![]() |
te stiu maidanezule stiu unde iti ai masina parkta e in drum spre parcul IOR nu? sper ca nu m-am inselat si mi-a plcut prezenta ta la curse
|
Bravo Bogdan, bine-ai venit si bafta maidanezule :!:
|
bravo bogdan lascu frumoasa masinutza.. :) te-am vazut defiland pe pista :) peace bro` , prin H nu vii?
|
multumesc ,toata masinuta e facuta de mine ,SA VIN PRIN H???
|
:) explicatzi omului ce inseamna H! :D este si el nou p'aici.. Bogdane este un mare spatiu verde si cu apa multa :D adik Herestrau :P restu ii las pe baietzi sa-tzi spuna.. ;) Regards!
|
Re:
Quote:
:):):) |
:D stiu unde este pavilionul h,dar ce se intimpla pe acolo? lucruri necurate? :D
|
ce lucruri necurate se pot intampla cand vin mai multzi pasionatzi de Speed Racing pe 400 de m?.. nik, doar se vorbeste despre droguri si femei.. :oops: :oops: ups scuze am gresit :D :D :D :D ce altceva decat despre motoarele care le au pe masini?... :D hahhahaha.. eu as veni daca as fi prin Bucale, dar cum nu sunt..
RoSonic, se putea intampla sa nu jtie :D :D nimik nu-i imposibil ;) dar e bine de reamintit nu?.. sau ii strict \"secreeaza o stare de relaxare\"? hahahhah :D :D :D :D ce sa va mai spun, toate cele bune! ;) |
la ce masini cred ca vin prin H sa vin si io cu oltcitu meu....
|
Stai calm mane, ca esti egal cu noi toti... Unii avem honde de prin '86, altii dacii obosite, altii masini mai scumpe. Fiecare cu ce are...
Dar H reprezinta parcarea de langa Disco Herastrau, pe malul opus pavilionului. Vineri seara te asteptam... Vezi ca este o harta la Herastrau. |
daca as avea lastun si tot as veni! :D
|
pe la ce ora va adunati???
|
Adunarea
:D 22-23
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:20. |
- Copyright 2026 4Tuning