![]() |
Re: Cursa accelerare 402m Slatina
se mai aude ceva.....se tine nu se tine....cati sunt inscrisi...???????
|
se tine se tine sigur .. am cam 13 inscrisi . o sa fac acuma centralizarea cu ce am eu momentan(mai vin inscrisi si telefonic ) si scanez si postez..momentan trebuie sa scriu ..
|
Am hotarat si noi in ultimul moment sa facem deplasarea ( 3 masini de la Exclusive Racing).Spune-mi te rog daca ne mai putem inscrie online acum.Stiu ca este cam tarziu si imi cer scuze,dar am avut masinile in lucru si nu stiam daca le terminam.Am vrea sa iti trimitem fisele azi ca sa evitam nebunia de maine dimineatza pentru ca oricum venim de la Bucuresti.
|
posteaza si tu o lista cu participanti inscrsi online!
|
Quote:
|
Quote:
|
In bucuresti aseara a plouat,azi e vremea de ***,o sa verific vremea pt maine pe buc-craiova..daca e naspa stam akas logic :-j
Pune lista sa vedem cine sa inscris si pe ce grupe intra fiecare,ca deja e tarziu L.E.: Lumea spune ca o sa ploua in toata tara weekend-ul asta,.in schimb am cautat pe toate siteuri de pe net si zice ca maine in Slatina ar fi in jur de 13-16grade,cer partial noros,dar fara ploaie:???: Eu personal o sa astept in seara asta sa vad cum se prezinta vremea,si maine dim ma trezesc devreme,daca e totul ok plec,daca nu ma intorc inapoi in pat:???: |
si azi au zis ca o sa fie furtuna ..:) si pe durata cursei vremea a fost cat se poate de calda ..
Cilingirov Ivaylo - NISSAN SUNNY 1400 cmc 75 cp Daragiu Bogdan Opel Kadett 2000 cmc 115 cp Dinu Cristian Volkswagen Golf 1800 cmc 129 cp Ion Mihai - Dacia Sport 1800 cmc 139 cp Popescu Viorel hyundai Accent crdi 1500 cmc 110 cp Sultan Alexandru OPEL KADETT 2000 cmc 150 cp Dinu Andrei - MAzda MX 3 1800 cmc 133 cp Dorobantu emil bmw 320 150 cp musat andrei peugeot 206 2000 cmc 90 cai Maniosu liviu cristian vw golf 1896 cmc 85 cp ghiorghe mihai honda civic 1998 cmc 200 cp perpelea george sebastian mitsubishi Lancer evolution 8 2000 cmc 265 cp Toma Alin PEUGEOT 106 1400 cmc 75 cp Dan Ion Audi s3 2000 cmc turbo 265 cp Ionescu cristian vw golf 2 gti 1781 cmc 139 cp |
Golful 1 se retrage din motive tehnice.Bafta participantilor de maine si sa aveti vreme frumoasa.
|
maine un reprezentat de la fiecare club in parcare pentru a se discuta impartirea pe grupe a participantilor pentru a nu exista conflicte
orice sportiv care doreste sa se mai inscrie poate si in dimineata cursei .. la secretariat la hotel romtimex ... va asteptam |
e perfect azi..mai frumos ca ieri..va asteptam
|
Succes Sebi vl :)
|
Adica asa cum am presupus.
Felicitari!!! Filme gasim? |
5 Attachment(s)
A fost frumos, vreme frumoasa, masini frumoase!
Attachment 892151 Attachment 892152 Attachment 892153 Attachment 892154 Attachment 892278 Sunt filmate cu telefonul, imi cer scuze pentru calitate. |
FILMARI APROAPE COMPLETE ( FUJIFILM FINEPIX S5800)
AVAND IN VEDERE CA E PRIMA DATA CAND SE ORGANIZEAZA IN SLATINA A FOST BINE FELICITARI ORGANIZATORILOR !!! https://www.youtube.com/watch?v=zAh5BuP0714 https://www.youtube.com/watch?v=zAh5BuP0714 |
citez unul dintre concurenti
" a fost cea mai buna cursa pe anul acesta" imi pare rau pentru cei care au ratato ..totul a decurs fluent..ne descurcam la fel si cu 200 de masini..nu a fost problema .la mai mare pentru lamuriri suplimentare va stau la dispozitie |
Da a fost frumos,asa cum trebuie sa fie,chiar daca nu a fost prea multa lume,a fost bine;)
Asteptam poze si filme;) |
Cum arata clasamentul?
|
Quote:
Glumeam:-P,asteptam si clasamentul final sa-l afisati Plus o mica mentiune: La urmatoarea cursa,la fiecare grupa cand ramane ultimele 4 masini,este un fel de semifinala,sa se dea si pierzatorii intre ei sa vada pe loc ies;),sa fie 1,2,3,4;) |
clasamentul o sa arate peste cateva zile..ca momentan sa ne mai linistim si noi.. nah oboseala etc..si o sa fie postat..
da kidu ...asta a fost prima noastra cursa de genul acesta... am incercat sa acoperim pe cat de multe posibil |
Quote:
Matematic vorbind la sitem piramidal cunost doar locul unu restul e necunoascut. Este un sistem eliminatoriu cu un cap de lista la final restul sunt pe acelasi plan. |
felicitari organizatorilor!
din cate aud, a fost o cursa ok. imi pare rau ca nu am putut ajunge... |
Felicitari din partea Exclusiv Racing Club ORGANIZATORILOR.Desi am fost sceptici la inceput datorita esecurilor de la Craiova si Pitesti , la sfarsit pot spune ca a fost una dintre cele mai tari legale de anul asta.Totul a fost ok deoarece detalile au fost bine puse la punct iar concurentii au dat dovada de bun simt.
S-a demonstrat si la noi ca daca e ceva de facut se poate face in conditii foarte bune! Inca odata felicitari pt cei care au contribuit la realizarea acestui eveniment.La mai mare :) |
Jos palaria in fata organizatorilor, baietilor de la Ghost Racing Team Craiova, concurentilor care au fost foarte civilizati si spectatorilor care au stat la locul lor si totul s-a desfasurat cum trebuie..
La mai mare... |
multumim mult :d v'am promis ca o sa iasa ceva frumos ..si asa a fost .. speram ca in viitor sa iasa si mai bine .. mai sunt unele detalii de pus la punct ..dar dat fiind ca este si prima noastra cursa de genul acesta suntem multumiti ca dumneavoastra sunteti multumiti !
succes in continuare |
Daca de la cursa la cursa se va progresa.....urmatorul eveniment ar iesi si mai bine si tot asa. Multumim organizatorilor ca ne-au dat ocazia sa "ne dam" in cadru organizat.
Felicititarile mele tuturor castigatorilor. Ps: vreau neaparat si eu daca a filmat cineva cursa cu skoda octavia 1,8 turbo ;) |
Dacia Sport de AG a dat NOS si nu a fost corect fata colegii de grupa...oricum nu a avut parte ca i a bubuit ambreiajul....Dumnezeu:lol:
|
dacia a avut nos ?:D ..pacat ca nu am vazut
|
Kimi.....nu imi vine sa cred cat de copil si de credul poti fi. Dar eu iau postul asta drept gluma...si crede-ma ca am ras copios cand am citit. Dacia sport nu a avut, NU ARE , si nu ca avea niciodata nos pe ea. Ce au vazut "cunoscatorii".....si aici sunt doua variante....1 la mana.....instinctorul (la cursele de vtm e obligatoriu) si 2 la mana.....robinetul de langa frana de mana.....ala nu e de alte gaze....pur si simplu e un repartitor de la care se regleaza forta de franare pe puntea spate.Pentru cei care nu conosc asa arata un repartitor "reising ". Nu stiu daca ai vazut cursa....sau nu stiu ce ai auzit....dar hai sa o luam logic.....tu daca ai avea nos pe masina....cu un motor de 139 de cai.......l-ai folosi intr-o confruntare cu o masina de 140 de cai si aproape de doua ori mai grea? Oricum ...cine a vazut masina de aproape a vazut cand am lasat diverse in portbagaj si surpriza....acolo nu era nici o butelie de nos. In fine , am incercat sa lamuresc problema ca vad ca apar chestii noi legate de masina.
Ps: masina asa fuge ea de felul ei....pacat ca nu a putut sa se utilizeze decat treapta 1 si 2. |
snypere nu inteleg de ce ai avut plecarea asha de grea
|
Bobi frate, nici dacia si nici skoda nu sunt stock...Dacia a plecat mai bine skoda l-a intrecut la un moment dat...si dupa aia brusc Dacia trece in fata la Skoda cu o masina, ii cedeaza ambreiajul si skoda iar trece in fata...
Asta am vazut...Eu nu am vazut butelia sincer..Dar sa stii ca o butelie de No2 nu se pune numai in portbagaj...Nu ma contrazic cu tine ptr ca tu stii masina ca e de la tine dar schimbarile de situatie imi dau de gandit... Numai bine.. |
se poate explica prin mai multe nu neaparat nos ..e posibil sa fi patinat ambreiaju si la "accelerarile "acelea bruste sa fi prins bine etc.. nu stiu ..am dat doar o parere.. ..scuzati ca m'am bagat
|
E forum public Cris deci nu e problema ca te-ai bagat in discutie..In fine nu mai conteaza..
Haideti cu pozele baietii...:) |
In masina aia s-au investit si se vor investii f multi bani. Ce a vazut tu sau altii in momentul ala e explozia de putere ,pe care un motor aspirat facut dupa retzeta adevarata si de la mama ei din nemtia, o dezvolta de la 4500 de ture pana la 10.000. Stai linistit....am scris bine.....10000 :). Ambreajul nu a cedat....masina s-a intor pe rotile ei acasa.....insa e normal ca la puterea aia sa nu faca fata unele componente. Aceeasi problema a avut-o si la PItesti.....si sa sper ca problema se va rezolva saptamana viitoare cand se va schimba cutia de viteze si ambreajul. E pacat ca o asemenea masina sa nu poata sa arate ce poate, crede-ma ca putea sa se mai dea si de 15 ori....dar acelasi lucru.....1 si 2.....eventual daca organizatorii scurtau traseul la 200 de m.....era si el avantajat :))
|
Quote:
|
Quote:
pozele o sa apara mai tarziu..ca baietii acuma sunt in drum spre case..etc.. astept si eu pozele :D ca eu nu am apucat sa fac |
sunt pe undeva tabelele cu timpi scosi ?
|
nu sa cronometrat..
|
Quote:
|
S3 (YDT), Porsche Cayenne TURBO, cine mai stie sa mai adauge
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning