Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Fete mai mari ? Mai mici ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/11838-fete-mari-mici.html)

spiry_moto 05-02-06 11:36

dak-i buna ce sa-i faci?:P si in plus...dak e mai mica..poate sa o faca cum ii place lui dar mare fiind deja face fitze..

EvLSant0S 05-02-06 13:57

true, virginele le dresezi usor/repede ..
alea deja trecute ... fac ... fitze :)

Eugen_TL 05-02-06 14:02

la motivele astea ma gandeam si eu.... multe fete care le stiu, unele au fost si ceva mai speciale :P au avut prieteni de 20 ..... si va dati seama ce planuri aveau baietii cu ele... ca au facut ceva sau nu ramane de vazut... dar eu is putin mai gelos si ma oftic la tipul asta de relatii si nici nu prea stiu sa explic de ce :))) o fata de 14-16 ani si un baiat de 20=24! hmmm numi place

spiry_moto 05-02-06 15:29

mie-mi place......ca dak-i fata desteapta stie sa-l manevreze :twisted:

Eugen_TL 05-02-06 15:35

bine ai spus\" DACA\"! si eu am vazut multe prostutze care nu prea sunt asa istetze si cad in plasa grav de tot! asta e ... noi sa fim sanatosi :D

d3vilish_lips 05-02-06 17:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

....i`auzi ....da ia gandeste`te mai bine pa cine o \"prostesti\" mai repede ptr sex de o noapte pe o virgina sau pe una deja \"trekuta\" :twisted: :twisted: ..

Eugen_TL 05-02-06 19:53

ca bine spui devil! :) dar poate lu santos ii face placere so vrajeasca mai mult,so creasca 1 an (ca la astea cam atat le trebuie) si poate daca are noroc o face cu ea ... dar parca vad ca a stat 1 an degeaba si ia dat biberon :P

spiry_moto 05-02-06 20:04

ma scuzati dak am inteles aiurea dar.....nu era vb de relatii? :roll:

Gabi 05-02-06 20:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"spiry_moto\"
[...] ...nu era vb de relatii? :roll:

Unii se gândeşte doar la :pelvic_th Tu să fii fată cuminte, să-ţi iubeşti prietenul, să nu-l înşeli, să vă căsătoriţi, să faceţi 10 copii şi să stai la cratiţă toată viaţa :D

Eugen_TL 05-02-06 20:27

pai da! era vorba de o relatie.... dar daca ne gandim bine si sexu apartine relatiei .... ( oricum eu cand am pus problema mam gandit la relatie nu la sex... dar nu stiu care a venit cu prostii dinastea :censored: cu sex sau fara oricum mie numi plac relatiile astea fata 15 si baiatu 21 !

GolfuletzS 05-02-06 20:28

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
Quote:

....i`auzi ....da ia gandeste`te mai bine pa cine o \"prostesti\" mai repede ptr sex de o noapte pe o virgina sau pe una deja \"trekuta\" :twisted: :twisted: ..

pei deobicei nu`s pe una mai trecuta :D

ps gabi: LOLZ :D

Gabi 05-02-06 21:10

Hai să stick to the subject şi să mă repet un pic. Nu contează cât de mică sau de mare e fata, atâta timp cât e DRAGOSTE ADEVĂRATĂ! Punct... şi de la capăt! :lol:

Mustang 05-02-06 22:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Hai să stick to the subject şi să mă repet un pic. Nu contează cât de mică sau de mare e fata, atâta timp cât e DRAGOSTE ADEVĂRATĂ! Punct... şi de la capăt! :lol:

sau doar atractie...
fara implicatii sentimentale prea ... mari

needBrain 05-02-06 22:47

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"spiry_moto\"
[...] ...nu era vb de relatii? :roll:

Unii se gândeşte doar la :pelvic_th Tu să fii fată cuminte, să-ţi iubeşti prietenul, să nu-l înşeli, să vă căsătoriţi, să faceţi 10 copii şi să stai la cratiţă toată viaţa :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

traiasca femeile...la cratita (respect dom' gabi) :lol: :lol: :lol:

Gabi 05-02-06 22:51

Hai mă, nu face pe misoginu', că nu e frumos. Eu am spus-o în spirit de glumă :P

Sincer să fiu, chiar s-a dus moda femeilor la cratiţă, dovadă că mai nou am început să gătesc :roll:

needBrain 05-02-06 23:00

Re:

Quote:

mai nou am început să gătesc :roll:

nu-s misogin.....si io tot in gluma am spus.....anyway,app de gatit....pe bune acum..dar...cei mai buni bucatari sunt barbatii,daca va uitati pe discoberi channel la documentarele despre vasele de croaziera,bucatarii sefi sunt barbati,si defapt,cam la toate restaurantele,pizzerii,bucatarii sefi sunt barbati

MeHiGH 06-02-06 08:40

M-am uitat si io ! pe tvavel&living!
In toate documentarele de la o emisiune de gatit, nu au fost decat vreo 3 femei bucatar :roll: (toate documentarele erau vreo 21 ).
Si mie imi place sa gatesc ! numai k dupe face mama curat vreo 4 saptamani........ :oops:
P.s. : femei mai multe sunt chlelneritze ! ( MOooooooamaaaaaaa ! si ce chelneritze :oops: )

d3vilish_lips 06-02-06 09:30

Re:

Quote:

Hai mă, nu face pe misoginu', că nu e frumos. Eu am spus-o în spirit de glumă :P

Sincer să fiu, chiar s-a dus moda femeilor la cratiţă, dovadă că mai nou am început să gătesc :roll:

....si knd vi sa imi gatesti si mie :twisted: :twisted: ??...........

sorry de off :oops:

EvLSant0S 06-02-06 16:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TuningBoy\"
ca bine spui devil! :) dar poate lu santos ii face placere so vrajeasca mai mult,so creasca 1 an (ca la astea cam atat le trebuie) si poate daca are noroc o face cu ea ... dar parca vad ca a stat 1 an degeaba si ia dat biberon :P

legat de postul tau si de cel de deasupra ..

deci ..
in .. anumite conditii .. e mai usor sa \"pacalesti\" o virgina ,totodata .. daca ai pacalit-o .. ai ..b3lYt-o ... nu mai scapi de ea ..
si .. in unele cazuri e oarecum usor ... dar .. consider ca n-are rost sa te legi ... aiurea

2: e mult mai misto sa \"pacalesti\" o trekuta .. atunci chiar ai senzatia ca ai realizat ceva .. :)

acum , legat pe postul lui tuningboy ..
well .. ai dreptate .. iti ia ceva s-o cresti .. si iar .. virgina fiind , apare problema cu legatul la cap ,nu mai scapi de ea dupa ..
si atunci ce faci ? am stat si m-am gandit ..
cauti o solutie de mijloc .. deci .. o vrei totusi .. dar ... nu .. sa .. nu mai scapi de ea ..
si atunci ce faci ?
you put ... IT ... into .. her ... :D
and i`m not talkin` about the little bird.. .. . . or the hole ... :lol: figure it out ..
:lol:
and then , you`re done ... toate bune si frumoase ..
i mean .. toate ! :lol:

Mustang 06-02-06 16:27

bwy...in momentu cand te bagi intr-o virgina ... ai cam pus-o ca nu scapi de aia foarte usor ...

santos are felu' lui mai tzacanit de a expune o rezolvare a problemei (prin asta ma refeream ca esti cu cabina mai santosica)...
singura chestie e ca ... are dreptate ... 17 ani ca 17 ani ...da'l duce capu' mai mult decat pe al unuia de 20 ;)

eu n-am avut \"norocul\" sa ma leg la cap cu o virgina ... fuck'em quick n leave 'em da same way ... (quick) :D

EvLSant0S 06-02-06 16:35

offf ...sa va povestesc ...
e un subiect paralel .. de fapt cititi si va datzi seama
acum ceva vreme ,aveam un prieten , care vroia sa se combine cu o virgina ,a reusit , si a inceput sa-mi ceara sfaturi ,vroia sa ajunga ... acolo :D
si eu .. incercam sa-l ajut cu sfaturi , intr-un final .. schema a mers ! ...
au rezolvat problema , prima oara a fost misto , a doara oara la fel , etc, deja devenise monotonie .. :lol: ( eu i-am zis de la inceput ,ca daca o face, NU MAI SCAPA DE EA ) omu` a zis da ma nu-i problema ,o iubesc etc,
si s-a intamplat ,dupa cum ziceam , toate bune si frumoase, pana cand .. s-a ajuns in mom. in care .. nu faceau decat sa se fta ... :) aleia ii placea , asta s-a plictisit .. :lol: nu-mi venea sa cred ... el vroia sa iasa la suc .. nu sa ... :lol: deci na ...
in fine ..
la fel , de ceva vreme nu stie cum sa mai scape de ea .. din alea grave .. cu . . lasa-ma in pace nu ma mai suna , nu mai venii la mine acasa, etc ! uita-ma ! nimic , telefoane zilnice ,sms`uri , etc
:lol: ahahhah si cat imi place cand ii zic ...
TI-AM SPUS CA ASA O SA SE INTAMPLE ! :lol: :lol:
si el : Da frate ai avut dreptate :(
la care normal , ii zic ,da lasa ma .. te-a satisfacut nu ? :) el da .. :)
deci .. n-are rost .. mai bine cum am scris mai sus ..

p.s: ca sa fiu si ontopic ... fata e mai mica decat el , nu cu mult , cu putin , dar dupa cum se spune ca fetele se maturizeaza mai rpd si etc, el a zis ca .. 6 luni n-ar fi o problema ba chiar ea ar trebui sa fie mai .. deschisa la capshor .. eh .. pe dreaq ... femeia e ceva de genu ... OH NU_MI RASPUNZI PE YM ?! MA INSHELI ! asta , stai fata mea ca am fost pana la toaleta ! aia crize, si na , numai draci facuti aiurea , so .. cam astea-s fetele mici .. si proaste :lol:
so .. eu prefer una mai mare .. :) de la care sa am ce sa invatz , btw , mustang ms ptr compliment ..
we really need to talk , te invit la un suc ,pe tine pe orlando , madskillz , si etc discutam pe larg in alta parte

aleks 06-02-06 17:14

Re:

Quote:

pt mine unu varsta nu prea conteaza de indata ce ambii au depasit 18-19 ani... bine dar nici sa fie o diferenta mai mare de 5-8-10 ani ca deja nu mai merge! dar eu nu suport o singura faza si anume baietii de 21-23 care iau o fata de cls a8a-a10a ! ce naiba mai? astia nus in stare sa gaseasca una de seama lor? sau nici o fata inafara de astea mici nu pun bot la ei cas prosti? :)

1: cas se scrie ca-s :wink:
2: prietena mea tocmai a facut 18 si e cu muuult mai greu de prostit decat fosta, care avea 25...
3: avantajele de a avea o prietena mai mica sunt destule: intra in casa deobicei la ora la care altele abia ies if u know what i mean, au in general mai multa energie dekt fetele de varsta mea (kre,spre deosebire si in contradictie totala cu mine, simt k le-a cam expirat timpul si ca e cazul sa se marite, sa fac un copil doi acolo...) sunt mai putin pretentioase ( adik merg si cu bmw-ul meu din 2001, nu le trebuie neaparat s classe din 2005), sunt mai curioase in pat... ma rog multe kestii
dak ai totusi vreo nelamurire asupra motivelor...astept intrebari ;)

Gabi 06-02-06 17:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"d3vilish_lips\"
....si knd vi sa imi gatesti si mie :twisted: :twisted: ??...

