![]() |
Re: Skyline R33
o masina foarte fiabila si buna.. sa ai parte de noroc !
|
super tare masina
ai idee, r33 s-a facut si cu volan pe stanga? |
nu s-a facut :)
|
un mic dezavantaj al acestei marci:) unul din putinele:) de fapt ar fi singurul:)
|
nu cred ca a fost un dezavantaj pt ca in anumite tari masina sa vindut f. bine poate nu ia interesat piata europeana si americana pt care aveau alte modele.Sau poate din cauza legilor europene referitoare la inmatricularea acestor modele.Europa dintotdeauna a incercat sa puna piedici fabricantilor asiatici in a aduce anumite modele pt asi proteja fabricanti .
|
4 Attachment(s)
pun si eu niste poze sper sa nu se supere kei;):arrow:
|
vai...salivez:P ce opera de arta:shock::dribble: clar una din viitoarele masini dak da dumnezeu e un skyline:D
|
Quote:
|
am si eu o intrebare...cam cat consuma un gtr33 stock?
|
Quote:
nu ai cum sa iei masini de genu asta si sa te uiti la consum.. oricum o dai este bine sa o ai ca masina de weekend. |
Quote:
|
Quote:
Mult mai mult,average-ul unui GTS-T este de 30-35 mile(50km) pe gallon(adeka 5 ltr) asa inseamna 10 la % asta la un stock GTS-T si mers frumos,daca ai talpa grea :lol: depinde de turatie si de treapta in care esti in general se duce la un 13-14 la %. Sa fiu sincer eu cu a mea cel mai bun am avut 62 de mile cu 10 lire si eram pe rezerva acul trecuse sub linie deja si asta la mers usor :lol: Un GTR din categoria R33 stock 25-30 mile pe gallon deci peste 13 la %,pt cineva cu talpa grea poate ajunge si la 16-17 la %. |
Asta e un consum cel putin acceptabil avand in vedere capacitatea si performantele motorului.
|
8 Attachment(s)
e o adevarata placere sa lucrezi pe o asemenea masina....
|
Quote:
|
Quote:
Acesta este un supliment de adrenalina. Se recomanda consumul fara alcool! Daca apar manifestari neplacute, sirene de politie,injuraturi de la locatari sau alte probleme...asta e. :lol: |
vezi ca iti lipseste capacelul fata de la roata de la logan si jentile de pe masina aia din fata nu-s la fel. daca te prinde politia iei amenda l-)
|
unde mai pui ca are si evacuarea zgomotoasa... :D
|
Quote:
Quote:
|
Domnu! Domnu! cred k e timpul sa iti schimbi filtru acela sau elementul k o-sa inceapa sa se descompuna la un moment dat si nu vrei asta crede-ma ;) oricum elementele sunt ieftine 20-25 lire
Am uitat sa se intreb de unde din UK ai luat-o zona, k sincer cu cat ma uit la ea mi se pare din ce in ce mai cunoscuta :D |
In poza arata mai ciudat filtrul, dar in realitate e chiar curat si are doar vreo 3-4 luni, am factura de la kitul de admisie si daca stau sa caut bine prin cutii, cred ca am si un burete HKS verde de schimb. Masina am luat-o de undeva de langa notty, misfield sau asa ceva parca se numea localitatea.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
a lui ii cea mai stralucita ;)...hai ciuli pe aeroport :)
|
Cind ajungi la baia mare ia leg cu mine sa vedem cum facem cu slicurile pt aeroport.:lol::lol::lol:
|
Quote:
Quote:
P.S. S-a suparat asta mica pe viata si scoate flacari, si rupe aderenta muuult mai usor ;) |
Pai i-ai marit plamanii? Respira mai bine? Sau ii dai sa pape mai concentrat?:))
|
multa bafta dude...
|
nush cum papa,nu papa...da` masina e superba din toate punctele de vedere,am ramas uimit cand am auzit cat de rotund merg motoarele chiar si dupa o etapa de forja sideways pe aeroport,foarte foarte tare masina Keisuke San :D
...might sound weird...da` ii ziceam si lu` BNZ ca partea mea preferata din toata masina e lampa aia de la bara spate,parca intregeste tot look`u ala de JDM :D Felicitari! |
ciuli asteptam ceva poze filmari...
|
8 Attachment(s)
:arrow:cateva poze de la show :-)si o poza spion din oras:lol:felicitari pt gumele arse:lol:
|
multumesc de poze, dar in primul rand multumesc de ajutorul acordat cu cauciucurile si schimbatul, era sa imi faca adi guler o janta pe 18 cand m-am pus sa o dau jos, cred ca ii place sa lucreze singur, sau mai degraba il incurcam eu ? :hug:
P.S. dau sucuri si cafele pt poze si filme de la evenimentul din baia mare :D |
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
niste poze...sursa emaramures :)....->
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am doar 2 poze cu "fosta":D
|
Nu de mult am fost la baietii de la spdzoom.ro sa vedem cum stam cu caii :), si au iesit 316 la volanta si 230 la roata ...satisfacator ;)
|
1 Attachment(s)
Quote:
PS:mai usor cu pedala ca ti se aprinde finalu:lol: |
stie cineva de ce nu pot sa vad filmuletele?am mozilla firefox si mi le deschide intr-un tab nou full screen ..apare un frame de la inceput si ramane asa :|
|
Quote:
That should do it :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:57. |
- Copyright 2026 4Tuning