-a prins garda se f ilma... ideea e ca ei nu au ce sa faca cu casetele respective... eventual sa ia numerele de inmatriculare de pe mashini, daca se vad... ca sa foloseasca un film ca dovada trebuie sa fie filmat cu un procuror de fatza, asha se face un flagrant din cate shtiu yo... acuma s-a lasat shi la noi lumea de filmat... dupa nefericitul accident... :(
oorcium... va urez bafta...

Al3xius 21-06-04 14:40

...ce accident ? :oops:

COIOTU` JR. 21-06-04 15:41

salzz

Bosuletz` sa stii ca de acum inainte(vreo 2 3 saptamani) nu se mai fac liniutze.......) :(
O lasa mai moale totzi.......pana se linistesc treburile........ :?
PS: Sa stii ca nu au ce sa itzi faca (garda)decat (poate)sa itzi dea o amenda...dar nici pe`aia nu prea cred sa tzio dea. :)

BoSsuL3TZ 21-06-04 20:43

las frate.. nu mai conteaza ce-a fost.. ;) conteaza ce va fi.. :D noi sa fim sanatosi.. si sa avem parte de curse fara probleme..

O decizie inteleapta.. ca prea s-a pus Militzienii pe noi..

tekno 22-06-04 13:01

aham... cand era garda pe noi... am luat shi noi pauza de la curse... da' noaptea cand se faceau de obicei curse... ne intalneam shi mergeam la picnic... :lol:

COIOTU` JR. 22-06-04 13:14

Bosuletz .........o sa o lase mai moale totzi cateva saptamani............da` dupa aia.............o sa fie beton! :) E mai bine asha....... :wink:
Tekno unde mergeatzi ma noaptea cand se faceau de obicei curse???? :P :P :P :P :P :P :P :P

OVI 22-06-04 14:17

la picnic...pe bune ca acolo se mergea :lol:

tekno 22-06-04 14:39

ce caterinca mai era... :lol: :lol: :lol:

Al3xius 22-06-04 14:42

lol :lol: :lol: :lol: cum la picnic ma ?! :lol: :lol: :lol:

tekno 22-06-04 16:15

ne strangeam... shi in loc sa facem curse mergeam la padure shi faceam foc shi prajeam carnatu'... statream la o poveste... :P :P :P :lol: :lol: :lol: ca la picnic

COIOTU` JR. 22-06-04 18:54

PICNIC NOAPTEA????????
LOLLLLZZZZZZZZZZZZ!!!!!!!
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
=))

tekno 22-06-04 19:59

da' man.... habar n-ai ce fain e... :lol: :P

Alex NOS 22-06-04 22:04

Trebuie sa o lasam mai moale 2 sapt asa...Daca se continua cu liniutele politia din craiova va fii in atentia presei din toata tara si pina la urma va trebui sa faca ceva ca sa iasa cu basma curata..Poate chiar sa dea un exemplu.Iar eu nu am bani sau relatii ca sa ies din cct...Asa ca o sapt,doua o sa bag in masina benzina de 95 octani si nu de 100 octani,si o sa merg cu 2000 rpm,chiar daca mi se rupe inima...:)

All times are GMT +2. The time now is 10:33.

- Copyright 2026 4Tuning