Ţie să-ţi gătească bărbatu-tău :P
Quote:

we really need to talk , te invit la un suc ,pe tine pe orlando , madskillz , si etc discutam pe larg in alta parte

Pun eu mâna pe tine :evil: Doar pe ei îi inviţi la un suc da? Păi bine mă, Satos, aşa fel? Aşa stil? :twisted:

needBrain 06-02-06 17:20

@tuningBoy:sigr prietena ta a facut 18 ani,iar fosta avea 25...?nush de ce dar...imi vine ffff greu sa cred asa ceva.....mai ales datorita modului in care te exprimi.....

LEXUS 06-02-06 17:21

Re:

[quote=\"EvLSant0S\"]
Quote:

deci ..
in .. anumite conditii .. e mai usor sa \"pacalesti\" o virgina ,totodata .. daca ai pacalit-o .. ai ..b3lYt-o ... nu mai scapi de ea ..
si .. in unele cazuri e oarecum usor ... dar .. consider ca n-are rost sa te legi ... aiurea

2: e mult mai misto sa \"pacalesti\" o trekuta .. atunci chiar ai senzatia ca ai realizat ceva .. :)

/quote]

santoase nu prea ai dreptate tu aici:))
depinde de virgina ;) daca e una convinsa si a trecut d 17 cam asa...iti dai seama k nu s-a grabit pana atunci si nici acum nu s-ar grabi , n-are de ce .. Se gandeste k asa n-o sa mai poata fi..si mai sta cat poate rezista :) E mult mai usor sa cedeze presiunilor si complexelor d genu ( toate prietenele mele s-au facut, acuma io nu:) si care gagica rezista inseamna ca are ceva in cap si daca va alege p un anume cineva sa fie primul il va rasplati mai bine (include altele) decat una mai experimentat ,automat satisfactia va fi mai mare .Cand ai reusit-o cu una experimentata deja..victoria nu-i a ta ..a fost a primului :)) tu esti doar o perioada d timp fireasca de-a lungul vietii ;) Iar despre ce-ai zis tu gagica care vrea doar sa se fta o sa se plictiseasca si ea:)) sau poate nu:)) si-atunci tot nu se supara nimeni:)

Gabi 06-02-06 17:47

De ce neapărat la 17 ani? În Piteşti am cunoscut fete care dacă la 16 ani erau virgine nu mai ieşeau din casă de ruşine :lol: şi vorbesc foarte serios :)

EvLSant0S 06-02-06 18:12

pai .. in primul rand, vreau si eu sa cunosc fete din astea, par interesante

:D

gabi ... vezi ca tu s-ar putea sa te trezesti cu un telefon ,atat tu cat si alexius ... la modul ca ...
\" hai ... am ajuns la craiova , zi unde ne vedem .. \" ;)
stii cum sunt eu , cu telefoanele :lol: doamne ce i-am facut lui Alexius de ziua lui , :lol:

Gabi 06-02-06 18:37

Abia aştept, mâncate-ar tata :twisted: Te aştept cu cea mai mare plăcere, da' ţi-am zis, nu în week-end. Dacă vii în timpu' săptămânii, poţi să rămâi la mine peste noapte :wink:

PS & ontopic: hai la Piteşti să-ţi arăt eu câteva :P

Eugen_TL 06-02-06 18:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
Quote:

pt mine unu varsta nu prea conteaza de indata ce ambii au depasit 18-19 ani... bine dar nici sa fie o diferenta mai mare de 5-8-10 ani ca deja nu mai merge! dar eu nu suport o singura faza si anume baietii de 21-23 care iau o fata de cls a8a-a10a ! ce naiba mai? astia nus in stare sa gaseasca una de seama lor? sau nici o fata inafara de astea mici nu pun bot la ei cas prosti? :)

1: cas se scrie ca-s :wink:
2: prietena mea tocmai a facut 18 si e cu muuult mai greu de prostit decat fosta, care avea 25...
3: avantajele de a avea o prietena mai mica sunt destule: intra in casa deobicei la ora la care altele abia ies if u know what i mean, au in general mai multa energie dekt fetele de varsta mea (kre,spre deosebire si in contradictie totala cu mine, simt k le-a cam expirat timpul si ca e cazul sa se marite, sa fac un copil doi acolo...) sunt mai putin pretentioase ( adik merg si cu bmw-ul meu din 2001, nu le trebuie neaparat s classe din 2005), sunt mai curioase in pat... ma rog multe kestii
dak ai totusi vreo nelamurire asupra motivelor...astept intrebari ;)

1 eu doar la sc scriu corect.. pe net scriu astfel incat sa se inteleaga! vrei sa vezi si tu cum scrii? uite\"dekt - decat se scrie\" \"adik \" --- :D
2 problema sare de la fata la fata- nu toate sunt la fel
3 si daca nam nici bmw din 2001 ce ma fac? :)))))))) :twisted: ( ai dreptate in mare parte)

Eugen_TL 06-02-06 18:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"
@tuningBoy:sigr prietena ta a facut 18 ani,iar fosta avea 25...?nush de ce dar...imi vine ffff greu sa cred asa ceva.....mai ales datorita modului in care te exprimi.....

da unde am zis frate asta???? prietena mea sau fosta nici nu stiu cum sai spun ca suntem certati acum are 17 ! prietena mai mare ca mine nu am avut niciodata ! probabil ai inteles tu gresit ... doamne fereste 25 de ani :)))) ps: si cum ma exprim??? ( ma exprim cum imi vine pe moment... daca mai cunoaste in realitate ti-ai da seama cas mai nebun de felul meu ... poate de aici si exprimarea care mie mi se pare normala ca dor e a mea) :)

Eugen_TL 06-02-06 18:57

Re:

[quote=\"LEXUS\"]
Quote:

Quote:

deci ..

/quote]

santoase nu prea ai dreptate tu aici:))
depinde de virgina ;) daca e una convinsa si a trecut d 17 cam asa...iti dai seama k nu s-a grabit pana atunci si nici acum nu s-ar grabi , n-are de ce .. Se gandeste k asa n-o sa mai poata fi..si mai sta cat poate rezista :) E mult mai usor sa cedeze presiunilor si complexelor d genu ( toate prietenele mele s-au facut, acuma io nu:) si care gagica rezista inseamna ca are ceva in cap si daca va alege p un anume cineva sa fie primul il va rasplati mai bine (include altele) decat una mai experimentat ,automat satisfactia va fi mai mare .Cand ai reusit-o cu una experimentata deja..victoria nu-i a ta ..a fost a primului :)) tu esti doar o perioada d timp fireasca de-a lungul vietii ;) Iar despre ce-ai zis tu gagica care vrea doar sa se fta o sa se plictiseasca si ea:)) sau poate nu:)) si-atunci tot nu se supara nimeni:)

bine spui tu .....\"care gagica rezista inseamna ca are ceva in cap si daca va alege p un anume cineva sa fie primul il va rasplati mai bine\"--- eu unu nu vad o rusine sa fii virgin/a la 17-18 ani ... fiecare cu mentalitatea lui acum

EvLSant0S 06-02-06 21:16

desigur ,so .. voi spuneti ca daca una ....
sta cuminte pana la 17-18 ani ... or so ..
primul care CONSIDERA ea ca o merita .. va fii rasplatit intr-un mare fel ..
hello .... una care sta cuminte ... habar n-are de corpu ei ..
e altfel , cand vine unu si .. etc.. se sperie .. no way .. deci clar prima oara n-are cum sa fie gen .. w0w !
ah .. ca se mai intampla de xxx ori .. si ca usor usor se incepe cu .. kinky stuff ... asta e alta treaba, e simplu , ea stie ca poate sa-l piarda in orice moment , so .. incepe sa ... faca de toate :) de ex. cartofi prajiti :P :lol:

Gabi 06-02-06 23:06

Cât de distrus poţi fi mă, frate-meu ! :lol: :lol: :lol:
Frate-meu :) tu .. asteapta-te la un telefon ... :P joi .. vineri .. ziua .. imi scot fratiorii la un suc ca mi-e dor de ei , Sant0s
p.s: Distrus ? bineeeeeeee ..... sa vezi ce-ti fac ... :)

aleks 08-02-06 01:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"needBrain\"

creierash tata... eu spuneam k actuala are 18 si fosta 25 :lol: :lol:
dak nu ma crezi am probeeee cate vrei...
da' dealtfel tu stii problema, k am mai dezbatut-o pe ceva topicuri pe aici :wink:

Eugen_TL 08-02-06 01:32

pfff! inca unu care :drunk: ! pe tine presupun ca te crede ca ai 25 de ani! la mine se punea problema ca am 17 si una de 25 nu ar merge! :)

aleks 08-02-06 01:39

nu cred k de asta...
dar nu avea logica la modul la care citise el, si porbabil k de asta a spus...
so... tu nu te-ai risca la o tipa mai mare decat tine ( 25 de ex?)

Eugen_TL 08-02-06 01:48

eu cel mai mult sa stii mam riscat la 19 ! nu imi place diferenta de varsta intre relatii si mai ales fata sa fie mai mare ca mine! nu-mi convine mie asta! :) daca fata are de ex 14-15 merge! depinde de fetitza! dar la 25 nu mas baga sub nici o forma! :)

GolfuletzS 08-02-06 08:48

eu sunt de parere ca varsta nu conteaza deloc :D

mana acu am fost daor cu fete mai mari :oops:

suferim si noi nu`i asa santose :))

\"te rog sa nu mai fumezi \"

Mustang 08-02-06 09:13

Re:

Quote:

eu cel mai mult sa stii mam riscat la 19 ! nu imi place diferenta de varsta intre relatii si mai ales fata sa fie mai mare ca mine! nu-mi convine mie asta! :) daca fata are de ex 14-15 merge! depinde de fetitza! dar la 25 nu mas baga sub nici o forma! :)

da' daca gagica ar arata de 18 si nu de 25 ???
te-ai baga asa ?

RA_2fast4u 08-02-06 11:53

in primu rand scuzati intoarcerea in timp dar trebuia sa zik ceva :lol:
Quote:

Nu mai credeţi în dragoste adevărată! Nu mai puneţi botu' că femeia de lângă voi e cea mai cea, că femeia de lângă voi vă iubeşte, că, că, că. Femeia de lângă voi o să vă ardă când vă e lumea mai dragă!

bahi dc nu lasati oamenii sa viseze...daca nu ar fi iubirile astea din care sa suferi ce s-ar alege de viatza asta? am fi niste insensibili cu pw0@l@ uzata si care nu stim sa fakem altceva decat sa f00^3m ....eh si ce daca te arzi? asta e viatza din greseli se invatza, si data viitoare o sa ai grija sa nu te arzi mai rau, si arsul asta se intampla in principiu tot din cauza mentalitatzii noastre de kk...adika avem impresia ca dc iubim and shti atuncea e ceva de kk si o sa isi bata jok lumea de noi...dc simtzi ca iubesti, nu evita sentimentu

acuma revenind la real, niki eu nu iubesc(si niki nu am iubit in adevaratul sens al cuvantului :lol: ) si pot sa zik ca imi cam place asa :lol: ...dar dc asi avea ocazia, si asi simti ca merita nu m-asi da inapoi :D

si acuma la subiect: voi nu ati auzit de bosorogu ala(50 sau catzi ani are) care ii cu fufa aia de 18 ani :shock: si care \"se iubesc la nebunie\" si fata abea daca mai da pe la scoala ca trebuie sa umble cu \"avionu peronal a lui iubitu-so\" ...noh aia e un lucru scarbos.... :?

All times are GMT +2. The time now is 14:17.

- Copyright 2026 4Tuning