![]() |
Re: Evacuari custom INOX
salut!
vreau un pret pt o evacuare completa pt un OPC - pe 76 - catalizatorul il aduc eu. trebuie facut si downpipe tot pe 76 insa pe o flansa de GT30. nu ma intereseaza nici o toba pe traseu. vreau un pret cu aproximatie - nu pot trece pe la voi ca sunt din Iasi, deci daca ma hotarasc tre sa stiu cam pe unde ar putea ajunge. Merci |
Quote:
Numai bine. |
e pusa turbina noua. la fel si intercoolerul.
astept raspuns cu pretul. merci |
Quote:
|
ne-am inteles in OPC-istica...
ne vedem la garaj sa facem treaba la inceputul lunii viitoare. merci! |
Cat ma duce un traseu la e30,325 24v de la jumatate,unde se imbina serpii cu restul traseului.hmm,sa zic ca este cam de la scaunul soferului pana in spate cu tot cu finala voastra daca aveti.as vrea o finala cu doua intrari si doua iesiri rotunde.astept rasp pe pm
|
3 Attachment(s)
cat m-ar duce si pe mine un traseu pana la intercooler ? astra bertone 2.0T
|
4 Attachment(s)
Salut, cel mai bine ar fi daca ai putea trece cu masina pe la noi pentru o estimare,am nevoie sa stiu daca vei schimba intercoolerul, cu ce furtune vrei sa facem imbinarile tevilor de inox...uite cateva poze cu ceva asemanator
|
cel mai bine asa.....dar asta saptamana viitoare, ca acum sunt cam aglomerat in program
intercoolerul ramane deocamdata cel vechi, poate il schimb luna viitoare ca deocamdata nu prea mai sunt finante, iar vis-a-vis de furtune....nu stiu inca ce sa zic dar poate ma indrumi tu ;) asa ca o sa trec saptamana viitoare pe la voi pe la garaj, cu un telefon inainte pt o eventuala programare mersi |
Salut cat ma costa o evacuare completa la Fabia Motor 1.4 Benzina vreau sa scot tot catalizator intermediara tot teava cap coada finala o sa o aduc eu. MS !
|
Quote:
|
dap ms mi-a dat privat o sa trec sa vb :D
|
4 Attachment(s)
Volvo V70 2.5 Turbo -evacuare de la downpipe pana in spate, cu iesire stanga dreapta,diametru fi 70, toba magnaflow
|
salut,
pentru civic type-s(galeria e la fel ca la type-r) din 2007 cu motor de 1.8 benzina aspirat cam cat m-ar duce un cat-back la voi ? problema este la toba finala care fumul este impartit in drepta si in stanga,cei de la pilot mi-au spus ca nu au cum sa imi faca asa finala.Vezi poza,in genul asta am eu stock pe masina. http://gasss.foroctr.com/fotos/siste...2/miltek/4.jpg te salut si astept un raspuns. |
ok,mersi
|
Quote:
|
UP...
Estimari gratuite(pt diverse modificari ale masinilor) |
pt un hyundai getz 1.1 2003 ce variante mi-ai recomanda? :-?
|
un pret orientativ? ca deocamdata n-am banii... doar vreau sa-mi fac o idee :-? sa stiu la ce sa ma astept ;))
|
Quote:
|
salut,
da-mi si mie niste idei si pret pentru ele sa renunt la evacuarea aia restrictiva si totusi sa trec itp-ul pentru golf 4 hatchback 1.8t 150 cp cu soft si flitru bmc in carcasa. Nu o vreau foarte galagioasa, doar sa sune putin mai bine, si sa respire mai ok. |
@zn_tavy:
Salut, Spune-mi, te rog, cam cat m-ar costa o evacuare ,de la catalizator pana la capat (intermediara si finala) pentru un Renault Megane din 2000. Pretul pentru eliminarea catalizatorului a ramas cel din primul post (50 ron)? |
Salut o galerie de evacuare pentru un astra G 1.6 16v cod motor Z16XEP? un pret?
|
Quote:
|
recomand cu incredere....foarte tari baietii (rapizi si eficienti)....:D
|
Sal , ma intereseaza si pe mine o evacuare cap coada pentru un renault clio 1.4 8v , catalizatorul mai exista dar este gol si din aceasta cauza am si martorul de noxe aprins pe bord. Spune-mi te rog un pret cu si fara catalizator + o toba care sa nu se auda tare , una silentioasa. Diametrul as dori sa fie de 43mm adica cum e si cea stock ... deoarece dupa ce am modificat traseul cu o teava de dimensiuni mai mari si masina a fost pusa pe dino a scos 62HP si un impresionant cuplu de ....98nm , deci ceva nu e in regula din 75hp in loc sa ii dea cai a luat cai si de la altceva nu prea are de unde sa fie... ms
|
Quote:
|
SNIPERU"
Scuze de off topic, dar vreau sa stiu daca ai gasit suportul ala de ceasuri suplimentare pt cazanul meu.....:mrgreen: Daca la i gasit da mi un PM sau un off line pe hanzo_dotz....:D |
salut!
o toba sport finala, sa nu faca prea mult zgomot dar sa se auda bine :) pentru Opel Astra G 1,6 16V? ce pret si ce model? merci! |
Salut. Ai lucrat ceva pe vreun Aveo pana acum? Dar pe o Astra G Caravan? Bafta in continuare.
|
Va asteptam
Sambata 12-09 si Duminica 13-09 pentru constatari gratuite si chiar cu sfaturi pentru masinile dvs! Sunati inainte pentru programare. |
salut!
o toba sport finala, sa nu faca prea mult zgomot dar sa se auda bine pentru Opel Astra G 1,6 16V? ce pret si ce model? merci! |
salut am si eu un golf 4 1.6 serie motor akl rasufla pe la galerie ai ceva si pentru mine
|
si cat ma duce una ?
|
pret pentru o evacuare de oltcit...din Y de la galerii pana la toba finala (unde se mufeaza) pe inox...maxim +5mm fata de fabrica in diametru.
|
va salut. cat ar dura toata lucrarea pentru un traseu de bmw e46 2.0diesel,2003 de 150cai? daca renunt la catalizator vor aparea ceva probleme? as veni pana la voi special pentru treaba asta, de asta va intreb cam cat ar dura. multumesc.
|
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
si pozele cu galeria, sa-mi spuneti dc mai e urata...
|
Salut, pentru o solenza un traseu complet de inox cam la cat ar ajunge ? multumesc
|
2 Attachment(s)
Ma intereseaza traseu inox dupa catalizator pt un Mitsubishi Eclipse 2006 GT V6 motor 3.828 cmc. Traseu stock are 60mm. Vreau unul pe 67mm. Cat mai putine coturi posibil, cu toba intermediara si finala. Exact ca in pozele atasate.
Un pret aproximativ si timp de executie? Multumesc! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:08. |
- Copyright 2026 4Tuning