Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Skoda Octavia Tour Sport (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/119364-skoda-octavia-tour-sport.html)

SGT86 24-11-09 11:48

Re: Skoda Octavia Tour Sport

frumos coborata ..
ft frumoase jentzile..
ai grija mai mare la gropi de acum incolo;))

shpritz 27-11-09 16:42

felicitari pt masina!
sper sa ne vedem prin trafic cand imi scot golful din serice.
Poate stam la o discutie intr o seara pe la aqua magic...daca vii p acolo. :) spor la treaba ca esti pe drumul cel bun.

p.s: te ai gandit sa faci cumva grila aoa simpla de tot? adica fara semnul de skoda..? si eventual ban dourile la culoare. in rest, respect!

b31rmy 27-11-09 17:25

Quote:

Originally Posted by shpritz (Post 2841735)
felicitari pt masina!
sper sa ne vedem prin trafic cand imi scot golful din serice.
Poate stam la o discutie intr o seara pe la aqua magic...daca vii p acolo. :) spor la treaba ca esti pe drumul cel bun.

p.s: te ai gandit sa faci cumva grila aoa simpla de tot? adica fara semnul de skoda..? si eventual ban dourile la culoare. in rest, respect!

Hai salut :)
Nu te-am mai vazut de atunci de pe interioara pe tine,masina in schimb am mai vazut-o dar nu erai tu la volan si bara pe fata era trosnita :sad:
Grila am inteles ca pot sa mi-o faca baieti de la ovidiu,aceiasi forma doar ca imi scot semnu,e undeva la 200ron,insa voi vedea.Referitor la bandouri se for face in culoarea masinii sau le voi scoate .. ma voi gandii pana cand o bag la o vopsire totala ca e zgariata pe toate partile ( si daca tot am full casco :lol: ) oricum ori le scot ori le vopsesc mai mult ca sigur dar prin primavara ca daca o vopsesc acum vine iarna,zapada si se zgarie ca dracu.
Ne auzim pe la aqua,vii si tu la mine in caz ca nu esti cu golful ca nu am cum sa te recunosc altfel :D
Numai bine si mersi pentru aprecieri.

b31rmy 28-11-09 17:11

9 Attachment(s)
Si dupa cum am promis am revenit cu cateva poze "pro" :D

calin.massive 28-11-09 22:04

:D ce cinstit arata trantita . sa ai grija de ele ... si ele de tine

CT_89_SEA 30-11-09 15:39

A 4 poza..

badeaboy_jr 30-11-09 22:35

Arata extraordinar cu jantele pe 18". Cauciucuri ca ale tale am si eu, esti multumit de ele?

razzwan 01-12-09 08:15

frumoasa !! sa te bucuri de ea!!

b31rmy 01-12-09 18:13

Multumesc frumos pentru aprecieri:D:D

sandrin 01-12-09 18:40

Niceee :D exact cum se incepe un tuning cu gust ... jante suspensie :) gg keep up the good work

Alecs21 02-12-09 04:24

interesanta masina topicul asta trebuie urmarit :evil:

SweetBoy 02-12-09 15:29

nice nice. si eu doresc o octavia. am si gasit octavia tour din 2005 la 7000E.

jantele dau foarte bine cu suspensia low. felicitari

b31rmy 03-12-09 13:30

Quote:

Originally Posted by Alecs21 (Post 2854148)
interesanta masina topicul asta trebuie urmarit :evil:

Quote:

Originally Posted by sandrin (Post 2852915)
Niceee :D exact cum se incepe un tuning cu gust ... jante suspensie :) gg keep up the good work

Quote:

Originally Posted by SweetBoy (Post 2855459)
nice nice. si eu doresc o octavia. am si gasit octavia tour din 2005 la 7000E.

jantele dau foarte bine cu suspensia low. felicitari

Multumesc foarte mult pentru parerile bune despre masina si munca mea.As vrea totusi si niste pareri sau sfaturi cu ce sa continui.
In curand masina v-a primi in loc de toba finala teava de inox si tips cu 2 iesiri.Ma intereseaza doar de aspect,deaia nu vreau sa fac toata evacuare.

@SweetBoy - daca este vorba despre 1.9tdi faci o alegere foarte buna,eu unul sunt foarte multumit de masina asta,chiar n-am ce sa-i reprosez.

Numai bine

Alecs21 03-12-09 13:36

Eu m-as axa pe performanta.scurt si la obiect :lol:

b31rmy 03-12-09 13:51

Dintr-un motor 1.9tdi nu pot face mare lucru,din cate m-am interesat pot sa duc motorul undeva la 200 si ceva de cai dar cu foarte multi bani si este si greu de intretinut un motor diesel.Mai bine decat sa bag bani in motorul asta cu aceiasi bani iau o cotiga de masina ii pun un motor mare si aia e,senzatie!
Daca vroiam performanta puteam sa iau ala 1.8turbo si acolo se putea umbla serios.
Singurele lucruri pe care am sa le fac la motor probabil vor fii un soft,filtru k&n si o evacuare facuta cum trebuie.

Alecs21 03-12-09 14:03

am crezut ca vrei ceva 2in1 :D

SGT86 03-12-09 15:22

:) :)

b31rmy 13-12-09 12:01

2 Attachment(s)
Si inca 2 poze noi

SweetBoy 14-12-09 12:24

suicide. OMG i love this super-car.

SGT86 14-12-09 13:20

frumoasa foc :) ai grija de ea..:);)

b31rmy 14-12-09 15:27

va multumesc :D
Eu astept cu nerabdare sa vina primavara sa umblam serios la exterior:lol:

b31rmy 19-01-10 11:29

5 Attachment(s)
Am revenit si eu cu cateva poze cu scufitza rosie :)

RazvanMRG 19-01-10 11:47

imi place ce i-ai facut. un sfat pe care l-am primit si eu e ca ar da bine cu bandourile in culoarea masinii.

b31rmy 19-01-10 11:49

Quote:

Originally Posted by RazvanMRG (Post 2992287)
imi place ce i-ai facut. un sfat pe care l-am primit si eu e ca ar da bine cu bandourile in culoarea masinii.

Bandourile vor fii scoase cand da caldura dar vad ca numai vine primavara odata :???:

daffy duck™ 19-01-10 12:21

jurate ca nu stateai in masina ca sa iasa low in poze :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

b31rmy 19-01-10 13:51

masina era goala , in caz ca nu stiai masina a trecut de ceva vreme la modul "low" :P

daffy duck™ 19-01-10 16:04

voinicule...:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lo l::lol:

b31rmy 07-04-10 10:21

1 Attachment(s)
Masina va intra luni la vopsire integrala si va suferi cateva mici modificari :
- voi scoate bandourile de pe usi
- bandourile de pe bara fata si cea spate vopsite in culoarea masinii
- voi scoate autocolantul de pe stalpi si se vor vopsii in schimb
- voi scoate emblema si scrisu de pe portbagaj
- bad boy look
- vopsirea jantelor
Bandourile de pe bari vor mai astepta putin ptr ca atunci cand le voi scoate vreau sa si modific putin barile.
As vrea si eu cateva pareri,cam ce culoare sa fac jantele .. albe,gri carbon,negru lucios.

daffy duck™ 07-04-10 11:17

gri carbon se stieeeeeeeeeeeeeeeeee

sau negre cu buzita rosie :P

ascany 12-04-10 19:53

negre cu buzita rosie si masina ce culoare va fii?

b31rmy 12-04-10 19:54

Masina va fii aceiasi culoare .. iar jantele negru lucios cu buza rosie ..
Azi am vopsit iar grila fata si am vopsit inclusiv si sigla skoda si se vede mult mai bine ca inainte

Jimmy_slide 14-04-10 21:45

Superba masina, si modificari facute cu finete si bun gust!
Am si eu o parere si o intrebare :)

parerea: cred ca ar fi o mare schimbare daca ar fi lucrata putin cu niste fibra bara spate, astfel incat sa o cobori cu aprox. 10 cm, ca sa poti sa imbraci frumos tips-urile de la evacuare.ar da impresia ca este mai low decat acum (zic eu).

intrebarea:am citit tot thread-ul dar pana la urma nu m-am convins; ai lasat-o asa de jos decat din arcuri?am si eu pachetul de drumuri grele din fabrica si d-aia ma intereseaza.

b31rmy 14-04-10 23:19

Quote:

Originally Posted by Jimmy_slide (Post 3278893)
Superba masina, si modificari facute cu finete si bun gust!
Am si eu o parere si o intrebare :)

parerea: cred ca ar fi o mare schimbare daca ar fi lucrata putin cu niste fibra bara spate, astfel incat sa o cobori cu aprox. 10 cm, ca sa poti sa imbraci frumos tips-urile de la evacuare.ar da impresia ca este mai low decat acum (zic eu).

intrebarea:am citit tot thread-ul dar pana la urma nu m-am convins; ai lasat-o asa de jos decat din arcuri?am si eu pachetul de drumuri grele din fabrica si d-aia ma intereseaza.

Salutare , multumesc frumos ptr aprecieri :)
Bara spate in momentul in care va intra in lucru va avea aceiasi forma doar ca va fii mai joasa si cu loc de numar si loc ptr tips si bineinteles fara bandou,exact cum ai spus tu .. cred ca se potriveste cel mai bine pe modelul nostru de masina.
Masina a fost coborata din arcuri + distantierele de la telescoapele fata ( dai telescopu jos si sunt sus 2 distantiere de aproximativ 2 cm fiecare ).
Va urma dupa ce termin cu licenta acum in vara si o suspensie sport reglabila ptr ca vara vreau sa o las MAXIM,sa intre gumele sub aripi :)

gj02uas 15-04-10 09:53

Ce fel de arcuri ai pus?

stefanandrei000 16-04-10 13:00

Quote:

Originally Posted by b31rmy (Post 3279187)
Salutare , multumesc frumos ptr aprecieri :)
Bara spate in momentul in care va intra in lucru va avea aceiasi forma doar ca va fii mai joasa si cu loc de numar si loc ptr tips si bineinteles fara bandou,exact cum ai spus tu .. cred ca se potriveste cel mai bine pe modelul nostru de masina.
Masina a fost coborata din arcuri + distantierele de la telescoapele fata ( dai telescopu jos si sunt sus 2 distantiere de aproximativ 2 cm fiecare ).
Va urma dupa ce termin cu licenta acum in vara si o suspensie sport reglabila ptr ca vara vreau sa o las MAXIM,sa intre gumele sub aripi :)

nu prea poti sa o lasi maxim,fara modificari.in primul rand trebuie sa inlocuiesti bara stabilizatoare de jos,pt ca in curbe iti freaca in planetare(iti spun din propria experienta).in al doilea rand daca o lasi la maxim s-ar putea sa o lasi direct pe scut(eu puteam sa o mai cobor 3.5 cm pe fata si mai aveam cam 4 cm cu scutul de plastic pana la asfalt).si cred ca mai sunt si altele...
multa bafta in continuare

ev-do 21-04-10 13:44

2 Attachment(s)
Ai o masina foarte frumoasa, felicitari!
Daca nu te deranjeaza, vreau sa iti dau niste sfaturi. Ai zis ca vrei sa ii faci un bad boy look; parerea mea e ca ar arata mai bine pe modelul nostru de masina niste pleoape(iti atasez o poza) decat bad boy look, si pe de alta parte iesi si mult mai ieftin, in jur de 70 ron cu tot cu vopsire
-am gasit o grila superba pe care momenatn nu mi-o permit, este in jur de 400 RON dar merita pana la ultimul ban, iti atasez link-ul: http://www.skodatuning.ro/produse/oc...ort-tip-gt.htm

La modificarile ce le ai in plan, de ai adauga si cele 2 propuse de mine, ti-ar iesi o masina cu adevarat frumoasa. Multa bafta cu modificarile

daffy duck™ 21-04-10 14:56

Quote:

Originally Posted by ev-do (Post 3297877)
Daca nu te deranjeaza, vreau sa iti dau niste sfaturi. Ai zis ca vrei sa ii faci un bad boy look; parerea mea e ca ar arata mai bine pe modelul nostru de masina niste pleoape(iti atasez o poza) decat bad boy look, si pe de alta parte iesi si mult mai ieftin, in jur de 70 ron cu tot cu vopsire
-am gasit o grila superba pe care momenatn nu mi-o permit, este in jur de 400 RON dar merita pana la ultimul ban, iti atasez link-ul: http://www.skodatuning.ro/produse/oc...ort-tip-gt.htm

La modificarile ce le ai in plan, de ai adauga si cele 2 propuse de mine, ti-ar iesi o masina cu adevarat frumoasa. Multa bafta cu modificarile

a trecut era ploapelor la anumite masini...la un moment dat, tre sa faci o chestie mai unica intr-un fel sau altul.....

hai romica odata cu masina aia....cazanul ala rosu....

ev-do 21-04-10 16:30

Dar ma gandeam ca e destul de dificil sa imbini bad boy look'ul cu grila, cum e si la unele bmw e36, la care vine total aiurea, de aia zic ;)

ascany 21-04-10 18:12

Quote:

Originally Posted by ev-do (Post 3298273)
Dar ma gandeam ca e destul de dificil sa imbini bad boy look'ul cu grila, cum e si la unele bmw e36, la care vine total aiurea, de aia zic ;)

poate te referi ca e mai ieftin ca la desing e mult mai frumos cu bad boy si asta o sa tio confirme toti

b31rmy 21-04-10 23:15

Quote:

Originally Posted by ev-do (Post 3297877)

Salutare si mersi frumos ptr aprecieri cat si ptr sfaturi insa pleoape nu voi pune ptr ca intr-adevar a cam trecut vremea lor .. o sa arate mult mai bine cu bad boy si astept o parere atunci cand va fii gata.
In schimb grila e pur si simplu criminala , imi place maxim si cred ca e cea mai reusita grila ptr acest model.Cu siguranta masina va primii asa ceva dar nu acum .. momentan sunt axat pe licenta ca sa nu pierd 4 ani aiurea iar apoi toata atentia si toti bani in masina :lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:26.

- Copyright 2026 4Tuning