![]() |
lolz....mi se parea mie ceva ciudat...parca t vazusem p`acolo :lol: :lol: :lol:
|
asa ma gandeam bishop sa ma sui p brd... :) dar nu mere... prea multi gadibarzi....(bodyguarzi)
|
santose esti alfabet mah...???? :P :P :P
|
nu mai corectez k sa vdetzi shi voi...akolo vruiam sa scriu analfabet shi am scris alfabet :oops: :oops: :oops:
vreau shi eu nijte manuale de clasa intai :P |
d c analfabet mai?
|
Zip, stii vorba aia: \"Daca taceai, filozof ramaneai...\"??
|
stie ,stie
|
Azi nu prea am fost la spring... mai mult in H am stat...urmeaza POZE... & filmz
|
...astept hai mai repede k maine am colocviu si nu mai pot sa stau
..nu am invatat nimik .. :peace: |
culca-te... :( sry , dar tre sa iau irfam view , etc. caci am reinstalat windows-u... :( si pana iau ala si modific pozele... mai bine lasa.. le fuck maine... pe toate... le si pun... sry dude
|
2 Attachment(s)
haha , incep sa pun pozele... super mijto..
Staring : Bishop alias terminatorul :P + Trupa de shock :) :) :) |
1 Attachment(s)
aa ups am uitat de bogdan care a venit cu fiara aia de caine sa ne apere.....
|
:P Terminator ai? :D
|
1 Attachment(s)
portbagajul masinii lui ford v6 :) :) noi am ras de am capiat aseara :)
|
1 Attachment(s)
CURSE IN Huitati-va cat de concentrati erau baieti...
analizau cursa dintre 2 FURNICI .. si ea facuta pe 2 mii de $$ BAIETI SPER CA STITI DE GLUMA !! si asa am aflat de la cine erau urmele alea din H de cauciuc.. 2 furnicutze cu NOS :) :) :) :) |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
si ca obicei incheiem cu o poza asa un pic mai artistica... :P ditai luna...
era imensa pe bune.. nu prea se vede in poza dar mere.. |
HAHAHAHHAHAHA normal zoliat :) :) :) :) , ai zis-o .. poate reusesc sa fac poza si la \"harta\" :P ce faci? vii diseara da? mai radem si noi :P
|
Luna ca luna... dar cata reclama la interamerican :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
acum e bine arnold(terminatorule)??? :) :P
|
santos... sa intri mai incolo... mai spre seara pe cluj>curse shi micnicuri... o sa bag ceva poze de az noapte :D :wink:
|
ok dude.. hai ca m-ai facut curios :) de abia astept sa vad ce faceti pe acolo :)
|
ai... o sa vez... da' nu prea bine ca am un aprat dig de cacat... :evil: shi pe intuneric nu ies pozele asha luminoase...
|
...miso pozele :D
..eu eram cercetas acolo :D |
hahaha cercetash sau organizator ? :P de cand nu se mai fac ilegale in buc... organizam curse intre furnici :)
|
santos...
csracing.3x.ro |
10xz , le-am vazut pe toate super super mijto sunt jur... mai ales gloful asta roshu... si matizu`.. mijto mijto , hai ca data viitoare aduc si eu aparatul in H... si fac poze.. peace
|
bine ca nai zis ce cautam toti pe jos pacolo :D :D :D
ba da ai vazut cum stau oamenii in bar frumos nu ca noi ne inghesuim 15 la o masa in spring bravo baieti |
bine mah... ce bar... ala e in OMV... ultima data ma facut shi noi lafel... ne-am inghsuit totzi intr-un cerc la vro doo mese sa putem vb calumea :lol:
|
Asa baieti nu mai stau sa citesc toate pag :D unde va mai intalniti? si cand? ca poate trec sa va cunosc live...adica sigur trec ;)
|
Intalnirile se tineau atunci cand tu nici nu erai inscris pe forum. Ultimul comentariu a fost facut in iunie... 2004 :lol:
|
VREMURI... :roll:
|
Si dc sa nu mai facem altele noi? ca a mai aparut lume.....lumea veche a mai capatat experienta.....
Hai ganditiva la chestia asta:) |
Old times ! Acum e cam greu - dar nu imposibil - sa mai faci asa ceva.
|
Greu ...dar nu imposibil...????
A fost intalnirea din parcare Herastrau acum o luna... Noi am fost ieri iarasi in parcare Herastrau...si am mai fost lume... Asadar...se fac intalniri ... Si nu mai zic de diseara la IDM ...MARE CAMPIONAT INTRE TOTI DE PE 4TUNING SI CLUBURI !! |
Stiu ca se fac intalniri. Eu cand am scris mesajul anterior, ma refeream la altceva (gen 10 iulie 2004) :(
|
Pai haideti mai baieti sa facem ceva la o terasa....dupa craciun....dar pana in revelion ca e si libera lumea....ce parere aveti ia hai sa strangem oanemi si sa mai facem schimbi de experinete....voi ca io nici nam carnet :evil:
|
La o terasa? Dupa Craciun? :lol:
Cine ar fi dispus, la vara, sa participe la o intalnire in masa?! :twisted: Intalnirea 4tuning din 10 iulie 2004 - Snagov <-- poate asta va stimuleaza putin :wink: |
Eh undeva in buc :D cora...mall sa unim niste mese....hai batrani(in domeniu NU varsta :D)
|
frumoasa initiativa ..
haha .. la fel eram si eu cand l-am corupt pe zeul de Hondaru sa vina-n spring .. si dup`aia .. voila ... a venit de la sine :P chiar ca .. bine zis .. vremuri .. bafta .. bogdanele .. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning