![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Bai nu mai tin minte, si sincer mi e lene sa dau search pe google :lol:
Si pana la urma cat poa sa fie... doar nu or fi 4 milioane bucata... |
da ma!;) vb despre bujii poate comandam aman2, ne face o reducere ceva:):lol::lol: si poate le montam si aman2 undeva, unde`s 2 puterea creste si pretzu scade:2gun::peace:
|
Corect corect :)))) vedem ce si cum sa vad cum stau cu banii, oricum am vrut sa comand eu acu vreo 2 luni bujii si ma duceau undeva la vreo 250 ron parca, nu mai tin minte exact...
|
ar fi bine sa fie doar atat:???: poate le luam in vreo 2 saptamani sa ajungem si noi la intrunire acolo cu bujii noi :-P:-P pe unde facem si noi niste poze belea?!:rolleyes2
|
sal,acuma am citit putin prin forum.. masina e frumoasa si mie imi place la nebunie cum arata cu jentile astea ,mai ales pe drum la o viteza de croaziera 30-40 arata cum nu arata nici un bbs sau etc. E tare simpatica, jentile o fac sa fie senzatie. Ce motor ai pe ea ?
|
da sa stii, la viteza de croaziera chiar dau inimaginabil :D;) dar sa stii ca si la o viteza mare stau bine, nu dardaie, nu schiteaza nimica;) pacat ca pe spate am tamburi, dar vreau sa se schimbe aceasta problema in scurt timp:rolleyes2 momentan e un 1.6, sper ca intr-o luna maxim 2 sa fie un 2.5 :twisted::twisted:
|
Quote:
|
da, cam asta e consumu` dak nu mai mare cand vreau sa ma fac auzit :-P:D:headfones:headfones din evacuare :D si xcum momentan, vreau sa scap de motorasu asta :lol: si sa pun monster`u :-P dupa care mai pe la toamna-iarna niste OZ Mito, sau BBS RS GT...:???: sunt multe de facut, si multe pe care le am si eu in cap:rolleyes2
|
Quote:
imi plac mai mult oz-urile decat bbs-urile. Si eu am acuma 1.8 pe ea dar cu 235/17 e destul de greoaie si nu mai da randamentele din iarna cu 185/15 :) . |
Iar visezi ma?! :)) trezeste te frate tot la jante d astea o sa ramanem :lol:
|
bine smechere, tot la jante d`astea ramanem dar sa avem altceva sub capota:D si-ti zic eu ca niste OZ mito dau SUPERB:);):-P hai ca ma duc sa ma uit la meci :D
|
Quote:
|
merci! :D dak o sa am bani de altele poate o sa-mi iau altele dar pana atunci ma mandresc cu astea ca-mi plac mult, d`aia le-am si cumparat ca altfel nu le mai luam:-P:D ia zi te intereseaza bara aia?:?:
|
Quote:
|
ai pm!;)
|
sa,mi dau si yo cu parere:D sunt beton jentile ce vb si vine bine bara M pe masina.. bv si bafta in con cu masina boss:-)
|
mc mult pt aprecieri:lol: sper sa-i pun si bara de M cat de curand;) acum am vb cu cineva pt un obc cu 11 butoane, sa vad poate il iau 8)
|
este ala complet? am shi yo unu pe masina dar are doar o mufa si ala complet are doua mufe.. daca vrei tu.l dau gratis
|
stai ca nu inteleg, eu vreau obc d`la de-mi arata consum si range si alte nebunii de gen;) dak il ai chiar mi l-as dori :D;):lol:
|
man...citeam in primele pagini...si mia ramas ceva pe retina...
vrei sa iei motor 2.0 si sa pui turbo... intrebare e....stii ce implica asta...? motoarele de bmw...sunt motoare cu compresie ridicata...pe care nu merg puse turbine...decat daca se schimba niste piese...: pistoane forjate cu biele usurate ax cu came ...injectoare pompa... bujii... eu zic ca nu merita.... fati o idee despre cati cai vrei...si iati un motor pe masura...ti-o spun din suflet...ca am patito... ma gandeam....uau ce misto ...turbo... si cand am vazut ca am dat din buzunar 1800e si nu vedeam nimic...m-au apucat crizele am vazut ceva si despre taxele la un motor mai mare... nu te speria...traim in tara tuturor posibilitatilor :P la al meu platesc 6 mil impozitul si e maricel:P:D |
nu, am lasat-o balta cu 2.0-le ;) pana la urma urmeaza sa iau un 2.5 cu grup, cutie, cardan, suporti si punte spate si sa-l montez vara asta iar cand o sa mai am bani poate ma bag si la un turbo :D stiu ce implica sa pui turbo pe un motor aspirat (non-turbo din fabrica) e destul de complicat dar ma gandesc ca se gasesc oameni capabili sa faca chestii de genu`:lol: am vazut atatia ursi si pisici turbo deci se poate... ;) n-a zis nimeni ca e ieftin, dar cati bani bagi atata satisfactie ai la final :D;)8)
|
Quote:
A, si poate ii mai vezi la mare. Quote:
Sau din contra, poti sa bagi o gramada de bani si rezultatul sa fie "si cand am vazut ca am dat din buzunar 1800e si nu vedeam nimic." Cel mai bine e sa ai rabdare. Sfatul meu e ca un 2.5 24v in mintile lui e foarte echilibrat ca putere, consum, fiabilitate. |
Quote:
Quote:
Astept sa gasesc un 2.5 24v in mintile lui si ala o sa ramana motoru, scurt si la obiect! :D |
Quote:
cel mai corect , un 2.5 :) |
chiar e cel mai corect si cel mai indicat :D 8)
|
5 Attachment(s)
atasez si eu niste poze8) :lol:
|
caut si eu tubulatura pentru bara de M, cine ma poate ajuta?
|
8 Attachment(s)
atasez niste poze cu matza la aer :D am iesit un pic in parc cu clubu la intalnire si nu m-am putut abtine sa nu-i fac o sedinta foto 8)8)
|
Pai normal k nu te-ai putut abtine :D
|
sunt ahtiat :D ;) mc mult cristi pt poze te descurci bine de tot :D 8)
|
Quote:
|
o sa fie pe desktop si eu o sa salivez :D:D8) cat mai rpd tre sa facem unele si pt desktop:lol:
|
cine ma poate ajuta si pe mine cu urmatoarele lucruri::?::?:
1. tubulatura pentru bara fata de M 2. cheder usa stanga fata |
m-am dat cu un Megane I 1.6 16v 105 cp si m-a facut:shock::shock: dar nu prea inteleg dc, intr-a 2-a simteam ca nu trage... si m-am gandit saptamana viitoare sa ma mai dau odata sa scot cablu de la motorasu de relanti ca ma gandesc ca de la ala e... asa o fi? :???::???::???:
saptamana viitoare poate vin si bujiile si imi iau revansa in fata meganului;) |
Quote:
|
da ma, dar totusi e un megane I 1.6 105 cp, care are cu 100kg mai mult ca masina mea, si nush daca ar fi chiar asa sa ma faca...:cry::cry::cry: oricum m-am suparat tare de tot pe masina, o sa-i aplic o pedeapsa saptamana asta, nu primeste nicio spalare:evil::evil::evil::evil: doamne ce se alearga unu cu`n m3 e92 p`aici prin buzau, tot horcaie motoru ala p`afara, a inebunit proprietaru :D:lol::lol:
|
1 Attachment(s)
1st day....
|
pentru un renault,alea 16v trag destul de bine, iar motorul de bmw de 1.6 nu e unu de la care sa te astepti la rezultate. 316 de fabrica scotea 0-100 un aproximativ 12,5- 13 secunde , iar un megane scoate intr-un 10.5-11. Dupa 15 ani de stat pe asfalt nu cred ca mai scoate nici una timpii respectivi. Oricum parerea mea e ca ai cale lunga pana il dovedesti pe respectivul cu 16v-le. Importanta e plecarea ta care daca nu este aproape perfecta nu te iarta nimeni. :)
|
Quote:
316i coupe face suta in 11.3 secunde din fabrica... ( eu unul pot face pariu ca cu masina mea pot scoate suta in jurul a 12 secunde ) diferenta dintre motoare ar fi ca bmw ul are motor SOHC 8v ( nu stiu ce tip de motor are renault ul ) teoretic cursa ar trebui sa fie echilibrata.... dar la mijloc mai intervine si pilotul... |
yo cred k nu ar trbui sa te faca megane.. yo am facut cu clio sport f1 200caluti dar nu ma luat.. de fapt nu cred ca au sansa astia cu renault.. pt k bmw e fortza la plecare..
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning