![]() |
Re: Vand suspensii Koni,H&R,Bilstein,Eibach,Spax,V-maxx
Quote:
V-maxx reglabile ( tuning ): 347 euro fara tva coboara masina cu 40->75mm pe fata si 40->60mm spate V-maxx sport ( fixe ): 285 euro fara tva coboara masina cu 40mm fata 30mm spate (daca ai BMW M coboara cu 20mm mai putin) daca mai vrei preturi imi mai trebuie si kw |
amortizoare fata sport (pt cielo -> kadet E sau astra F) de la V-maxx sau altele si un pret :D ms
|
niste amortizoare tari pentru fata pentru golf 1 gti din 83?...motor 1.8 benzina
|
Quote:
Ai PM |
ARCURI SPORT PENTRU UN OPEL ASTRA COUPE BERONE TURBO DIN 2001...fa mi niste oferte te rog...
|
kit suspensie fiat punto 2001/1200/16 valve/80cai gasesc si le ce banuti sunt.
|
Salut.Pt o skoda octavia 2 rs ce ai?Sunt aceleasi care merg si pe golf 5 gti,cupra etc.As vrea o oferta de la tine.Mersi
|
salut...niste arcuri spate pentru vento din 93,1.8 Gt benzina ,90cp,cod motor ABS.....nu vreau sa coboare garda la sol ci doar sa fie tari ca sa nu coboare de spate cand pun 2 persoane pe bancheta....poate se potrivesc de la golf3 variant sau passat mai vechi(poate au pret mai mic)
multumesc anticipat |
Pentru E36 318i ce ai? (sedan)
|
Pt X5 E70 3.0D-2008 ai ceva ?
|
salut
ai cumva suspensie ptr un e 34 ,535.din 1990. ms |
Suspensie Koni reglabila duritate, inaltime pe spate pentru un BMW e36 325i sedan '94 daca ai un pret te rog.
|
sal pt un audi a4 b5 1.8t quattro din 96 cod motor AEB 110kw o suspensie ?cea mai eftina care e?
|
Koni Special Front Dampers - 8740-1478 pentru un Renault Scenic 2 din 2003, 1.9dci VF1JMO este? Pret?
|
pentru masina mea din semnatura? cat ma duc arcurile si amortizoarele?
|
Salut, pentru un clio 3 2008 motor 1.4, ma intereseaza kit suspensii sau arcuri, spune-mi te rog ce ai, pretul si cat coboara fiecare. Multumesc
|
Salut!
Vreau un pret pentru un set de arcuri sport (3 cm) pentru un leon 1p, benzina 1.4, an 2008. ms! |
sal...pt un 318d an 2001 a11a 85kw... arcuri sport si/sau suspensie sport fixa/reglare ?ce firma si cat costa...ms !
|
Arcuri sport sau suspensie completa de Ford Fiesta 3 din 92 motor 1.8L aveti?si la ce bani fiecare astept PM.
|
salut,
KONI galben pentru NISSAN 200SX - s13 din 90 fara arcuri |
1 Attachment(s)
Salut, caut 2 arcuri din pachetul pro-kit de la eibach cu seria ew 1558202ha .
|
arcuri sport pentru fata de golf 3?
|
ciao
ma intereseaza si pe mine un set de suspensi reglabile pt un Passat Variant din 91' cu motor de 1.8...66 kw...90 CP ...serie motor RP. poti sa-mi spui un pret? |
Quote:
pret 360 euro/kit |
Quote:
ce amortizoare ai acuma pe masina? |
Quote:
|
salut....ceva susp sport ptr E 36 din 98,1600 benzina 101 cai,4 usi
nu neaparat reglabile....cam la ce pret ai? |
salut.....pt opel calibra '92 motor c20NE 85kw sasiu: WOL000085N1136290 ... caut set amortizoare sport reglabile pe duritate (am arcuri H&R cu 40mm mai scurte si amortizoare koni sport cu reglaj pe duritate - dar le-a venit ceasul :D...) ......daca se poate pret separat doar pt telescoape.....si/sau pret pt kit complet, mentionati si modelul k sa-mi dau seama mai usor ce vindeti; modalitati de plata - daca e nevoie de avans/ trimiteti prin curier cu plata ramburs?...eventual nr.de tel de contact
.... multumesc! |
salut, un pret pt un kit complet amortizoare + arcuri alfa romeo 159 1.9 JtdM 16v 150 CP an 2006. nu neaparat reglabila.
mersi |
pentru renault laguna 1 ajutama cu o combinatie buna... 1.6 16v an 98 pe spate am bara de torsiune.. am nevoie deci de 4 amortizoare si 2 arcuri fata coborare cam 30 35 mm
|
reglabila e36 , 6cil?
|
salut
pentru un citroen c2 vts 1.6 16v din 2007 ce suspensii complete ai ? normale sau reglabile inaltime , duritate, etc ? |
Quote:
...foarte prompti baietii de pe forum n-am ce zice....pana primesti un raspuns, iti creste barba, iar la numerele de telefon afisate nu raspunde nimeni.....oricum am fost in Iasi la Sermecom, in 3 ore le-au si montat .... (aveau koni pe stoc :D) |
salut, fa si mie un pret pt un kit complet amortizoare+arcuri fixe , si un pret la un kit complet de amortizoare regalbile+arcuri . pt un astra f GSI 1.8 16 v din 94`. mersi
|
salut. un kit complect pt o corsa B GSI, an 1999, 106 cp. merci.
|
Quote:
Am si eu un bmw e30 316i din 89, si m-ar interesa un kit complet de amortizoare reglabile.M-ar interesa pretul acestui kit si cum pot ajunge in posesia lui. |
salutare 4 amortizoare fata spate koni fsd pt un leon 1M 1.9TDI 110kw model fr ce pret au sau alte oferte de amortizoare dar nu as dori sa o cobor mai mult .Multumesc
|
1 Attachment(s)
2 arcuri ca cele din poza diametru interior 6,5 pina la 7,0 si lungime 22 cm ai cumva? pot fi si helicoidale dar la diametrul asta sunt pt o suspensie reglabila de golf 4
|
Salut.
2 arcuri sport pentru fata de un peugeot 206 MOTOR 2.0 benzina 16V,versiune SPORT S16....poti aduce????ce marca si ce preturi????????doar pe fata are arcuri acest model de206....ast raspuns |
salut! ma intereseaza doua arcuri sport pentru spate pentru un golf 3. Am suspensie sport completa dar arcurile spate s-au inmuiat si cu greutate in pate imi ating in pasaje. Vreau ca arcurile sa coboare max 4cm si sa fie tari a dracu :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:55. |
- Copyright 2026 4Tuning