Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Logan - premiera : eleron de carbon (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/11948-logan-premiera-eleron-carbon.html)

Morro 27-03-06 12:19

Re: Logan - premiera : eleron de carbon

hai ca asta e tare frate ... iti iei o masina pentru care tuningul este un subiect foarte delicat ... bagi bani orbeste in tuning ... dupa care te superi PE MASINA :lol: :lol: :lol: :lol:

pui bodykit si jante pe 16 pe o masina de 90cai(?) si te miri ca nu are PERFORMATE :lol: :lol: :lol:

evacuare directa si te miri ca te doare capul de la zgomot :lol: :lol: :lol:

auoleu fratilor ma opresc aici nu de alta dar ma sparg de ras

FIGHET 30-03-06 12:22

Foarte Frumoase

Urban_Racing 03-04-06 15:39

Brothere la asta trebuia sa te gandeshti de cand te`ai apucat sa bagi bani in ea !? merita !? yo unul nu suport loganurile nu mi`ash lua deci in consecintze nu sunt f interesat de kit cu toate ca asta de la pilot ii mai ia putzin din uratzenie! am vazut ca eshti din ctza ...despre ce logan este vorba !? am vazut unul cu kit de la pilot in poarta 6 unul verde inkis .... ala e al tau !?

SirNenea 04-04-06 00:26

bai fratilor ziceti ma si voi ceva de tentativa aia de eleron si nu mai aberati se stie clar loganul nu este o masina de " curse" singurul tuning care poti sa il faci e o muzica mai suparata o buza la bari si o folie cu praguri si multa sanatate
parerea mea

DjRainManFast 05-04-06 15:40

Iar logan....foarte frumos postu lui atemika...dar are si el problemele lui....doamne sa bagi 7000 in logan....pt ce??? Kitul de la pilot ...fara suparare ..e aiurea rau....aia alba care era la SIAB si pe care o vad mereu prin Pitesti nu imi place delok....taxiu....no comment..l-am evitat mereu!! Singurele Logan care mi-a placut cum erau tunate sunt cele de la Elia si AM Project...soft si functional...dar scump. Pilot vine cu soluti pt romanu inflacarat de tuning dar cu 0 pasiune si cunostiinte!! Logan iti iei....il lasi asa..eventual linie audio putin mai performanta!Eu am Logan din noiembrie 2004,crede-ti-ma nu l-am menajat delok...am schimbat deja 2 seturi de gume..placute(care la dacia sunt nesimtit de scumpe...250 RON!!!!!!!) si in rest am incercat tot ce se poate cu ea....drifturi,liniute ..tot....aveti grije pe curbe pt ca sunt sanse sa ajungeti cu fata unde trebuie sa fie spatele.Am mai scris o gramada de posturi despre Logan...si repet...NU ARE TREABA CU PERFORMANTA!! desi te bucuri cand faci o dacie mai veche...niste dieseluri de *** si soferi mai prosti in trafic...in rest...mijloc de transport! Legat despre eleron ...ca despre asta e topicu...de carbon??????? Get real!!!!! altceva..estetic...e superb...exact cum imi place mie...no comment aici....dar de carbon..si pt ce??? Sper ca nu o sa fiu luat in nume de rau...Imi place Pilot pt ca face tuning auto si sigur sunt si oameni pasionati pe acolo...atat...!! PA!
PS:TSC-U .....faci umbra degeaba pamantului!!!

alex_king 12-04-06 13:57

arata bne cat costa si ce modele are?

Im2good4U 14-04-06 17:36

am vazut si eu azi pe un logan in Craiova...si arata chiar super...dar mi se pare cam scump...:D

Qwerty_Zol 22-04-06 07:06

In Moldova logan sunt alese ca taxi, pe cind in Rominia mao mul opel vectra!

atemika 29-04-06 01:27

"Morro : hai ca asta e tare frate ... iti iei o masina pentru care tuningul este un subiect foarte delicat ... bagi bani orbeste in tuning ... dupa care te superi PE MASINA

pui bodykit si jante pe 16 pe o masina de 90cai(?) si te miri ca nu are PERFORMATE

evacuare directa si te miri ca te doare capul de la zgomot

auoleu fratilor ma opresc aici nu de alta dar ma sparg de ras "

Cu scuzele de rigoare pentru delay .. si NO OFFENCE amice dar esti PRAF nu sunt suparat pe mashina .. bagam si 20 de mii DACA simteam cat de cat ca e de bine .. ideea e ca IN TUNNINGUL DIN RO NU EXISTA CALITATE .. ca bagi banii degeaba .. ca kitul de la pilot e DOAR de sa zicem cu MULTA indulgentza aspect . e vorba ca un logan la aproape 100 de cai e un PARTZ fatza de orice alta mashina la 100 de cai datorita cuplului maxim pus aiurea , datorita nu stiu caror altor factori npm rpm sau cum masa vrei sa i zici . Evacuarea directa asha zis BORLA NU suna ca evacuarea ziggmer de pe o alta mashina prezenta in familie .. si acum te las pe tine sa iti dai seama de ce tobele borla nu poseda asha numitul filtru de sunet final cu "capac" de inchidere in functie de turatii ci din contra in loc sa sune frumos sportiv ( a se mentiona ca la umila mi varsta am "posedat" si un seria 5 cu evacuare modificata ( si CHIAR ii conferea cativa caluti nu ca borla care e CHIAR pe minus 1 cal pe dynotester si suna frate nu ragaia ca borla .. suna bine si sunetul nu iti dadea migrene .. si multi care au mashini modificate si au modificari facute AFARA inteleg despre ce vorbesc nu ca ciobanii care dau din mana ) .. Borla suna ca o toba sparta n gura si ETC citeste bagamiash ce scriu si nu mai vorbii ca sa nu taci ca nu mi rup degetele degeaba sau nu ma f.ut in cur sa fac antireclama . cand ai sa bagi tu intr-o mashina cat am bagat eu si ai sa te chinui cu ea si MAI ALES AI SA TE CHINUI DUPA AIA SA REPARI GRESELILE UNOR TAMPITI care stiu doar sa ia bani fara sa dea ceva ECHIVALENT in schimb stam de vorba sa vedem ce pretentii ai avea si tu !!!
In fine cum plm pun poze ca nu reushesc de nici o culoare ...

si sa revin ON topic eleronul e de ...*** .. MAI ALES CA SE LIPESTE PE PORTBAGAJ NU IL MAI SCOTI IN VECI INTREG !! deci eu zic sa va mai ganditi asha cum eu acum ma chinui sa mi dau seama cum am sa mi vopsesc pragurile pe partea SPRE interior avand in vedere ca pragurile din kitul pilot NU SE POT DA JOS FIIND LIPITE . acum intelegi bai bashcalie despre ce vorbesc ? despre INCONVENIENTE Ma butule .. ai avut tu vreodata in viata initiativa? ai avut viziuni ? NU ai avut ca daca aveai nu bagai commentul ala TAMPIT . si INKA o kestie asha zisul body kit e CANTITATE NEGLIJABILA asupra performantelor mashinii butule .. e si fibra si cateva sute de grame in plus sau in minus chiar NU conteaza smart dude .. tu si unu de pe la noi care ma sfatuia sa scot bancheta din spate si roata de rezerva ca sa mi fuga mashina sa rupa LOL .. ce dracu ma sunteti retardati cu totii ?

Oricum ca sa continui pe linia tampeniilor mi-am luat un nissan primera si sunt innegocieri cu niste firme nemtesti sa vedem daca si aici e un MARE daca ma apuc sa o fac si pe asta ca in .ro NU ma mai bag la tunning singura chestie de care am fost multumit si sa nu ziceti ca vorbesc DOAR de rau .. sunt stopurile de la baietii de la Wizzards .. luati daca aveti 8 betze schimba enorm mashina si vin turnate !!! adaugand o chestie eleganta cu.rului mare al golanului . ahhh farurile angel eyes .. le-am montat pe mashina sa vad cum pica .. DEZOLANT BA BAIATULE SUNT CELE MAI MARI PARTZURI SI CELE MAI MARI TIGANII CARE LE-AM VAZUT VREODATA .... DE TOT ***-UL .. si in final lamuri-ti-ma cum sa pun poze ca disper . Maine ma duc sa mi ridic nissanul .. sper sa fie ok :)

PS - pentru gagiul din CT care intreeba care e al meu .. da cel verde kameleon e al meu .. taticul golanilor :P - a nu se confunda cu o tiganie de logan aceeasi culoare cu al meu dar e un kitch .. in p6 veneam la o blondina :))

Lukian_XXX 03-05-06 05:44

Foarte frumoase eleroanele dar eu prefer ceva mai mare (acesta este prea mic)

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>

https://img204.imageshack.us/img204/9...ledoors9id.gif

florian.radu 27-05-06 21:55

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by zanga
Nu arata rau eleronul...dar loganul ala rosu e super tare :peace:

am pus si eu asa ceva pe logan si arata bine.

florian.radu 27-05-06 22:03

5 Attachment(s)
va place loganul asta?

sandrin 28-05-06 11:12

parerea mea ca dau bine stopurile .. si eleronu la fel .... frumoasa .. bv !
edit : daca vrei cat mai multe pareri... de la alti posesori ... fa-ti un topic aici : https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html
numa bine !

claudius 31-05-06 08:00

o minunatie de mashina :)

laur200445 31-05-06 08:36

frumos loganul ,am si eu o rugaminte la proprietar daca poate sa-mi spuna si mie dimensiunile jantelor si a cauciucurilor mersi frumos..pt un eventual rspuns

MKE 03-06-06 12:59

frumusel.....
intrebare : asta e culoarea de fabrica ?
propunere : amortizoare neaparat

MKE 03-06-06 13:02

4 Attachment(s)
am mai gasit un logan superr la bazar....
dar are aceeasi problema ca mai toate loganurile modificate : GARDA LA SOL

sandrin 03-06-06 13:27

da bine cu jentile negre .. dar parerea mea ca eleronu lasa de dorit, era bine pus unul asemnator de pe loganul de mai sus.. in rest e super tare !

LO_tec 03-06-06 15:11

interesant loganul...cat despre performante: loganul nu a fost conceput pt. performante ci a fost conceput pt acel tip de oameni care au nevoi de el pana la serviciu sau cumparaturi. ar fi interesant daca renault s-ar gandi la o versiune RS a loganului. Poate un motorul de pe Clio V6 sau Megane sport...ar fi o caombinatie interesanta. si acum topicul: interesant eleronul tocmai deoarece e discret(orcum la viteza pe care o prinde loganul nu cred ca era nevoie de ceva mai mare :crazy: )

sandrin 03-06-06 17:46

tare inmatricularea STF :D

Ciky 03-06-06 18:17

frumos!frumos!

MKE 04-06-06 21:42

Quote:

Originally Posted by sandrin
tare inmatricularea STF :D

de la STEFAN , u de la ce zici ca e?? :-P

sandrin 05-06-06 09:20

Sa traiesti frate ! ;)

stunci 14-06-06 22:30

as avea o intrebara ude pot sa cumpar pe loganul meu aripi an spate si cat ma costa aproximativ eu scriu din ungaria si aici nu se gaseste. scuze pentru graseli de scris doarr nam scis in limba romana de vro 17 ani.

SirNenea 14-06-06 22:44

nu e rau daca zici ca nu ai mai scris de vreo 17 ani

looop 23-06-06 23:10

e misto si face toti banii ..loganul rosu e tare de tot

HOT 06-07-06 18:58

frumusel pt un log,dar nu as vrea asha ceva

CisCo 07-07-06 02:08

arata superb... da un aspect super

andy_x3m 08-07-06 22:00

atemika ce logan tunai ai tun in CTA??? in ce ai bagat 7000 de euro?
scuze poate confund eu dar...
sunt cat de cat in tema cu loganuri tunate shi in afara de 2 facute la pilot, unu alb shi unu rosho, o tiganie galbena taxi pe acre scrie LOGAN By GICA sau ceva de genu shi 2.0l MPI, eu nu shtiu
mai e unu verde cameleon dar ala nu te supara are praguri de la ... imi scapa, tipul de pe poporului
REPET poate nu iti shtiu mashina dar daca e aia verde de care vb eu... mai multe de 7 milioane de ROL nu are in plus fata de fabrica
scuze daca greshesc shi nu e aia mashina ta

Pentru Pilot, ca doar aia au facut topicul
unde va gasesc in CTA???

bogdan C.E.T. 16-07-06 12:35

atemika tu ai loganu ala verde inchis din cet? pune poze chiar daca esti tu ala sau nu

RAZvan15 21-07-06 04:01

atemika , citeste la FAQ si vezi ca scrie acolo cum pui poze pe forum.. Vezi poate te descurci u la "Go Advanced" ca pe acolo undeva se pun.. vezi si u..

ph87gms 24-07-06 22:17

Quote:

Originally Posted by b_22_mke
am mai gasit un logan superr la bazar....
dar are aceeasi problema ca mai toate loganurile modificate : GARDA LA SOL

este de vanzare ?!

dracushorul 31-07-06 15:04

simpatic eleronu d carbon

Blue 1.5 dCi 22-08-06 17:05

Frate sunt Tari une loganuri ;)

ph87gms 22-08-06 17:43

sincer nu am ce sa comentez la noile kit-uri pt logan .... mai ales eleronull....pik spuma

Shokaliptiku 25-08-06 08:17

super tare loganul rosu ... de bun gust ... kt despre cel perla mai are de lucrat ... sau de inlocuit :chainsaw: ... eleronul este nasol ... parerea mea !!!

ph87gms 25-08-06 09:54

Quote:

Originally Posted by Shokaliptiku (Post 531550)
super tare loganul rosu ... de bun gust ... kt despre cel perla mai are de lucrat ... sau de inlocuit :chainsaw: ... eleronul este nasol ... parerea mea !!!

sunt si ei la inceput
:)

EAGLE_27 02-12-06 23:49

super

Foarte bine arata Loganu ala rosu

Bogyciu 07-12-06 10:42

Misto eleronu da cam simplut totusi...

Shokaliptiku 13-12-06 18:41

service care face asa ceva nai sa gasesti ... ori te duci la "nea gica" ori ... te inarmezi matalutza cu rabdare si cu iscusintza si ti le faci singurel !
nui f greu ! dc vrei mai multe detalii sau si poze pm !
numa bine !

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning